CotoMovies-alternatieven voor FireStick / Android

>

In dit artikel vindt u de lijst met de beste CotoMovies-alternatieven voor FireStick. Deze opties werken ook op alle Fire TV-apparaten, Android Boxes en andere op Android gebaseerde platforms zoals smartphones en tablets.

CotoMovies is definitief gesloten. Dit gebeurde toen bepaalde filmmakers besloten juridische stappen te ondernemen tegen CotoMovies en andere streaming-apps op TweakBox (een app store van derden).

De CotoMovies-ontwikkelaars hebben gezegd dat ze van plan zijn om de informatie van hun gebruikers indien nodig met de autoriteiten te delen. U kunt onze gedetailleerde verslaggeving over deze aflevering lezen.

Hoewel we nooit auteursrechtschendingen hebben aangemoedigd, hebben we onze gebruikers ook altijd aangeraden om tijdens het streamen een VPN te gebruiken om voorbereid te zijn op dergelijke incidenten. Een VPN zal uw online identiteit verbergen door uw IP-adres te verbergen. Dit betekent dat apps zoals CotoMovies geen manier hebben om uw gegevens te registreren en te delen.

Als u CotoMovies hebt gebruikt, moet u nu op zoek zijn naar vergelijkbare apps. Gelukkig zijn er veel goede apps die waarschijnlijk een betere ervaring kunnen bieden dan CotoMovies. CotoMovies ondersteunde zelfs Real Debrid niet eens. Ik stel enkele van de beste apps op een rij die als CotoMovies-alternatieven kunnen dienen.

Topalternatieven voor CotoMovies

Nogmaals, zorg ervoor dat u verbinding maakt met een VPN voordat u deze apps gaat gebruiken. Deze apps kunnen ook hetzelfde lot ondergaan in toekomstige acties.

1. Bioscoop HD APK

alternatieven voor cotomoviesEr is geen lijst met 'beste apps' die zonder Cinema HD APK compleet zou kunnen zijn. Deze app heeft een eindeloze bibliotheek met on-demand films en tv-programma's. Het beschikt over een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te gebruiken interface. Installeer Cinema HD APK en je kunt in een mum van tijd beginnen met streamen.

De inhoudscollectie wordt regelmatig bijgewerkt. Wanneer er een nieuwe film of aflevering is, zult u deze meestal binnen enkele uren na de release vinden. De ontwikkelaars blijven ook regelmatig app-updates pushen om eventuele bugs op te lossen en de algehele app-ervaring te verbeteren.

Cinema HD APK is een lichtgewicht app. Zelfs op het low-spec apparaat zoals FireStick werkt het soepel. Het staat erom bekend hoogwaardige streams op te halen uit meerdere bronnen. U kunt inhoud streamen met een resolutie tot 1080p. De app biedt ook Real Debrid-aanmelding, zodat u mogelijk toegang hebt tot links van premium kwaliteit. Trakt-aanmelding is ook beschikbaar

Ik twijfel er niet aan dat Cinema HD APK zorgt voor een van de beste CotoMovies-alternatieven.

Hoe Cinema APK op FireStick te installeren

2. CyberFlix TV

cotomovies vergelijkbare appsAls u op zoek bent naar een CotoMovies-alternatief van hoge kwaliteit, kunt u CyberFlix TV ook overwegen. Het is ook een zeer populaire on-demand streaming-app met honderden films en afleveringen.

Naast de enorme mediacollectie doet CyberFlix TV fantastisch werk om de kwaliteitslinks uit meerdere bronnen op het internet te halen. Real-Debrid-koppeling wordt ook ondersteund en als je dat doet, krijg je ook tientallen premium premium-links.

De nieuwe inhoud wordt regelmatig toegevoegd. Daarom vind je altijd de nieuwste films en recent uitgezonden afleveringen. De ontwikkelaars houden de app ook up-to-date met reguliere versie-upgrades. Als u wordt gevraagd om de app bij te werken, moet u dat doen.

CyberFlix TV is eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger in gebruik.

Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren

3. TeaTV

apps vergelijkbaar met cotomoviesTeaTV is een andere populaire streaming-app voor het Android-platform. Deze app is gecodeerd voor optimale prestaties op tv-apparaten, zoals FireStick. Nu CotoMovies is afgesloten, kunt u TeaTV kiezen als vervanging.

Deze app biedt je een uitgebreide reeks on-demand films en shows. Het heeft zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. De inhoudsbibliotheek wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste video's. Daarom heb je altijd iets nieuws om naar te kijken.

Het goede nieuws is dat TeaTV ook Trakt- en Real-Debrid-koppeling ondersteunt. Dit helpt uw ​​algehele streamingervaring te verbeteren.

TeaTV is een lichtgewicht app en heeft geen merkbare invloed op de prestaties van het apparaat, zelfs niet als je het op FireStick gebruikt. Het is ook volledig compatibel met de FireStick-afstandsbediening.

Rekening houdend met alles wat we over deze app hebben gesproken, hebben we alle reden om te geloven dat TeaTV een van de beste CotoMovies-alternatieven is.

Hoe TeaTV op FireStick te installeren

4. BeeTV

beste alternatieven voor cotomoviesIn vergelijking met veel andere apps op deze lijst met beste alternatieven voor CotoMovies, is BeeTV relatief nieuw. Het slaagde er echter in om in de begindagen zelf een stempel te drukken en begon consequent onder de top FireStick-apps te verschijnen.

Wat ik het leukste vind aan BeeTV is de probleemloze interface. Installeer de app en begin met het streamen van uw favoriete inhoud. Omdat het een on-demand streamingdienst is, biedt de app films en tv-shows; en veel van hen.

Net zoals je zou verwachten, wordt de contentverzameling regelmatig vernieuwd en bijgewerkt met de nieuwe releases (soms meerdere keren per dag). Om ervoor te zorgen dat je een plezierige streamingervaring hebt, haalt BeeTV streams op van de vertrouwde en kwaliteitsbronnen. Het zou ook een goed idee zijn om de app te koppelen met Real Debrid als je wilt dat deze de best mogelijke streams krijgt.

De interface van BeeTV is volledig remote-vriendelijk. De app past de interface-oriëntatie automatisch aan de beeldverhouding van uw tv aan.

Hoe BeeTV op FireStick te installeren

5. Titanium TV

alternatief voor cotomoviesTitanium TV is een bekende naam in de streamingwereld. Deze app was aanvankelijk alleen beschikbaar voor Android-mobieltjes. Met de toename van de populariteit van FireStick- en Android TV-boxen hebben de ontwikkelaars het echter opnieuw gecodeerd voor de tv-apparaten. Titanium TV is volledig compatibel met de Amazon Fire TV-afstandsbediening. De interface is ook geschikt voor het tv-scherm.

De app heeft een indrukwekkende bibliotheek met films en tv-programma's. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste inhoud of iets van de afgelopen jaren, de kans is groot dat u deze op Titanium TV zult vinden. De nieuwe afleveringen en films worden ook regelmatig toegevoegd om ervoor te zorgen dat je streamingopties nooit opraken.

De kleine app biedt optimale prestaties op FireStick. Het biedt snelle navigatie en soepel afspelen. Bijna elke titel of aflevering geeft je meerdere streaming-links. Het wordt nog beter als je Titanium TV combineert met Real Debrid en Trakt.

Titanium TV is inderdaad een van de soortgelijke apps als CotoMovies.

Hoe Titanium TV op FireStick te installeren

6. CatMouse APK

apps vergelijkbaar met coto-filmsCatMouse APK is veel nieuwer in vergelijking met alle apps op deze lijst met top CotoMovies-alternatieven. De app heeft echter al veel rimpelingen gemaakt. We merkten het op en namen het onmiddellijk op in onze line-up van Best FireStick-apps. En we denken dat deze lijst ook niet compleet zou zijn geweest zonder CatMouse APK te vermelden.

Er zijn verschillende redenen waarom we deze app leuk vinden. Om te beginnen heeft CatMouse APK een enorme mediabibliotheek met honderden films en tv-afleveringen. Deze bibliotheek staat echter niet stil. Elke dag vindt u iets nieuws.

De app is ook zeer eenvoudig te navigeren en te gebruiken. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u CatMouse APK verkennen zonder problemen te veroorzaken.

Op het gebied van streaming doet CatMouse het werk op één lijn met de andere top-apps op deze lijst, zoals Cinema HD. Er zijn tal van gratis links voor HD-streaming. Maar het wordt des te verbazingwekkender met Real Debrid-aanmelding.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor CotoMovies, moet u zeker CatMouse APK proberen.

Hoe CatMouse APK op FireStick te installeren

7. UnlockMyTV

unlockmytvUnlockMyTV werd rond dezelfde tijd geïntroduceerd als CatMouse APK. Beide apps trokken snel de aandacht van de gebruikers.

Met de uitgebreide catalogus van films en tv-series zorgt UnlockMyTV ervoor dat je eindeloos kunt binge-kijken. Zoals verwacht, blijft het actieve team achter deze app heel vaak nieuwe dingen toevoegen.

UnlockMyTV-ontwikkelaars zorgen er ook voor dat de app goed wordt onderhouden. Ze blijven de versie-updates van tijd tot tijd verzenden om bugs te elimineren en de algemene prestaties en ervaring te verbeteren.

De app maakt ook gebruik van een hoogwaardige set schrapers. Ik zeg dat omdat het momenteel een aantal echt goede streams ophaalt. UnlockMyTV ondersteunt ook Real Debrid zodat u eenvoudig toegang kunt krijgen tot de premium links.

Deze op Android gebaseerde app is ontworpen om superieure prestaties te bieden bij aanraking en tv-apparaten, inclusief uw FireStick- en Android TV-boxen.

Hoe UnlockMyTV op FireStick te installeren

8. Morph TV

beste apps voor firestickMorph TV is de kloon van Morpheus TV, ooit een erg populaire app. Wij geloven dat het ook een van de beste CotoMovies-alternatieven is die je kunt vinden.

Het enige dat je meteen opvalt wanneer je deze app start, is de unieke interface. In plaats van de inhoud direct op een rij te zetten, vraagt ​​de app u om eerst de categorieën te kiezen. Het hoofdscherm biedt streaming categorieën voor films en tv-shows. Daarna is er nog een scherm waarop u een subcategorie moet kiezen (zoals Trending, Popular, etc.)

Dit type interface spreekt velen aan, terwijl sommigen er zelfs een hekel aan hebben. Desalniettemin, als we het hebben over de grootte van de inhoudsbibliotheek en de streamingkwaliteit, verdient Morph TV zeker een plek op deze lijst met beste alternatieven voor CotoMovies.

Omdat het een op afstand compatibele app is, zorgt Morph TV ervoor dat u nooit problemen ondervindt bij het verkennen en communiceren met de app op uw FireStick.

Hoe Morph TV op FireStick te installeren

9. TVZion

beste Amazon Fire Stick-appsTVZion is lange tijd consequent onderdeel gebleven van onze catalogus met Best Apps voor FireStick. Deze app presenteert u een grote reeks on-demand-inhoud. Of je nu graag films streamt of tv-programma's kijkt, er is hier alles.

De ontwikkelaars van deze app blijven de inhoud ook regelmatig bijwerken met nieuwe films en shows.

In vergelijking met de andere apps op deze lijst met beste CotoMovies-alternatieven, is TVZion mogelijk niet zo goed in het verkrijgen van kwaliteitslinks. Het is echter goed genoeg om een ​​plaats te verdienen. Je kunt deze app ook gemakkelijk koppelen met Real Debrid en de beste streams krijgen die er zijn.

TVZion is een lichtgewicht applicatie. Het neemt weinig opslagruimte in beslag en biedt indrukwekkend snelle prestaties. Het is ideaal voor apparaten met weinig RAM zoals FireStick.

De app ontvangt ook regelmatig versie-updates. In de loop der jaren heeft de app aanzienlijke verbeteringen gezien in prestaties en streamingmogelijkheden.

Hoe TVZion op FireStick te installeren

10. Kodi

beste alternatieven voor cotomoviesKodi is geen streaming-serviceprovider (in tegenstelling tot de andere APK's op deze lijst). Het is een mediaspeler. Je hebt vast wel eens gehoord van mediaspelers zoals VLC. In sommige opzichten lijkt Kodi op hen. Het speelt video, films, muziek, afbeeldingen en andere media.

Om Kodi media te laten spelen, moet je media van buitenaf gebruiken. Dit kan uw lokale opslag zijn of een online bron.

De echte schoonheid van Kodi ligt in feite in het vermogen om uw favoriete media via internet af te spelen via verschillende add-ons.

U kunt een Kodi-add-on beschouwen als een plug-in die uw apparaat verbindt met de online mediabron en waarmee u de inhoud via de Kodi-interface kunt afspelen. Het zijn de Kodi-add-ons die Kodi tot zo'n succesvol mediatool hebben gemaakt.

Of u nu geniet van films en shows, live tv of live sport, documentaires of content voor kinderen, nieuws of YouTube-video's, u kunt dat allemaal doen via Kodi. Daarom beschouwen we Kodi als een van de beste alternatieven voor CotoMovies.

Als Kodi nieuw voor je is, hebben we de beginnershandleiding die je op weg helpt. Het is ongelooflijk eenvoudig om Kodi op FireStick te installeren en te beginnen met streamen. Dus als u niet zeker weet of u al dan niet meer wilt doorgaan met het streamen van APK's, kunt u Kodi altijd proberen.

Uw FireStick / Fire TV is nu helemaal klaar om uw favoriete inhoud te streamen. Voordat je begint, wil ik je echter waarschuwen dat alles wat je online streamt zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van gratis films, tv-programma's en sport u in juridische problemen kan brengen. 

Gelukkig is er een waterdichte manier om al uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor uw ISP en de overheid. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN voor Fire Stick. Een VPN zal uw oorspronkelijke IP maskeren en helpt u bij het omzeilen van Online Surveillance, ISP-beperking en inhoudsbeperkingen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is compatibel met alle soorten streaming-apps en is zeer eenvoudig te installeren op Fire TV / Stick.

We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Laten we dus, voordat u begint met streamen op uw Fire Stick / Fire TV, kijken hoe u ExpressVPN kunt gebruiken om uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Abonneer u op ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Schakel uw Fire TV / Stick in en ga naar de optie "Zoeken" uiterst links. Typ nu "Expressvpn" (zonder aanhalingstekens) in de zoekbalk en selecteer ExpressVPN wanneer dit wordt weergegeven in de zoekresultaten

installeer expressvpn firestick

Stap 3: Klik op "Downloaden" om de ExpressVPN-app voor Fire TV / Stick te installeren.

krijg vpn jailbroken firestick

Stap 4: Open de app en voer uw inloggegevens in die u hebt gemaakt tijdens het kopen van het ExpressVPN-abonnement. Klik op 'Aanmelden'

login expressvpn op firestick

Stap 5: Klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor FireStick.

sluit ExpressVPN op FireStick aan

U kunt ook meer gedetailleerde informatie lezen over het gebruik van ExpressVPN met Fire TV / Stick.

Afwikkeling

Dus, hier is de lijst met de beste CotoMovies-alternatieven. Ik ben ervan overtuigd dat deze apps meer dan de schoenen van CotoMovies kunnen vullen. We hebben deze apps regelmatig getest. Als u echter een andere optie heeft waarvan u denkt dat deze deel moet uitmaken van deze lijst, laat het ons dan weten via de opmerkingen hieronder.

Verwant:

Beste alternatieven voor Terrarium TV
Beste Showbox-alternatieven
Hoe Jailbreak Firestick
Beste Putlocker-sites

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me