CotoMovies-alternativ för FireStick / Android

>

I den här artikeln hittar du listan över de bästa CotoMovies-alternativen för FireStick. Dessa alternativ fungerar också på alla Fire TV-enheter, Android Boxar och andra Android-baserade plattformar som smartphones och surfplattor.

CotoMovies har stängts av för gott. Detta hände när vissa filmskapare beslutade att vidta rättsliga åtgärder mot CotoMovies och andra streamingappar på TweakBox (en tredjeparts appbutik).

CotoMovies-utvecklarna har sagt att de har för avsikt att dela sina användares information med myndigheterna om det behövs. Du kan läsa vår detaljerade täckning av det här avsnittet.

Vi har aldrig uppmuntrat brott mot upphovsrätten, men vi har alltid rådat våra användare att använda ett VPN under streaming för att förbereda sig för sådana incidenter. En VPN döljer din onlineidentitet genom att dölja din IP-adress. Det betyder att appar som CotoMovies har inget sätt att logga in och dela din information.

Om du har använt CotoMovies måste du nu leta efter liknande appar. Tack och lov finns det många bra appar där ute som förmodligen kan ge en bättre upplevelse än CotoMovies. Faktum är att CotoMovies inte ens stödde Real Debrid. Jag ställer upp några av de bästa apparna som kan fungera som CotoMovies-alternativ.

Toppalternativ till CotoMovies

Innan du börjar använda dessa appar igen, se till att du ansluter till ett VPN. Dessa appar kan också möta samma öde i framtida nedbrytningar.

1. Cinema HD APK

cotomovies alternativDet finns inte en lista över bästa appar som kan vara komplett utan Cinema HD APK. Denna app har ett oändligt bibliotek med on-demand-filmer och TV-program. Den har ett användarvänligt och lättanvänt gränssnitt. Installera Cinema HD APK så kan du börja strömma på nolltid.

Innehållssamlingen uppdateras ofta. När det finns en ny film eller avsnitt kommer du vanligtvis att hitta den inom några timmar efter utgivningen. Utvecklarna fortsätter också att driva regelbundna appuppdateringar för att ta hand om eventuella buggar och för att förbättra den övergripande appupplevelsen.

Cinema HD APK är en lättviktsapp. Även på den lågspecifika enheten som FireStick fungerar den smidigt. Det är känt för att hämta strömmar av högsta kvalitet från flera källor. Du kan strömma innehåll i upp till 1080p upplösning. Appen erbjuder också Real Debrid-inloggning så att du kan få tillgång till länkar i premiumkvalitet. Trakt-inloggning är också tillgänglig

Jag tvivlar inte på att Cinema HD APK kommer att skapa ett av de bästa CotoMovies-alternativen.

Hur man installerar Cinema APK på FireStick

2. CyberFlix TV

cotomovies liknande apparOm du letar efter ett högkvalitativt CotoMovies-alternativ kanske du också vill överväga CyberFlix TV. Det är också en mycket populär streaming-app på begäran med hundratals filmer och avsnitt.

Förutom den enorma mediesamlingen, gör CyberFlix TV ett underbart jobb med att hämta kvalitetslänkar från flera källor på webben. Real-Debrid-parring stöds också och när du gör det får du dussintals topp-of-the-line premiumlänkar också.

Det nya innehållet läggs till regelbundet. Därför hittar du alltid de senaste filmerna och avsnitt som nyligen sänds. Utvecklarna håller appen uppdaterad med vanliga versioner också. Om du uppmanas att uppdatera appen, se till att du gör det.

CyberFlix TV är enkel att installera och ännu enklare att använda.

Hur man installerar CyberFlix TV på FireStick

3. TeaTV

appar som liknar cotomoviesTeaTV är en annan populär streaming-app för Android-plattformen. Denna app har kodats för optimal prestanda på TV-enheter, till exempel FireStick. Nu när CotoMovies har stängts av kan du välja TeaTV som ersättare.

Den här appen ger dig en expansiv serie av on-demand-filmer och shower. Det har nästan allt du kan tänka på. Innehållsbiblioteket uppdateras ständigt med de senaste videorna. Därför har du alltid något nytt att titta på.

Den goda nyheten är att TeaTV också stöder parning av Trakt och Real-Debrid. Detta hjälper dig att förbättra din övergripande streamingupplevelse.

Som en lätt app har TeaTV ingen märkbar inverkan på enhetens prestanda, även om du använder den på FireStick. Den är också helt kompatibel med FireStick-fjärrkontrollen.

Med hänsyn till allt vi har pratat om den här appen har vi all anledning att tro att TeaTV är ett av de bästa CotoMovies-alternativen.

Hur man installerar TeaTV på FireStick

4. BeeTV

bästa alternativ till cotomoviesJämfört med många andra appar på denna lista över bästa alternativ för CotoMovies är BeeTV relativt nytt. Men det lyckades markera i sina tidiga dagar själv och började presentera bland de bästa FireStick-apparna konsekvent.

Det jag gillar bäst med BeeTV är dess problemfri gränssnitt. Installera bara appen och börja strömma ditt favoritinnehåll. Som en on-demand-streamingtjänst har appen filmer och TV-program; och massor av dem.

Precis som du kan förvänta dig, uppdateras och uppdateras innehållssamlingen med de nya utgåvorna ofta (ibland flera gånger om dagen). För att säkerställa att du har en trevlig strömningsupplevelse hämtar BeeTV strömmar från pålitliga källor. Det skulle också vara en bra idé att para in appen med Real Debrid om du vill att den ska få de bästa strömmarna där ute.

Gränssnittet till BeeTV är helt fjärrvänligt. Appen justerar automatiskt gränssnittsorienteringen så att den passar TV: s bildförhållande.

Hur man installerar BeeTV på FireStick

5. Titan-TV

cotomovies alternativTitanium TV är ett välkänt namn i streamingvärlden. Denna app var ursprungligen endast tillgänglig för Android-mobiler. Med ökningen av populariteten för FireStick och Android TV-lådor kodade emellertid utvecklarna det för TV-enheterna. Titanium TV är helt kompatibel med Amazon Fire TV-fjärrkontrollen. Dess gränssnitt passar också för TV-skärmen.

Appen har ett imponerande bibliotek med filmer och TV-program. Oavsett om du letar efter det senaste innehållet eller något från de senaste åren finns det en god chans att du hittar det på Titanium TV. De nya avsnitten och filmerna läggs också ofta till för att se till att du aldrig slutar strömningsalternativ.

Den lågstora appen erbjuder optimal prestanda på FireStick. Det erbjuder snabb navigering och smidig uppspelning. Nästan varje titel eller avsnitt ger dig flera strömningslänkar. Det blir ännu bättre när du samarbetar med Titanium TV med Real Debrid och Trakt.

Titanium TV är verkligen en av de liknande apparna som CotoMovies.

Hur man installerar Titanium TV på FireStick

6. CatMouse APK

appar som liknar coto-filmerCatMouse APK är mycket nyare jämfört med alla appar på den här listan över bästa CotoMovies-alternativ. Men appen har redan skapat många krusningar. Vi märkte det och inkluderade det omedelbart i vår sortiment av bästa FireStick-appar. Och vi tror att denna lista inte heller skulle ha varit fullständig utan att nämna CatMouse APK.

Det finns flera skäl till varför vi gillar den här appen. Till att börja med har CatMouse APK ett massivt mediebibliotek med hundratals filmer och TV-avsnitt. Detta bibliotek är dock inte stagnant. Varje dag hittar du något nytt.

Appen är också mycket lätt att navigera och använda. Det fjärrvänliga gränssnittet låter dig utforska CatMouse APK utan att orsaka problem.

På streamingfronten gör CatMouse jobbet i nivå med de andra toppapparna på denna lista, till exempel Cinema HD. Det finns gott om gratislänkar för HD-strömning. Men det blir desto mer fantastiskt med Real Debrid-inloggning.

Om du letar efter ett CotoMovies-alternativ bör du definitivt prova CatMouse APK.

Hur man installerar CatMouse APK på FireStick

7. Lås upp min TV

unlockmytvUnlockMyTV introducerades ungefär samma tid som CatMouse APK. Båda dessa appar var snabba att få användarnas uppmärksamhet.

Med den expansiva katalogen över filmer och TV-serier ser UnlockMyTV till att du kan titta på i det oändliga antalet timmar. Som förväntat fortsätter det aktiva teamet bakom denna app att lägga till nya saker mycket ofta.

UnlockMyTV-utvecklare ser också till att appen är väl underhållen. De fortsätter att skicka versionuppdateringarna då och då för att eliminera buggar och för att förbättra den totala prestanda och upplevelse.

Appen använder också en kvalitetsuppsättning av skrapor. Jag säger att det för närvarande hämtar några riktigt bra strömmar. UnlockMyTV stöder också Real Debrid så att du kan få enkel åtkomst till premiumlänkar.

Den här Android-baserade appen är designad för att erbjuda överlägsen prestanda på både touch och TV-enheter, inklusive dina FireStick och Android TV Boxar.

Hur du installerar UnlockMyTV på FireStick

8. Morph TV

bästa appar för eldstickMorph TV är klonen från Morpheus TV, som en gång var en mycket populär app. Vi tror att det också är ett av de bästa CotoMovies-alternativen du kan hitta.

En sak som får din omedelbara uppmärksamhet när du startar den här appen är dess unika gränssnitt. Istället för att bara samla in innehållet direkt ber appen dig att välja kategorierna först. På huvudskärmen finns filmer och TV-program för strömningskategorier. Det finns ytterligare en skärm efter den där du behöver välja underkategori (som Trending, Popular, etc.)

Denna typ av gränssnitt tilltalar många, medan vissa till och med kan ogillar det. Ändå, om vi pratar om storleken på innehållsbiblioteket och strömningskvalitet, förtjänar Morph TV säkert en plats på denna lista över bästa alternativ för CotoMovies.

Som en fjärrkompatibel app ser Morph TV till att du aldrig har några problem med att utforska och interagera med appen på din FireStick.

Hur man installerar Morph TV på FireStick

9. TVZion

bästa Amazon Fire Stick-apparTVZion har genomgående varit en del av vår katalog över bästa appar för FireStick under lång tid. Denna app ger dig en stor samling av innehåll på begäran. Oavsett om du gillar att strömma filmer eller titta på TV-program, finns det allt här.

Utvecklarna av denna app fortsätter också att uppdatera innehållet ofta med nya filmer och shower.

Jämfört med de andra apparna på den här listan över bästa CotoMovies-alternativ kanske TVZion inte är lika bra på att få kvalitetslänkar. Men det är tillräckligt bra för att tjäna en plats. Du kan också enkelt para denna app med Real Debrid och få de bästa strömmarna som möjligt.

TVZion är en lätt applikation. Det tar lite lagringsutrymme och erbjuder imponerande snabb prestanda. Det är idealiskt för enheter med låg RAM-minne som FireStick.

Appen får också vanliga versionuppdateringar. Under åren har appen sett betydande förbättringar i prestanda och strömningsförmåga.

Hur man installerar TVZion på FireStick

10. Kodi

bästa cotomovies-alternativKodi är inte en leverantör av streamingtjänster (till skillnad från andra APK: er på denna lista). Det är en mediaspelare. Du måste ha hört talas om mediaspelare som VLC. På vissa sätt är Kodi som dem. Den spelar video, filmer, musik, bilder och andra medier.

För att Kodi ska spela media måste du källa till media utanför. Det kan vara din lokala lagring eller en onlinekälla.

Faktum är att den verkliga skönheten hos Kodi ligger i dess förmåga att spela dina favoritmedier över internet via olika tillägg.

Du kan tänka på ett Kodi-tillägg som ett plugin som ansluter din enhet till onlinemediekällan och låter dig spela upp innehållet via Kodi-gränssnittet. Det är Kodi-tillägg som har gjort Kodi till ett så framgångsrikt medieverktyg.

Oavsett om du gillar att titta på filmer och program, live-tv eller live sport, dokumentärer eller innehåll för barn, nyheter eller YouTube-videor, kan du göra det hela genom Kodi. Därför anser vi Kodi som ett av de bästa alternativen för CotoMovies.

Om du är ny med Kodi har vi nybörjarguiden som hjälper dig att komma igång. Det är otroligt enkelt att installera Kodi på FireStick och börja strömma. Så om du inte är säker på om du vill fortsätta med att streama APK längre än så kan du alltid prova Kodi.

Din FireStick / Fire-TV är nu redo att strömma ditt favoritinnehåll. Innan du börjar vill jag dock varna dig för att allt du strömmar online är synligt för din Internetleverantör och regering. Detta innebär att streaming av gratis filmer, TV-program och sport kan få dig till lagliga problem. 

Tack och lov finns det ett idiotsäkert sätt att hålla alla dina strömningsaktiviteter dolda för din internetleverantör och regeringen. Allt du behöver är en bra VPN för Fire Stick. En VPN kommer att maskera din ursprungliga IP som är och hjälper dig att kringgå onlineövervakning, ISP-strypning och geo-restriktioner för innehåll.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste och säkraste VPN. Det är kompatibelt med alla slags streamingappar och är mycket lätt att installera på Fire TV / Stick.

Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på din Fire Stick / Fire TV, låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick och gå till "Sök" alternativet längst till vänster. Skriv nu "Expressvpn" (utan offert) i sökfältet och välj ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

installera expressvpn eldstick

Steg 3: Klicka på "Ladda ner" för att installera ExpressVPN-appen för Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Steg 4: Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter som du skapade när du köpte ExpressVPN-prenumerationen. Klicka på "Logga in"

logga in expressvpn på eldstick

Steg 5: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut ExpressVPN på FireStick

Du kan också läsa mer detaljerad information om att använda ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Avveckling

Så här är listan över de bästa CotoMovies-alternativen. Jag är övertygad om att dessa appar mer än kan fylla CotoMovies skor. Vi har testat dessa appar regelbundet. Men om du har något annat alternativ som du anser bör vara en del av denna lista, låt oss veta via kommentaravsnittet nedan.

Relaterad:

Bästa Terrarium TV-alternativ
Bästa Showbox-alternativ
Hur man Jailbreak Firestick
Bästa Putlocker-webbplatser

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me