CotoMovies-alternativer for FireStick / Android

>

I denne artikkelen finner du listen over de beste CotoMovies-alternativene for FireStick. Disse alternativene fungerer også på alle Fire TV-enheter, Android Boxes og andre Android-baserte plattformer som smarttelefoner og nettbrett.

CotoMovies er lagt ned for godt. Dette skjedde da visse filmskapere bestemte seg for å ta rettslige skritt mot CotoMovies og andre streamingapper på TweakBox (en tredjeparts appbutikk).

Utviklerne av CotoMovies har sagt at de har til hensikt å dele brukerens informasjon med myndighetene om nødvendig. Du kan lese vår detaljerte dekning om denne episoden.

Selv om vi aldri har oppmuntret brudd på opphavsretten, har vi også alltid informert brukerne våre om å bruke en VPN mens de strømmer for å være forberedt på slike hendelser. En VPN vil skjule din online identitet ved å skjule din IP-adresse. Dette betyr at apper som CotoMovies ikke har noen måte å logge og dele informasjonen din på.

Hvis du har brukt CotoMovies, må du nå lete etter lignende apper. Heldigvis er det mange gode apper der ute som sannsynligvis kan gi en bedre opplevelse enn CotoMovies. Faktisk støttet CotoMovies ikke engang Real Debrid. Jeg stiller opp noen av de beste appene som kan fungere som CotoMovies-alternativer.

Topp alternativer til CotoMovies

Før du begynner å bruke disse appene, må du sørge for at du kobler til et VPN. Disse appene kan også møte den samme skjebnen i fremtidige utbrudd.

1. Kino HD APK

cotomovies alternativerDet er ikke en liste over 'beste apper' som kan være komplett uten Cinema HD APK. Denne appen har et uendelig bibliotek med on-demand filmer og TV-serier. Den har et brukervennlig og brukervennlig grensesnitt. Installer Cinema HD APK, og du kan starte streaming på kort tid.

Innholdssamlingen oppdateres ofte. Hver gang det er en ny film eller episode, vil du vanligvis finne den innen timer fra utgivelsen. Utviklerne fortsetter også å presse regelmessige appoppdateringer for å ta vare på eventuelle feil og for å forbedre den totale appopplevelsen.

Cinema HD APK er en lett app. Selv på den lavspesifikke enheten som FireStick, fungerer den greit. Det er kjent for å hente strømmer av topp kvalitet fra flere kilder. Du kan streame innhold i opptil 1080p oppløsning. Appen tilbyr også Real Debrid-pålogging, slik at du kan ha tilgang til premium-koblinger. Trakt-pålogging er også tilgjengelig

Jeg er ikke i tvil om at Cinema HD APK vil lage et av de beste CotoMovies-alternativene.

Slik installerer du Cinema APK på FireStick

2. CyberFlix TV

cotomovies lignende apperHvis du er ute etter et CotoMovies-alternativ av høy kvalitet, kan du også tenke deg å vurdere CyberFlix TV. Det er også en veldig populær streaming-app on-demand med hundrevis av filmer og episoder.

Foruten den enorme mediesamlingen, gjør CyberFlix TV en fantastisk jobb med å hente kvalitetslinkene fra flere kilder på nettet. Real-Debrid-parring støttes også, og når du gjør det, får du dusinvis av topp-of-the-line premium-lenker også.

Det nye innholdet legges til jevnlig. Derfor vil du alltid finne de nyeste filmene og nylig sendte episoder. Utviklerne holder appen oppdatert med vanlige versjonsoppgraderinger også. Hvis du blir bedt om å oppdatere appen, må du sørge for at du gjør det.

CyberFlix TV er enkel å installere og enda enklere å bruke.

Slik installerer du CyberFlix TV på FireStick

3. TeaTV

apper som ligner på cotomoviesTeaTV er en annen populær streaming-app for Android-plattformen. Denne appen er kodet for optimal ytelse på TV-enheter, for eksempel FireStick. Nå som CotoMovies er lagt ned, kan du velge TeaTV som erstatning.

Denne appen gir deg et omfattende utvalg av filmer og show på forespørsel. Det har omtrent alt du kan tenke på. Innholdsbiblioteket blir kontinuerlig oppdatert med de siste videoene. Derfor har du alltid noe nytt å se på.

Den gode nyheten er at TeaTV også støtter paring av Trakt og Real-Debrid. Dette hjelper deg med å forbedre din generelle streamingopplevelse.

Som en lett app har TeaTV ingen merkbar innvirkning på enhetens ytelse, selv om du bruker den på FireStick. Den er også fullt kompatibel med FireStick-fjernkontrollen.

Når vi tar hensyn til alt vi har snakket om denne appen, har vi all grunn til å tro at TeaTV er et av de beste CotoMovies-alternativene.

Hvordan installere TeaTV på FireStick

4. BeeTV

beste alternativ til cotomoviesSammenlignet med mange andre apper på denne listen over de beste alternativene for CotoMovies, er BeeTV relativt nytt. Imidlertid klarte det å markere i de første dagene av seg selv og begynte å inneholde blant de beste FireStick-appene konsekvent.

Det jeg liker best med BeeTV er det problemfrie grensesnittet. Bare installer appen og begynn å strømme favorittinnholdet. Som en on-demand-streamingtjeneste har appen filmer og TV-serier; og mange av dem.

Akkurat som du kan forvente, blir innholdssamlingen oppdatert og oppdatert med de nye utgivelsene ofte (noen ganger flere ganger om dagen). For å sikre at du får en hyggelig streamingopplevelse, henter BeeTV strømmer fra pålitelige og kvalitetskilder. Det vil også være en god ide å koble appen med Real Debrid hvis du vil at den skal få de best mulig strømmer der ute.

Grensesnittet til BeeTV er helt fjernvennlig. Appen justerer grensesnittorienteringen automatisk slik at den passer til størrelsesforholdet til TVen din.

Hvordan installere BeeTV på FireStick

5. Titan-TV

cotomovies alternativTitanium TV er et kjent navn i streamingverdenen. Denne appen var opprinnelig bare tilgjengelig for Android-mobiler. Imidlertid, med økningen i populariteten til FireStick og Android TV-bokser, kodet utviklerne det på nytt for TV-enhetene. Titanium TV er fullt kompatibel med Amazon Fire TV-fjernkontrollen. Grensesnittet er også egnet for TV-skjermen.

Appen har et imponerende bibliotek med filmer og TV-serier. Enten du leter etter det siste innholdet eller noe fra de siste årene, er det en god sjanse for at du finner det på Titanium TV. De nye episodene og filmene blir også lagt til ofte for å sikre at du aldri går tom for strømningsalternativer.

Den lave størrelsen-appen gir optimal ytelse på FireStick. Det tilbyr rask navigering og jevn avspilling. Nesten hver tittel eller episode gir deg flere streamingkoblinger. Ting blir enda bedre når du teamer Titanium TV med Real Debrid og Trakt.

Titanium TV er virkelig en av de lignende appene til CotoMovies.

Hvordan installere Titanium TV på FireStick

6. CatMouse APK

apper som ligner på coto-filmerCatMouse APK er mye nyere sammenlignet med alle appene på denne listen over de beste CotoMovies-alternativene. Appen har imidlertid allerede skapt mange krusninger. Vi la merke til det og inkluderte det umiddelbart i oppstillingen av Best FireStick-apper. Og vi tror at denne listen heller ikke ville vært fullstendig uten å nevne CatMouse APK.

Det er flere grunner til at vi liker denne appen. For det første har CatMouse APK et massivt mediebibliotek med hundrevis av filmer og TV-episoder. Dette biblioteket er imidlertid ikke stillestående. Hver dag vil du finne noe nytt.

Appen er også veldig enkel å navigere og bruke. Det fjernvennlige grensesnittet lar deg utforske CatMouse APK uten å forårsake problemer.

På streamingfronten gjør CatMouse jobben på nivå med de andre toppappene på denne listen, for eksempel Cinema HD. Det er mange gratis lenker for HD-streaming. Men det blir desto mer fantastisk med Real Debrid-pålogging.

Hvis du er ute etter et CotoMovies-alternativ, bør du absolutt prøve CatMouse APK.

Slik installerer du CatMouse APK på FireStick

7. Lås opp MyTV

unlockmytvUnlockMyTV ble introdusert omtrent samtidig med CatMouse APK. Begge disse appene var raske til å fange oppmerksomheten til brukerne.

Med den ekspansive katalogen over filmer og TV-serier sørger UnlockMyTV for at du kan binge-watch i det uendelige antall timer. Som forventet fortsetter det aktive teamet bak denne appen å legge til nye ting veldig ofte.

UnlockMyTV-utviklere sørger også for at appen er godt vedlikeholdt. De sender stadig versjonsoppdateringer fra tid til annen for å eliminere feil og for å forbedre den generelle ytelsen og opplevelsen.

Appen bruker også et kvalitetssett med skrapere. Jeg sier det fordi det for øyeblikket henter noen virkelig gode strømmer. UnlockMyTV støtter også Real Debrid slik at du kan få enkel tilgang til premiumkoblingene.

Denne Android-baserte appen er designet for å tilby overlegen ytelse både på berøring og TV-enheter, inkludert FireStick og Android TV Boxes.

Hvordan installere UnlockMyTV på FireStick

8. Morph TV

beste apper for ildstedMorph TV er klonen til Morpheus TV, som en gang var en veldig populær app. Vi tror at det også er et av de beste CotoMovies-alternativene du kan finne.

Den ene tingen som fanger din umiddelbare oppmerksomhet når du starter denne appen, er det unike grensesnittet. I stedet for bare å samle innholdet umiddelbart, ber appen deg om å velge kategoriene først. Hovedskjermen inneholder streaming-kategorier for filmer og TV-programmer. Det er en skjerm til etter som du trenger å velge underkategori (for eksempel Trending, Popular, etc.)

Denne typen grensesnitt er tiltalende for mange, mens noen kanskje til og med ikke liker det. Likevel, hvis vi snakker om størrelsen på innholdsbiblioteket og streamingkvalitet, fortjener Morph TV absolutt et sted på denne listen over de beste alternativene for CotoMovies.

Morph TV er en ekstern-kompatibel app, og sørger for at du aldri har noen problemer med å utforske og samhandle med appen på FireStick..

Slik installerer du Morph TV på FireStick

9. TVZion

beste Amazon Fire Fire-apperTVZion har gjennomgående vært en del av katalogen vår for beste apper for FireStick i lang tid. Denne appen presenterer en stor samling av innhold på forespørsel. Enten du liker å streame filmer eller se på TV-serier, det er alt her.

Utviklerne av denne appen fortsetter også å oppdatere innholdet ofte med nye filmer og show.

Sammenlignet med de andre appene på denne listen over de beste CotoMovies-alternativene, er det ikke sikkert TVZion er like flink til å få kvalitetslenker. Imidlertid er den god nok til å tjene en plass. Du kan også enkelt sammenkoble denne appen med Real Debrid og få de beste strømningene som mulig.

TVZion er en lett applikasjon. Den tar liten lagringsplass og tilbyr imponerende rask ytelse. Det er ideelt for enheter med lite RAM som FireStick.

Appen mottar også vanlige versjonsoppdateringer. Gjennom årene har appen sett betydelige forbedringer i ytelse og strømming.

Hvordan installere TVZion på FireStick

10. Kodi

beste cotomovies alternativerKodi er ikke en strømmetjenesteleverandør (i motsetning til de andre APK-ene på denne listen). Det er en mediaspiller. Du må ha hørt om mediaspillere som VLC. På noen måter er Kodi som dem. Den spiller av video, filmer, musikk, bilder og andre medier.

For at Kodi skal spille medier, må du kilde medier utenfra. Det kan være din lokale lagring eller en online kilde.

Kodis sanne skjønnhet ligger faktisk i dens evne til å spille favorittmediene over internett via forskjellige tillegg.

Du kan tenke et Kodi-tillegg som en plugin som kobler enheten din til den elektroniske mediekilden og lar deg spille av innholdet via Kodi-grensesnittet. Det er Kodi-tilskuddene som har gjort Kodi til et så vellykket medieverktøy.

Enten du liker å se på filmer og show, live TV eller live sport, dokumentarer eller innhold for barn, nyheter eller YouTube-videoer, kan du gjøre det gjennom Kodi. Derfor anser vi Kodi som et av de beste alternativene for CotoMovies.

Hvis du er ny på Kodi, har vi nybegynnerguiden som hjelper deg å komme i gang. Det er utrolig enkelt å installere Kodi på FireStick og begynne å strømme. Så hvis du ikke er sikker på om du vil fortsette med streaming av APK-er lenger, kan du alltid prøve Kodi.

FireStick / Fire-TV-en din er nå klar til å streame favorittinnholdet. Før du begynner, vil jeg imidlertid advare deg om at alt du streamer på nettet er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. Dette betyr at streaming av gratis filmer, TV-serier, Sport kan få deg i juridiske problemer. 

Heldigvis er det en idiotsikker måte å holde alle streamingaktivitetene dine skjult for ISP og regjeringen. Alt du trenger er en god VPN for Fire Stick. En VPN vil maskere din opprinnelige IP som er og vil hjelpe deg med å omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-begrensninger for innhold.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste og sikreste VPN. Den er kompatibel med alle slags streamingapper og er veldig enkel å installere på Fire TV / Stick.

Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Fire Stick / Fire TV, la oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick og gå til "Søk" -alternativet helt til venstre. Skriv nå "Expressvpn" (uten anførselstegn) i søkefeltet og velg ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

installer expressvpn firestick

Trinn 3: Klikk "Last ned" for å installere ExpressVPN-appen for Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trinn 4: Åpne appen og skriv inn påloggingsinformasjon som du opprettet mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet. Klikk på "Logg på"

logg inn expressvpn på ildsted

Trinn 5: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble ExpressVPN på FireStick

Du kan også lese mer detaljert informasjon om bruk av ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Ende opp

Så her er listen over de beste CotoMovies-alternativene. Jeg er sikker på at disse appene mer enn kan fylle skoene til CotoMovies. Vi har testet disse appene regelmessig. Imidlertid, hvis du har noe annet alternativ du mener bør være en del av denne listen, gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Beste Terrarium TV-alternativer
Beste Showbox-alternativer
Hvordan Jailbreak Firestick
Beste Putlocker nettsteder

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me