CotoMovies-alternativer til FireStick / Android

>

I denne artikel finder du listen over de bedste CotoMovies-alternativer til FireStick. Disse indstillinger fungerer også på alle Fire TV-enheder, Android-bokse og andre Android-baserede platforme som smartphones og tablets.

CotoMovies er blevet lukket for godt. Dette skete, da visse filmskabere besluttede at tage retssag mod CotoMovies og andre streaming-apps på TweakBox (en tredjeparts app-butik).

CotoMovies-udviklerne har sagt, at de agter at dele deres brugers oplysninger med myndighederne, hvis det er nødvendigt. Du kan læse vores detaljerede dækning om denne episode.

Selvom vi aldrig har opfordret til krænkelse af ophavsret, har vi altid altid opfordret vores brugere til at bruge en VPN under streaming for at forblive forberedt på sådanne hændelser. En VPN skjuler din online identitet ved at skjule din IP-adresse. Betydning, apps som CotoMovies har ingen måde at logge på og dele dine oplysninger.

Hvis du har brugt CotoMovies, skal du nu være på udkig efter lignende apps. Heldigvis er der masser af gode apps derude, der sandsynligvis kan give en bedre oplevelse end CotoMovies. Faktisk støttede CotoMovies ikke engang Real Debrid. Jeg foretager nogle af de bedste apps, der kan tjene som CotoMovies-alternativer.

Top alternativer til CotoMovies

Inden du begynder at bruge disse apps, skal du sørge for at oprette forbindelse til en VPN. Disse apps opfylder muligvis også den samme skæbne i fremtidige nedbrud.

1. Biograf HD APK

cotomovies-alternativerDer er ikke en 'bedste apps' liste, der kunne være komplet uden Cinema HD APK. Denne app har et uendeligt bibliotek med on-demand film og tv-shows. Det har en brugervenlig og let at bruge interface. Installer Cinema HD APK, og du kan starte streaming på kort tid.

Indholdssamlingen opdateres ofte. Hver gang der er en ny film eller en episode, vil du normalt finde den inden for få timer efter udgivelsen. Udviklerne fortsætter med at skubbe regelmæssige appopdateringer til at tage sig af eventuelle fejl og for at forbedre den samlede appoplevelse.

Cinema HD APK er en letvægtsapp. Selv på den lavspecifikke enhed som FireStick fungerer det problemfrit. Det er kendt for at hente streams i topkvalitet fra flere kilder. Du kan streame indhold i op til 1080p opløsning. Appen tilbyder også Real Debrid-login, så du muligvis har adgang til links i premiumkvalitet. Trakt-login er også tilgængelig

Jeg er ikke i tvivl om, at Cinema HD APK vil skabe et af de bedste CotoMovies-alternativer.

Sådan installeres Cinema APK på FireStick

2. CyberFlix TV

cotomovies lignende appsHvis du leder efter et CotoMovies-alternativ i høj kvalitet, kan du også overveje CyberFlix TV. Det er også en meget populær streaming-app on-demand med hundreder af film og episoder.

Udover den enorme mediesamling gør CyberFlix TV et vidunderligt stykke arbejde med at trække kvalitetslinkene fra flere kilder på nettet. Real-Debrid-parring understøttes også, og når du gør det, får du snesevis af top-of-the-line premium-links så godt.

Det nye indhold tilføjes regelmæssigt. Derfor finder du altid de nyeste film og episoder, der for nylig blev sendt. Udviklerne holder app'en opdateret med regelmæssige versionopdateringer. Hvis du bliver bedt om at opdatere appen, skal du sørge for at gøre det.

CyberFlix TV er let at installere og endnu lettere at bruge.

Sådan installeres CyberFlix TV på FireStick

3. Te-tv

apps, der ligner cotomoviesTeaTV er en anden populær streaming-app til Android-platformen. Denne app er blevet kodet for optimal ydelse på tv-enheder, f.eks. FireStick. Nu hvor CotoMovies er lukket ned, kan du vælge TeaTV som erstatning for det.

Denne app bringer dig en ekspansiv line-up af on-demand film og shows. Det har næsten alt hvad du kan tænke på. Indholdsbiblioteket opdateres konstant med de nyeste videoer. Derfor har du altid noget nyt at se på.

Den gode nyhed er, at TeaTV også understøtter parring af Trakt og Real-Debrid. Dette hjælper med at forbedre din samlede streamingoplevelse.

Som en letvægtsapp har TeaTV ingen mærkbar indflydelse på enhedens ydelse, selvom du bruger den på FireStick. Den er også fuldt kompatibel med FireStick-fjernbetjeningen.

Under hensyntagen til alt, hvad vi har talt om denne app, har vi al grund til at tro, at TeaTV er et af de bedste CotoMovies-alternativer.

Sådan installeres TeaTV på FireStick

4. BeeTV

bedste alternativer til cotomoviesSammenlignet med mange andre apps på denne liste over de bedste alternativer til CotoMovies, er BeeTV relativt nyt. Det lykkedes imidlertid at markere i de tidlige dage af sig selv og begyndte konsekvent at blandt de bedste FireStick-apps.

Hvad jeg bedst kan lide ved BeeTV er dens problemfri grænseflade. Bare installer appen og start streaming af dit yndlingsindhold. Som en on-demand-streamingtjeneste har appen film og tv-shows; og masser af dem.

Ligesom du kunne forvente opdateres og opdateres indholdssamlingen med de nye udgivelser ofte (nogle gange flere gange om dagen). For at sikre, at du har en fornøjelig streamingoplevelse, henter BeeTV strømme fra de pålidelige kilder og kvalitet. Det ville også være en god ide at parre appen med Real Debrid, hvis du vil have den til at få de bedst mulige strømme derude.

Grænsefladen på BeeTV er helt fjernvenlig. Appen justerer sin interfaceorientering automatisk, så den passer til dit tv-billedformat.

Sådan installeres BeeTV på FireStick

5. Titanium-tv

cotomovies alternativTitanium TV er et velkendt navn i streamingverdenen. Denne app var oprindeligt kun tilgængelig til Android-mobiler. Imidlertid, med stigningen i populariteten af ​​FireStick og Android TV-bokse, kodede udviklerne det igen for tv-enhederne. Titanium TV er fuldt kompatibel med Amazon Fire TV-fjernbetjeningen. Dens interface er også velegnet til tv-skærmen.

Appen har et imponerende bibliotek med film og tv-shows. Uanset om du leder efter det nyeste indhold eller noget fra de sidste par år, er der en god chance for at du finder det på Titanium TV. De nye episoder og film tilføjes også ofte for at sikre, at du aldrig løber tør for streamingindstillinger.

Den lave størrelse app tilbyder optimal ydelse på FireStick. Det tilbyder hurtig navigation og jævn afspilning. Næsten hver titel eller episode giver dig flere streaminglink. Ting bliver endnu bedre, når du sammenstiller Titanium TV med Real Debrid og Trakt.

Titanium TV er faktisk en af ​​de lignende apps til CotoMovies.

Sådan installeres Titanium TV på FireStick

6. CatMouse APK

apps, der ligner coto-filmCatMouse APK er meget nyere sammenlignet med alle apps på denne liste over de bedste CotoMovies-alternativer. Imidlertid har appen allerede skabt en masse krusninger. Vi bemærkede det og inkluderede det straks i vores line-up af bedste FireStick-apps. Og vi mener, at denne liste heller ikke ville have været komplet uden at nævne CatMouse APK.

Der er flere grunde til, at vi kan lide denne app. Til at begynde med har CatMouse APK et massivt mediebibliotek med hundreder af film og tv-episoder. Dette bibliotek er dog ikke stillestående. Hver dag finder du noget nyt.

Appen er også meget let at navigere og bruge. Den fjernvenlige grænseflade giver dig mulighed for at udforske CatMouse APK uden at forårsage problemer.

På streamingfronten gør CatMouse jobbet på niveau med de andre top apps på denne liste, såsom Cinema HD. Der er masser af gratis links til HD-streaming. Men det bliver desto mere fantastisk med Real Debrid-login.

Hvis du leder efter et CotoMovies-alternativ, skal du bestemt prøve CatMouse APK.

Sådan installeres CatMouse APK på FireStick

7. UnlockMyTV

unlockmytvUnlockMyTV blev introduceret omkring samme tid som CatMouse APK. Begge disse apps var hurtige til at få brugernes opmærksomhed.

Med det ekspansive katalog over film og tv-serier sørger UnlockMyTV for, at du kan binge-watch i det uendelige antal timer. Som forventet fortsætter det aktive team bag denne app tilføjelse af nye ting meget ofte.

UnlockMyTV-udviklere sørger også for, at appen er godt vedligeholdt. De sender fortsat versionopdateringer fra tid til anden for at eliminere fejl og forbedre den generelle ydelse og oplevelse.

Appen bruger også et kvalitetssæt af skrabere. Jeg siger det, fordi det i øjeblikket henter nogle virkelig gode strømme. UnlockMyTV understøtter også Real Debrid, så du kan få let adgang til premium-links.

Denne Android-baserede app er designet til at tilbyde overlegen ydelse på touch såvel som tv-enheder, inklusive dine FireStick og Android TV Boxes.

Sådan installeres UnlockMyTV på FireStick

8. Morph TV

bedste apps til firestickMorph TV er klonen fra Morpheus TV, der engang var en meget populær app. Vi mener, at det også er et af de bedste CotoMovies-alternativer, du kan finde.

Den ene ting, der fanger din øjeblikkelige opmærksomhed, når du starter denne app, er dens unikke interface. I stedet for bare øjeblikkeligt at foretage indholdet, beder appen dig om at vælge kategorierne først. Hovedskærmen indeholder streaming-kategorier for film og tv-shows. Der er endnu en skærm, hvorefter du skal vælge underkategori (som Trending, Popular, osv.)

Denne type interface er tiltalende for mange, mens nogle måske endda ikke kan lide det. Ikke desto mindre, hvis vi taler om størrelsen på indholdsbiblioteket og streamingkvalitet, fortjener Morph TV bestemt et sted på denne liste over de bedste alternativer til CotoMovies.

Som en fjernkompatibel app sørger Morph TV for, at du aldrig har problemer med at udforske og interagere med appen på din FireStick.

Sådan installeres Morph TV på FireStick

9. TVZion

bedste Amazon brand stick appsTVZion har konsekvent været en del af vores katalog over bedste apps til FireStick i lang tid. Denne app præsenterer for dig en stor samling af on-demand indhold. Uanset om du kan lide at streame film eller se tv-shows, er der alt her.

Udviklerne af denne app holder også opdatering af indholdet ofte med nye film og shows.

Sammenlignet med de andre apps på denne liste over de bedste CotoMovies-alternativer, er TVZion muligvis ikke så god til at få kvalitetslink. Det er dog godt nok til at tjene et sted. Du kan også nemt parre denne app med Real Debrid og få de bedste strømme, som det kan være.

TVZion er en let applikation. Det tager lidt lagerplads og tilbyder imponerende hurtig ydelse. Det er ideelt til enheder med lav RAM som FireStick.

Appen modtager også regelmæssige versionopdateringer. I årenes løb har appen set betydelige forbedringer i ydeevne og streaming evner.

Sådan installeres TVZion på FireStick

10. Kodi

bedste cotomovies alternativerKodi er ikke en streamingtjenesteudbyder (i modsætning til de andre APK'er på denne liste). Det er en medieafspiller. Du må have hørt om medieafspillere som VLC. På nogle måder er Kodi som dem. Det afspiller video, film, musik, billeder og andre medier.

For at Kodi kan spille medier, skal du kilde medier udefra. Det kan være din lokale opbevaring eller en online kilde.

Faktisk ligger Kodis sande skønhed i dens evne til at spille dine yndlingsmedier over internettet via forskellige tilføjelser.

Du kan tænke en Kodi-tilføjelse som et plugin, der forbinder din enhed til online mediekilde og giver dig mulighed for at afspille indholdet via Kodi-grænsefladen. Det er Kodi-addonerne, der har gjort Kodi til et så vellykket medieværktøj.

Uanset om du kan lide at se film og shows, live tv eller live sport, dokumentarer eller indhold til børn, nyheder eller YouTube-videoer, kan du gøre det hele gennem Kodi. Derfor betragter vi Kodi som et af de bedste alternativer til CotoMovies.

Hvis du er ny med Kodi, har vi begynderguiden, der hjælper dig med at komme i gang. Det er utroligt nemt at installere Kodi på FireStick og starte streaming. Så hvis du ikke er sikker på, om du ønsker at fortsætte med streaming af APK'er mere, kan du altid prøve Kodi.

Dit FireStick / Fire TV er nu alle klar til at streame dit yndlingsindhold. Før du starter, vil jeg dog advare dig om, at alt, hvad du streamer online, er synligt for din internetudbyder og din regering. Det betyder, at streaming af gratis film, tv-shows og sport kan bringe dig i juridiske problemer. 

Heldigvis er der en idiotsikker måde at holde alle dine streamingaktiviteter skjult for din internetudbyder og regeringen. Alt hvad du behøver er en god VPN til Fire Stick. En VPN maskerer din originale IP, som er og hjælper dig med at omgå Online Overvågning, ISP-throttling og geo-restriktioner for indhold.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er kompatibelt med alle slags streaming-apps og er meget let at installere på Fire TV / Stick.

Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynder at streame på dit Fire Stick / Fire TV, så lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streamingaktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til "Søg" indstillingen yderste til venstre. Skriv nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn firestick

Trin 3: Klik på "Download" for at installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

login expressvpn på firestick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut ExpressVPN på FireStick

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Afvikler

Så her er listen over de bedste CotoMovies-alternativer. Jeg er overbevist om, at disse apps mere end kan fylde CotoMovies 'sko. Vi har testet disse apps regelmæssigt. Hvis du dog har en anden mulighed, som du mener skulle være en del af denne liste, så fortæl os det via kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

Bedste Terrarium TV-alternativer
Bedste Showbox-alternativer
Sådan Jailbreak Firestick
Bedste Putlocker-websteder

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me