CotoMovies Алтернативи за FireStick / Android

>

В тази статия ще намерите списъка с най-добрите алтернативи на CotoMovies за FireStick. Тези опции работят и на всички линии на Fire TV от устройства, Android Boxes и други Android-базирани платформи като смартфони и таблети.

CotoMovies е спрян завинаги. Това се случи, когато някои създатели на филми решиха да предприемат съдебни действия срещу CotoMovies и други приложения за стрийминг в TweakBox (магазин за приложения на трети страни).

Разработчиците на CotoMovies заявиха, че възнамеряват да споделят информацията на своите потребители с властите, ако е необходимо. Можете да прочетете нашата подробна информация за този епизод.

Въпреки че никога не сме поощрявали нарушения на авторските права, ние също винаги сме съветвали нашите потребители да използват VPN, докато стрийминг, за да бъдат подготвени за такива инциденти. VPN ще скрие вашата онлайн идентичност, като скрие вашия IP адрес. Значение, приложения като CotoMovies няма да имат начин да регистрират и споделят вашата информация.

Ако сте използвали CotoMovies, сега трябва да търсите подобни приложения. За щастие, има много добри приложения, които вероятно могат да осигурят по-добро изживяване от CotoMovies. Всъщност CotoMovies дори не поддържа Real Debrid. Подреждам някои от най-добрите приложения, които могат да служат като алтернативи на CotoMovies.

Топ алтернативи на CotoMovies

Отново, преди да започнете да използвате тези приложения, уверете се, че сте се свързали с VPN. Тези приложения също могат да срещнат същата съдба в бъдещи прекъсвания.

1. Кино HD APK

алтернативи на cotomoviesНяма списък с „най-добрите приложения“, който би могъл да бъде завършен без Cinema HD APK. Това приложение има безкрайна библиотека от филми и телевизионни предавания по заявка. Той разполага с лесен за използване и лесен за използване интерфейс. Инсталирайте Cinema HD APK и можете да започнете стрийминг за нула време.

Колекцията на съдържанието се актуализира често. Винаги, когато има нов филм или епизод, обикновено ще го намерите в рамките на часове от издаването. Разработчиците също продължават да натискат редовни актуализации на приложения, за да се грижат за всички грешки и да подобрят цялостното изживяване на приложението.

Cinema HD APK е леко приложение. Дори на нискоспецифичното устройство като FireStick, той работи безпроблемно. Известен е с извличането на висококачествени потоци от множество източници. Можете да предавате съдържание в резолюция до 1080p. Приложението също предлага Real Debrid влизане, така че да имате достъп до връзки за високо качество. Предлага се и вход в тракт

Не се съмнявам, че Cinema HD APK ще направи една от най-добрите алтернативи на CotoMovies.

Как да инсталирате Cinema APK на FireStick

2. CyberFlix TV

cotomovies подобни приложенияАко търсите висококачествена алтернатива на CotoMovies, можете също да помислите за CyberFlix TV. Освен това е много популярно приложение за поточно предаване по заявка със стотици филми и епизоди.

Освен огромната медийна колекция, CyberFlix TV върши чудесна работа и за изтегляне на качествените връзки от множество източници в мрежата. Поддържането на Real-Debrid също се поддържа и когато го направите, получавате и десетки най-добрите премиум връзки.

Новото съдържание се добавя редовно. Затова винаги ще намерите най-новите филми и наскоро излъчени епизоди. Разработчиците поддържат приложението актуализирано и с редовни надстройки на версиите. Ако бъдете подканени да актуализирате приложението, уверете се, че го направите.

CyberFlix TV е лесен за инсталиране и още по-лесен за използване.

Как да инсталирате CyberFlix TV на FireStick

3. TeaTV

приложения, подобни на cotomoviesTeaTV е друго популярно приложение за стрийминг за платформата Android. Това приложение е кодирано за оптимална производителност на телевизионни устройства, като FireStick. Сега, когато CotoMovies е затворен, можете да изберете TeaTV като негова замяна.

Това приложение ви предлага широка гама от филми и предавания по заявка. В него има почти всичко, за което можете да се сетите. Библиотеката със съдържание се актуализира постоянно с най-новите видеоклипове. Затова винаги имате нещо ново, което да гледате.

Добрата новина е, че TeaTV също поддържа Trakt и Real-Debrid сдвояване. Това помага за подобряване на цялостното ви изживяване.

Като леко приложение, TeaTV няма осезаемо влияние върху производителността на устройството, дори и да го използвате в FireStick. Той е напълно съвместим и с дистанционното FireStick.

Имайки предвид всичко, което говорихме за това приложение, имаме всички основания да смятаме, че TeaTV е една от най-добрите алтернативи на CotoMovies.

Как да инсталирате TeaTV на FireStick

4. BeeTV

най-добрите алтернативи на котомовитеВ сравнение с много други приложения в този списък с най-добрите алтернативи за CotoMovies, BeeTV е сравнително нов. Въпреки това, той успя да направи марка в първите си дни и започна постоянно да се включва сред най-добрите приложения на FireStick.

Това, което най-много ми харесва при BeeTV, е неговият безшумен интерфейс. Просто инсталирайте приложението и започнете да стриймвате вашето любимо съдържание. Като услуга за поточно предаване по заявка, приложението включва филми и телевизионни предавания; и много от тях.

Точно както бихте очаквали, колекцията от съдържание се обновява и актуализира често с новите версии (понякога няколко пъти на ден). За да сте сигурни, че имате приятно преживяване на поточно предаване, BeeTV извлича потоци от надеждни и качествени източници. Също така би било чудесна идея да сдвоите приложението с Real Debrid, ако искате то да получи най-добрите възможни потоци там.

Интерфейсът на BeeTV е напълно отдалечен. Приложението автоматично настройва ориентацията на интерфейса си, за да отговаря на съотношението на вашия телевизор.

Как да инсталирате BeeTV на FireStick

5. Титанов телевизор

cotomovies алтернативаTitanium TV е добре познато име в поточния свят. Първоначално това приложение е достъпно само за мобилни телефони с Android. С нарастването на популярността на FireStick и Android TV кутиите, разработчиците го кодираха отново за телевизионните устройства. Titanium TV е напълно съвместим с дистанционното на Amazon Fire TV. Интерфейсът му е подходящ и за телевизионния екран.

Приложението има впечатляваща библиотека от филми и телевизионни предавания. Независимо дали търсите най-новото съдържание или нещо от последните няколко години, има голям шанс да го намерите в Titanium TV. Новите епизоди и филми също се добавят често, за да сте сигурни, че никога няма да ви свършат опциите за стрийминг.

Приложението с ниски размери предлага оптимална производителност на FireStick. Предлага бърза навигация и плавно възпроизвеждане. Почти всяко заглавие или епизод ви дава множество поточни връзки. Нещата стават още по-добри, когато обедините Titanium TV с Real Debrid и Trakt.

Titanium TV наистина е едно от подобни приложения на CotoMovies.

Как да инсталирате Titanium TV на FireStick

6. CatMouse APK

приложения, подобни на кото филмиCatMouse APK е много по-нов в сравнение с всички приложения в този списък с най-добрите алтернативи на CotoMovies. Приложението обаче вече е създало много пулсации. Забелязахме го и веднага го включихме в нашата гама от най-добрите приложения на FireStick. И ние вярваме, че този списък също не би бил пълен, без да споменем CatMouse APK.

Има няколко причини, поради които това приложение ни харесва. За начало CatMouse APK разполага с богата медийна библиотека със стотици филми и телевизионни епизоди. Тази библиотека обаче не е в застой. Всеки ден ще намерите нещо ново.

Приложението също е много лесно за навигация и използване. Удобният за отдалечаване интерфейс ви позволява да изследвате CatMouse APK без да създавате проблеми.

Отпред на стрийминга CatMouse се справя отлично с останалите топ приложения в този списък, като Cinema HD. Има много безплатни връзки за HD стрийминг. Но става още по-невероятно с влизането в Real Debrid.

Ако търсите алтернатива на CotoMovies, определено трябва да опитате CatMouse APK.

Как да инсталирате CatMouse APK на FireStick

7. UnlockMyTV

unlockmytvUnlockMyTV беше представен приблизително по същото време като CatMouse APK. И двете тези приложения бяха бързи, за да привлекат вниманието на потребителите.

С разширения каталог на филми и телевизионни сериали, UnlockMyTV гарантира, че можете да гледате безкрайно много часове. Както се очаква, активният екип зад това приложение продължава да добавя нови неща много често.

Разработчиците на UnlockMyTV също се уверяват, че приложението е добре поддържано. Те продължават да изпращат актуализации на версиите от време на време, за да елиминират грешките и да подобрят общата производителност и опит.

Приложението също използва качествен набор от скрепери. Казвам това, тъй като в момента извлича някои наистина добри потоци. UnlockMyTV също поддържа Real Debrid, така че можете да получите лесен достъп до премиум връзките.

Това базирано на Android приложение е проектирано да предлага превъзходна производителност при допир, както и телевизионни устройства, включително вашите FireStick и Android TV Boxs.

Как да инсталирате UnlockMyTV на FireStick

8. Morph TV

най-добрите приложения за firestickMorph TV е клонингът на Morpheus TV, който някога беше много популярно приложение. Вярваме, че това е и една от най-добрите алтернативи на CotoMovies, които можете да намерите.

Единственото нещо, което привлича вниманието ви веднага, когато стартирате това приложение, е неговият уникален интерфейс. Вместо само моментално облицоване на съдържанието, приложението ви подканва да изберете първо категориите. Основният екран съдържа филми за поточни филми и телевизионни предавания. След това има още един екран, на който трябва да изберете подкатегория (като Trending, Popular и т.н.)

Този тип интерфейс е привлекателен за мнозина, докато някои дори могат да не го харесат. Независимо от това, ако говорим за размера на съдържателната библиотека и качеството на потока, Morph TV със сигурност заслужава място в този списък с най-добри алтернативи за CotoMovies.

Тъй като е съвместимо с отдалечено приложение, Morph TV гарантира, че никога няма да имате проблеми с проучването и взаимодействието с приложението на вашия FireStick.

Как да инсталирате Morph TV на FireStick

9. TVZion

най-добрите амазонски приложения за пожарната пръчкаTVZion постоянно остава част от нашия каталог на най-добрите приложения за FireStick за дълго време. Това приложение ви представя голям състав от съдържание по заявка. Независимо дали обичате да предавате филми или гледате телевизионни предавания, тук има всичко.

Разработчиците на това приложение също постоянно актуализират съдържанието с нови филми и предавания.

В сравнение с другите приложения в този списък с най-добрите алтернативи на CotoMovies, TVZion може да не е толкова добър в получаването на качествени връзки. Все пак е достатъчно добро, за да спечелите място. Освен това можете лесно да сдвоите това приложение с Real Debrid и да получите най-добрите потоци, каквито могат да бъдат.

TVZion е леко приложение. Това отнема малко място за съхранение и предлага впечатляващо бърза производителност. Той е идеален за устройства с ниска RAM памет като FireStick.

Приложението също получава редовни актуализации на версиите. През годините приложението наблюдава значителни подобрения в производителността и способностите за стрийминг.

Как да инсталирате TVZion на FireStick

10. Коди

най-добрите алтернативи на котомовитеKodi не е доставчик на услуги за стрийминг (за разлика от другите APK файлове в този списък). Това е медиен плейър. Сигурно сте чували за медийни плейъри като VLC. По някакъв начин Коди е като тях. Той възпроизвежда видео, филми, музика, изображения и други медии.

За да може Kodi да възпроизвежда медии, трябва да източвате медии отвън. Това може да бъде вашето местно хранилище или онлайн източник.

Всъщност истинската красота на Kodi се крие в способността му да възпроизвежда любимите си медии по интернет чрез различни добавки.

Можете да мислите за добавка на Kodi като плъгин, който свързва вашето устройство с източника на онлайн медия и ви позволява да възпроизвеждате съдържанието чрез интерфейса на Kodi. Именно Kodi addons направи Kodi толкова успешен медиен инструмент.

Независимо дали обичате да гледате филми и предавания, телевизия на живо или спорт на живо, документални филми или съдържание за деца, новини или видеоклипове в YouTube, можете да направите всичко това чрез Kodi. Ето защо ние считаме Kodi за една от най-добрите алтернативи за CotoMovies.

Ако сте нови за Kodi, имаме ръководство за начинаещи, което ще ви помогне да започнете. Невероятно лесно е да инсталирате Kodi на FireStick и да започнете да стриймирате. Така че, ако не сте сигурни дали искате да продължите с поточните APK файлове, можете винаги да опитате Kodi.

Вашият FireStick / Fire TV вече е готов за предаване на любимото ви съдържание. Преди да започнете обаче, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате онлайн, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че излъчването на безплатни филми, телевизионни предавания, спортовете може да ви изпадне в правни проблеми. 

За щастие, има безупречен начин да запазите всичките си поточни дейности скрити от вашия интернет доставчик и правителството. Всичко, от което се нуждаете, е добро VPN за Fire Stick. VPN ще маскира вашия първоначален IP, който е и ще ви помогне да заобиколите Онлайн наблюдение, заглушаване на интернет доставчика и гео ограничения на съдържанието.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Той е съвместим с всички видове стрийминг приложения и е много лесен за инсталиране на Fire TV / Stick.

Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

Така че, преди да започнете да стриймирате на своя Fire Stick / Fire TV, нека да видим как да използвате ExpressVPN, за да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Абонирайте се за ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Включете Fire TV / Stick и отидете на опцията „Search“ в крайната лява част. Сега напишете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и изберете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

инсталирайте expressvpn firestick

Стъпка 3: Кликнете върху „Изтегляне“, за да инсталирате приложението ExpressVPN за Fire TV / Stick.

получите vpn jailbroken firestick

Стъпка 4: Отворете приложението и въведете вашите идентификационни данни за вход, които сте създали, докато купувате абонамента за ExpressVPN. Кликнете върху „Вход“

влизане expressvpn на военен

Стъпка 5: Щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете ExpressVPN на FireStick

Можете също така да прочетете по-подробна информация за използването на ExpressVPN с Fire TV / Stick.

Навиване

И така, ето списъкът с най-добрите алтернативи на CotoMovies. Уверен съм, че тези приложения могат да надхвърлят обувките на CotoMovies. Ние тестваме тези приложения редовно. Ако обаче имате някаква друга опция, която смятате, че трябва да бъде част от този списък, уведомете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Най-добрите терариумни телевизионни алтернативи
Най-добрите алтернативи на Showbox
Как да Jailbreak Firestick
Най-добрите Putlocker сайтове

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me