Er Terrarium TV lovlig og trygt å bruke?

>

Nettbaserte mediastreaming-apper er ikke noe nytt for online generasjonen. En slik populær app er Terrarium TV som er et flott alternativ til Showbox, Mobdro og Playbox HD. Denne Android-baserte appen hjelper deg å få tilgang til hele biblioteket med nyeste filmer, TV-serier og det også gratis. Men det viktige spørsmålet er om Terrarium TV er lovlig og trygt å bruke?

Appene som er nevnt over gir deg tilgang til det ellers betalte innholdet gratis akkurat som tredjeparts Kodi Addons, da er det fornuftig å lure på om det er lovlig å streame gratis filmer på Terrarium TV. Dessuten utgjør den noen sikkerhetstrussel for enheten din i form av skadelig programvare? Vi skal diskutere i detalj hvordan både aspektene ved Terrarium-appen kanskje eller ikke kan påvirke deg, og hvis den gjør det, hvordan du takler den.

er terrarium tv lovlig og trygt å bruke

Er Terrarium TV Legal?

Selv om det er ganske mange kilder som gir deg en enorm liste over originale show og filmer som Netflix, Hulu, Amazon Prime, etc., kan de bli litt for tunge for lommen. Terrarium TV derimot gir en rimelig løsning på det, men det kan være et juridisk problem. Det er ikke alltid tilfelle. Ulike land har forskjellige regler, og du kan være trygg eller i trøbbel avhengig av hvor du befinner deg. Terrarium TV-appen er ikke offisielt tilgjengelig i Google Play Store, da Play Store ikke markedsfører strømming av innhold fra uautoriserte kilder..

Du må forstå at appene som Terrarium TV gir deg copyright-beskyttet innhold gratis, og at det i seg selv er i strid med loven, forhåpentligvis overalt. Tvert imot, ifølge Terrarium TV-nettstedet, er tjenesten deres ikke ulovlig i det de bruker strømmeteknologi for å skyve innhold og ikke P2P, som torrents. Sammen med det, hvis du installerer Terrarium TV-appen, kan du se “Bruk Terrarium TV på egen risiko” nevnt med klare ord.

I en nylig kjennelse fra EU-domstolen ble det uttalt at innhenting og distribusjon av opphavsrettsbeskyttet innhold av en tredjepart på noen måte uten samtykke fra opphavsrettsinnehaveren er fullstendig ulovlig (pressemelding om dette er tilgjengelig på nederst på denne siden). Avhengig av regionen du bruker Terrarium TV-appen fra, kan det hende du kanskje ikke har problemer. Som det er sagt, det er bedre trygt enn beklager.

Hvordan forhindrer jeg meg i å komme i trøbbel?

Nå som du vil være trygg fra å komme i noen form for juridiske problemer bare for å streame innhold på nettet, må du gjøre et par ting. Alle tingene som er nevnt her, vil også gjelde for alle appene som ligner på Terrarium TV som lar deg streame innhold gratis. Til å begynne med, må du finne en måte å skjule din online identitet, dvs. IP-adressen din.

Og hva er det beste å gjøre det? Ja, selvfølgelig, bruk en VPN. En god VPN vil tillate deg å komme på nettet og streame innhold fra Terrarium TV uten å fortelle verden din faktiske IP-adresse, ikke engang ISP-en din. I tillegg til dette er tilkoblingene som er laget via et VPN kryptert som lar VPN holde identiteten din trygg. VPN-tjenesten du valgte vil rute trafikken fra datamaskinen din via serverne deres, og gi deg et anonymt sted. Dette er det beste og sannsynligvis det eneste du kan beskytte deg selv.

Etter å ha prøvd flere VPN-leverandører selv, er jeg trygg på å si at det ikke er noen bedre enn ExpressVPN. Selve leverandøren er så trygg på at den gir deg 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Her er vår anbefalingsliste over beste VPN-er.

Så før du begynner å streame med Terrarium TV, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Klikk her for å få Express VPN-abonnement.

Steg 2: Klikk her for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Start appen og klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste VPN.

koble expressvpn for kodi

Hvis du er en Amazon Fire Stick-bruker, kan du installere og bruke en VPN på Fire TV Stick slik.

Slik installerer du Terrarium TV på Fire StickTerrarium TV på FireStick

Er Terrarium TV trygt å bruke?

For den saks skyld må du være trygg på at Terrarium TV er helt trygt å installere, forutsatt at appen er installert fra en pålitelig kilde. Siden appen ikke er tilgjengelig fra Google Play Store, anbefales det alltid å laste den ned fra det offisielle nettstedet til Terrarium TV eller bruke pålitelige tredjeparts app-butikker som apkmirror.com. Selve appen er helt ren når det kommer til malware, virus og ransomware.

Hvis du fremdeles føler deg litt skeptisk til sikkerheten til enheten din og dataene, må du vite at Android-telefonen din allerede tar seg av det aspektet. Google Play Protect kommer installert på alle moderne telefoner som jevnlig skanner alle appene som er installert på enheten for noe slikt. Du kan også kjøre en antivirusprogramvare hvis du bruker en PC for din ro.

Konklusjon

Det er en enorm mengde innhold tilgjengelig på internett, og du må være oppmerksom på stedet du streamer eller laster ned fra. Innholdet vil sannsynligvis være copyright-beskyttet, og det å få tilgang til det via apper som Terrarium TV vil ikke være lovlig. Hvis du uansett streamer gratis filmer / TV-serier fra disse appene, må du sørge for å ta hvert skritt (viktigst en VPN) for å beskytte deg selv. Å streame en film på nettet er ikke verdt å komme i juridiske problemer.

I slekt

  • Hvordan fikse problemer med Terrarium TV Buffering
  • Er det ulovlig å Jailbreak FireStick?
  • Er VPN-er lovlige?
  • Er Kodi Legal?
  • Beste Amazon Fire TV Stick-apper

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me