Er Terrarium TV lovligt og sikkert at bruge?

>

Online mediastreaming-apps er ikke noget nyt for onlinegenerationen. En sådan populær app er Terrarium TV, som er et godt alternativ til Showbox, Mobdro og Playbox HD. Denne Android-baserede app hjælper dig med at få adgang til hele biblioteket med de nyeste film, tv-shows og det også gratis. Men det vigtige spørgsmål er, om Terrarium TV er lovligt og sikkert at bruge?

Appene nævnt ovenfor giver dig adgang til det ellers betalte indhold gratis ligesom tredjeparts Kodi Addons, så er det fornuftigt at spekulere på, om det er lovligt at streame gratis film på Terrarium TV. Desuden udgør den nogen sikkerhedstrussel for din enhed i form af malware? Vi diskuterer detaljeret, hvordan både aspekterne af Terrarium-appen muligvis eller måske ikke påvirker dig, og hvis den gør det, hvordan man håndterer den.

er terrarium tv lovligt og sikkert at bruge

Er Terrarium TV lovligt?

Selvom der er ganske mange kilder, der giver dig en enorm liste over originale shows og film som Netflix, Hulu, Amazon Prime osv., Bliver de måske lidt for tunge til din lomme. Terrarium TV giver på den anden side en billig løsning på det, men det kan være et juridisk problem. Det er ikke altid tilfældet. Forskellige lande har forskellige regler, og du kan være sikker eller i problemer afhængigt af din placering. Terrarium TV-appen er ikke officielt tilgængelig i Google Play Store, da Play Store ikke promoverer streamingindhold fra uautoriserede kilder.

Du skal forstå, at apps som Terrarium TV giver dig gratis ophavsretligt beskyttet indhold, og at det i sig selv er i strid med lovgivning, forhåbentlig overalt. Tværtimod, som det gælder Terrarium TV-webstedet, er deres service slet ikke ulovlig, da den bruger streaming-teknologi til at skubbe indhold og ikke P2P, som torrents. Sammen med det, hvis du installerer Terrarium TV-appen, kan du se "Brug Terrarium TV på din egen risiko" nævnt i klare ord.

I en nylig afsagt kendelse fra EU-Domstolen blev det anført, at det er fuldstændigt ulovligt at skaffe og distribuere det copyright-beskyttede indhold af en tredjepart uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten (Pressemeddelelse af det samme findes på nederst på denne side). Afhængig af det område, du bruger Terrarium TV-appen fra, har du måske eller måske ikke problemer. Som det siges, er det bedre sikkert end ked af det.

Hvordan forhindrer jeg mig i at komme i problemer?

Nu hvor du vil være sikker på at komme i nogen form for juridiske problemer bare for at streame indhold online, så bliver du nødt til at gøre et par ting. Alle de ting, der er nævnt her, gælder også alle de apps, der ligner Terrarium TV, der giver dig mulighed for at streame indhold gratis. Til at begynde med skal du finde en måde at skjule din online identitet, dvs. din IP-adresse.

Og hvad er den bedste ting at gøre det? Ja, selvfølgelig, brug en VPN. En god VPN giver dig mulighed for at komme online og streame indhold fra Terrarium TV uden at fortælle verden din faktiske IP-adresse, ikke engang din internetudbyder. Derudover er forbindelserne, der er foretaget via en VPN, krypteret, så VPN kan holde din identitet sikker. Den VPN-tjeneste, du vælger, dirigerer trafikken fra din computer gennem deres servere, hvilket giver dig en anonym placering. Dette er den bedste og sandsynligvis den eneste ting at beskytte dig selv.

Efter at have prøvet flere VPN-udbydere selv, er jeg sikker på at sige, at der ikke er nogen bedre end ExpressVPN. Udbyderen selv er så sikker på, at den giver dig 30-dages pengene-tilbage-garanti. Her er vores anbefalingsliste over bedste VPN'er.

Så før du begynder at streame med Terrarium TV, skal du her få VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Klik her for at få Express VPN-abonnement.

Trin 2: Klik her at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Start appen, og klik på Power-ikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste VPN.

tilslut expressvpn til kodi

Hvis du er en Amazon Fire Stick-bruger, skal du her installere og bruge en VPN på Fire TV Stick.

Sådan installeres Terrarium TV på Fire StickTerrarium-tv på FireStick

Er Terrarium TV sikkert at bruge?

For den sags skyld skal du være sikker på, at Terrarium TV er helt sikkert at installere, forudsat at appen er installeret fra en pålidelig kilde. Da appen ikke er tilgængelig fra Google Play Store, anbefales det altid at downloade den fra det officielle websted for Terrarium TV eller bruge de betroede tredjeparts-appbutikker som apkmirror.com. Selve appen er absolut ren, når det kommer til malware, vira og ransomware.

Hvis du stadig føler dig lidt skeptisk over sikkerheden på din enhed og dine data, skal du vide, at din Android-telefon allerede tager sig af dette aspekt. Google Play Protect leveres installeret på alle moderne telefoner, der regelmæssigt scanner alle de apps, der er installeret på enheden for noget sådant. Du kan også køre en antivirus-software, hvis du bruger en pc til din ro i sindet.

Konklusion

Der er et massivt indhold tilgængeligt på internettet, og du skal være opmærksom på det sted, du streamer eller downloader fra. Indholdet vil sandsynligvis være copyright-beskyttet, og det at få adgang til det via apps som Terrarium TV vil ikke være lovligt. Hvis du alligevel streamer gratis film / tv-shows fra disse apps, skal du sørge for at tage hvert trin (vigtigst af alt en VPN) for at beskytte dig selv. Streaming af en film online er det ikke værd at komme i juridiske problemer.

Relaterede

  • Sådan rettes Terrarium TV Buffering-problemer
  • Er det ulovligt at Jailbreak FireStick?
  • Er VPN'er lovlige?
  • Er Kodi Legal?
  • Bedste Amazon Fire TV Stick-apps

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me