Hoe Sling TV op FireStick te krijgen

>

Deze gids laat u zien hoe u Sling TV op FireStick instelt en gebruikt. Net als bij Set TV is Sling TV een live tv-app die beschikbaar is voor Android, iOS en webplatform.

Kabel-tv-verbinding is niet goedkoop. Ik geef al een tijdje bijna $ 100 uit aan de verschillende abonnementen. En niet te vergeten de dure apparatuur die ik moest kopen voor de verbinding. Wat meer teleurstellend is, is dat het allemaal met een contract komt, waar ik niet gemakkelijk vanaf kan komen. Ik ben blij dat online tv-streaming meer heeft ingehaald; het is heel erg mainstream geworden. Ik kan nu al mijn favoriete kanalen via internet bekijken en slechts een fractie betalen van wat een satellietabonnement mij kost.

Als u overweegt om de snoer door te knippen, zou ik u aanraden om Sling TV te overwegen. De internetarm van Dish Network, Sling TV, laat je live tv kijken op een breed scala aan apparaten voor de maandelijkse prijs vanaf $ 20. Sling TV biedt u alle populaire zenders, hetzij als onderdeel van de maandelijkse pakketten, hetzij via a-la-carte-abonnementen. Hoewel deze service grotendeels draait om live-tv, vind je hier ook tientallen on-demand-materialen.

Sling TV vereist geen speciale installatie of apparatuur, bindt u niet aan een contract en laat u uw favoriete kanalen streamen met een druk op de knop. Dus ik zou zeggen dat Sling TV de prijs waard is. In dit artikel leren we hoe u Sling TV op FireStick installeert en gebruikt.

Wat is Sling TV?

Toen ik voor het eerst hoorde van Sling TV, dacht ik dat het een ander Slingbox-achtig apparaat was of waarschijnlijk heeft de Slingbox-fabrikant zijn product hernoemd. Ik ging wat dieper in en ontdekte dat Sling TV enorm verschilde van Slingbox.

Slingbox neemt de feed van uw bestaande kabel-tv-verbinding en zet deze op internet zodat u op afstand tv kunt kijken. Slingbox heeft een kabel-tv-abonnement nodig om te werken.

Sling TV gooit de kabel-tv daarentegen uit de vergelijking. Hiermee kunt u de satellietkanalen rechtstreeks op de ondersteunde apparaten streamen voor - zoals ik al eerder zei - een fractie van de kosten. Ondanks het gebruik van het abonnementgebaseerde model en de gedifferentieerde prijsstructuur, brengt Sling TV uw kabel-tv-uitgaven aanzienlijk omlaag.

Slingbox heeft u nodig om een ​​extra apparaat in te stellen. Sling TV vereist helemaal geen speciale configuratie.

Gebruik een VPN om Sling TV overal ter wereld te bekijken

Sling TV is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Maar word nog niet teleurgesteld. U kunt een VPN-service gebruiken en de geo-beperkte Sling TV-service deblokkeren, ongeacht in welk deel van de wereld u woont.

Met een VPN kunt u zich vrijwel geo-lokaliseren op elke plaats ter wereld waar de VPN-service een server heeft. U kunt een van de vele servers in de VS kiezen en genieten van Sling TV.

Door VPN te gebruiken, kunt u ook internetbeperking voorkomen en optimaal genieten van internet.

ik gebruik Express VPN en het u persoonlijk aanbevelen. Express VPN is de snelste VPN-service. Het is ook FireStick-vriendelijk en heeft honderden servers over de hele wereld (inclusief de vele in de VS).

Sling TV Aanmelden

Als u de Sling TV-service wilt gebruiken, moet u zich aanmelden voor een account en het abonnement aanschaffen. Het goede nieuws is dat Sling TV een gratis proefversie van 7 dagen met volledige functionaliteit heeft. Je kunt alle kanalen die in je abonnement zijn opgenomen 7 dagen gratis streamen.

In tegenstelling tot sommige andere live tv-streamingdiensten die u vooraf abonnementskosten in rekening brengen en het geld later terugbetalen als u vóór het einde van de proefperiode annuleert, factureert Sling TV niets voor de proefperiode van 7 dagen. U ontvangt alleen een factuur wanneer u ervoor kiest om na de proefperiode door te gaan met de services.

Aanmelden via internet (aanbevolen methode)

Met Sling TV kunt u zich aanmelden via de webportal met uw creditcard / betaalpas.

Ga naar https://www.sling.com op uw computer of mobiele apparaat en klik op ‘Watch 7 Days Free’ zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding

sling tv firestick

Volg de eenvoudige instructies op de volgende webpagina's en meld u aan voor de Sling TV en maak uw account aan. U moet uw e-mailadres opgeven en een wachtwoord maken. U kunt het e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen bij Sling TV op FireStick.

Zoals u in de onderstaande afbeelding kunt zien, worden de plannen en opgenomen kanalen op de website getoond.

sling tv-kanalen

U moet een van de beschikbare plannen kiezen.

  • Sling TV-pakketten beginnen bij $ 20. Het basispakket biedt 30+ kanalen voor $ 20 en wordt ‘Sling Orange’ genoemd. Het Orange-abonnement ondersteunt slechts 1 apparaat.
  • Het ‘Sling Blue’ -plan kost $ 25 en heeft meer dan 45 kanalen. U kunt Sling TV op maximaal 3 apparaten tegelijk met dit abonnement gebruiken.
  • Sling TV heeft ook een Orange + Blue-abonnement dat meer dan 50 kanalen biedt en $ 40 kost. Er is een speciaal Spaans plan genaamd ‘Best of Spanish’ voor $ 10.

Je kunt ook alle extra's op de startpagina van deze website bekijken om een ​​beslissing te nemen en te bepalen of je extra kanalen of deals wilt. 'Extra's' omvat ook de premiumkanalen zoals HBO die elke maand $ 15 extra kosten. Bekijk onderstaande afbeelding.

sling tv review

Aanmelden met de Sling TV-app

Als u Sling TV al op FireStick hebt gedownload, kunt u zich rechtstreeks vanuit de app registreren. Maar u moet uw betalingsinformatie hebben bijgewerkt met een Amazon-account waarmee u zich hebt aangemeld bij FireStick. U kunt betalingsinformatie verifiëren, toevoegen of bijwerken op https://pay.amazon.com/us

Ervan uitgaande dat uw betalingsinformatie is bijgewerkt en u de Sling TV-app al op FireStick hebt gedownload, kunt u zich als volgt aanmelden voor de services (als u de app nog niet heeft gedownload, wordt in het volgende gedeelte uitgelegd hoe u).

Open de Sling TV-app op uw FireStick-apparaat en u zou het volgende scherm moeten zien. Klik rechtsonder op ‘Nu bekijken 7 dagen’ om het aanmeldingsproces te starten

sling tv plannen

Selecteer het plan van uw keuze en klik op 'Doorgaan' in de rechterbenedenhoek.

sling tv-zenderlijst

In de volgende stap krijgt u de optie om de ‘Extra's’ te kiezen. Dit is eigenlijk de lijst met A-la-carte Sling TV-zenders, die geen deel uitmaken van het reguliere plan waar we het net over hadden.

Klik op 'Toevoegen' naast de optie in de lijst om deze in uw abonnement op te nemen.

Klik nu opnieuw op de knop 'Doorgaan' in de rechterbenedenhoek

hbo op sling tv

Nu hoeft u alleen nog maar de instructies op het scherm te volgen om uw account aan te maken en uw factuurgegevens te verstrekken.

U meldt zich aan met uw e-mailadres en maakt tijdens het proces een wachtwoord aan. Het e-mailadres en wachtwoord worden gebruikt om in te loggen bij Sling TV op FireStick.

Nogmaals, zorg ervoor dat uw betalingsinformatie is bijgewerkt op https://pay.amazon.com/us

Hoe SLING TV op FireStick te installeren

Nu ga ik je laten zien hoe je Sling TV op FireStick kunt krijgen. De download- en installatiemethode is eenvoudig omdat Sling TV beschikbaar is in de Amazon Store. Het is niet nodig om de app te sideloaden.

STAP 1: Selecteer het pictogram 'Zoeken' in het startscherm van FireStick met uw afstandsbediening. Het zoeken (lenspictogram) bevindt zich in de linkerbovenhoek.

sling tv firestick

STAP 2: Begin met ‘Sling TV’ te typen (zonder de aanhalingstekens natuurlijk). Wanneer u de eerste paar letters hebt ingevoerd, ziet u Sling TV in de onderstaande suggesties. Selecteer Sling TV met de afstandsbediening en klik erop.

sling tv op firestick

STAP 3: Het pictogram Sling TV verschijnt (al geselecteerd) op het volgende scherm. Klik Het!

hoe sling tv op firestick te krijgen

STAP 4: Klik nu op de knop ‘Downloaden’ om het downloaden en installeren van Sling TV op FireStick te starten. Het duurt niet langer dan een minuut of twee.

sling tv firestick

STAP 5: Wanneer de installatie is voltooid, moet u de knop 'Openen' zien. Klik op deze knop om de app meteen te openen. U kunt de app ook later openen vanuit 'Uw apps' & Spellen.'

open sling tv op firestick

Dat is hoe Sling TV FireStick is geïnstalleerd.

Hoe Sling TV op Amazon Fire Stick te gebruiken

Laat me je nu laten zien hoe je je kunt aanmelden bij de Sling TV-app op FireStick en hoe Sling TV werkt.

Start de Sling TV-app en klik op de knop 'Aanmelden' in de rechterbenedenhoek van het scherm.

sling tv pakketten

Meld u aan met het e-mailadres dat u tijdens de registratie hebt opgegeven en het wachtwoord dat u op dat moment hebt gemaakt.

inloggen sling tv

Zo ziet het startscherm van de Sling TV-app eruit op FireStick. Het standaardlandingsscherm is ‘Mijn tv’ (de optie op de bovenste balk).

In dit gedeelte kunt u de kanalen aan uw favorieten toevoegen voor snelle toegang. In dit gebied worden ook kanaalaanbevelingen weergegeven op basis van je kijkgeschiedenis.

hoe sling tv werkt

Als je wilt zien wat op dit moment wordt uitgezonden, klik je bovenaan op de optie 'NU AAN'. Hier kunt u zien wat er momenteel via satelliet op de verschillende kanalen wordt afgespeeld. Dit gebied is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals Sport, Lifestyle, Actie & Avontuur en meer.

sling tv-kanalen

Als u het schema van programma's op tijd wilt bekijken, klikt u bovenaan op de optie 'GIDS'.

Hier ziet u de tijdlijn bovenaan afgebeeld en de lijst met kanalen links. In dit gedeelte wordt niet alleen weergegeven wat momenteel wordt uitgezonden, maar ook wat later wordt gepland.

sling tv op firestick

Sling TV heeft ook een speciale SPORT-sectie waar u de lijst met de kanalen en de programma's van verschillende sporten kunt zien, zoals basketbal, hockey, honkbal en meer.

sport streaming op sling tv

Hoe Sling TV-abonnement te annuleren

Hoewel de Sling TV FireStick-app de knop 'Beheren' heeft, verwijst deze u naar de webpagina om uw account te beheren. Dit betekent dat u zich moet aanmelden bij uw Sling TV-account op internet om het abonnement te annuleren.

hoe sling tv op firestick te annuleren

Dus wat u moet doen is naar www.sling.com/signin gaan en inloggen met uw Sling TV-gegevens.

Wanneer u bent aangemeld, klikt u op 'Instellingen' (tandwielpictogram) in de rechterbovenhoek van het scherm.

sling tv-abonnement annuleren

Klik links op ‘Account’ en vervolgens rechts op de knop ‘Account beheren’

sling tv-account beheren

Klik nu op ‘Abonnement annuleren’ en volg de instructies op het scherm om het Sling TV-account te annuleren.

sling tv-abonnement op firestick annuleren

Los Sling TV-problemen op FireStick op

Sling TV werkt meestal soepel op FireStick en er zijn niet veel problemen. Maar ik zeg niet dat je nooit problemen zult ondervinden. Soms worden de video's bijvoorbeeld herhaaldelijk zwart. De black-out is erg kort maar toch frustrerend. Ik zal je binnenkort vertellen hoe je dit kunt oplossen.

Als u een internetverbinding hebt met een snelheid van meer dan 5 Mbps, zou buffering geen probleem moeten zijn. Als uw buffervaringen zeldzaam zijn, kan dit het fluctuerende internet zijn of een tijdelijk probleem met de Sling TV-server. Wanneer bufferen echter te vaak voorkomt, is het een goed idee om uw internetverbinding regelmatig op snelheid te testen. U kunt de snelheid gratis testen op www.speedtest.net. Mogelijk moet u zelfs contact opnemen met uw internetprovider om het probleem te verhelpen.

Verwant:

Hoe buffering op Kodi te repareren
Hoe buffering op Terrarium TV te repareren

Er zijn twee veel voorkomende technieken voor probleemoplossing die de meeste app-problemen oplossen. Ze zijn ook gemakkelijk te volgen. Hier zijn de twee methoden die men altijd moet gebruiken:

  1. Herstart FireStick: opnieuw opstarten vernieuwt het besturingssysteem en de apps
  2. Verwijder de app met het probleem en installeer deze opnieuw (in ons geval is dit Sling TV)

Als u Sling TV langzaam vindt op FireStick, komt dat waarschijnlijk omdat de app-gegevens te veel ruimte hebben ingenomen op de beperkte opslag van het apparaat. Dit kan worden opgelost door de Sling TV-gegevens en de cache te wissen. Dit zorgt meestal ook voor de video blackout-problemen. Hier is hoe u deze problemen kunt oplossen.

Opmerking: als u de app-gegevens wist, worden al uw persoonlijke instellingen en favorieten verwijderd

Selecteer in het startscherm van FireStick ‘Instellingen’ bovenaan en open de optie ‘Toepassingen’

sling tv amazon fire stick issues

Scroll naar beneden en klik op ‘Geïnstalleerde applicaties beheren’

sling tv langzaam op firestick

Blader opnieuw naar beneden en klik op ‘Sling TV’ op het volgende scherm uit de lijst met geïnstalleerde apps

hoe sling tv problemen op te lossen

Klik nu op 'Gegevens wissen'

wis sling tv-gegevens op firestick

Klik opnieuw op 'Gegevens wissen'

duidelijke sling tv-cache op firestick

Zoals u in de onderstaande afbeelding kunt zien, zijn alle gegevens inclusief de cache gewist. Hoewel er een aparte optie is om de cache te wissen, hoeft u deze niet te gebruiken.

Afsluiten

Sling TV is nog een andere manier om live tv te kijken op uw apparaten met internetverbinding. En wanneer u Sling TV op FireStick gebruikt, lijkt het veel op het kijken naar de kabel-tv, zij het tegen een lagere prijs en zonder contract. Voor $ 20 heb je de kabelstreaming op je Amazon-apparaat. Voeg wat extra's toe (voor extra geld natuurlijk) en je krijgt meer kanalen, premiumkanalen en speciale aanbiedingen.

Nu is er ook een kleine keerzijde aan het verhaal. Sling TV biedt bijvoorbeeld tot 50 uur DVR, maar alleen wanneer u hebt gekozen voor een extra $ 5, ‘Cloud DVR’ -service. Bovendien zijn lokale Sling TV-kanalen niet in alle regio's beschikbaar.

Ondanks deze kleine nadelen wordt de algehele live-tv-ervaring niet echt verwaterd omdat ik nog veel te doen heb. Er zijn veel kanalen, on-demand content en probleemloos kijken. Al met al klinkt Sling TV een goede deal voor mij.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me