Hur man får Sling TV på FireStick

>

Den här guiden visar hur du ställer in och använder Sling TV på FireStick. I likhet med Set TV är Sling TV en live TV-app som är tillgänglig för Android, iOS och webbplattform.

Kabel-TV-anslutning kommer inte för billig. Jag har spenderat nästan 100 $ varje månad på de olika prenumerationerna ett tag nu. Och för att inte tala om den dyra utrustningen jag var tvungen att köpa för anslutningen. Det som är mer besviken är att allt kommer med ett kontrakt, som jag inte lätt kan komma ifrån. Jag är glad att online-TV-streaming har mer än bara fångat upp; det har blivit mycket mainstream. Jag kan nu titta på alla mina favoritkanaler över internet och betala bara en bråkdel av vad satellitabonnemang kostar mig.

Om du funderar på att gå i snittet skulle jag rekommendera dig att överväga Sling TV. Internetarmen till Dish Network, Sling TV, låter dig titta på live-tv på ett brett sortiment av enheter till månadspriset så lågt som $ 20. Sling TV ger dig alla populära kanaler antingen som en del av månatliga paket eller via a-la-carte-prenumerationer. Även om denna tjänst till stor del handlar om direkt-TV, hittar du dussintals material på begäran här också.

Sling TV kräver ingen speciell installation eller utrustning, binder dig inte till ett kontrakt och låter dig strömma dina favoritkanaler med en knapptryckning. Så jag skulle säga att Sling TV är värt priset. I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du installerar och använder Sling TV på FireStick.

Vad är Sling TV?

När jag först hörde talas om Sling TV, trodde jag att det var en annan Slingbox-esque-enhet eller förmodligen bytte namn på Slingbox-tillverkaren just deras produkt. Jag grävde lite djupare och upptäckte att Sling TV skilde sig mycket från Slingbox.

Slingbox tar matningen från din befintliga kabel-TV-anslutning och sätter upp den på internet så att du kan titta på TV på distans. Slingbox behöver en kabel-TV-prenumeration för att fungera.

Sling TV, å andra sidan, kastar kabel-TV: n ur ekvationen. Det låter dig direkt strömma satellitkanalerna på de stödda enheterna för - som sagt tidigare - en bråkdel av kostnaden. Trots att du använder den prenumerationsbaserade modellen och nivån på prisstruktur, minskar Sling TV dina kabel-TV-utgifter avsevärt.

Slingbox behöver dig för att konfigurera en extra enhet. Sling TV kräver ingen speciell installation alls.

Använd en VPN för att titta på Sling TV från var som helst i världen

Sling-TV är endast tillgänglig i USA. Men bli inte besviken än. Du kan använda en VPN-tjänst och avblockera den geobegränsade Sling TV-tjänsten oavsett vilken del av världen du bor i.

Med ett VPN kan du geografiskt lokalisera dig var som helst i världen där VPN-tjänsten har en server. Du kan välja en av de många servrarna i USA och njuta av Sling TV.

Genom att använda VPN kan du också undvika strypning på internet och njuta av internet till dess maximala potential.

jag använder Express VPN och personligen rekommenderar det till dig. Express VPN är den snabbaste VPN-tjänsten. Det är också FireStick-vänligt och har hundratals servrar över hela världen (inklusive de många i USA).

Sling TV Registrera dig

För att kunna använda Sling TV-tjänsten måste du registrera dig för ett konto och köpa planen. Den goda nyheten är att Sling TV har en 7-dagars fullständig, kostnadsfri rättegång. Du kan strömma alla kanaler som ingår i din plan gratis i sju dagar.

Till skillnad från vissa andra live-tv-strömningstjänster som debiterar dig prenumerationsavgiften i förväg och återbetalar pengarna senare om du avbokar före provperiodens utgång fakturerar Sling TV ingenting för den 7-dagars provperiod. Du debiteras endast när du väljer att fortsätta med tjänsterna under provperioden.

Registrera dig via webben (rekommenderad metod)

Med Sling TV kan du registrera dig via sin webbportal med ditt kredit- / betalkort.

Besök https://www.sling.com på din dator eller mobilenhet och klicka på knappen "Watch 7 Days Free" som visas på bilden nedan

sling tv firestick

Följ de enkla anvisningarna på följande webbsidor och registrera dig för Sling TV och skapa ditt konto. Du måste ange din e-postadress och skapa ett lösenord. Du kan använda e-postmeddelandet och lösenordet för att logga in på Sling TV på FireStick.

Som ni ser på bilden nedan visas planerna och de inkluderade kanalerna på webbplatsen.

sele tv-kanaler

Du måste välja en av de tillgängliga planerna.

  • Sling TV-paket börjar på 20 $. Baspaketet erbjuder 30+ kanaler för $ 20 och kallas 'Sling Orange.' Orange-planen stöder endast 1 enhet.
  • Planen "Sling Blue" kostar 25 $ och har mer än 45 kanaler. Du kan använda Sling TV på upp till 3 enheter samtidigt med denna plan.
  • Sling TV har också en Orange + Blue-plan som erbjuder mer än 50 kanaler och kostar $ 40. Det finns en speciell spansk plan som heter 'Bästa av spanska' för 10 dollar.

Du kan också granska alla tillbehör på webbplatsens hemsida för att tänka på dig och avgöra om du vill ha ytterligare kanaler eller erbjudanden. "Extras" inkluderar också premiumkanaler som HBO som kostar $ 15 extra varje månad. Titta på bilden nedan.

recension av sele tv

Registrera dig med Sling TV-appen

Om du redan har laddat ner Sling TV på FireStick kan du registrera dig direkt från appen. Men du måste ha din betalningsinformation uppdaterad med Amazon-konto som du har loggat in på FireStick med. Du kan verifiera, lägga till eller uppdatera betalningsinformation på https://pay.amazon.com/us

Förutsatt att din betalningsinformation har uppdaterats och att du redan har laddat ner Sling TV-appen på FireStick, så här kan du registrera dig för tjänsterna (om du inte har laddat ner appen redan, kommer nästa avsnitt att visa dig hur du gör).

Öppna Sling TV-appen på din FireStick-enhet och du bör se följande skärm. Klicka på "Titta nu 7 dagar gratis" längst ner till höger för att starta registreringsprocessen

sele tv-planer

Välj önskad plan och klicka på "Fortsätt" i nedre högra hörnet.

listan över tv-kanaler

I nästa steg får du möjlighet att välja "Extra". Detta är i princip listan över A-la-carte Sling TV-kanaler, som inte är en del av den vanliga planen vi just pratade om.

Klicka på "Lägg till" bredvid alternativet i listan för att inkludera det i ditt prenumeration.

Klicka nu på "Fortsätt" i nedre högra hörnet igen

hbo på sling tv

Nu behöver du bara följa instruktionerna på skärmen för att skapa ditt konto och ge din faktureringsinformation.

Du registrerar dig med din e-postadress och skapar ett lösenord under processen. E-postadressen och lösenordet kommer att användas för att logga in på Sling TV på FireStick.

Se igen till att din betalningsinformation uppdateras på https://pay.amazon.com/us

Hur man installerar SLING TV på FireStick

Nu ska jag visa dig hur du får Sling TV på FireStick. Nedladdnings- och installationsmetoden är enkel eftersom Sling TV är tillgänglig på Amazon Store. Det kommer inte att behöva sidladdas appen.

STEG 1: Välj ikonen 'Sök' från FireStick-hemskärmen med din fjärrkontroll. Sökningen (linsikonen) finns i det övre vänstra hörnet.

sling tv firestick

STEG 2: Börja skriva "Sling TV" (utan naturligtvis citat). När du har skrivit in de första bokstäverna ser du Sling TV i förslagen nedan. Välj Sling TV med fjärrkontrollen och klicka på den.

sling tv på eldsten

STEG 3: Sling TV-ikonen visas (redan vald) på nästa skärm. Klicka på det!

hur man får sling-tv på eldsten

STEG 4: Klicka nu på knappen "Ladda ner" för att börja ladda ner och installera Sling TV på FireStick. Det bör inte ta mer än en minut eller två.

sling tv firestick

STEG 5: När installationen är klar måste du se knappen 'Öppna'. Klicka på den här knappen för att öppna appen direkt. Du kan också öppna appen senare från ‘Dina appar & Spel.'

öppna sele-tv på eldsten

Så är Sling TV FireStick installerad.

Hur man använder Sling TV på Amazon Fire Stick

Låt mig nu visa dig hur du loggar in på Sling TV-appen på FireStick och hur fungerar Sling TV.

Starta Sling TV-appen och klicka på knappen "Logga in" längst ner till höger på skärmen.

sele tv-paket

Logga in med den e-postadress du angav under registreringen och lösenordet du skapade vid den tiden.

logga in sling tv

Så här ser hemskärmen på Sling TV-app ut på FireStick. Standardskärmen för landning är "Min TV" (alternativet i den övre fältet).

I det här avsnittet kan du lägga till kanalerna till dina favoriter för snabb åtkomst. Det här området visar dig också kanalrekommendationer baserade på din visningshistorik.

hur sling-tv fungerar

Om du vill se vad som sänds nu just nu klickar du på alternativet 'PÅ NU' överst. Här kan du se vad som för närvarande spelar via satellit på de olika kanalerna. Detta område är indelat i olika kategorier som sport, livsstil, action & Äventyr och mer.

sele tv-kanaler

Om du vill visa programschemat efter tiden klickar du på alternativet 'GUIDE' överst.

Här kan du se tidslinjen som visas ovan och listan över kanaler till vänster. Det här området visar inte bara vad som för närvarande sänds, men också vad som ska planeras senare.

sling tv på eldsten

Sling TV har också en speciell SPORTSektion där du kan se listan över kanaler och program från olika sporter som basket, hockey, baseball och mer.

sportströmning på sling-tv

Hur du avbryter abonnemang på Sling TV

Även om Sling TV FireStick-appen har knappen 'Hantera' pekar den dig på webbsidan för att hantera ditt konto. Det betyder att du måste logga in på ditt Sling TV-konto på webben för att avbryta prenumerationen.

hur man avbryter sling tv på eldsten

Så, vad du måste göra är att gå till www.sling.com/signin och logga in med dina Sling TV-referenser.

När du är inloggad klickar du på "Inställningar" (kugghjulikonen) längst upp till höger på skärmen.

avbryt sele-tv-planen

Klicka på "Konto" till vänster och klicka sedan på knappen "Hantera konto" till höger

hantera Sling TV-konto

Klicka nu på "Avbryt prenumeration" och följ instruktionerna på skärmen för att avbryta Sling TV-kontot.

avbryt sling-tv-prenumeration på eldsten

Fixa Sling TV-problem på FireStick

Sling TV fungerar vanligtvis smidigt på FireStick och det finns inte en hel del problem. Men jag säger inte att du aldrig kommer att uppleva några problem. Ibland börjar videoklippet ibland bli svart. Blackout är dock mycket kort men frustrerande. Jag kommer att berätta hur du felsöker detta på kort tid från och med nu.

Om du har en internetanslutning med någon hastighet över 5 Mbps bör buffring inte vara ett problem. Om dina buffertupplevelser är sällsynta kan det antingen vara det fluktuerande internet eller något tillfälligt problem med Sling TV-servern. Men när buffring är för ofta, skulle det vara en bra idé att testa din internetanslutning regelbundet för hastighet. Du kan testa hastigheten gratis på www.speedtest.net. Du kanske till och med måste kontakta din Internetleverantör för att lösa problemet.

Relaterad:

Hur fixar jag buffring på Kodi
Hur man fixar buffring på Terrarium TV

Det finns två vanliga felsökningstekniker som tar hand om de flesta appproblem. De är också lätta att följa. Här är de två metoderna som man alltid måste använda:

  1. Starta om FireStick: omstart kommer att uppdatera operativsystemet och apparna
  2. Avinstallera och installera om appen med problemet (i vårt fall är det Sling TV)

Om du tycker att Sling TV är långsam på FireStick beror det antagligen på att appdata har tagit för mycket utrymme på enhetens begränsade lagring. Detta kan åtgärdas genom att rensa Sling TV-data och cache. Detta tar vanligtvis också hand om problem med video-blackout. Så här kan du åtgärda dessa problem.

Obs! Om du rensar appdata tas alla dina personliga inställningar och favoriter bort

Välj "Inställningar" på FireStick-startsidan och öppna alternativet "Program"

sling tv amazon fire stick frågor

Rulla ner och klicka på 'Hantera installerade applikationer'

sele tv långsamt på eldsten

Rulla ner igen och klicka på 'Sling TV' på nästa skärm från listan över installerade appar

hur man löser problem med sele-tv

Klicka nu på "Rensa data"

rensa sele-tv-data om eldsten

Klicka på "Rensa data" igen

rensa c-tv-cache på eldsten

Som du kan se på bilden nedan har alla data inklusive cache raderats. Även om det finns ett separat alternativ för att rensa cache behöver du inte använda det.

Avslutar

Sling TV är ännu ett sätt att titta på live-tv på dina internetanslutna enheter. Och när du använder Sling TV på FireStick känns det mycket som att titta på kabel-TV, om än till ett lägre pris och utan kontrakt. För 20 dollar har du kabelströmning på din Amazon-enhet. Kasta in några extrafunktioner (för extra dollar naturligtvis) så får du fler kanaler, premiumkanaler och specialerbjudanden.

Nu finns det en liten baksida till historien också. Till exempel erbjuder Sling TV upp till 50 timmars DVR men bara när du har valt en extra $ 5, "Cloud DVR" -tjänst. Dessutom är Sling TV lokala kanaler inte tillgängliga i alla regioner.

Trots dessa mindre nackdelar blir den totala live-TV-upplevelsen inte riktigt tappad eftersom jag fortfarande har mycket att hämta. Det finns gott om kanaler, innehåll på begäran och problemfri visning. Sammantaget låter Sling TV för mig en bra affär.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me