Hur man installerar Mobdro på Amazon FireStick

>

I den här guiden kommer jag att visa dig hur du installerar Mobdro på FireStick. Samma instruktioner fungerar också på andra Amazon Fire TV-versioner inklusive Fire Stick 4K och Fire TV Cube. Mobdro är en IPTV-tjänst som erbjuder dig tillgång till levande TV-kanaler från hela världen gratis. Jag har bokstavligen laddat ner och använt dussintals live-TV-appar, men Mobdro är den enda som jag har varit lojal mot länge. Om du älskar att titta på live-TV på FireStick (eller för den delen någon Android-enhet), rekommenderar jag starkt att du ger Mobdro en bild.

hur man installerar mobdro på eldsten

Mobdro har ett uttömmande bibliotek med satellitkanaler. Du kan se nyheter, program, filmer, sport, musik, pedagogiskt innehåll och nästan allt du kan tänka på. Denna app stöds och uppdateras regelbundet för att hålla den fri från buggar och problem.

Den enda lilla utmaningen jag har upplevt med den här appen är relaterad till navigering. Även om det för det mesta är fjärrvänligt, när du öppnar listan över kanaler, rullar den från vänster till höger såväl som från topp till botten. Det gör saker och ting lite obekvämt. Tack och lov har det ett effektivt sökalternativ som hittar allt du letar efter. Skriv bara in namnet på innehållet eller TV-kanalen så ser appen upp för dig i dess enorma mediebibliotek. Det faktum att jag får tillgång till nästan varje kanal jag vill titta på en plats, och att appen är snabb, strömmar videor i hög kvalitet, nästan utan buffring, överskugger tydligt dess lilla brist.

Steg för att installera Mobdro APK på FireStick

Mobdro erbjuder gratis live-tv-tjänster. Och det räcker för dig att gissa att det inte är delen av Amazon Store. Det är en tredjepartsapp som kommer att laddas på din Amazon FireStick.

Säkerhetsinställningen för FireStick låter dig inte ladda ner en sådan app som standard om du inte har aktiverat alternativet Appar från okända källor. Så här kan du göra så:

 1. Slå på din Fire Stick och välj från huvudskärmen inställningar alternativet från menyraden längst upp

hur man installerar mobdro på eldsten

 1. När följande meny visas, bläddra till höger och öppna Min Fire TV / Enhet

mobdro eldstick

 1. Välj nu och klicka på Utvecklaralternativ

hur man får mobdro-app på Amazon Fire TV-stick

 1. Om Appar från okända källor är AV, gå vidare och klicka på den för att slå på den

appar från okända källor på eldstick

 1. När du uppmanas att klicka på Sätta på. Det är ett varningsmeddelande men oroa dig inte för det. Mobdro är en beprövad app. Det är säkert.

aktivera appar från okända källor

När du har aktiverat apparna från okända källor kan du gå vidare och installera Mobdro-appen på FireStick. Det är lätt. Men du behöver en app som kan ladda ner Mobdro APK från webben.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Läs: Hur man installerar och använder Bästa VPN för FireStick

FireStick kan göra många saker men det låter dig inte ladda ner APK-filerna direkt från webbläsarna. Jag har provat Silk Browser, FireFox, ingenting fungerar.

Det är okej! Om du vill ladda appar på FireStick gör ingenting det bättre än Loader app. Det är en av de första apparna du måste installera när du får din FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube-enhet.

Downloader är delen av Amazon Store. Därför bör du inte ha några svårigheter att installera det. Allt du behöver göra är att komma åt Sök alternativet för FireStick från hemskärmen (det här alternativet finns längst till vänster längst upp). Sök upp appen Downloader genom att skriva appens namn. Följ instruktionerna på skärmen och installera Downloader.

Nu när du har Downloader, låt oss installera Mobdro på FireStick. Här är stegen:

 1. Starta Downloader-appen så kommer du att märka att den öppnas med Hem alternativet (till vänster) valt som standard.
 2. Till höger om Downloader-huvudskärmen (med Hem vald) är fältet för att ange källadressen för den APK-fil du vill ladda ner.

Klicka på fältet så kommer skärmtangentbordet att dyka upp.

ladda ner mobdro på eldsten

 1. Använd tangentbordet på skärmen och ange följande URL för den senaste Mobdro APK - https://www.firesticktricks.com/mob

När du är klar med att skriva, tryck på  

ladda ner mobdro apk på eldstick

 1. Downloader-appen är utformad för att omedelbart börja ladda ner APK-filen. Så tillåta den tiden den behöver för att ladda ner Mobdro APK på FireStick. Det tar inte så lång tid. Mobdro är en lättviktsapp.

mobdro apk för brand-tv-stick

 1. Så fort Mobdro APK har laddats ner kommer Downloader att köra den och initiera installationen av appen. Du måste nu se följande prompt med Nästa knappen längst ner till höger

installera mobdro på eldsten

 1. Navigera längst ner till höger och Nästa knappen kommer att ändras till Installera knapp. Klicka på Installera för att fortsätta

hur man installerar mobdro på brand-tv

 1. Vänta nu på att din FireStick-enhet installerar Mobdro. Det tar vanligtvis mindre än två minuter.

mobdro för eldsten

 1. När Mobdro är installerat på FireStick får du följande ordstäv App installerad.

Som ni ser har den två knappar på botten. Om du klickar Öppen, kommer du att kunna köra Mobdro-appen på FireStick direkt.

Men det är inte det vi vill ha just nu. Låt oss klicka Gjort och gå tillbaka till gränssnittet Downloader. Vi tar bort Mobdro APK-filen.

Denna APK-fil krävs inte efter att appen har installerats. Radering rensar utrymmet.

firestick mobdro

 1. Klicka på knappen Radera

ta bort mobdro apk på eldstick

 1. Klicka på knappen Radera igen för att slutligen ta bort filen

ta bort mobdro apk från eldstick

Du har laddat ned, installerat Mobdro på FireStick med hjälp av Downloader-appen. Du har också raderat Mobdro APK-filen.

Hur man använder Mobdro säkert

Innan du börjar strömma med Mobdro vill jag varna dig för att allt du strömmar online är synligt för din ISP och regering. För att undvika juridiska problem föreslår jag att du använder en bra FireStick VPN som ExpressVPN.

Jag använder personligen ExpressVPN, som är den snabbaste och mest pålitliga VPN i branschen. Det kommer också med en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med tjänsten.

Låt mig visa dig hur du snabbt kan ansluta ExpressVPN på FireStick.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick och gå till "Sök" alternativet längst till vänster. Skriv nu "Expressvpn" (utan offert) i sökfältet och välj ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

installera expressvpn på jailbroken firestick

Steg 3: Klicka på "Ladda ner" för att installera ExpressVPN-appen för Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Steg 4: Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter som du skapade när du köpte ExpressVPN-prenumerationen. Klicka på "Logga in"

logga in expressvpn på eldstick

Steg 5: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut expressvpn på eldspaken

Du kan också läsa mer detaljerad information om att använda ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Videoguide för Mobdro på FireStick

Hur man får åtkomst till Mobdro på Fire TV / Stick?

När du installerar någon app på FireStick visas den inte på hemskärmen. Istället går det till ditt appbibliotek som heter Dina appar & kanaler och sitta i botten.

Så jag ska visa dig hur du kommer åt Mobdro på FireStick, som du just har installerat. Jag kommer också att visa dig hur du tar upp den till FireStick-startskärmen för snabb åtkomst. Här är stegen:

 1. Tryck länge på Hem -knappen på din FireStick-fjärrkontroll tills du ser följande skärm på din TV:

Klick Apps på den här skärmen för att gå till ditt appbibliotek

hur man använder mobdro på eldsten

 1. Bläddra ner till botten genom att använda navigeringsknappen nedåt och välj Mobdro appikonen

mobdro-ikonen på eldsten

 1. Du kan klicka på appen för att öppna den.

Om du vill flytta appen till startskärmen för FireStick trycker du på Meny knapp på fjärrkontrollen (det är knappen till vänster med tre horisontella linjer).

En popup-meny visas i det nedre högra hörnet.

Klick Gå framåt för att flytta appen i den första raden vid första platsen, framför alla andra appar.

Klicka på om du vill placera appen på någon specifik plats Flytta istället i popup-menyn. Dra appikonen med navigeringsknapparna på fjärrkontrollen till den plats där du vill ha den. tryck på Välj -knappen på fjärrkontrollen för att släppa appen

hur man använder mobdro on fire stick

Så kan du flytta appen i den översta raden och komma åt den från startskärmen.

Avslutar

Mobdro är en live-TV-app för Android som fungerar lika bra på FireStick. Installera Mobdro på din Fire Stick / Fire TV eller Fire TV Cube och njut av oändliga timmar med live-TV. Oavsett om du letar efter kanalerna från USA eller Storbritannien hittar du allt här. Gå vidare och prova! Kolla också in hur du kan jailbreaka din Fire Stick och få tillgång till massor av gratis innehåll med Kodi Addons and Builds.

Relaterad:

Hur man installerar Live Net TV på Fire Stick
Hur man installerar Sling TV på Fire TV Stick
Hur du installerar Redbox TV på Firestick
Hur du installerar Oreo TV på Firestick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me