Hur man installerar TVZion på Fire TV / Stick

>

I den här guiden tar jag dig igenom installationsguiden för TVZion på FireStick. Metoden som anges i den här guiden fungerar också på Fire Stick 4K, Fire TV och Fire TV Cube.

TVZion är en av de nyare on-demand-apparna för Android som låter dig titta på gratis media inklusive dina favoritfilmer och TV-program. Denna app erbjuder dig ett enkelt och otroligt lättanvänt gränssnitt. TVZion är hundra procent fjärrvänlig, vilket gör det till ett utmärkt val för din FireStick-enhet. Appen har ett gedigen bibliotek med innehåll som erbjuder hundratals timmar gratis underhållning.

Till skillnad från många andra appar på begäran låter TVZion dig börja strömma med bara ett klick. Det visar vanligtvis inte listan över länkar du kan välja mellan. Istället väljer den den hälsosammaste länken och börjar spela innehållet omedelbart.

Jag har ständigt letat efter de bästa Terrarium TV-alternativen sedan tjänsten upphörde. Jag är glad att jag har hittat några bra alternativ. TVZion kommer definitivt till min lista över bästa streamingappar.

TVZion är inte bara för FireStick utan också för andra Android TV-enheter, som Android TV och Android TV Box. Du kan också använda den på dina Android-smartphones och surfplattor. Om du har en Android-emulator kan du faktiskt installera den här appen också på dina Windows- och Mac-datorer.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Dricks:
Lär dig hur du installerar och använder VPN på Fire TV Stick

TVZion på FireStick: installationssteg

Med FireStick kan du ladda ner och installera tredjepartsappar som TVZion. Men för det måste du ändra en säkerhetsinställning. Appar som TVZion betraktas som "tredje part" eftersom de inte kommer från Amazon Store.

Här är inställningen du behöver ändra:

1. Slå på din FireStick- eller Fire-TV-enhet och navigera från menyn till menyfältet längst upp och välj inställningar

hur man installerar TVZion på eldsten

2. Klicka på knappen från inställningarna Min Fire TV eller Enhet

Hur man installerar TVZion på Fire TV / Stick

3. Nästa, öppna Utvecklaralternativ

eldsticka tvzion

4. Kontrollera nu om Appar från okända källor är aktiverad (ON) eller inaktiverad (OFF). Om den är inaktiverad, klicka på den och slå på den

aktivera appar från okända källor på eldstick

5. När följande meddelande visas går du vidare och klickar Sätta på

tvzion på eldstick

Genom att göra detta ställer du in din FireStick för att installera tredjepartsappar, till exempel TVZion.

Nu tar jag dig igenom steg för steg för att installera TVZion på FireStick. Här är vad du behöver göra:

6. Det första du behöver göra är att installera en app som underlättar sidlastning av tredjepartsappar på FireStick. Du behöver en sådan app eftersom du inte kan ladda ner APK-filerna direkt via en webbläsare på FireStick.

Jag rekommenderar Downloader, den bästa sidladdnings-appen för FireStick jag har stött på.

Du kan enkelt ladda ner den från Amazon Store. Öppna helt enkelt sökfunktionen i FireStick från hemskärmen och leta efter Downloader-appen. Genom att följa instruktionerna på skärmen har du Downloader på nolltid.

Nu när du har installerat Downloader-appen följer du stegen nedan:

7. Gå igång och kör Downloader-appen. Klicka på Hem på den vänstra sidofältet för den här appen. Högerklicka på URL-fältet där källadressen kommer att matas in

ladda ner tvzion apk på eldsten

8. Använd nu skärmtangentbordet och din FireStick-fjärrkontroll och skriv in följande URL och klicka på GO: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion eldstick

9. Downloader-appen börjar omedelbart ansluta till servern som webbadressen pekar på. När anslutningen upprättas kommer appen att börja ladda ner TVZion APK på FireStick. Vänta tills nedladdningen är klar

Hur man installerar TVZion på Fire TV / Stick

10. I det ögonblick som APK laddas ner startar Downloader omedelbart installationen genom att köra filen. Följande är fönstret du ser nästa.

Klick Installera

hur man installerar tvzion på brand tv-stick

11. Vänta nu bara tills installationen är klar. Det bör inte ta mer än en minut

installera tvzion på eldstick

12. När TVZion-appen har installerats på FireStick meddelas du med meddelandet App installerad. De Öppen knappen längst ner till höger startar TVZion-appen direkt. Men vi vill inte göra det ännu.

Klick Gjort

hur man får TVZion på eldsten

13. Du är nu tillbaka till Downloader-appgränssnittet. Du måste se följande meddelande. Klick Radera

Anledningen till att jag vill att du tar bort TVZion APK är för att det kommer att frigöra lite utrymme på den begränsade enhetslagringen. När APK har installerat en app krävs det inte längre.

hur man lägger till TVZion på amazon fire tv stick

14. Klick Radera igen för att slutligen ta bort TVZion APK på FireStick

ta bort TVZion apk

Det är i stort sett allt du behöver göra. Du har installerat TVZion på FireStick.

TVZion på FireStick: en snabb översikt

Nu vet du hur du installerar TVZion på din FireStick-enhet. Låt oss nu utforska det.

Det första du vill göra är att öppna appen. Eftersom du just har installerat appen kanske du inte ser den på din StarStick-hemskärm. Så här får du åtkomst till appen:

 • Håll ner Hem -knappen på din FireStick-fjärrkontroll i några sekunder tills du ser ett nytt popup-fönster
 • Klick Apps i det här nya fönstret
 • Nu ser du listan över alla dina installerade appar. Navigera till botten av listan och det är där du hittar TVZion-appen.

Innan vi fortsätter, låt mig också snabbt berätta hur du flyttar TVZion till FireStick-hemskärmen:

 • Välj TVZion-appikonen
 • tryck på Meny på din Amazon FireStick-fjärrkontroll
 • En ny meny dyker upp längst ner till höger på skärmen
 • Klick Flytta
 • Flytta nu ikonen och släpp den i en av de två bästa raderna

Låt oss nu utforska den här appen.

När du kör TVZion-appen för första gången är det här popup-fönstret du välkomnar med. Pop-up säger att TVZion är annonsfritt och uppmuntrar dig att göra donationer. Om du vill donera, klicka på Donera. Klicka på OK för att gå till TVZion-appgränssnittet.

 Du kan också hitta alternativet Donera i huvudmenyn senare.

hur man använder TVZion apk on fire stick

Så här ser hemskärmen från TVZion på FireStick ut. Som du kan se finns det två flikar på toppen för TV & Filmer. TV-fliken väljs som standard.

Kategorierna finns till vänster och de visade programmen i kategorin till höger. Samma är fallet med filmerna. Om du letar efter något specifikt kan du klicka på Sök-alternativet högst upp till höger.

När du klickar på menyn i det övre vänstra hörnet ser du följande alternativ. Som jag sa er, finns det Donera-alternativ just där. Det har även TVZion-hemalternativet och TV & Alternativ för filmer tillsammans med titta på lista.

tvzion-appen om eldsten

Klicka på inställningar i menyn så ser du följande alternativ. Trots att TVZion är en gratis app begränsar den den ursprungliga uppspelningstiden till 500 timmar. Du kan lägga till mer uppspelningstid genom att klicka på alternativet Lägg till mer uppspelningstid. 

Men jag har lagt märke till att Lägg till mer uppspelningstid egentligen inte fungerar på FireStick. Det är för Android-användare som har tillgång till Google Play Store.

De initiala tilldelade 500 timmarna är faktiskt mycket visningstid. Jag kan titta på 250 filmer på två timmar vardera. Jag kan se 600, 50-minuters avsnitt. Det kommer att ta mig flera månader att ta ut 500 timmar. Men om du tar slut på uppspelningstiden kan du alltid avinstallera och installera om appen.

För att få fler uppspelningstimmar kan du också göra donationer med Amazon Card eller Bitcoins.

tvzion apk-inställningar på eldstick

Avveckling

Så det är förmodligen allt du behöver veta om TVZion på FireStick. Installera bara appen och börja titta på ditt favoritinnehåll. TVZion APK är lätt och tar bara några minuter att installera. Dessutom ser den lilla storleken också till att appen är enkel på din enhet. Gå igång och prova den här appen.

Relaterad:

 • Hur man installerar Cinema APK
 • Hur du installerar Kodi
 • Hur man installerar Morph TV APK
 • Hur man installerar Solex TV
 • Hur man installerar Theater Plus APK

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me