Hvordan installere FreeFlix HQ på FireStick

>

I denne guiden skal jeg vise deg hvordan du installerer FreeFlix HQ på FireStick. Jeg vil ta deg gjennom installasjonsprosessen trinn for trinn og hjelpe deg med å laste appen på Fire TV eller Fire Stick.

FreeFlix HQ er en gratis streaming av app som lar deg se filmer, TV-serier, Anime, Live TV og mer. Appen har et imponerende bibliotek med titler, inkludert det nye og det gamle. Du vil til og med finne den siste filmen som er utgitt og nylig sendt episoder av de populære TV-programmene her.

Det jeg liker mest med FreeFlix HQ er grensesnittet uten frill. Appens oppsett er designet for å passe perfekt på den store skjermen, som på en TV, noe som gjør den til en perfekt app for FireStick eller Android TV. Det er hundre prosent fjernvennlig, og derfor vil du aldri oppleve noen problemer med å samhandle med appen ved bruk av FireStick-fjernkontrollen eller andre inndataenheter.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Lese:
Slik installerer du VPN på Amazon FireStick

Hvordan installere FreeFlix HQ på Fire TV / Stick

: FreeFlix HQ er ikke et pålitelig streamingalternativ lenger. Du kan utforske andre apper på listen over beste apper for FireStick

La oss nå lære hvordan du får FreeFlix HQ på FireStick, slik at du kan begynne å se på favorittinnholdet ditt uten forsinkelse! Hele installasjonsprosessen bør ikke ta mer enn 5 minutter.

Forbered FireStick for installasjon av tredjepartsapper

Det første du vil gjøre er å sikre at FireStick er aktivert for å installere tredjepartsapper som FreeFlix HQ. Dette er hva du trenger å gjøre:

Trinn 1: Gå til Fire TV Stick-hjemmeskjermen. Bruk fjernkontrollen og velg alternativet ‘Innstillinger’ øverst

hvordan du installerer freeflix på firestick

Steg 2: Nå, gå videre og velg "Enhet" i Innstillinger-menyen

enhetsinnstillinger på ildsted

Trinn 3: Klikk på "Utvikleralternativer" i neste vindu

Fire Stick utvikleralternativer

Trinn 4: Hvis ‘Apper fra ukjente kilder’ er AV, klikker du på den for å slå den på

aktiver ukjente kilder på ildsted

Trinn 5: Når du ser følgende ledetekst / advarsel, kan du gå videre og klikke på 'Slå på'. FreeFlixHQ er trygt og skader ikke FireStick-enheten din
  hvordan du installerer freeflix

Trinn for å installere FreeFlix HQ på FireStick

Vi skal nå laste ned og installere FreeFlix HQ-app på FireStick ved å bruke Downloader-appen. Downloader er den mest populære appen for side-innlasting av tredjeparts APK-er på FireStick.

Gå videre og installer appen ved å følge lenken over hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du ikke finner Downloader-appen i appbutikken, kan det hende du må endre regionen i Amazon-kontoinnstillingene.

Når du har installert Downloader, kjører du den og følg trinnene nedenfor:

Trinn 1: Klikk på "Innstillinger" på venstre sidefelt på Downloader-startsiden og velg "Aktiver JavaScript"

sideload freeflix hq på ildsted

Steg 2: Klikk "Aktiver JavaScript" så ser du følgende advarsel.

Så, klikk "Ja" for å fortsette (du kan deaktivere den etter å ha lastet ned APK og aktiver den senere når det kreves)

last ned freeflix apk på brann tv-pinne

Trinn 3: Nå, gå videre og klikk på Hjem alternativet øverst til venstre. Bruk fjernkontrollen og før markøren til URL-feltet til høyre og klikk inni den.

Hvordan installere FreeFlix HQ på FireStick

Trinn 4: Når tastaturet på skjermen vises, skriver du inn https://www.firesticktricks.com/ffhq

Trykk på 'Gå' -knappen når du er ferdig (du kan også trykke på Spill-knappen på fjernkontrollen)

freeflix hq på ildsted

Trinn 5: FreeFlix HQ APK vil nå lastes ned på FireStick. La det bli ferdig.

Trinn 6: Når nedlastingen er fullført, vil Downloader automatisk starte installasjonsprosessen. Når du ser denne ledeteksten, fortsett og bla ned til bunnen for å velge 'Neste' -knappen.

FreeFlix HQ-app for ildsted

Trinn 7: I det øyeblikket du har rullet ned, endres knappen 'Neste' til 'Installer'. Klikk "Installer" for å fortsette

hvordan få freeflix hq på ildsted

Trinn 8: Når FreeFlixHQ er installert på FireStick, vil du se varslingen ‘Appinstallert’. Klikk "Åpne" hvis du vil starte appen direkte fra denne ledeteksten. Klikk på "Ferdig" for å gå tilbake til Downloader-appen.

Vi kommer til å klikke på 'Ferdig', da det er en ting til å gjøre

freeflix hq på ildsted

Trinn 9: Dette er hva du vil se neste gang. Gå videre og klikk på 'Slett', da du ikke trenger FreeFlixHQ APK-filen lenger. Du vil ikke at den skal ta unødvendig plass på en begrenset lagring

installer freeflix hq på firestick

Trinn 10: Bekreft handlingen din ved å klikke "Slett" en gang til

Nå, gå foran og åpne FreeFlixHQ-appen på FireStick fra ‘Apps’ & Kanalseksjonen.

Som du kan se er appikonet nederst på listen. Du kan flytte den opp til øverste rad slik at den vises på FireStick-startskjermen. Velg appikonet og hold nede knappen 'Velg' på fjernkontrollen. Bruk nå retningsknappene på fjernkontrollen for å lede ikonet til ønsket sted i øverste rad.

hvordan få freeflix hq på amazon firestick

Hvordan bruke FreeFlix HQ på FireStick

Før du begynner å streame med FreeFlix HQ, vil jeg fortelle deg at alt vi gjør på nettet kan spores og spores tilbake til oss, til og med våre online streamingaktiviteter. Mange mennesker har mottatt juridiske merknader fra myndighetene for å se gratis innhold på nettet gjennom apper som FreeFlix HQ.

Du kan unngå å bli involvert i slike juridiske problemer ved å bruke en VPN-tjeneste. VPN krypterer dine online aktiviteter og maskerer dem fra alle som vil se på, inkludert regjeringen og Internett-leverandøren.

Jeg godtar ikke brudd på lovene om opphavsrett. Men jeg er en sterk talsmann for personvern. VPN sikrer personvern.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN service. ExpressVPN har vist seg å være den raskeste VPN-tiden og over, og påliteligheten er uten tvil. Det fungerer på FireStick og mange andre plattformer inkludert Android, Windows, iOS og mer. 

Slik begynner du å bruke ExpressVPN på FireStick og holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick og gå til "Søk" alternativet ytterst til venstre. Skriv nå "Expressvpn" (uten anførselstegn) i søkefeltet og velg ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

hvordan du installerer terrarium-tv på brann-tv

Trinn 3: Klikk "Last ned" for å installere ExpressVPN-appen for Fire TV / Stick.

terrarium-tv på ildsted

Trinn 4: Åpne appen og skriv inn påloggingsinformasjon som du opprettet mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet. Klikk på "Logg på"

hvordan få expressvpn på brann tv-pinne

Trinn 5: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble expressvpn på brannstokk

Du kan også lese mer detaljert informasjon om bruk av ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Forutsatt at du bruker en VPN og aktivitetene dine er private, la oss se hvordan du bruker FreeFlix HQ på Fire TV / Stick.

FreeFlixHQ er en ganske grei app. For å komme i gang er alt du trenger å åpne appen og velge tittelen du ønsker å streame.

Som standard viser startskjermen til appen ‘Filmer’. Du kan klikke på hamburgermenyen øverst til venstre og velge et av de andre alternativene fra rullegardinmenyen.

Hvis du for eksempel vil se på TV-serier i stedet, klikker du på hamburgermenyen og velger "TV-show" fra rullegardinmenyen. Anime, Cartoons, Live TV, Wrestling er noen av de andre alternativene.

Akkurat som alle andre gratis apper for streaming av innhold, fungerer ikke alle serverne til FreeFlix HQ hele tiden. Det gode er at appen lar deg enkelt skifte servere.

Klikk på filterikonet øverst til høyre (ikonet som ser ut som en trakt), så ser du følgende popup-vindu.

hvordan du installerer freeflix hq

På toppen kan du se delen "Endre server" med listen over serverne. Hvis en server ikke fungerer, velg en annen.

hvordan du bruker freeflix hq på ildsted

Når du klikker på Filter-ikonet på startskjermen til FreeFlixHQ, ser du også knappen 'Servers Status' under serverlisten. Klikk på knappen, så ser du statusen til serverne i form av stolpene.

Jo mer linjen som representerer serveren fylt med rødt, jo bedre vil den være. Som du ser på bildet nedenfor, er serverne S3, S4, S8 og S9 alle røde. Det betyr at disse serverne vil tilby bedre strømmer.

Serverne S1 til S5 er for film og S6 til S10 for TV-serier.

freeflix hq-servere

Kan jeg bruke en ekstern mediaspiller?

Ja det kan du! Selv om FreeFlixHQ kommer med en innebygd mediaspiller, kan du bruke en ekstern mediaspiller som du velger, for eksempel VLC eller MX Player.

Jeg har lagt merke til at MX Player vanligvis fungerer bedre med streamingapper. Du kan installere MX Player innen få minutter.

Hvis du vil endre mediespilleren, klikker du på hamburgermenyen øverst til venstre på startskjermen og klikker på 'Innstillinger' fra rullegardinmenyen. Nå blar du ned til 'Bruk ekstern videospiller' og klikker på den.

mediaspiller for freeflix hq

Du vil se listen over alternativene. Velg ønsket spiller for å bruke den som standardspiller for FireFlix HQ på FireStick (klikk på MX Player eller 'Velg fra appene mine' for å velge en av videospillerne som er installert på enheten din)

hvordan du installerer ekstern mediaspiller for freeflix hq

Kan jeg få FreeFlix HQ AD-Free?

Ja det kan du! 

Du vil merke noen få avbrudd av annonsene mens du bruker FreeFlixHQ. Appen støttes av annonsen, og det er slik utviklerne kan følge med på kostnadene og andre utgifter.

Men du kan få en annonsefri opplevelse ved å gjøre PayPal-betalingen og kjøpe den annonsefrie versjonen for $ 10.

Klikk på Hamburger-menyen øverst til venstre på app-skjermen og klikk på ‘Innstillinger’. Bla nedover til bunnen og klikk på alternativet Fjern annonser (PayPal).

Følg instruksjonene for å gi en donasjon på $ 10 ved hjelp av PayPal.

hvordan du installerer freeflix hq på firestick

Siste tanker 

FreeFlixHQ er snarere en oppstyrfri app, og å være en online-streaming-entusiast, jeg har hatt det godt. Jeg sier ikke at appen er perfekt, siden det ikke er noe som heter en perfekt app. Men siden det gjør jobben bra og vanligvis uten problemer, har jeg vokst til å like den. Det er sant at noen servere ikke fungerer, og det får oss til å tro at appen ikke er bra. Det kan enkelt avhjelpes ved å velge riktig server. Bare sjekk serverstatusen som jeg har vist ovenfor, og velg den sterkeste. Etter å ha prøvd og testet dusinvis av gratis streamingapper, kunne jeg si at selv om FreeFlixHQ ikke er det beste, er det bedre enn det meste. Gå foran og prøv det.

I slekt:

Hvordan installere Cinema HD på FireStick
Hvordan installere BeeTV på FireStick
Hvordan installere Morph TV APK
Hvordan installere Popcorn Time APK

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me