Hvordan installere TVZion på Fire TV / Stick

>

I denne guiden vil jeg ta deg gjennom installasjonsguiden til TVZion på FireStick. Metoden som er lagt opp i denne guiden fungerer også på Fire Stick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

TVZion er en av de nyere on-demand-appene for Android som lar deg se gratis media inkludert favorittfilmene og TV-programmene dine. Denne appen tilbyr deg et enkelt og utrolig brukervennlig grensesnitt. TVZion er hundre prosent fjernvennlig, noe som gjør det til et godt valg for din FireStick-enhet. Appen har et solid bibliotek med innhold, og tilbyr deg hundrevis av timers gratis underholdning.

I motsetning til mange andre apper på forespørsel, lar TVZion deg begynne å strømme med bare et klikk. Det viser vanligvis ikke listen over lenkene du kan velge mellom. I stedet velger den den sunneste lenken og begynner å spille av innholdet umiddelbart.

Jeg har stadig vært på utkikk etter de beste Terrarium TV-alternativene siden tjenesten ble avviklet. Jeg er glad jeg har funnet noen gode alternativer. TVZion kommer definitivt til listen over topp streaming-apper.

TVZion er ikke bare for FireStick, men også for andre Android TV-enheter, for eksempel Android TV og Android TV Boxes. Du kan også bruke den på Android-smarttelefoner og nettbrett. Hvis du har en Android-emulator, kan du faktisk installere denne appen også på Windows- og Mac-datamaskinene dine.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Tips:
Lær hvordan du installerer og bruker VPN på Fire TV Stick

TVZion på FireStick: Installasjonstrinn

FireStick lar deg laste ned og installere tredjepartsapper som TVZion. Men for det må du endre en sikkerhetsinnstilling. Apper som TVZion regnes som ‘tredjepart’ fordi de ikke kommer fra Amazon Store.

Her er innstillingen du trenger å endre:

1. Slå på din FireStick- eller Fire TV-enhet, og naviger til startskjermen til menylinjen på toppen og velg innstillinger

hvordan du installerer TVZion på ildstedet

2. Fra alternativene i Innstillinger klikker du Min Fire TV eller Enhet

Hvordan installere TVZion på Fire TV / Stick

3. Neste, åpne Utviklermuligheter

brannstokk tvzion

4. Nå, sjekk om Apper fra ukjente kilder er aktivert (PÅ) eller deaktivert (AV). Hvis den er deaktivert, klikker du på den og slår den på

aktiver apper fra ukjente kilder på ildstedet

5. Når følgende melding vises, fortsett og klikk Slå på

tvzion på ildsted

Ved å gjøre dette setter du opp FireStick for å installere tredjepartsapper, for eksempel TVZion.

Jeg vil nå ta deg gjennom trinnvis prosess for å installere TVZion på FireStick. Dette er hva du trenger å gjøre:

6. Det første du trenger å gjøre er å installere en app som letter sidelastering av tredjepartsapper på FireStick. Du trenger en slik app fordi du ikke kan laste ned APK-filene direkte gjennom en nettleser på FireStick.

Jeg anbefaler Downloader, den beste sidelaster-appen for FireStick jeg har kommet over.

Du kan enkelt laste den ned fra Amazon Store. Bare åpne søkefunksjonen til FireStick fra startskjermen og slå opp for Downloader-appen. Ved å følge instruksjonene på skjermen, vil du ha Downloader på kort tid.

Nå som du har installert Downloader-appen, følg trinnene nedenfor:

7. Gå videre og kjør Downloader-appen. Klikk på Hjem -fanen på venstre sidefelt for denne appen. Til høyre klikker du på URL-feltet der kildeadressen skal legges inn

last ned tvzion apk på ildstedet

8. Nå bruker du skjermtastaturet og FireStick-fjernkontrollen, skriver du inn følgende URL og klikker GO: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion firestick

9. Downloader-appen vil øyeblikkelig begynne å koble seg til serveren URLen peker på. Når forbindelsen er opprettet, vil appen begynne å laste ned TVZion APK på FireStick. Vent til nedlastingen er fullført

Hvordan installere TVZion på Fire TV / Stick

10. I det øyeblikket APK lastes ned, starter Downloader umiddelbart installasjonen ved å utføre filen. Følgende er vinduet du ser neste.

Klikk Installere

hvordan du installerer tvzion på fire tv stick

11. Nå, bare vent til installasjonen er ferdig. Det skal ikke ta mer enn ett minutt

installere tvzion på ildsted

12. Når TVZion-appen er installert på FireStick, blir du varslet med meldingen App installert. De Åpen -knappen nederst til høyre vil starte TVZion-appen med en gang. Men vi ønsker ikke å gjøre det ennå.

Klikk Ferdig

hvordan få TVZion på ildstedet

1. 3. Du er nå tilbake til Downloader-appgrensesnittet. Du må se følgende ledetekst. Klikk Slett

Grunnen til at jeg vil at du skal slette TVZion APK er fordi det vil frigjøre litt plass på den begrensede enhetslagringen. Når APK har installert en app, er den ikke lenger påkrevd.

hvordan legge til TVZion på Amazon Fire Fire Stick

14. Klikk Slett igjen for å endelig slette TVZion APK på FireStick

slett TVZion apk

Det er vel stort sett alt du trenger å gjøre. Du har installert TVZion på FireStick.

TVZion på FireStick: En rask oversikt

Nå vet du hvordan du installerer TVZion på FireStick-enheten din. La oss nå utforske det.

Det første du vil gjøre er å åpne appen. Siden du nettopp har installert appen, kan det hende at du ikke ser den på din FireStick-startskjerm. Slik får du tilgang til appen:

 • Hold nede Hjem -knappen på FireStick-fjernkontrollen i noen sekunder til du ser et nytt popup-vindu
 • Klikk Apps på dette nye vinduet
 • Du ser nå listen over alle installerte apper. Naviger til bunnen av listen, og det er der du finner TVZion-appen.

Før vi fortsetter, la meg også fortelle deg hvordan du flytter TVZion til FireStick-startskjermen:

 • Velg TVZion-appikonet
 • trykk Meny tasten på Amazon FireStick-fjernkontrollen
 • En ny meny dukker opp nede til høyre på skjermen
 • Klikk Bevege seg
 • Nå beveger du ikonet og slipper det i en av de to øverste radene

La oss nå utforske denne appen.

Når du kjører TVZion-appen for første gang, er her pop-up-en du er velkommen med. Pop-up-en sier at TVZion er annonsefri og oppfordrer deg til å gi donasjoner. Hvis du vil donere, klikker du Doner. Klikk OK for å gå til TVZion-appgrensesnittet.

 Du kan også finne alternativet Donere i hovedmenyen senere.

hvordan du bruker TVZion apk på brannstokk

Slik ser hjemmeskjermen til TVZion på FireStick ut. Som du ser er det to faner på toppen for TV & Filmer. TV-fanen er valgt som standard.

Kategoriene er til venstre og kjente viser i kategorien til høyre. Det samme er tilfelle med filmene. Hvis du leter etter noe spesifikt, kan du klikke på Søk-alternativet øverst til høyre.

Når du klikker på menyen øverst til venstre, ser du følgende alternativer. Som jeg fortalte deg, er det Donate-alternativet akkurat der. Den har også TVZion-alternativet og TV & Alternativ for filmer sammen med se liste.

tvzion-app på ildsted

Klikk på innstillinger alternativet i menyen, og du vil se følgende alternativer. Selv om TVZion er en gratis app, begrenser den den første avspillingstiden til 500 timer. Du kan legge til mer avspillingstid ved å klikke på alternativet Legg til mer avspillingstid. 

Men jeg har lagt merke til at legg til mer avspillingstid ikke virkelig fungerer på FireStick. Det er for Android-brukerne som har tilgang til Google Play Store.

Den innledende tildelte 500 timene er faktisk mye seingstid. Jeg kan se 250 filmer på 2 timer hver. Jeg kan se 600, 50-minutters episoder. Det vil ta flere måneder å ta ut 500 timer. Imidlertid, hvis du går tom for avspillingstid, kan du alltid avinstallere og installere appen på nytt.

For å få flere avspillingstimer kan du også gi donasjoner ved hjelp av Amazon Card eller Bitcoins.

tvzion apk-innstillinger på firestick

Ende opp

Så det er sannsynligvis alt du trenger å vite om TVZion på FireStick. Bare installer appen og begynn å se på favorittinnholdet ditt. TVZion APK er lett og det tar bare noen minutter å installere. Videre sørger den lille størrelsen også for at appen er enkel på enheten din. Gå foran og prøv denne appen.

I slekt:

 • Hvordan installere Cinema APK
 • Hvordan installere Kodi
 • Hvordan installere Morph TV APK
 • Slik installerer du Solex TV
 • Hvordan installere Theater Plus APK

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me