Как да заредите приложения на FireStick с приложението Downloader

>

В тази статия ще научим почти всичко, което трябва да знаете за приложението Downloader за FireStick. Това е едно от най-добрите приложения за FireStick, което вече работи на няколко милиона устройства и стана изключително важно за страничните приложения на FireStick. Ето защо, той заслужава повече от просто подраздел - сгушен във вътрешността на други записи, като малка част - притискащ се към вниманието. Започваме с бързо запознаване с приложението (сякаш то се нуждае от такова), последвано от стъпките за неговото инсталиране и след това как да се зареждат приложения, използващи го. В крайна сметка откриваме и как да инсталираме приложението Downloader на онези устройства на FireStick, в които то не е достъпно в магазина на Amazon. Продължавай да четеш!


Част I: Какво е Downloader App за FireStick?

Както името дава, Downloader by AFTVnews е приложение, което ви позволява да изтегляте файлове от мрежата на устройствата си Fire Stick и Fire TV. Ако имате URL адрес, сочещ към файл в интернет, можете да въведете този URL адрес и да изтеглите директно файловете, без да се налага да отваряте уеб страница. Това приложение също има вграден браузър, който можете да използвате за изтегляне на файловете от уеб страниците или уебсайтовете. Можете също да използвате браузъра, за да сърфирате в интернет, както бихте направили с всеки друг уеб браузър. Тя ви позволява да добавяте любими, страници с отметки също.

как да заредите приложения на Firestick

Докато Downloader може да изтегли всеки файл за вас, той се използва най-широко за изтегляне и странично зареждане на APK файлове за приложения на трети страни, които не намерите в магазина на Amazon. След като изтеглите APK файл, Downloader стартира инсталацията автоматично от приложението. Не е нужно да излезете от приложението и да намерите APK файла с който и да е файлов мениджър. След като инсталирате APK, той също така ви дава възможност да изтриете APK от приложението и да освободите пространството на устройството. С прости думи, Downloader прави страничното зареждане изключително удобно за вас.

Приложението ви позволява да навигирате и да взаимодействате с интерфейса с помощта на дистанционното FireStick, като елиминира необходимостта от свързване на клавиатура или мишка. Интерфейсът е интуитивен, специално пригоден за дистанционно управление на устройството, позволява лесна навигация и използване. Това не отнема време да свикне с интерфейса на приложението Downloader.

Downloader е олекотено приложение с размер, който не надвишава 2MB (въз основа на най-новата версия, налична към момента на писане на тази статия.) Нито консумира много ограничено пространство на устройството, нито ресурси.

Downloader е напълно безплатен за изтегляне и използване. Няма да се сблъскате със скрити покупки в приложението. Това, което прави Downloader още по-невероятен е, че въпреки че е богата на тази функция, той е без реклама. Това, което можете да очаквате, е гладко, безпроблемно изживяване.

Разбира се, Downloader се поддържа дарение. Но даренията не са задължителни. Даряването или не, не променя функционалността, функциите или опита на приложението. Харесвам приложението и го използвам често. Затова като жест на добра воля допринесох малко. Това е изцяло ваш избор!

Преди да преминем към приложения за странично зареждане на FireStick, първо проверете как да изтеглите приложението за изтегляне на вашия Fire TV Stick.

Прочетете също: Как да Jailbreak FireStick

Част II: Как да инсталирате приложение за изтегляне на FireStick

Приложението за изтегляне е официално достъпно в магазина на Amazon. Не е нужно да го зареждате странично на устройството си. Ето как можете да инсталирате приложението:

# 1. Отидете на началния екран на Fire TV / Stick, ако вече не сте там

# 2. Използвайте дистанционното си устройство за навигация до Икона за търсене в лентата с менюта в горната част на екрана. Ще намерите иконата за търсене вляво вляво

# 3. Сега напишете „Downloader“ (без кавичките разбира се), използвайки екранната клавиатура (използвайте дистанционното за навигация до буквите.

приложение за изтегляне

# 4. Трябва да видите предложенията за приложението в списъка, който се показва, когато започнете да пишете. Когато видите „Downloader“ в списъка, изберете и го отворете

# 5. Сега трябва да видите „Downloader“ да се покаже под „APPS & Раздел ИГРИ. Продължете и щракнете върху него

# 6. Сега кликнете върху бутона „Вземи“, за да изтеглите и инсталирате приложението. Трябва да имате приложението за не повече от няколко минути

инсталирате изтегляне пожар тв стик

След като приложението е инсталирано, отново ще го видите в приложенията & Секция за игри и вероятно на началния екран сред наскоро инсталираните приложения.

Как да заредите приложения на Fire TV / Stick с помощта на Downloader App

Сега, когато сте инсталирали приложението, ще ви покажа, че можете да заредите приложения на вашия телевизор Fire или FireStick в рамките на минути. Но преди това, ето ви няколко екстри, за да улесните живота си.

Къде мога да намеря иконата на приложението?

Приложението Downloader може или не може да се появи на началния екран. Винаги можете да отидете в списъка с приложения и да отворите приложението от там. Но да имате приложението на началния екран е по-удобно. Трябва да използвам това приложение често и бих искал да го направя само с няколко кликвания.

Ако приложението не е на началния екран, по този начин можете да го преместите там:

 • Натиснете и задръжте бутона Начало на FireStick дистанционно, докато не се появи меню
 • Отворете „Приложения“ от менюто
 • Сега трябва да видите списъка с всички инсталирани приложения
 • Наскоро инсталираните икони на приложението са в долната част. Задръжте бутона „надолу“ на дистанционното си, за да превъртите докрай надолу
 • Изберете приложението „Downloader“
 • Сега натиснете Опции на дистанционното и когато се появи меню в долната дясна част, изберете „Преместване“
 • Натиснете бутона "Up" на дистанционното и плъзнете иконата на Downloader до най-горния ред
 • Натиснете „Select“ на вашето дистанционно, за да освободите иконата, след като сте избрали желаната позиция за приложението
 • Сега можете да се върнете към началния екран. Приложението за изтегляне е точно тук!

Първи стъпки с Downloader - Активирайте JavaScript

Когато отворите приложението за първи път, може да видите изскачащото меню „Актуализиране на бележки за изтегляне“. Продължете напред и го прочетете, ако искате, или просто щракнете върху „OK“, за да продължите.

Сега, преди да започнем с Downloader, има едно малко ощипване на приложението, което бих ви предложил да направите - Активирайте JavaScript. Ако тази опция остане отметнато, някои от уебсайтовете няма да се изтеглят правилно в Downloader.

Проверете също: Най-добър VPN за FireStick

Ето как можете да активирате JavaScript:

# 1. Отворете Downloader

# 2. В лявата странична лента трябва да видите опцията „Настройки“; изберете го

настройки за изтегляне на firestick

# 3. Поставете отметка в квадратчето до Активиране на JavaScript в Настройки.

как да активирате JavaScript в изтеглящия

# 4. Кликнете върху „Да“, когато видите предупредителното съобщение. Отново, не се притеснявайте от предупреждението. Винаги държа тази опция проверена и никога не съм изпитвала проблеми. Всъщност повечето браузъри поддържат активиран JavaScript по подразбиране

разрешаване на изтегляне на Javascript Firestick

Използване на Downloader за странични приложения на FireStick - накрая!

Накрая стигаме дотам, че виждаме как приложението Downloader помага да изтеглите APK файлове и да заредите странично приложенията на Fire TV Stick. Тя е проста и ясна.

Първо се научаваме да изтегляме от директния URL адрес на файловете. След това научаваме как да изтеглите файл от уебсайт.

Sideload / Инсталирайте APK файлове на FireStick с директен URL

Нека първо използваме опцията „Начало“, която ни позволява директно да изтегляме файловете, използвайки URL адресите, насочени към тези файлове.

# 1. Кликнете върху „Начало“ в лявата странична лента. Тази опция седи точно отгоре.

# 2. Вдясно ще видите курсора, който вече мига в полето URL. Натиснете бутона „Избор“ на вашето дистанционно, за да маркирате полето. Екранната клавиатура ще се появи. Ако полето за URL адрес вече е попълнено, първо го изчистете.

изтегляне на пожарна пръчка

# 3. Сега просто въведете URL адреса на файла и натиснете Отиди на екранната клавиатура (обърнете внимание, че URL адресът трябва да сочи директно към файла, запазен на сървър, а не на уеб страница. Имаме следващия раздел за изтегляне на файлове от уебсайт).

# 4. Изтеглянето автоматично ще започне. След като файлът се изтегли, ако е APK файл, щракнете върху „Инсталиране“ в долната част.

инсталирайте kodi на firestick

# 5. Това ще започне да инсталира приложението. След като приложението е инсталирано, ще видите известието съобщение, потвърждаващо състоянието. На дъното ще видите и два бутона - Готово & отворено.

# 6. Изберете „Готово“, ако искате да отворите инсталираното приложение по-късно. Кликнете върху „Отвори“, за да отворите приложението веднага.

# 7. Когато щракнете върху „Готово“, ще видите изскачащ прозорец на интерфейса за изтегляне. Натиснете бутона „Изтриване“, за да изтриете APK файла от съхранението си. Нямате нужда повече от това Така че по този начин можете да изтриете APK файла от Downloader, без да се налага да използвате файлов мениджър.

# 8. За да потвърдите, че файлът е изтрит, изберете „Файлове“ от опциите вляво. Файлът, който току-що изтрихте, няма да се появи тук. Ако нямате файлове, в този раздел ще се казва „Няма файлове в папката за изтегляне.“

Изтеглете файлове / инсталирайте APK файлове от уебсайтове

Може да нямате директната връзка към файла, който искате да изтеглите. Това не е проблем. Приложението Downloader има вграден браузър, който ви позволява да посещавате уебсайтовете и да изтегляте от връзките за изтегляне на уеб страниците.

# 1. Изберете опцията „Браузър“ в лявото меню на интерфейса за изтегляне

браузър Firestick

# 2. Сега натиснете клавиша „Избор“ на дистанционното, за да изведете екранната клавиатура. Ако адресната лента вече е попълнена, натиснете „Изчисти“ на екранната клавиатура. Сега въведете адреса на уебсайта / уеб страницата, откъдето възнамерявате да изтеглите файла, и натиснете Go (екранна клавиатура). Въведох URL адрес на уебсайт на Kodi.

как да използвате изтегляне на пожарната пръчка

# 3. Ако страницата не се показва правилно в браузъра, щракнете върху менюто Hamburger в горния десен ъгъл (три хоризонтални линии, разположени вертикално една над друга). Менюто Hamburger е до бутона Go на адресната лента (а не на екранната клавиатура). Сега изберете „Режим на цял екран“ от опциите.

# 4. Използвайте дистанционните клавиши нагоре / надолу, за да превъртите страницата и отидете на връзката за изтегляне. Кликнете върху връзката за изтегляне. Файлът ще започне да се изтегля. Ако това е APK файл, щракнете върху „Инсталиране“ в долната лява част

изтегляне kodi apk за firestick

# 5. Когато се появи известието „Инсталирано приложение“, можете да натиснете Готово, за да се върнете към Изтегляне, или щракнете върху Инсталиране, за да инсталирате приложението, което сте изтеглили.

инсталирайте kodi на firestick

Не можете да намерите приложение за изтегляне в FireStick App Store?

Не можете да намерите приложението Downloader? Downloader не е наличен в магазина на Amazon във всички региони. Това е най-голямата възможност, поради която не можете да видите приложението и да го изтеглите от официалния магазин за приложения.

Можете да премахнете регистрацията на съществуващия си акаунт в Amazon на вашия регион и да влезете в FireStick с универсален акаунт на Amazon.com.

Прочетете също: Как да инсталирате Kodi на FireStick

Дерегистрирайте акаунта си в Amazon и се регистрирайте с нов

Както казах по-рано, ако Downloader не е в списъка на Amazon Store във вашия регион, можете да излезете от съществуващия акаунт на Amazon в FireStick и да се регистрирате отново с нов акаунт на Amazon.com.

Това означава, че ще трябва да създадете нов акаунт в Amazon.com с имейл адрес, различен от този, който вече използвате съществуващия акаунт. И когато се регистрирате за нов акаунт, не забравяйте да изберете САЩ за свой регион.

Не препоръчвам този метод. Прекратяването на регистрацията ще премахне всички съществуващи приложения, данни и история. Ще започнете отначало. За тези, които току-що са започнали да използват FireStick, не е голяма работа. Това обаче може да е една голяма караница, ако използвате устройството от известно време. Изборът е изцяло ваш!

Разбира се, ако започвате с ново устройство, регистрирайте се с нов акаунт на Amazon.com, а не с вашия местен акаунт в домейна на Amazon.

Ето стъпките за регистрация или отписване на акаунта в Amazon:

 1. Изберете „Настройки“ от лентата с менюта в горната част на началния екран на FireStick
 2. Сега изберете „Моят акаунт“ и ще видите едно от следните две:
  • Ако не сте регистрирали FireStick с акаунта си в Amazon, ще видите опцията за „Регистрация“. Изберете тази опция и влезте с вашия акаунт в Amazon.com
  • Устройствата, които вече са регистрирани, ще показват името, свързано с акаунта в Amazon. Изберете името на акаунта и щракнете върху опцията „Отписване“. Ще излезете от съществуващия акаунт. Сега можете да влезете с друг акаунт.

Прочетете също: Как да инсталирате Terrarium TV на FireStick

Обобщавайки

Това е повече или по-малко всичко, което трябва да знаем за приложението Downloader. Ще намерите това приложение в Amazon Store и когато не го направите, винаги можете да го заредите или да използвате пререгистрираното решение, за което говорихме. Това приложение бързо се превърна в един от най-популярно използваните инструменти за изтегляне и инсталиране на приложения и услуги на трети страни в FireStick. Downloader предлага изключителна лекота на използване и удобство. Само с няколко кликвания можете да имате всяко приложение, заредено странично на вашето FireStick устройство. Можете също да използвате Downloader, за да инсталирате други видове файлове, като музика, видеоклипове и др. Като цяло, Downloader е задължително приложение на всяко FireStick устройство.

Свързани:

Как да актуализирате Kodi на Fire Stick
Как да инсталирате Durex Kodi Build
Как да поправим Buffering на Kodi
Как да инсталирате Exodus на Kodi

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me