Како попунити апликације на ФиреСтиц-у помоћу апликације Довнлоадер

>

У овом ћемо чланку научити све о свему што треба знати о апликацији Довнлоадер за ФиреСтицк. То је једна од најбољих апликација за ФиреСтицк која се већ користи на неколико милиона уређаја и постала је неопходна за бочно учитавање апликација на ФиреСтицку. То је разлог због чега он заслужује више од подсекције - смештене унутар других уписа као малог дела - која се извлачи за пажњу. Започињемо кратким упознавањем апликације (као да јој треба), након чега слиједе кораци за њену инсталацију и затим како усмјерити апликације помоћу ње. На крају сазнајемо и како инсталирати Довнлоадер апликацију на оне ФиреСтицк уређаје у којима она није доступна у Амазон Сторе-у. Настави да читаш!

Део И: Шта је Довнлоадер апликација за ФиреСтицк?

Како име одаје, Довнлоадер би АФТВневс је апликација која омогућава преузимање датотека с интернета на уређаје Фире Стицк и Фире ТВ. Ако имате УРЛ који упућује на датотеку на Интернету, можете да унесете тај УРЛ и преузмете датотеке директно, а да не морате да отварате ниједну веб страницу. Ова апликација такође има уграђени прегледач који можете да користите за преузимање датотека са веб страница или веб локација. Можете да користите и претраживач како бисте претраживали Интернет, као што бисте учинили са било којим другим веб прегледачем. Омогућава вам додавање фаворита, страница са обележивачима.

како поставити апликације на фирестицк

Иако Довнлоадер може да преузме било коју датотеку за вас, она се најчешће користи за преузимање и бочно учитавање АПК датотека за апликације трећих страна које не можете пронаћи у Амазон Сторе-у. Једном када преузмете АПК датотеку, Довнлоадер аутоматски покреће инсталацију из апликације. Не морате да напустите апликацију и пронађете АПК са било којим управљачем датотека. Након инсталирања АПК-а, пружа вам и могућност брисања АПК-а из апликације и ослобађање простора на уређају. Једноставним речима, Довнлоадер чини бочно улагање изузетно погодним за вас.

Апликација вам омогућава навигацију и интеракцију са интерфејсом помоћу ФиреСтицк даљинца, елиминишући потребу за повезивањем тастатуре или миша. Интерфејс је интуитиван, прилагођен даљинском уређају који омогућава једноставну навигацију и употребу. Не треба времена да се навикнете на интерфејс апликације Довнлоадер.

Довнлоадер је лагана апликација, чија величина не прелази 2 МБ (заснована на најновијој верзији која је била доступна у време писања овог чланка.) Не троши пуно простора на уређају нити ресурсе..

Довнлоадер је за преузимање и коришћење потпуно бесплатан. Нећете наићи на било какву скривену куповину у апликацији. Оно што Довнлоадер чини још невероватнијим је то што упркос томе што је богат овим могућностима, он без огласа. Оно што можете очекивати је глатко, бешавно искуство.

Наравно, Довнлоадер подржава донацију. Али, донације нису обавезне. Донирање или не мења функционалност, функције или искуство апликације. Свиђа ми се апликација и често је користим. Стога сам, као гест добре воље, дао свој допринос. То је потпуно ваш избор!

Пре него што пређемо на сиделоадинг апликација на ФиреСтицку, прво погледајте како да преузмете апликацију Довнлоадер на свој Фире ТВ Стицк.

Такође прочитајте: Како се затворити у затвор

Део ИИ: Како инсталирати Довнлоадер апликацију на ФиреСтицк

Апликација за преузимање је званично доступна на Амазон Сторе-у. Не морате га бочно учитати на уређај. Ево како можете да инсталирате апликацију:

# 1. Идите на почетни екран Фире ТВ / Стицк-а ако већ нисте тамо

# 2. Употријебите даљинац за кретање до Икона за претрагу на траци менија на врху екрана. Икона за претраживање наћи ћете крајње лево

# 3. Сада откуцајте „Довнлоадер“ (без наводника, наравно) помоћу тастатуре на екрану (помоћу даљинског управљача користите навигацију до слова.

апликација за преузимање

# 4 На листи која би се појавила док почнете са уносом требало би да видите предлоге апликација. Када на листи видите „Довнлоадер“, изаберите је и отворите

# 5. Сада би требало да видите „Довнлоадер“ да се појави под „АППС & Одељак ИГРЕ. Само напред и кликни на њу

# 6. Сада кликните дугме 'Гет' да бисте преузели и инсталирали апликацију. Апликацију би требало да имате не више од неколико минута

инсталирај довнлоадер фире тв стицк

Када се апликација инсталира, поново ћете је видети у апликацијама & Одељак за игре и вероватно на почетном екрану међу недавно инсталираним апликацијама.

Како поставити апликације на Фире ТВ / Стицк помоћу апликације Довнлоадер

Сада када сте инсталирали апликацију, показаћу вам да можете да пребаците апликације на ваш Фире ТВ или ФиреСтицк у року од неколико минута. Али, пре тога, ево неколико додатака који ће вам олакшати живот.

Где могу да пронађем икону апликације?

Апликација за преузимање се може или не мора појавити на почетном екрану. Увек можете отићи на листу апликација и тамо отворити апликацију. Али, повољније је имати апликацију на почетном екрану. Морам често да користим ову апликацију и желео бих да то учиним са само неколико кликова.

Ако апликација није на почетном екрану, можете је преместити тамо:

 • Притисните и држите тастер Хоме на даљинском управљачу ФиреСтицк док се не појави мени
 • Отворите „Апликације“ из менија
 • Сада би требало да видите листу свих инсталираних апликација
 • Недавно инсталиране иконе апликација налазе се при дну. Држите типку „Доље“ на даљинском управљачу да бисте се помицали скроз доље
 • Изаберите апликацију „Довнлоадер“
 • Сада притисните Опције на даљинском управљачу и када се појави мени у доњем десном углу, одаберите 'Премести'
 • Притисните типку 'Уп' на даљинском управљачу и повуците икону за преузимање све до горњег реда
 • Притисните „Селецт“ на даљинском управљачу да бисте ослободили икону након што сте одабрали жељену позицију за апликацију
 • Сада се можете вратити на почетни екран. Овде је апликација „Довнлоадер“!

Први кораци са програмом за преузимање - Омогући ЈаваСцрипт

Када први пут отворите апликацију, можда ћете видети скочни прозор „Ажурирај белешке за преузимање“. Идите напријед и прочитајте га ако желите или једноставно кликните „У реду“ да наставите.

Сада, пре него што започнемо са Довнлоадер-ом, постоји један мали подешавање апликације коју бих вам предлагао да направите - Омогући ЈаваСцрипт. Ако ова опција остане без подешења, неке од веб локација неће се правилно преузети у програму Довнлоадер.

Такође проверите: Најбољи ВПН за ФиреСтицк

Ево како можете омогућити ЈаваСцрипт:

# 1. Отворите Довнлоадер

# 2. На левој бочној траци требало би да видите опцију „Подешавања“; одаберите га

подешавања фирестицк довнлоадер-а

# 3. Означите поље поред Омогући ЈаваСцрипт у подешавањима.

како омогућити ЈаваСцрипт у преузимачу

# 4 Кликните на „Да“ када видите поруку упозорења. Опет, не брините због упозорења. Увек држим ову опцију провереном и никада нисам доживео проблеме. У ствари, већина прегледача држи ЈаваСцрипт омогућеним подразумеваним

омогућити јавасцрипт фирестицк довнлоадер

Користећи Довнлоадер за Сиделоад Аппс на ФиреСтицку - коначно!

Коначно, стижемо до тренутка када видимо како апликација Довнлоадер помаже у преузимању АПК-ова и додавању апликација на Фире ТВ Стицк. Једноставно је и једноставно.

Прво, учимо да преузимамо из директног УРЛ-а за датотеке. Затим сазнајемо како преузети датотеку са веб локације.

Сиделоад / Инсталирајте АПК-ове на ФиреСтицк-у са директном УРЛ адресом

Прво искористимо опцију „Почетна“ која нам омогућава директно преузимање датотека помоћу УРЛ-ова који упућују на те датотеке.

# 1. Кликните на „Хоме“ на левој бочној траци. Ова опција се налази одмах на врху.

# 2. На десној страни видећете курсор који већ трепери у пољу за УРЛ. Притисните дугме „Селецт“ на даљинском управљачу да бисте истакли поље. Заслонска тастатура ће се појавити. Ако је УРЛ поље већ попуњено, прво га очистите.

фире стицк довнлоадер

# 3. Сада једноставно унесите УРЛ датотеке и притисните Го на екран тастатури (имајте на уму да УРЛ мора бити усмерен директно на датотеку сачувану на серверу, а не на веб страницу. Следећи одељак за преузимање датотека са веб локације имамо).

# 4 Преузимање ће се аутоматски покренути. Након што се датотека преузме, ако је АПК датотека, на дну кликните „Инсталирај“.

инсталирати коди на фирестицк

# 5. Ово ће почети да се инсталира апликација. Једном када је апликација инсталирана, видећете поруку обавештења која потврђује статус. На дну ћете видети и два дугмета - Готово & Отвори.

# 6. Изаберите „Готово“ ако желите да касније отворите инсталирану апликацију. Кликните „Отвори“ да бисте одмах отворили апликацију.

# 7. Када кликнете на „Готово“, појавит ће се скочни прозор на интерфејсу за преузимање. Притисните дугме 'Избриши' да бисте избрисали АПК датотеку из своје меморије. Не треба вам више. Дакле, на овај начин можете да избришете АПК датотеку из програма Довнлоадер без употребе менаџера датотека.

# 8. Да бисте потврдили да је датотека избрисана, изаберите „Датотеке“ са опција на левој страни. Датотека коју сте управо избрисали овде се неће појавити. Ако немате ниједну датотеку, у овом одељку ће бити наведено: „У фасцикли за преузимање није пронађена ниједна датотека.“

Преузмите датотеке / инсталирајте АПК датотеке са веб локација

Можда немате директну везу на датотеку коју желите да преузмете. То није проблем. Апликација за преузимање има уграђени прегледач који омогућава посету веб локација и преузимање са линкова за преузимање на веб страницама.

# 1. Изаберите опцију „Бровсер“ у левом менију на интерфејсу Довнлоадер

претраживач фирестицк

# 2. Сада притисните тастер 'Селецт' на даљинском управљачу да бисте приказали тастатуру на екрану. Ако је адресна трака већ попуњена, притисните „Цлеар“ на екран тастатури. Сада откуцајте адресу веб странице / веб странице са које намеравате да преузмете датотеку и притисните Го (екранска тастатура). Укуцао сам УРЛ адресу веб локације Коди.

како се користи ватрогасни алат за преузимање

# 3. Ако се страница не приказује правилно у прегледачу, кликните Хамбургер мени у горњем десном углу (три хоризонталне линије постављене вертикално једна изнад друге). Хамбургер мени је поред тастера Го на адресној траци (а не на екран тастатури). Сада изаберите „Опцију пуног екрана“ из опција.

# 4 Употребите даљинске тастере за надоле / надоле да бисте померали страницу и прешли на везу за преузимање. Кликните на везу за преузимање. Датотека ће почети да се преузима. Ако се ради о АПК датотеци, кликните „Инсталирај“ у доњем левом углу

преузми коди апк фор фирестицк

# 5. Када се појави обавештење „Инсталирана апликација“, можете притиснути Готово да се вратите на Довнлоадер или кликните на дугме Инсталирај да бисте инсталирали апликацију коју сте преузели.

инсталирати коди на фирестицк

Не можете да преузмете апликацију за преузимање у ФиреСтицк Апп Сторе-у?

Не можете да пронађете апликацију Довнлоадер? Довнлоадер није доступан на Амазон Сторе-у у свим регионима. Ово је највећа могућност због чега не можете да видите апликацију и преузмете је из званичне продавнице апликација.

Можете да поништите регистрацију свог постојећег Амазонског налога своје регије и пријавите се на ФиреСтицк универзалним Амазон.цом налогом.

Такође прочитајте: Како инсталирати Коди на ФиреСтицк

Поништите регистрацију свог Амазон налога и региструјте се са новим

Као што сам рекао раније, ако Довнлоадер није наведен на Амазон Сторе-у у вашој регији, можете се одјавити са постојећег Амазон налога на ФиреСтицку и поново се регистровати са новим Амазон.цом налогом.

То значи да ћете морати да отворите нови налог на Амазон.цом са адресом е-поште различитом од оне коју већ користите постојећи налог. А када се пријављујете за нови налог, не заборавите да одаберете САД као своју регију.

Не препоручујем ову методу. Поништавање регистрације уклонило би све ваше постојеће апликације, податке и историју. Почећете изнова. То није велика ствар за оне који су тек почели да користе ФиреСтицк. Међутим, ово би могла бити велика гњаважа ако уређај користите неко време. Ипак, избор је ваш!

Наравно, ако започињете са новим уређајем, региструјте се на новом Амазон.цом налогу, а не на локалном рачуну Амазон домена.

Ево корака за регистрацију или уклањање регистрације Амазонског налога:

 1. Изаберите „Подешавања“ на траци са менијима на врху почетног екрана ФиреСтицк-а
 2. Сада изаберите „Мој налог“ и видећете једно од следећа два:
  • Ако нисте регистровали ФиреСтицк са својим Амазон налогом, видећете опцију да се „Региструјете“. Изаберите ову опцију и пријавите се са својим Амазон.цом налогом
  • Уређаји који су већ регистровани приказат ће име повезано са Амазон налогом. Изаберите име налога и кликните на опцију „Поништи регистрацију“. Бићете одјављени са постојећег налога. Сада се можете пријавити са другим налогом.

Прочитајте такође: Како инсталирати Террариум ТВ на ФиреСтицк

Окончање

То је мање-више све што требамо знати о апликацији Довнлоадер. Ову ћете апликацију пронаћи у Амазон Сторе-у, а када је немате, увек је можете пребацити или користити решење о поновном регистровању о коме смо разговарали. Ова апликација је брзо постала један од најпопуларнијих алата за преузимање и инсталирање трећих апликација и услуга на ФиреСтицк-у. Довнлоадер нуди изузетну једноставност употребе и практичност. Са само неколико кликова можете било коју апликацију учитати на ваш ФиреСтицк уређај. Такође можете да преузмете Довнлоадер да инсталирате друге врсте датотека, попут музике, видео записа и још много тога. Све у свему, Довнлоадер је обавезна апликација на сваком ФиреСтицк уређају.

Повезан:

Како ажурирати Коди на Фире Стицк-у
Како инсталирати Дурек Коди Буилд
Како поправити пуњење на Коди-ју
Како инсталирати Екодус на Коди

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me