Легална и безопасна ли е за употреба Terrarium TV?

>

Онлайн приложенията за стрийминг на медии не са нищо ново за онлайн поколението. Едно такова популярно приложение е Terrarium TV, което е чудесна алтернатива на Showbox, Mobdro и Playbox HD. Това базирано на Android приложение ви помага да получите достъп до цялата библиотека от най-новите филми, телевизионни предавания и това също безплатно. Важният въпрос е дали телевизорът Terrarium е легален и безопасен за използване?

Приложенията, споменати по-горе, ви предоставят достъп до иначе платеното съдържание безплатно, като Kodi Addons на трети страни, тогава има смисъл да се чудите дали е законно да предавате безплатни филми на TV Terrarium. Освен това представлява ли заплаха за сигурността на вашето устройство под формата на злонамерен софтуер? Ще обсъдим подробно как и двата аспекта на приложението Terrarium могат или не могат да ви повлияят и ако това се случи, как да се справите с него.

е терариум телевизор легален и безопасен за използване

Легална ли е телевизията на Terrarium?

Въпреки че има доста източници, които ви предоставят огромен списък от оригинални предавания и филми като Netflix, Hulu, Amazon Prime и др., Те може да са малко прекалено тежки за джоба ви. Terrarium TV, от друга страна, предлага евтино решение за него, но това може да е правен проблем. Това не винаги е така. Различните държави имат различни правила и може да сте в безопасност или да имате проблеми в зависимост от местоположението си. Освен това приложението Terrarium TV не е официално достъпно в Google Play Store, тъй като Play Store не популяризира поточно съдържание от неоторизирани източници.

Трябва да разберете, че приложения като Terrarium TV ви предоставят съдържание, защитено с авторски права, и че само по себе си е против закона, надяваме се навсякъде. Напротив, според уебсайта на TV Terrarium, тяхната услуга изобщо не е незаконна, тъй като използва поточна технология за избутване на съдържание, а не P2P, като торенти. Заедно с това, ако инсталирате приложението Terrarium TV, можете да видите „Използвайте Terrarium TV на свой риск“, споменат с ясни думи.

В неотдавнашно решение на Съда на Европейските общности беше посочено, че получаването и разпространението на съдържание, защитено с авторски права от трета страна по какъвто и да е начин без съгласието на притежателя на авторските права, е напълно незаконно (Прессъобщението на същото е достъпно на дъното на тази страница). Така че, в зависимост от региона, от който използвате приложението Terrarium TV, може да имате или да не изпитвате проблеми. Както се казва, по-добре е безопасно, отколкото съжалявам.

Как да попреча на себе си да изпадна в неприятности?

Сега, когато искате да сте в безопасност от навлизане в всякакъв вид правни проблеми само за поточно съдържание онлайн, тогава ще трябва да направите няколко неща. Също така, всички споменати тук ще се отнасят за всички приложения, подобни на Terrarium TV, които ви позволяват да предавате безплатно съдържание. За начало ще трябва да намерите начин да скриете вашата онлайн идентичност, т.е. вашия IP адрес.

И кое е най-доброто за това? Да, разбира се, използвайте VPN. Добрият VPN ще ви позволи да получите онлайн и да предавате съдържание от Terrarium TV, без да информирате света за вашия действителен IP адрес, дори и за вашия интернет доставчик. Освен това, връзките, направени чрез VPN, са криптирани, което позволява на VPN да запази вашата самоличност. VPN услугата, която сте избрали, ще насочва трафика от вашия компютър през сървърите им, като ви предоставя анонимно местоположение. Това е най-доброто и вероятно единственото нещо, което да се предпазите.

След като сам опитах няколко VPN доставчици, уверено казвам, че няма нищо по-добро от ExpressVPN. Самият доставчик е толкова уверен, че ви предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ето нашия списък с препоръки за най-добрите VPN мрежи.

И така, преди да започнете да стриймвате с Terrarium TV, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Натисни тук за да получите абонамент за Express VPN.

Стъпка 2: Натисни тук за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Стартирайте приложението и щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързия VPN.

свържете expressvpn за kodi

Ако сте потребител на Amazon Fire Stick, ето как да инсталирате и използвате VPN на Fire TV Stick.

Как да инсталирате Terrarium TV на Fire StickТерариум телевизор на FireStick

Безопасен ли е за употреба Terrarium TV?

За това трябва да сте сигурни, че телевизорът Terrarium е напълно безопасен за инсталиране, при условие че приложението е инсталирано от надежден източник. Тъй като приложението не е достъпно от Google Play Store, винаги се препоръчва да го изтеглите от официалния уебсайт на Terrarium TV или да използвате надеждни магазини за приложения на трети страни като apkmirror.com. Самото приложение е абсолютно чисто, що се отнася до злонамерен софтуер, вируси и извличане на софтуер.

Ако все още се чувствате малко скептично по отношение на безопасността на вашето устройство и данни, тогава трябва да знаете, че вашият Android телефон вече се грижи за този аспект. Google Play Protect се инсталира на всички съвременни телефони, които редовно сканират всички приложения, инсталирани на устройството, за всякакви подобни неща. Освен това можете да стартирате антивирусен софтуер, ако използвате компютър за вашето спокойствие.

заключение

В интернет има огромно количество съдържание и трябва да сте наясно с мястото, от което предавате или изтегляте. Най-вероятно съдържанието е защитено с авторски права и получаването на достъп до него чрез приложения като Terrarium TV няма да бъде законно. Ако все пак правите безплатни филми / телевизионни предавания от тези приложения, не забравяйте да предприемете всяка стъпка (най-важното VPN), за да се защитите. Предаването на филм онлайн не си струва да изпадате в правни проблеми.

Свързани

  • Как да коригирате проблеми с буферирането на Terrarium TV
  • Незаконен ли е Jailbreak FireStick?
  • Законни ли са VPN-ите?
  • Коди законно ли е??
  • Най-добрите приложения на Amazon Fire TV Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me