Saluran TV Kebakaran Amazon FireStick / Kebakaran Terbaik (2020)

>

Dalam artikel ini, kita akan melihat saluran FireStick yang terbaik. Saluran ini juga disokong di Amazon FireStick 4K, Fire TV dan Fire TV Cube.

Saluran api hebat

Stick Fire TV adalah peranti streaming yang sangat popular untuk pelbagai sebab. Ia menawarkan peluang hiburan hampir tanpa had melalui pelbagai aplikasi dan saluran. Amazon telah terikat dengan ratusan penyedia kandungan dan rangkaian TV dan memberikan anda akses kepada banyak saluran FireStick.

Anda boleh meneroka saluran untuk FireStick dalam pelbagai kategori termasuk Filem, Rancangan, Sukan, Berita, Kanak-kanak, dan banyak lagi. Anda boleh memuat turun dan memasang saluran ini dari Amazon Store.

Selain itu, FireStick juga menyokong rangkaian saluran atau aplikasi pihak ketiga, yang boleh dengan mudah disepanjang ke peranti anda.

Oleh kerana terdapat banyak saluran TV Kebakaran untuk dipilih, ia mudah dikelirukan. Oleh itu, kami telah memilih beberapa yang terbaik untuk anda supaya mudah untuk anda membuat pilihan.

Saluran Api Kebakaran Terbaik (Pihak Ketiga)

FireStickTricks tidak menyemak kesahihan dan keselamatan aplikasi dan saluran pihak ketiga yang disebutkan di halaman ini. Kami tidak memiliki atau mengedarkan aplikasi ini dari pelayan kami. Pengguna dinasihatkan untuk menggunakan aplikasi / saluran percuma untuk kandungan streaming sahaja yang tersedia dalam domain awam.  

Salah satu sebab mengapa Amazon Fire Stick begitu popular adalah kerana ia membolehkan anda memuatkan aplikasi pihak ketiga dengan mudah. Aplikasi pihak ketiga adalah yang tidak tersedia di Amazon Store. Terdapat beberapa aplikasi hebat di luar sana untuk filem, rancangan, TV live, sukan dan banyak lagi. Sekiranya anda pernah mendengar daripada kawan atau rakan sekerja bahawa mereka sedang menonton saluran untuk FireStick jailbroken, saya pasti mereka bercakap mengenai saluran ini sahaja.

Pengguna FireStick Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan yang dilindungi hak cipta pada Stick Fire TV anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya sangat mengesyorkan anda untuk mendapatkan FireStick VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang tidak baik.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

Inilah sebab-sebab mengapa anda perlu menggunakan VPN sepanjang masa.

Baca: Bagaimana untuk memasang dan menggunakan VPN di Amazon FireStick / Fire TV

1. Cinema HD APK: Ini adalah aplikasi aliran atas permintaan, yang mungkin juga yang paling popular. Aplikasi ini telah wujud selama hampir dua tahun dan hanya tumbuh dengan lebih baik. Aplikasi ini mengandungi banyak filem dan pertunjukan. Ia mendapat pautan berkualiti tinggi dari sumber terbaik di internet. Cinema HD APK juga berpasangan dengan Debrid Tanah dan Trakt. Saya tidak syak lagi bahawa ia adalah salah satu saluran pihak ketiga FireStick terbaik di luar sana.

Bagaimana untuk memasang APK HD Cinema pada FireStick

2. Titanium TV APK: Ia juga merupakan platform media atas permintaan dan tidak terlalu jauh di belakang Cinema HD APK dari segi populariti. Aplikasi ini membawa keseluruhan pustaka filem dan rancangan TV dengan beratus-ratus jam hiburan percuma. TV Titanium berfungsi hebat di FireStick dan semua peranti TV Fire lain. Aplikasi ini memberikan anda pautan penstriman yang terbaik dan juga menyokong Debrid Tanah. Anda juga boleh melog masuk dengan akaun Trakt anda.

Bagaimana untuk memasang Titanium TV pada FireStick

3. BeeTV APK: BeeTV adalah sumber hiburan yang tidak terhad. Dengan aplikasi ini, anda boleh menstrimkan banyak filem dan rancangan. Anda juga akan mendapati hampir semua siaran baru di sini. Aplikasi ini berfungsi hebat di FireStick. Ia mempunyai antara muka yang mesra pengguna dan jauh. BeeTV juga menarik aliran teratas dari pelayan berkualiti. Anda juga boleh membuat pasukan dengan Real Debrid dan Trakt. Semua dalam semua, aplikasi atas permintaan yang hebat untuk dimiliki.

Bagaimana untuk memasang BeeTV pada FireStick

4. Mobdro: Ini adalah aplikasi TV secara langsung dan mungkin yang paling popular. Aplikasi ini menawarkan saluran TV kabel besar dari Amerika Syarikat dan beberapa negara lain. Aplikasi ringan mudah pada sumber sistem anda dan berfungsi dengan lancar pada semua peranti TV Bomba. Inilah sebabnya mengapa ia adalah salah satu saluran pihak ketiga yang terbaik untuk FireStick.

Bagaimana untuk memasang Mobdro pada FireStick

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure adalah perkhidmatan IPTV popular yang memberi anda akses kepada beratus-ratus saluran satelit untuk serendah $ 5 sebulan. Ini adalah salah satu cara yang paling kos efektif untuk mendapatkan akses ke TV kabel dari seluruh dunia termasuk Amerika Syarikat. Versi TV Kebakaran aplikasi sepenuhnya serasi dan menawarkan navigasi pantas dan lancar.

Bagaimana untuk memasang IPTV Sapphire Secure pada FireStick

Jika anda memerlukan lebih banyak aplikasi percuma untuk Stick Fire atau Fire TV, anda boleh menyemak senarai lengkap aplikasi popular kami. Juga, periksa bagaimana anda boleh menjejaki FireStick anda untuk kandungan percuma tanpa had.

Saluran Api Kebakaran Terbaik (Rasmi)

Untuk memudahkan anda memahami, saya telah membahagikan senarai saluran dalam kategori berikut:

 • Saluran FireStick Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV
 • Saluran FireStick Terbaik untuk Sukan
 • Saluran FireStick Terbaik untuk Berita
 • Saluran FireStick Terbaik untuk Kanak-kanak

Catatan: Untuk pemasangan saluran rasmi ini, saya telah memberikan arahan langkah demi langkah di bahagian bawah panduan ini.

Saluran FireStick Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV

Berikut adalah senarai cepat saluran TV Kebakaran atas untuk Filem dan Rancangan TV. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai setiap saluran di bahagian seterusnya panduan.

 1. HBO GO
 2. HBO Sekarang
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS ALL ACCESS
 6. TUBI TV (Filem Percuma & TV)
 7. MASA PERTUNJUKAN
 8. TENGAH CENTRAL
 9. HULU
 10. NETFLIX
 11. STARZ
 12. FOX SEKARANG
 13. A&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK MOVIES NOW

1. HBO GO (Dibayar): Ini adalah tempat yang hebat untuk penggemar HBO untuk menyiarkan asal-usul HBO dan banyak filem, dokumentari, program sukan, dan komedi istimewa. Ia juga mempunyai banyak video bonus, seperti di belakang tabir. HBO GO datang percuma dengan langganan HBO anda.

2. HBO Sekarang (Dibayar): Saluran ini juga memberi anda akses kepada semua yang HBO, seperti HBO GO. Walau bagaimanapun, terdapat satu perbezaan yang besar. Anda TIDAK perlu langganan saluran TV HBO untuk HBO Sekarang. Ia mempunyai pelan langganan sendiri (dan percubaan percuma juga).

3. AMC (Dibayar): Dengan saluran ini, anda boleh menonton pelbagai asal AMC dan rancangan TV berhak AMC yang lain. Anda boleh menggunakan langganan TV satelit AMC untuk log masuk ke aplikasi ini dan menikmati musim penuh. Berita baiknya adalah, anda boleh menonton pelbagai perdana musim dan beberapa tambahan tanpa log masuk Jika anda seorang pelanggan AMC Premiere, anda juga mendapat akses kepada kandungan atas permintaan.

4. ABC (Dibayar): Saluran FireStick ini dari rangkaian TV kabel terkemuka di Amerika Syarikat membolehkan anda menikmati siaran langsung ABC episod serta TV tangkapan. Walau bagaimanapun, streaming TV langsung dihadkan hanya untuk memilih pasaran dan hanya dengan pembekal TV yang mengambil bahagian. Untuk menonton episod terkini, anda mesti log masuk dengan kelayakan akaun dari penyedia TV yang mengambil bahagian.

5. CBS (Pembelian dalam apl, percuma): Saluran percuma untuk muat turun ini memberikan anda akses kepada episod catch up serta streaming TV langsung rancangan CBS. Episod penangkapan tersedia mulai dari hari ke hari mereka disiarkan. Walaupun anda boleh mendapatkan aplikasinya secara percuma, anda akan memerlukan pembelian dalam apl untuk beberapa kandungan yang dipaparkan.

6. TV Tubi (Percuma): Aplikasi atas permintaan ini memberikan anda akses kepada banyak filem dan rancangan TV percuma. Ia mempunyai sama ada video yang tersedia di domain awam atau yang telah mendapat lesen untuk. Walaupun anda tidak akan menemui filem-filem terkini atau popular atau program TV, terdapat banyak untuk tetap terpaku selama beberapa jam.

7. SHOWTIME (Dibayar): Dengan saluran ini, anda dapat menyiarkan rancangan TV asli, filem, dokumentari, sukan, dan lebih banyak lagi SHOWTIME. Ia adalah aplikasi atas permintaan tanpa streaming TV langsung. Anda boleh memulakan dengan percubaan percuma dan jika anda ingin meneruskan, anda boleh membeli pelan langganan. Anda tidak memerlukan langganan rangkaian kabel SHOWTIME untuk aplikasi ini. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai langganan SHOWTIME, anda ingin menggunakannya SHOWTIME Bila-bila masa app sebaliknya (yang merupakan sebahagian daripada langganan asal anda dan tidak membebankan anda apa-apa tambahan)

8. Komedi Pusat (Dibayar): Dapatkan akses lengkap ke program TV penuh dari Comedy Central dengan saluran ini termasuk South Park, The Daily Show dengan Trevor Noah, Detroiters, dan beberapa tambahan pendirian. Apl ini boleh dimuat turun tetapi memerlukan pembelian dalam apl untuk membuka kunci kebanyakan video yang popular.

9. Hulu (Dibayar): Saluran ini memberikan anda akses ke perpustakaan besar filem dan pertunjukan atas permintaan dan semua Originals eksklusif Hulu. Anda juga boleh menambah streaming TV Langsung untuk kos tambahan. Tambahan pula, anda boleh menstrim rangkaian premium seperti Showtime, HBO, Starz, dan Cinemax untuk langganan bulanan tambahan

10. Netflix (Dibayar): Nama yang tidak memerlukan pengenalan. Netflix adalah perkhidmatan langganan terbesar di dunia untuk filem, pertunjukan, dokumentari, dan banyak lagi. Langganan Netflix juga memberi anda akses kepada banyak Netflix Originals. Ia adalah saluran FireStick yang mesti dimiliki untuk setiap peminat streaming.

11. Starz (Dibayar): Saluran FireStick ini memberi anda akses kepada asal-usul rangkaian Starz, program TV, filem, dan banyak lagi. Aplikasi ini membolehkan anda menstrim serta memuat turun video. Anda boleh log masuk ke aplikasi FireStick dengan langganan rangkaian Mula anda dari pembekal TV anda (kecuali Comcast Xfinity). Jika anda tidak mempunyai langganan rangkaian Starz, anda masih boleh menggunakan apl dengan membayar $ 8.99 sebulan (terdapat percubaan percuma 7 hari juga).

12. FOX Sekarang (Percuma): Aplikasi ini mengalirkan kedua-dua On-demand dan kandungan Live. Ia memberi anda akses kepada episod dan pertunjukan FOX penuh, seperti Penyanyi bertopeng, MasterChef, 9-1-1, Empayar, dan banyak lagi. Di samping itu, anda juga boleh menonton sukan langsung yang disiarkan di rangkaian FOX, termasuk MLB dan Bola Sepak. Saluran ini mempunyai kandungan percuma terhad. Untuk meneroka rangkaian lengkap, pembelian dalam aplik diperlukan.

13. A&E (Percuma): Dengan A&Saluran FireStick E, anda boleh menonton rangkaian lengkap A&Menunjukkan E dan beberapa tambahan dan adegan yang dipadam yang tidak pernah ditayangkan di TV. Anda boleh menyiarkan episod penuh rancangan popular seperti 60 Hari Dalam, Wars Penyimpanan, Live PD, dan banyak lagi.

14. Pluto TV (Percuma): Ini pasti salah satu saluran FireStick yang terbaik jika anda mencari kandungan percuma. Ia mempunyai berpuluh-puluh saluran TV Live percuma dan lebih daripada seribu filem atas permintaan. Anda boleh mula menggunakan TV Pluto segera tanpa mendaftar. Walau bagaimanapun, jika anda memilih untuk log masuk dengan akaun TV Pluto anda, anda akan mempunyai akses untuk melihat sejarah dan keutamaan di seluruh peranti.

15. Filem Hiasan Sekarang (Dibayar): Sama ada atau tidak anda adalah peminat Hallmark, anda akan menyukai saluran FireStick ini. Ia mempunyai koleksi kandungan yang besar dari perpustakaan Hallmark. Ia memaparkan semua filem, pameran, dan beberapa ciri khas Hallmark. Terdapat percubaan percuma 7 hari juga, sekiranya anda ingin menguji apl terlebih dahulu sebelum membeli pelan langganan.

Saluran Api Kebakaran Terbaik untuk Sukan

Berikut ialah senarai saluran Stick Fire atas untuk kandungan Sukan atas:

 1. NFL
 2. FOX SPORTS
 3. ESPN
 4. NBC SPORTS
 5. NFL Sunday TICKET
 6. CBS SPORTS STREAM & WATCH LIVE
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB At Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. LAPORAN BLEACHER LIVE
 14. DAZN
 15. Saluran Tenis

1. NFL (Percuma, pembelian dalam aplikasinya): Sama ada anda ingin menonton sorotan atau berita terkini, saluran NFL FireStick mempunyai semuanya dilindungi. Dengan banyak video yang menarik, aplikasi NFL rasmi ini merawat para pecinta NFL. Ia juga membuat anda sentiasa up to date dengan skor dan acara utama sepanjang musim. Apl ini boleh dimuat turun tetapi memerlukan pembelian dalam apl untuk beberapa jenis video

2. Sukan Fox (Percuma, pembelian dalam aplikasinya): Sukan Fox adalah satu kemestian untuk pencinta sukan di Amerika Syarikat. Ia mempunyai banyak video eksklusif yang anda tidak akan dapati di mana-mana sahaja. Sama ada anda peminat Tinju, NFL, MLB, Bola Sepak, NASCAR, Bola Keranjang atau NCAA, saluran Fox Sports untuk Fire TV Stick tutup semuanya. Anda juga akan mendapati banyak aliran yang berkaitan dengan Golf dan Bola Sepak. Dan sekarang, BTN juga merupakan sebahagian daripada saluran ini.

3. ESPN (Pembelian dalam apl, percuma): Tiada senarai sukan yang lengkap tanpa menyebut ESPN. Saluran FireStick ini memberi anda akses jam ke ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC Network & SEC Network +, ESPN Deportes, dan banyak lagi. Anda boleh menayangkan rancangan studio dan pelbagai sukan langsung melalui aplikasi ini. Ia juga mempunyai ciri-ciri replay permainan, pertunjukan sukan, dan banyak lagi. ESPN adalah percuma untuk memuat turun saluran, dengan pembelian dalam aplikasi.

4. NBC Sports (Dibayar): Ia adalah salah satu saluran sukan terbaik untuk FireStick. Saluran ini merangkumi segala-galanya yang disiarkan NBC dan banyak lagi tambahan. Sekiranya anda mempunyai log masuk rangkaian NBC dari pembekal TV anda, anda boleh menstrimkan semuanya secara percuma. Jika anda bukan pelanggan rangkaian, anda boleh membeli langganan NBC Sports Gold untuk penstriman dalam talian. Dengan saluran NBC Sports, anda boleh menonton Tour PGA, Terbuka Perancis, Liga Perdana, NFL Sunday Night Football, dan beberapa sukan lain.

5. Tiket Ahad NFL (Dibayar): Anda memerlukan Tiket Ahad NFL untuk melog masuk ke saluran FireStick ini. Anda boleh mendapatkannya dari https://nflst.directv.com/amazonfiretv. Dengan saluran ini, anda dapat menonton acara eksklusif DirectTV termasuk permainan musim panas Ahad. Aplikasi ini juga membolehkan anda mengkaji semula statistik dan skor dan menonton sorotan.

6. CBS Sports Stream & Watch Live (Percuma): Juga dipanggil CGS Sports HQ, saluran FireStick ini membawa anda sepanjang aliran sukan jam. Aplikasi ini adalah percuma dan tidak memerlukan langganan TV atau pembelian dalam aplikasinya. Anda boleh menonton banyak sorotan, rekod, pratonton permainan dan banyak lagi. Anda juga mendapat akses kepada analisis oleh para pakar dan juga cadangan taruhan. Saluran ini meliputi hampir semua sukan utama termasuk NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL, dan banyak lagi.

7. Fox Sports GO (Percuma): Jika anda ingin menonton sukan serantau kegemaran anda di TV anda, Fox Sports Go adalah salah satu saluran sukan terbaik untuk FireStick. Dengan aplikasi ini, anda boleh mengikuti pasukan serantau kegemaran anda, menstrimkan sukan langsung, dan mendapatkan akses kepada pengaturcaraan asal.

8. Fubo TV (Dibayar): Saluran FireStick ini membawa pelbagai saluran sukan di satu tempat untuk aliran mudah. TV Fubo mempunyai lebih daripada 100 saluran sukan dan lebih daripada 30 daripadanya meliputi sukan langsung. Ia memberikan anda akses kepada NBC, FOX, Rangkaian Sukan CBS, CBS, NFL Network, rangkaian sukan serantau, NBCSN, NBA TV, FS1 dan banyak lagi. Di samping itu, anda boleh menonton siaran berita langsung dan filem-filem dan rakaman atas permintaan.

9. MLB At Bat (Percuma): Atau hanya MLB.TV adalah kedai sehenti untuk semua perkara MLB. Jika anda seorang peminat MLB dan pemotong tali pada masa yang sama, saluran FireStick ini adalah alat yang sempurna untuk anda. Aplikasi ini menanam permainan besbol dan peristiwa hidup semasa mereka disiarkan. Ia berfungsi pada TV Kebakaran anda serta peranti Kindle genggam.

10. NBA untuk TV Kebakaran (Dibayar): Ia adalah saluran NST FireStick rasmi untuk peranti FireStick, Fire TV, dan Amazon Kindle. Anda kini boleh mengikuti permainan dan pasukan kegemaran anda di FireStick anda dengan aplikasi ini. Ia memberikan anda akses lengkap untuk menjalani permainan NBA sepanjang musim biasa. Anda memerlukan langganan NBA League Pass untuk masuk ke aplikasi ini.

11. NHL (Pembelian dalam apl, percuma): Jika anda adalah seorang pengikut Liga Hoki Kebangsaan maka anda pasti akan menikmati aplikasi NHL rasmi ini untuk FireStick. Saluran sukan ini untuk FireStick membolehkan anda menyiarkan permainan kegemaran anda secara langsung. Anda juga boleh menonton sorotan dan banyak tambahan.

12. UFC (Dibayar): UFC adalah satu berita hebat untuk pencinta MMA. Dengan UFC Fight Pass anda mendapat akses ke UFC Fight Library, UFC Fight Nights, sorotan, replay PPV, Rancangan TV, dan beberapa asal. Ia juga membolehkan anda menstrim semua acara UFV PPV. Aplikasi ini juga membolehkan anda kekal up to date dengan jadual TV dan berita terkini.

13. Pembuat Pelaporan Langsung (Pembelian dalam apl, percuma): Saluran sukan FireStick ini merangkumi pelbagai sukan TV secara langsung termasuk Pas Liga NBA, Liga Juara-Juara UEFA, Liga Europa, The Dan Patrick Show, Semua Elite Wrestling, dan banyak lagi.

14. DAZN (Dibayar): saluran streaming sukan berasaskan langganan untuk FireStick boleh didapati di AS dan 8 negara lain (termasuk Jepun, Kanada, Itali, Brazil). Menurut Wikipedia, aplikasi ini menawarkan lebih daripada 250 juta jam penstriman setiap tahun. Ia meliputi lebih daripada 70 liga sukan utama, acara sukan, dan beberapa pertandingan kecil. Liputannya termasuk UEFA Europa League, Liga Juara-Juara UEFA, NHL, NFL, Major League Soccer, FIBA ​​Basketball World Cup, Liga Perdana, dan banyak lagi.

15. Saluran Tenis (Percuma & Dibayar): Untuk pengikut Tenis, saluran sukan FireStick ini mesti dicuba. Ia meliputi banyak pertandingan tenis Live dan juga termasuk banyak video yang diminta, replay dan sorotan. Tidak semuanya percuma di sini. Jika anda ingin menjelajah aplikasinya untuk potensi penuhnya, anda sama ada boleh log masuk dengan langganan TV kabel anda atau membeli langganan Tenis Plus.

Saluran Berita FireStick Terbaik

 1. CBS NEWS - TV FIRE
 2. BERITA FOX
 3. CNN GO
 4. BERITA ABC
 5. CNBC - TV FIRE
 6. NBC BERITA
 7. NEWSY - TV FIRE
 8. MSNBC
 9. BBC BERITA
 10. SATU JARINGAN BERITA AMERIKA (OAN)
 11. NPR SATU UNTUK TV KEBAKARAN
 12. BERITA TERKINI
 13. PERNIAGAAN FOX
 14. AL JAZEERA
 15. BERITA SKY

1. CBS News - TV Kebakaran (Percuma): Saluran berita FireStick ini merangkumi berita nasional dan juga dunia. Dunia, Berita AS, Sains / Teknologi, Politik, Hiburan, Kesihatan, Jenayah, adalah beberapa kategori berita yang boleh anda pilih. Dengan CBSN, anda mendapat pusingan jam aliran berita langsung. Selain berita, anda juga mendapat akses kepada pelbagai asal CBS termasuk CBSN AM dan Red & Biru.

2. Fox News (Percuma): Anak syarikat Fox News Group, saluran Fox News Firestick adalah saluran berita percuma yang memberi anda akses langsung kepada berita terkini, perdebatan studio, rancangan bercakap, dan makluman berita. Aplikasi ini adalah percuma untuk memuat turun tetapi menawarkan liputan terhad dari Fox News Network. Anda boleh menonton liputan langsung dari acara tertentu, beberapa rancangan berita yang diminta, dan video berasaskan Topik.

3. CNN Go (Percuma + Dibayar): CNN Go adalah percuma untuk memuat turun saluran berita FireStick dengan banyak kandungan percuma. Walau bagaimanapun, apabila anda melog masuk dengan langganan TV kabel anda, anda mendapat akses penuh ke saluran CNN yang hidup, klip cepat berita teratas, Siri asal CNN, episod penuh dan banyak lagi.

4. Berita ABC (Percuma): Saluran FireStick ABC News membawa kepada anda aliran berita utama hari ini, aliran berita langsung, berita terkini, dan pelbagai pilihan. Saluran ini membolehkan anda menonton rancangan popular seperti 20/20, Good Morning America, dan banyak lagi.

5. CNBC - TV Kebakaran (Percuma + Dibayar): Saluran berita perniagaan CNBC FireStick ini membolehkan anda menyiarkan berita langsung dan episod penuh jika anda melog masuk dengan langganan TV kabel anda. Anda boleh tetap up to date dengan maklumat perniagaan masa nyata dan liputan pasaran kewangan. Ia juga memberi anda akses kepada beberapa acara popular termasuk The Profit, The Act, Deal atau No Deal, Garasi Jay Leno dan banyak lagi. Walaupun anda tidak melog masuk dengan langganan TV kabel anda, anda boleh menonton berita langsung terhad, klip video, serta berita berita.

6. Berita NBC (Dibayar): Dengan saluran NBC News untuk FireStick, anda boleh menyiarkan aliran MSNBC, berita live NBC, dan beberapa program popular lain selepas melog masuk dengan langganan TV kabel anda. Anda juga mendapat akses kepada berita, peristiwa, dan cerita yang anda ingin tonton. Anda juga boleh menstrim episod lengkap, mendapatkan analisis berita terperinci, dan banyak lagi.

7. Newsy - TV Kebakaran (Percuma): Rangkaian itu mendakwa menyampaikan berita seperti yang sepatutnya - seratus peratus bebas daripada pendapat. Saluran berita FireStick ini membolehkan anda menstrimkan pelbagai kandungan yang berkaitan dengan berita di TV anda.

8. MSNBC (Dibayar): Anda boleh meneroka rangkaian lengkap kandungan berita MSNBC dengan melog masuk dengan langganan TV anda. Sekiranya anda tidak masuk, anda masih boleh mendapatkan percubaan capaian seharian selama 15 minit. Saluran TV Kebakaran ini menampilkan persembahan popular dan personaliti TV termasuk Rachel Maddow, Firman Terakhir dengan Lawrence O'Donnell, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki, dan banyak lagi.

9. Berita BBC (Percuma + Dibayar): Saluran FireStick ini membawa hak liputan global BBC kepada TV anda tanpa perlu mendapat langganan TV kabel. Sama ada anda berminat dengan perniagaan, hiburan, atau mana-mana topik popular yang lain, terdapat semua yang anda boleh aliran di sini. Ia juga memberi anda akses kepada program TV penuh dan cerita teratas.

10. Satu Rangkaian Berita Amerika (percuma, pembelian dalam aplikasi): Salah satu sumber yang paling boleh dipercayai untuk berita global dan nasional mengenai pelbagai topik menarik termasuk hiburan, perniagaan, dan banyak lagi. Saluran berita FireStick ini percuma untuk dimuat turun, tetapi anda mesti membeli langganan bulanan sebanyak $ 4.99 untuk mengakses kandungan. Aplikasi ini tidak menawarkan sebarang kandungan percuma.

11. NPR Satu untuk TV Kebakaran (Percuma): Jika anda lebih berminat untuk mendengar berita daripada menonton, saluran FireStick ini dari National Public Radio (NPR), adalah apa yang anda mahu. NPR Satu saluran FireStick membolehkan anda menstrimkan podcast terkini, rancangan radio, dan banyak lagi. Anda hanya perlu log masuk dengan akaun NPR anda dan segala-galanya di sini adalah percuma.

12. NewsON (Percuma): Jika anda mencari berita percuma, NewsON adalah salah satu saluran Amazon FireStick yang terbaik untuk dimuat turun. Saluran ini membawa kepada anda, banyak klip berita tempatan dan banyak berita baru yang dikehendaki. Ia meliputi lebih daripada 175 saluran berita tempatan dari seluruh AS. Apa yang paling luar biasa ialah anda tidak memerlukan langganan TV kabel untuk menggunakan aplikasi ini. Sebenarnya, ia tidak memerlukan log masuk sama sekali.

13. Perniagaan Fox (Percuma + Dibayar): Jika anda berada dalam berita perniagaan, Fox Business adalah saluran FireStick yang anda patut cuba. Saluran ini menawarkan liputan berita secara langsung dari Fox Business Network serta saluran Fox News. Saluran hidup adalah percuma selama 10 minit setiap hari. Untuk terus menonton, anda mesti log masuk dengan pembekal TV anda. Anda juga boleh menyiarkan banyak rancangan TV yang dipaparkan termasuk FBN: am, Varney Co., Mornings with Maria, After the Bell, Bulls & Bears, The Evening Edit, dan banyak lagi. Anda juga boleh mencari topik tajam kandungan termasuk Cyber ​​Security, Kewangan Peribadi, Perniagaan Kecil, Teknologi, Ekonomi, Perbelanjaan Pemerintah, dll..

14. Al Jazeera (Percuma): Jika anda mencari berita dan cerita dari seluruh dunia, cuba saluran Al Jazeera di FireStick. Versi bahasa Inggeris saluran berita popular ini dari Qatar, Timur Tengah, mempunyai pelbagai kandungan termasuk Live TV, Pilihan Editor, Dokumentari, Rancangan Rancangan, Rancangan Majalah Berita dan banyak lagi. Saluran FireStick ini adalah percuma. Ia tidak memerlukan sebarang log masuk atau langganan langganan TV.

15. Sky News (Percuma, pembelian dalam aplikasinya): Saluran ini adalah cara terbaik untuk mendapatkan siaran langsung Sky News pada FireStick. Selain Berita Langsung, anda juga boleh menstrim kandungan dalam pelbagai kategori termasuk Berita Terkini, AS, Dunia, Berita UK, Teknologi, Hiburan, dan Keluarga Diraja. Terdapat beberapa pembelian dalam aplikasinya. Walau bagaimanapun, terdapat juga banyak perkara percuma di saluran berita FireStick ini.

Saluran Bangkit FireStick Terbaik untuk Kanak-kanak

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Hebat dengan Roblox

1. PBS Kids (Percuma): Anda kini boleh mengakses siri TV kegemaran anda dari PBD Kids di saluran Video FireStick Kids PBS. Saluran ini mempunyai beratus-ratus video hebat dan banyak rancangan dari saluran Kanak-kanak PBS yang popular. Anda perlu mendaftar masuk dengan akaun PBS Kids anda. Jika anda tidak mempunyai satu, pergi ke laman web PBSKids.org dan buat satu. Saluran FireStick Kids PBS akan secara automatik memilih stesen setempat berdasarkan lokasi anda. Anda boleh menukar saluran bila-bila masa yang anda mahu.

2. GooNoodle (Percuma): Ini adalah salah satu perkhidmatan pendidikan yang paling popular di seluruh Amerika Syarikat. Aplikasi ini adalah untuk semua - Kanak-kanak, Keluarga, serta Pendidik. Saluran FireStick GooNoodle membawa kepada anda beratus-ratus video pendidikan dan aktiviti yang menyeronokkan untuk kanak-kanak dan keluarga. Anda boleh memilih video dari pelbagai kategori menarik termasuk Terbaru di GoNoodle, Pilihan di Sekolah, NTV: Televisyen Mi, The Best Tees, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, Saus Awesome, dan banyak lagi.

3. Nick Jr untuk Kebakaran TV (Percuma + Dibayar): Untuk melancarkan episod penuh dan banyak asal Nick Jr, pasangkan saluran FireStick ini sekarang. Ia mempunyai persembahan popular seperti Patrol PAW, Bubble Guppies, Ryan's Mystery Playdate, Blue's Clues & Anda, Shimmer dan Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, saya merosakkan anak-anak, dan banyak lagi. Banyak barang di sini adalah percuma. Walau bagaimanapun, untuk membuka kunci kandungan penuh dan untuk pengalaman bebas iklan, anda perlu log masuk dengan pembekal TV anda.

4. Pokémon TV (Percuma): Ini adalah saluran rasmi Pokémon untuk peranti FireStick dan Fire TV. Aplikasi ini membolehkan anda menonton filem dan episod Pokémon kegemaran anda secara percuma. Saluran FireStick untuk Kanak-kanak membolehkan anda menstrim segala-galanya tanpa mendaftar masuk Walau bagaimanapun, untuk berkongsi pengalaman tontonan anda di semua peranti yang disokong, disyorkan agar anda log masuk Jika anda tidak mempunyai akaun, anda boleh mendaftar dengan mudah pada rasmi laman web.

5. Bersenang-senang dengan Roblox (Percuma): Jika anda ingin membina permainan Roblox anda sendiri, saluran FireStick ini pasti sangat membantu. Walaupun anda tidak ingin merancang sebarang permainan, anda masih boleh menikmati video dan tutorial Roblox yang sangat menarik. Saluran ini direka untuk kanak-kanak dan remaja dalam lingkungan usia 12 hingga 15 tahun. Walau bagaimanapun, saya mempunyai masa yang cukup baik dengan aplikasi ini sebagai orang dewasa. Aplikasi ini benar-benar percuma. Tiada pembelian dalam aplikasi untuk mengejutkan anda. Ia juga tidak memerlukan sebarang log masuk. Anda boleh memulakan aliran segera.

Cara memasang Saluran Api Saluran dari Amazon Store

Terdapat dua cara anda boleh memasang FireStick Channels yang tersedia secara rasmi di Amazon App Store:

 • Kaedah 1: Cari saluran secara individu
 • Kaedah 2: Terokai saluran TV Kebakaran mengikut kategori

Kaedah ini ditunjukkan di bawah

Kaedah 1: Cari saluran TV Kebakaran secara individu

Untuk ini, anda perlu menggunakan pilihan Carian FireStick. Inilah langkah-langkah berikut:

1: Dari skrin utama FireStick pilih Carian (sudut kiri atas)

Saluran api hebat

2: Cari saluran yang hendak dipasang (katakan HBO GO)

Klik dalam hasil carian

cari saluran pada firefighter amazon

3: Klik ikon saluran pada tetingkap seterusnya

Senarai saluran saluran tv amazon api

4: Klik Muat turun atau Dapatkan butang bergantung pada apa yang dipaparkan pada skrin anda

bagaimana untuk menyediakan saluran pada firestick

5: Klik Buka untuk menjalankan saluran tersebut

Bagaimana untuk mendapatkan saluran api

Kaedah 2: Semak imbas dan pasang saluran mengikut kategori

Inilah langkah-langkah berikut:

1: Pilih Apps pilihan dari skrin utama FireStick

Saluran tongkat api yang terbaik

Pilih Kategori di bawah Apps

Kategori saluran terbaik untuk firestick

2: Pilih kategori yang anda ingin menyemak imbas saluran (katakan Filem & TV)

saluran tv kebakaran untuk filem dan tv

3: Klik saluran yang anda hendak pasangkan (katakan ABC)

langkah-langkah untuk memasang saluran Firestick

4: Klik Muat turun atau Dapatkan bergantung pada apa yang anda lihat pada skrin anda

muat turun saluran api

5: Klik Buka apabila saluran telah dipasang

Saluran api api amazon yang terbaik

Mengakhiri

Ini adalah senarai saluran FireStick terbaik kami. Saluran ini membolehkan anda menonton atas permintaan serta kandungan TV secara langsung. Jika anda fikir kami terlepas sesuatu, beritahu kami melalui bahagian komen di bawah.

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me