Sådan installeres FreeFlix HQ på FireStick

>

I denne vejledning viser jeg dig, hvordan du installerer FreeFlix HQ på FireStick. Jeg vil føre dig gennem den trinvise installationsproces og hjælpe dig med at sidelægge appen på dit Fire TV eller Fire Stick.

FreeFlix HQ er en gratis indholdsstreamende app, der giver dig mulighed for at se film, tv-shows, anime, live tv og mere. Appen har et imponerende bibliotek med titler, inklusive den nye og den gamle. Du kan endda finde den nyeste film, der er frigivet og for nylig sendt episoder af de populære tv-shows her.

Det, jeg mest kan lide ved FreeFlix HQ, er dens no-frill interface. Appens layout er designet til at passe perfekt på den store skærm, som på et tv, hvilket gør den til en perfekt app til FireStick eller Android TV. Det er hundrede procent fjernvenligt, og derfor vil du aldrig opleve problemer med at interagere med appen ved hjælp af FireStick-fjernbetjeningen eller en anden inputenhed.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs:
Sådan installeres VPN på Amazon FireStick

Sådan installeres FreeFlix HQ på Fire TV / Stick

: FreeFlix HQ er ikke længere en pålidelig streamingindstilling. Du kan udforske andre apps på vores liste over bedste apps til FireStick

Lad os nu lære at få FreeFlix HQ på FireStick, så du kan begynde at se dit yndlingsindhold uden forsinkelse! Hele installationsprocessen bør ikke tage mere end 5 minutter.

Forbered FireStick til tredjeparts-appinstallation

Den første ting, du vil gøre, er at sikre, at FireStick er aktiveret til at installere tredjeparts apps som FreeFlix HQ. Dette er hvad du skal gøre:

Trin 1: Gå til Fire TV Stick-hjemmeskærmen. Brug fjernbetjeningen og vælg indstillingen 'Indstillinger' øverst

hvordan man installerer freeflix på firestick

Trin 2: Gå nu videre og vælg 'Enhed' i menuen Indstillinger

enhedsindstillinger på firestick

Trin 3: Klik på 'Udviklerindstillinger' i det næste vindue

brand stick udvikler muligheder

Trin 4: Hvis 'Apps fra ukendte kilder' er slået fra, skal du klikke på det for at tænde det

aktiver ukendte kilder på ildsted

Trin 5: Når du ser følgende prompt / advarsel, skal du gå videre og klikke på 'Tænd'. FreeFlixHQ er sikkert og skader ikke din FireStick-enhed
  hvordan man installerer freeflix

Trin til installation af FreeFlix HQ på FireStick

Vi vil nu downloade og installere FreeFlix HQ-app på FireStick ved hjælp af Downloader-appen. Downloader er den mest populære app til sideindlæsning af tredjeparts APK'er på FireStick.

Gå videre og installer appen ved at følge linket ovenfor, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du ikke kan finde Downloader-appen i app store, skal du muligvis ændre regionen i Amazon-kontoindstillinger.

Når du har installeret Downloader, skal du køre det og følge nedenstående trin:

Trin 1: På hjemmeskærmen til Downloader skal du klikke på 'Indstillinger' i venstre sidebjælke og vælge 'Aktivér JavaScript'

sideload freeflix hq på firestick

Trin 2: Klik på 'Aktivér JavaScript', så får du vist følgende advarselsmeddelelse.

Så klik på 'Ja' for at fortsætte (du kan deaktivere det efter at have downloadet APK og aktiver det senere, når det kræves)

download freeflix apk på brand tv stick

Trin 3: Gå nu videre og klik på Hjem indstilling øverst til venstre. Brug fjernbetjeningen og før markøren til URL-feltet til højre, og klik indeni det.

Sådan installeres FreeFlix HQ på FireStick

Trin 4: Når skærmtastaturet vises, skal du indtaste https://www.firesticktricks.com/ffhq

Tryk på knappen 'Gå', når du er færdig (du kan også trykke på knappen Play på fjernbetjeningen)

freeflix hq på firestick

Trin 5: FreeFlix HQ APK downloades nu på FireStick. Lad det slutte.

Trin 6: Når downloadet er afsluttet, starter Downloader automatisk installationsprocessen. Når du ser denne prompt, skal du gå videre og rulle ned til bunden for at vælge knappen 'Næste'.

FreeFlix HQ app til firestick

Trin 7: I det øjeblik, du har rullet ned, skifter knappen 'Næste' til knappen 'Installer'. Klik på 'Installer' for at fortsætte

hvordan man får freeflix hq på firestick

Trin 8: Når FreeFlixHQ er installeret på FireStick, vil du se meddelelsen 'App installeret'. Klik på 'Åbn', hvis du vil starte appen direkte fra denne prompt. Klik på 'Udført' for at gå tilbage til Downloader-appen.

Vi vil klikke på 'Udført', da der er endnu en ting tilbage at gøre

freeflix hq på firestick

Trin 9: Dette er, hvad du vil se næste. Gå videre og klik på 'Slet', da du ikke har brug for FreeFlixHQ APK-filen længere. Du ønsker ikke, at det skal bruge unødvendig plads på en begrænset lagerplads

installer freeflix hq på firestick

Trin 10: Bekræft din handling ved at klikke på 'Slet' en gang til

Gå nu videre og åbn FreeFlixHQ-appen på FireStick fra dine ‘Apps & Kanalsektion.

Som du kan se, er appikonet nederst på listen. Du kan flytte den op til øverste række, så den vises på FireStick-startskærmen. Vælg appikonet, og hold knappen 'Vælg' på fjernbetjeningen nede. Brug nu retningsknapperne på fjernbetjeningen til at lede ikonet til det ønskede sted i øverste række.

hvordan man får freeflix hq på amazon firestick

Sådan bruges FreeFlix HQ på FireStick

Før du begynder at streame med FreeFlix HQ, vil jeg gerne fortælle dig, at alt, hvad vi gør på nettet, kan spores og spores tilbage til os, selv vores online streamingaktiviteter. Mange mennesker har modtaget juridiske meddelelser fra myndighederne for at se gratis online indhold gennem apps som FreeFlix HQ.

Du kan undgå at blive involveret i sådanne juridiske problemer ved at bruge en VPN-tjeneste. VPN krypterer dine online aktiviteter og maskerer dem fra alle, der vil se, inklusive din regering og ISP.

Jeg udelukker ikke krænkelse af copyright-lovgivningen. Men jeg er en stærk fortaler for privatlivets fred. VPN sikrer privatliv.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN service. ExpressVPN har vist sig at være den hurtigste VPN gang på gang, og dets pålidelighed er uden tvivl. Det fungerer på FireStick og mange andre platforme, herunder Android, Windows, iOS og mere. 

Sådan begynder du at bruge ExpressVPN på din FireStick og holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til "Søg" indstillingen yderste til venstre. Skriv nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

hvordan man installerer terrarium tv på brand tv

Trin 3: Klik på "Download" for at installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

terrarium-tv på ildsted

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

hvordan man får expressvpn på brand tv stick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Forudsat at du bruger en VPN og dine aktiviteter er private, lad os se, hvordan du bruger FreeFlix HQ på Fire TV / Stick.

FreeFlixHQ er en temmelig ligetil app. For at komme i gang er alt, hvad du skal gøre, at åbne appen og vælge den titel, du vil streame.

Som standard viser appens startskærmbillede 'Film'. Du kan klikke på hamburgermenuen øverst til venstre og vælge en af ​​de andre indstillinger i rullemenuen.

Hvis du f.eks. Vil se tv-shows i stedet, skal du klikke på hamburger-menuen og vælge 'TV-show' fra rullemenuen. Anime, tegnefilm, Live TV, Wrestling er nogle af de andre muligheder.

Ligesom enhver anden gratis app til streaming af indhold fungerer alle servere i FreeFlix HQ ikke hele tiden. Den gode ting er, at appen giver dig mulighed for let at skifte servere.

Klik på filterikonet øverst til højre (ikonet der ligner en tragt), og du vil se følgende pop op-vindue.

hvordan man installerer freeflix hq

Øverst kan du se afsnittet 'Skift server' med listen over servere. Hvis en server ikke fungerer, skal du vælge en anden.

hvordan man bruger freeflix hq på firestick

Når du klikker på filterikonet på startskærmen til FreeFlixHQ, kan du også se knappen 'Servers Status' under serverlisten. Klik på knappen, så ser du status for serverne i form af bjælker.

Jo mere linjen, der repræsenterer serveren fyldt med rødt, jo bedre vil den være. Som du kan se på billedet herunder, er serverne S3, S4, S8 og S9 alle røde. Det betyder, at disse servere vil tilbyde bedre streams.

Servere S1 til S5 er til film og S6 til S10 til tv-shows.

freeflix hq-servere

Kan jeg bruge en ekstern medieafspiller?

Ja du kan! Selvom FreeFlixHQ leveres med en indbygget medieafspiller, kan du muligvis bruge en ekstern medieafspiller efter eget valg, f.eks. VLC eller MX Player.

Jeg har bemærket, at MX Player normalt fungerer bedre med streaming apps. Du kan installere MX Player inden for få minutter.

For at ændre medieafspilleren skal du klikke på hamburgermenuen øverst til venstre på startskærmen og klikke på 'Indstillinger' fra rullemenuen. Rul nu ned til 'Brug ekstern videospiller' og klik på den.

medieafspiller til freeflix hq

Du vil se listen over indstillingerne. Vælg den ønskede afspiller for at bruge den som standardafspiller til FireFlix HQ på FireStick (klik på MX-afspiller eller 'Vælg fra mine apps' for at vælge en af ​​videoafspillerne, der er installeret på din enhed)

hvordan man installerer ekstern medieafspiller til freeflix hq

Kan jeg få FreeFlix HQ AD-Free?

Ja du kan! 

Du vil bemærke et par afbrydelser fra reklamerne, mens du bruger FreeFlixHQ. Appen understøttes af annoncer, og det er sådan, udviklerne kan følge med i deres omkostninger og andre udgifter.

Men du kan få en annoncefri oplevelse ved at foretage PayPal-betaling og købe den annoncefri version til $ 10.

Klik på Hamburger-menuen øverst til venstre på app-startskærmen, og klik på 'Indstillinger'. Rul ned til bunden, og klik på 'Fjern annoncer (PayPal)' indstillingen.

Følg instruktionen for at give en donation på $ 10 ved hjælp af PayPal.

hvordan man installerer freeflix hq på firestick

Afsluttende tanker 

FreeFlixHQ er snarere en ståhejs-app, og som en online-streaming-entusiast, har jeg haft det godt. Jeg siger ikke, at appen er perfekt, da der ikke er sådan noget som en perfekt app. Men da det får jobbet gjort godt og normalt uden besvær, er jeg vokset til at kunne lide det. Det er sandt, at nogle servere ikke fungerer, og det får os til at tro, at appen ikke er god. Det kan let afhjælpes ved at vælge den rigtige server. Kontroller bare serverstatusen, som jeg har vist ovenfor, og vælg den stærkeste. Efter at have prøvet og testet snesevis af gratis streaming-apps, kunne jeg sige, at selv hvis FreeFlixHQ ikke er den bedste, er det bedre end det mest. Gå videre og prøv det.

Relaterede:

Sådan installeres Cinema HD på FireStick
Sådan installeres BeeTV på FireStick
Sådan installeres Morph TV APK
Sådan installeres Popcorn Time APK

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me