Sådan installeres Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

>

I denne vejledning vil jeg tale med dig om at få Google Play på FireStick og Fire TV-enheder. Google Play Store er det mest anvendte app-lager med tusinder af apps, spil og værktøjer. Den enorme samling af apps og brugervenligheden er dens største træk. Men Play Store er ikke tilgængelig på alle Android-platforme. For eksempel har Amazon FireStick og Fire TV-enheder Amazon Store, og de understøtter ikke Play Store. Desværre er Amazons appbeholdning ikke så stor, og det er derfor, FireStick-brugere ofte søger andre muligheder.

Play Store er ikke officielt tilgængeligt på disse Amazon-enheder. Så er der en måde at sidelaste det på? Svaret er Ja! Men her vil jeg fortælle dig om noget, der er langt bedre end Google Play på FireStick. I denne vejledning introducerer jeg dig til tredjeparts app-butikken kaldet Aptoide TV, som er det bedste Play Store-alternativ og optimeret til Fire-enhedsplatforme.

firestick aptoide legebutik

Sådan installeres Google Play på Fire Stick (alternativ)

Processen til at indlæse Play Store på FireStick er trættende, langspændende, tilbøjelig til fejl og fungerer ofte ikke. Du ville have brugt halvanden time til ingen nytte. Jeg ønsker ikke at spilde din tid. Du kan få alt fra Aptoide, som du kan fra Google Play og endnu mere. Aptoide TV fungerer for det meste fejlfrit på FireStick. Det har også en anstændig samling af apps til FireStick, som du nogensinde har brug for. Så lad os nu lære at installere og bruge Aptoide app store.

Er du bekymret for dit online privatliv?

Inden vi fortsætter, er der en vigtig sag, jeg gerne vil henlede opmærksomheden på. Privatliv er en enorm bekymring i World Wide Web landskabet. Du bliver sandsynligvis overvåget og sporet af hackere og identitetsstealere og endda din egen regering og ISP. Derfor er det meget fornuftigt at finde en måde at forblive anonym og bevare dit privatliv på den digitale række af internettet.

Få dig en VPN nu, og nyd roen i sindet. VPN krypterer al trafik fra dine enheder og tilbyder fuld anonymitet. VPN sikrer også, at du ikke bliver offer for internet-throttling, en praksis, der hurtigt bliver mere udbredt om dagen.

Læs: Sådan installeres og bruges VPN på FireStick

Forbered FireStick til sideladning af Aptoide TV

Aptoide, det mest lovende alternativ til Google Play på FireStick, er en tredjeparts app-butik, og det er ikke overraskende, at det ikke hostes i Amazon Store. Da vi kommer til at hente appen uden for den officielle butik, bliver vi nødt til at instruere FireStick om at tillade installationen. Indstillingen Apps fra ukendte kilder er som standard deaktiveret.

Her er de hurtige trin for at aktivere tredjeparts appinstallation

Trin 1: Brug dine fjernretningstaster til at vælge Indstillinger fra FireStick-startskærmen. Denne indstilling er på den øverste menulinje. Naviger nu til Enhed som vist på billedet herunder:

åbne enhedsindstillinger firestick

Trin 2: Vælg Udviklerindstillinger på det næste skærmbillede, der følger

udviklerindstillinger firestick

Trin 3: Fremhæv indstillingen Apps fra ukendte kilder i afsnittet Udviklerindstillinger, og tryk på knappen Vælg på fjernbetjeningen

Sådan installeres Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

Trin 4: Når du ser følgende prompt, skal du ignorere advarslen og trykke på 'Tænd'. Det er rigtigt, at nogle apps fra tredjepart kan forårsage skade på din enhed. Men apps som Aptoide er meget ansete og helt sikre. Der er ingen grund til at bekymre sig.

tillad apps fra ukendte kilder ildsted

Nu er du indstillet til at installere Aptoide (eller for den sags skyld enhver tredjepartsapp) på din enhed.

Trin til installation af Play Store Alternativ (Aptoide Store) på FireStick

Jeg vil nu vise dig, hvordan du installerer Google Play Store på din Amazon Fire Stick-enhed (det alternative Aptoide er mere præcist). Du vil være i stand til at installere denne app ved hjælp af Downloader-appen samt ES Explorer-appen (med og uden en computer)

Hvorfor to apps, kan du spørge. Downloader er den mest populære app til sideladning af tredjeparts apps på Fire Stick. Men appen er ikke tilgængelig overalt på Amazon Store og skal sidelastes i et par regioner. På den anden side kan ES File Explorer downloades fra Amazon Store uanset dit land eller din region.

Sådan installeres Aptoide ved hjælp af Downloader (metode 1)

Den første ting du skal gøre er at hente Downloader-appen, hvis du ikke allerede har den. Du finder det i Amazon Store, og hvis du ikke gør det, så tjek hvordan du installerer Downloader.

Når du har installeret Downloader-appen, er det her, hvordan du kan bruge den til at installere Aptoide på Fire Stick eller Fire TV.

Trin 1: Kør Downloader-appen fra startskærmen til Fire Stick (hvis du har flyttet appikonet her).

Brug downloader-appen til at installere google play

Hvis du ikke kan se appen på startskærmen, skal du holde Hjem-knappen nede på fjernbetjeningen og vælge 'Apps'. Du vil se listen over alle dine apps. Rul ned til Downloader og kør det.

Trin 2: Sørg for, at indstillingen Hjem i venstre sidepanel er valgt fra Downloader-startskærmen

download google play apk fire stick

Trin 3: Du vil se markøren blinke i URL-feltet. Tryk på knappen 'Vælg' på din fjernbetjening for at få vist skærmtastaturet. Indtast URL'en https://www.firesticktricks.com/store og tryk på knappen 'Gå' på tastaturet (eller Play-knappen på din fjernbetjening). Se på billedet herunder. Dette er linket for at få Aptoide, alternativ til Google Play på FireStick.

google play apk download

Trin 4: Aptoide APK-fil begynder nu at downloade automatisk til din enhedslagring

hvordan man installerer aptoide på brandstift

Trin 5: Når download er afsluttet, vil du se følgende skærm. Fortsæt med at trykke på ned-knappen på din fjernbetjening, indtil knappen 'Næste' nederst til højre skifter til 'Installer'; og fremhæv derefter knappen 'Install' og klik på den.

aptoide på ildsted

Trin 6: Skærmen til installationsfremskridt vises således. Når installationen er afsluttet, får du meddelelsen 'App installeret' sammen med knapperne 'Udført' og 'Åben'.

google play butik på firestick

Trin 7: Klik på knappen 'Udført', da vi ikke ønsker at åbne appen endnu (men hvis du virkelig ønsker at åbne appen med det samme, skal du gå videre og klikke på 'Åbn'; dit opkald!)

Trin 8: Du vil nu se følgende dialogboks. Du behøver ikke at klikke på knappen 'Installer', da appen allerede er installeret. Klik i stedet på knappen 'Slet' for at fjerne APK-filen. Vi har ikke brug for det længere, og det tager unødvendigt lagerpladsen.

google play butik på firestick

Det er det! Du har installeret Aptoide-appen, et Google Play-alternativ på FireStick.

Installer Aptoide på FireStick ved hjælp af ES File Explorer UDEN computer (metode 2)

: Dette er en alternativ metode. Ingen grund til at følge disse trin, hvis du allerede har installeret Aptoide ved hjælp af Downloader-appen. Desuden koster ES File Explorer nu $ 9,99 pr. Måned, hvis du vil bruge dens sideladningsfunktion.

Hvis du ikke kan få Downloader eller ikke ønsker at indlæse det, eller blot foretrækker ES File Explorer bedre, vil jeg vise dig, hvordan du bruger sidstnævnte til at installere Aptoide-app på Fire TV Stick.

ES File Explorer er også meget populær, og som jeg allerede har sagt, den er mere tilgængelig end Downloader, derfor giver det kun mening at inkludere denne metode.

Der er to måder at installere Google Play på Fire Stick-alternativ, den ene med computeren og den anden uden.

Metoden uden computeren er lettere og hurtigere (men kræver et premiumabonnement på $ 9,99 pr. Måned). Vi vil først tale om denne metode. I tilfælde af at du tilfældigvis har downloadet Aptoide APK på din computer, kan du måske se på den anden metode senere.

Her kommer ES Explorer-metoden, der ikke kræver nogen computer.

Trin 1: Åbn ES File Explorer, naviger til Tools på venstre sidebjælke og udvid den. Fra menuen Værktøjer skal du vælge 'Download Manager' og derefter klikke på knappen '+' i bunden

aptoide på ildsted

Trin 2: Du skal nu se dialogboksen Download

google play butik på firestick

Trin 3: Indtast URL'en i feltet Sti https://firesticktricks.com/store. I afsnittet Navn skal du indtaste det ønskede navn, men gøre det relevant for den app, vi er installeret. Jeg gav det navnet Aptoide TV, som det er navnet på den app, jeg installerer.

firestick aptoide legebutik

Trin 4: Klik nu på knappen Download nu, og vent på, at APK'en downloades

Når det er downloadet, skal du klikke på knappen 'Åbn fil' for at køre APK-filen. Dette starter installationsprocessen.

google play butik på firestick

Trin 5: Når du ser følgende prompt, skal du klikke på 'Installer'

firestick aptoide legebutik

Trin 6: På det næste skærmbillede skal du trykke på knappen 'Ned' på fjernbetjeningen flere gange, indtil en knap i bunden er fremhævet. Knappen 'Næste' nederst til højre ændres til knappen 'Installer'. Klik på det for at fortsætte

installer google play uden rod

Trin 7: Her er hvad du vil se, når appen er installeret. Hvis du vil starte appen med det samme, skal du klikke på knappen 'Åbn'. Ellers skal du klikke på knappen "Udført". Du kan køre appen senere fra Apps & Afsnit om spil

hvordan man sideloader aptoide på brand tv stick

Det vil være alt! Lad os nu se, hvordan du installerer Google Play på FireStick-erstatningsapp, Aptoide ved hjælp af ES File Explorer og computer.

Sådan installeres Aptoide på FireStick ved hjælp af ES File Explorer MED Computer

Du har brug for en computer. Windows, Mac eller Linux - hvad som helst vil gøre!

Og sørg for, at din computer og FireStick begge er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.

Så her går vi!

På din computer: Først skal du downloade Aptoide APK-filen på din computer fra https://www.firesticktricks.com/store

På FireStick: Hent nu ES File Explorer-appen fra Amazon Store på din FireStick-enhed. Bare vælg søgefunktionen øverst til venstre på Fire Stick-startskærmen, søg efter ES File Explorer og følg de enkle instruktioner på skærmen for at installere den.

Trin 1: Kør ES File Explorer fra dine apps & Afsnit om spil. Rul ned til Netværksmenu på venstre sidefelt og udvid den. Vælg nu Fjernstyring fra de tilgængelige netværksindstillinger (billede nedenfor)

Brug netværk til at indlæse brandsticks-apps

Trin 2: Klik nu på den store 'Tænd' -knap. Du skal nu se en FTP-adresse. Mine er ftp://192.168.1.7:3721/

Din adresse vil være anderledes. Skriv denne adresse ned. Du skal indtaste det på din pc. Det giver dig mulighed for at administrere alle dine FireStick-filer og -mapper fra din computer

hvordan man bruger ftp-adresse til at installere apps på fire tv-stick

Trin 3: På din computer: Gå nu tilbage til din computer og åbn enhver mappe. Skriv FTP-adressen på din Fire TV Stick, som du ser på ES Explorer-skærmen i adresselinjen i mappevinduet på din computer, og tryk på Enter. Det åbner ES File Explorer-indholdet på din pc.

Billedet herunder er taget i Windows 10. Men dette vil fungere lige så godt på din Mac og Linux.

hvordan man installerer google play on fire stick ved hjælp af en computer

Trin 4: Kopier nu Aptoide APK til Fire Stick, som du downloadede tidligere på din computer. Og indsæt den i en hvilken som helst ES File Explorer-mappe, som du åbnede med FTP-adresse i det forrige trin. Du kan endda oprette en ny mappe, hvis nødvendigt.

Jeg vælger altid "Download" -mappen for at kopiere APK-filen fra min computer. På en eller anden måde giver det mig mere mening. Men det er bare mig! Valget er alt dit!

download google play apk on fire stick

Trin 5: På FireStick: Gå tilbage til FireStick og åbn ES File Explorer, hvis det ikke allerede er.

Gå til menuen 'Lokal' til venstre, og udvid den. Vælg den anden indstilling Hjem (ikke den med hjemmebilledet). Se billedet herunder for mere klarhed.

installere google play amazon fire tv

Trin 6: Brug nu fjernbetjeningen til at navigere til mappen 'Download' til højre for skærmen

app store til brand tv-stick

Trin 7: Åbn mappen, så ser du Aptoide APK-filen her (husk? Jeg har gemt denne fil i mappen Download. Hvis du kopierede den til en anden mappe, skal du vælge det)

installer aptoide på amazon fire tv-stick

Trin 8: Tryk på knappen 'Vælg' på din FireStick-fjernbetjening for at køre denne APK-fil. Klik på knappen 'Installer', når du ser prompten 'Egenskaber' (billede nedenfor)

installer aptoide tv på amazon fire tv stick

Trin 9: Nu er det som normalt! Naviger til bunden af ​​det næste skærmbillede, og klik på 'Installer' nederst til højre for at bekræfte din handling og installere appen.

Sådan installeres Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

Trin 10: Når appen er installeret, er det sådan, du ser før. Hvis du vil starte Aptoide TV med det samme, skal du klikke på 'Åbn' eller ellers trykke på 'DONE' for at åbne det senere.

Sådan installeres Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

Sådan bruges Google Play (alternativ) på Fire TV Stick

Du har installeret alternativet til Google Play på Fire TV uden rod. Gå nu videre og kør den!

Du ved sandsynligvis allerede, at du kan få adgang til alle dine apps i 'Dine apps & Afsnit om spil. Tryk bare på og hold knappen 'Hjem' på fjernbetjeningen, og når du ser den følgende menu, skal du vælge 'Apps'

hvordan man bruger google play på brand tv stick

Det er sejt! Men de nyligt installerede apps vises ikke på startskærmen og på listen over apps er de i bunden. Du vil gerne flytte de ofte anvendte apps til toppen i stedet for hurtig adgang.

Som du kan se, er Apptoide lige nederst på listen. Men du kan nemt flytte det op. Rul ned, og vælg Aptoide.

hvordan man downloader apps på firestick med aptoide tv

Tryk nu på og hold knappen 'Vælg' på din fjernbetjening. Alternativt kan du trykke på Menu-knappen (tre vandrette linjer) på fjernbetjeningen og vælge 'Flyt' fra menuen, der vises nederst til højre, som vist på billedet herunder:

flyt appoide-appen til toppen

Fortsæt med at trykke på knappen 'Op' på din fjernbetjening, indtil Aptoide-appen er i øverste række.

Tryk nu på knappen 'Vælg' for at slippe Aptoide-appikonet i øverste række. Gå tilbage til FireStick-startskærmen, så finder du Aptoide-ikonet lige der!

Sådan ser Aptoide-startskærmen ud. Alt andet er stort set ligetil. Du kan søge efter enhver app ved hjælp af funktionen 'Søg' øverst til venstre. Gå videre og udforsk Aptoide og download alle de apps, du har brug for.

firestick aptoide legebutik

Afvikler

Så her er hvordan vi downloader alternativet til Google Play på FireStick. Selvom der er en løsning på at downloade Play Store på dine Fire-enheder, er den langtrukken og fungerer ikke for det meste. Jeg har selv prøvet det masser af gange og har ofte været frustreret. Jeg ser ingen mening i at prøve dette hårdt for at få Google Play på FireStick, når jeg kan få alle de bedste apps til FireStick, jeg nogensinde har brug for fra Aptoide. Desuden er Play Store ikke designet og optimeret til at arbejde på Fire Stick-platformen. Selv de fleste af dets apps fungerer ikke. Få Aptoide og sidestep alle besværet.

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me