Sådan installeres Mobdro på Amazon FireStick

>

I denne guide viser jeg dig, hvordan du installerer Mobdro på FireStick. De samme instruktioner fungerer også på andre Amazon Fire TV-versioner, herunder Fire Stick 4K og Fire TV Cube. Mobdro er en IPTV-service, der giver dig gratis adgang til live tv-kanaler fra hele verden. Jeg har bogstaveligt talt downloadet og brugt snesevis af live tv-apps, men Mobdro er den eneste, jeg har været loyal over for i længst tid. Hvis du elsker at se live tv på FireStick (eller for den sags skyld enhver Android-enhed), vil jeg varmt anbefale dig at give Mobdro et skud.

hvordan man installerer mobdro på firestick

Mobdro har et udtømmende bibliotek med satellitkanaler. Du kan se nyheder, shows, film, sport, musik, pædagogisk indhold og næsten alt hvad du kan tænke på. Denne app er godt understøttet og opdateres regelmæssigt for at holde den fri for fejl og fejl.

Den eneste lille udfordring, jeg har oplevet med denne app, er relateret til navigation. Mens det for det meste er fjernvenlig, når du åbner listen over kanaler, ruller den fra venstre mod højre såvel som fra top til bund. Det gør tingene lidt upraktiske. Heldigvis har den en effektiv søgemulighed, der finder alt, hvad du leder efter. Skriv blot navnet på indholdet eller tv-kanalen, og appen finder det op for dig i sit enorme mediebibliotek. Det faktum, at jeg får adgang til næsten enhver kanal, jeg vil se et sted, og at appen er hurtig, streamer videoer i høj kvalitet, næsten uden buffering, overskygger klart den lille mangel.

Trin til installation af Mobdro APK på FireStick

Mobdro tilbyder gratis live tv-tjenester. Og det er nok for dig at gætte, at det ikke er den del af Amazon Store. Det er en tredjepartsapp, der sidelastes på din Amazon FireStick.

Sikkerhedsindstillingen for FireStick vil ikke lade dig downloade en sådan app som standard, medmindre du har aktiveret indstillingen Apps fra ukendte kilder. Så her er hvordan du kan gøre det:

 1. Tænd for din Fire Stick og vælg fra hovedskærmen Indstillinger fra menulinjen øverst

hvordan man installerer mobdro på firestick

 1. Når følgende menu vises, skal du rulle til højre og åbne Min brand-tv / enhed

mobdro firestick

 1. Vælg nu, og klik på Udvikler muligheder

hvordan man får mobdro-app på amazon fire tv-stick

 1. Hvis Apps fra ukendte kilder er slået fra, gå videre og klik på det for at tænde det
  Topp 10 beste Stremio Addons | Ultimate List for 2020

apps fra ukendte kilder på firestick

 1. Klik på, når du bliver bedt om det Tænde for. Det er en advarsel, men ikke bekymre dig om det. Mobdro er en afprøvet, testet app. Det er sikkert.

tænd for apps fra ukendte kilder

Når du har tændt for apps fra ukendte kilder, kan du gå foran og installere Mobdro-appen på FireStick. Det er nemt. Men du har brug for en app, der kan downloade Mobdro APK fra internettet.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs: Sådan installeres og bruges Bedste VPN til FireStick

FireStick kan gøre en masse ting, men det lader dig ikke downloade APK-filer direkte fra webbrowsere. Jeg har prøvet Silk Browser, FireFox, intet fungerer.

Det er i orden! Hvis du vil indlæse apps på FireStick, gør intet det bedre end Downloader app. Det er en af ​​de første apps, du skal installere, når du får din FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube-enhed.

Downloader er den del af Amazon Store. Derfor bør du ikke have nogen problemer med at installere det. Alt hvad du skal gøre er at få adgang til Søg mulighed for FireStick fra startskærmen (denne indstilling er helt til venstre øverst). Slå op for Downloader-appen ved at skrive appens navn. Følg instruktionerne på skærmen, og installer Downloader.

Nu hvor du har Downloader, lad os installere Mobdro på FireStick. Her er trinnene:

 1. Start Downloader-appen, og du vil bemærke, at den åbnes med Hjem indstilling (til venstre) valgt som standard.
 2. Til højre for Downloader-hovedskærmen (med Hjem valgt) er det felt, der skal indtastes kilde-URL for den APK-fil, du vil hente.

Klik på feltet, og skærmtastaturet vises.

download mobdro på ildsted

 1. Brug skærmtastaturet, og indtast følgende URL for den nyeste Mobdro APK - https://www.firesticktricks.com/mob
  Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren

Når du er færdig med at skrive, skal du trykke på  

download mobdro apk på firestick

 1. Downloader-appen er designet til øjeblikkeligt at begynde at downloade APK-filen. Så lad det være den tid, det har brug for at downloade Mobdro APK på FireStick. Det tager ikke for lang tid. Mobdro er en let app.

mobdro apk for brand tv-stick

 1. Så snart Mobdro APK er downloadet, vil Downloader køre den og starte installationen af ​​appen. Du skal nu se følgende prompt med Næste knappen nederst til højre

installer mobdro på firestick

 1. Naviger til nederst til højre og Næste knappen skifter til Installere knap. Klik på Installere knappen for at fortsætte

hvordan man installerer mobdro på brand tv

 1. Vent nu til din FireStick-enhed installerer Mobdro. Det tager normalt mindre end to minutter.

mobdro til ildsted

 1. Når Mobdro er installeret på FireStick, får du følgende prompt ordsprog App installeret.

Som du ser har den to knapper i bunden. Hvis du klikker Åben, vil du kunne køre Mobdro-appen direkte på FireStick.

Men det er ikke det, vi ønsker lige nu. Lad os klikke Færdig og gå tilbage til Downloader-grænsefladen. Vi vil slette Mobdro APK-filen.

Denne APK-fil er ikke påkrævet, når appen er installeret. Sletning rydder plads.

firestick mobdro

 1. Klik på knappen Slet

slet mobdro apk på firestick

 1. Klik på knappen Slet igen for endelig at slette filen

slet mobdro apk fra firestick

Du har med succes downloadet, installeret Mobdro på FireStick ved hjælp af Downloader-appen. Du har også med succes slettet Mobdro APK-filen.

Sådan bruges Mobdro sikkert

Inden du begynder at streame med Mobdro, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer online, er synligt for din internetudbyder og din regering. For at undgå juridiske problemer foreslår jeg at bruge en god FireStick VPN som ExpressVPN.

Jeg bruger personligt ExpressVPN, som er den hurtigste og mest pålidelige VPN i branchen. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

Lad mig vise dig, hvordan du hurtigt og tilslutter ExpressVPN på FireStick.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til "Søg" indstillingen yderste til venstre. Skriv nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trin 3: Klik på "Download" for at installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

  Како инсталирати ФрееФлик ХК на ФиреСтицк

login expressvpn på firestick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Video Guide til Mobdro på FireStick

Sådan får du adgang til Mobdro på Fire TV / Stick?

Når du installerer en app på FireStick, vises den ikke på startskærmen. I stedet går det til dit appbibliotek, der kaldes Dine apps & Kanaler og sidde i bunden.

Så jeg vil vise dig, hvordan du får adgang til Mobdro på FireStick, som du lige har installeret. Jeg vil også vise dig, hvordan du bringer den op på FireStick-startskærmen for hurtig adgang. Her er trinnene:

 1. Tryk længe på Hjem på din FireStick-fjernbetjening, indtil du ser følgende skærm på dit tv:

Klik Apps på denne skærm for at gå til dit apps bibliotek

hvordan man bruger mobdro på ildsted

 1. Brug pil ned-knappen på din fjernbetjening til at rulle ned til bunden og vælg Mobdro appikon

mobdro ikon på firestick

 1. Du kan klikke på appen for at åbne den.

Hvis du vil flytte appen til FireStick-startskærmen, skal du trykke på Menu knappen på fjernbetjeningen (det er knappen til venstre med tre vandrette linjer).

En pop-up-menu vises i nederste højre hjørne.

Klik Gå til fronten at flytte appen i den første række på det første sted foran alle andre apps.

Hvis du vil placere appen på et bestemt sted, skal du klikke på Bevæge sig i stedet i pop op-menuen. Træk appikonet ved hjælp af navigationsknapperne på din fjernbetjening til det sted, hvor du vil have det. Tryk på Vælg knappen på fjernbetjeningen for at droppe appen

hvordan man bruger mobdro på brandstok

Sådan kan du flytte appen i øverste række og få adgang til den fra startskærmen.

Afslutter

Mobdro er en live TV-app til Android, der fungerer lige så godt på FireStick. Installer Mobdro på dit Fire Stick / Fire TV eller Fire TV Cube og nyd uendelige timer med live TV. Uanset om du leder efter kanaler fra USA eller UK, finder du det hele her. Gå videre og prøv det! Tjek også, hvordan du kan jailbreak din Fire Stick og få adgang til tonsvis af gratis indhold ved hjælp af Kodi Addons and Builds.

Relaterede:

Sådan installeres Live Net TV på Fire Stick
Sådan installeres Sling TV på Fire TV Stick
Sådan installeres Redbox TV på Firestick
Sådan installeres Oreo TV på Firestick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me