Slik får du Sling TV på FireStick

>

Denne guiden viser deg hvordan du konfigurerer og bruker Sling TV på FireStick. I likhet med Set TV, er Sling TV en live TV-app som er tilgjengelig for Android, iOS og Web-plattform.

Kabel-TV-tilkoblingen er ikke billig. Jeg har brukt nesten $ 100 hver måned på de forskjellige abonnementene en stund. Og for ikke å snakke om det dyre utstyret jeg måtte kjøpe for forbindelsen. Det som er mer skuffende er at det hele kommer med en kontrakt, som jeg ikke lett kan slippe av. Jeg er glad for at TV-streaming på nettet mer enn bare har fanget opp; det har blitt veldig mye mainstream. Jeg kan nå se alle favorittkanalene mine over internett og betale bare en brøkdel av hva satellittabonnement koster meg.

Hvis du tenker på å gå på snøret, vil jeg anbefale deg å vurdere Sling TV. Internett-armen til Dish Network, Sling TV, lar deg se live-TV på et bredt spekter av enheter til den månedlige prisen så lavt som $ 20. Sling TV gir deg alle de populære kanalene enten som en del av de månedlige pakkene eller via a-la-carte-abonnement. Selv om denne tjenesten i stor grad handler om direktesendt TV, vil du finne dusinvis av on-demand materialer her også.

Sling TV krever ikke noe spesielt oppsett eller utstyr, binder deg ikke til en kontrakt og lar deg streame favorittkanalene dine med et trykk på en knapp. Så jeg vil si at Sling TV er hver pris verdt. I denne artikkelen lærer vi hvordan du installerer og bruker Sling TV på FireStick.

Hva er Sling TV?

Da jeg først hørte om Sling TV, tenkte jeg at det var en annen Slingbox-esque-enhet, eller sannsynligvis har Slingbox-produsenten nettopp gitt nytt navn til produktet. Jeg gravde litt dypere og fant ut at Sling TV var enormt annerledes enn Slingbox.

Slingbox tar strømmen fra din eksisterende kabel-TV-forbindelse og legger den opp på internett slik at du kan se TV eksternt. Slingbox trenger et kabel-TV-abonnement for å fungere.

Slynge-TV derimot kaster kabel-TV-en ut av ligningen. Det lar deg direkte streame satellittkanalene på de støttede enhetene for - som sagt tidligere - en brøkdel av kostnadene. Til tross for at du bruker abonnementsbasert modell og lagdelt prisstruktur, reduserer Sling TV dine kabel-TV-utgifter betydelig.

Slingbox trenger deg for å konfigurere en ekstra enhet. Slynge-TV krever ikke noe spesielt oppsett i det hele tatt.

Bruk en VPN for å se Sling TV fra hvor som helst i verden

Sling TV er bare tilgjengelig i USA. Men ikke bli skuffet ennå. Du kan bruke en VPN-tjeneste og fjerne blokkering av den geobegrensede Sling TV-tjenesten uansett hvilken del av verden du bor i.

Med en VPN kan du praktisk talt geografisere deg hvor som helst i verden der VPN-tjenesten har en server. Du kan velge en av de mange serverne i USA og glede deg over Sling TV.

Ved å bruke VPN, kan du også unngå internettgjeving og nyte internett til sitt maksimale potensial.

jeg bruker Express VPN og personlig anbefale det til deg. Express VPN er den raskeste VPN-tjenesten. Det er også FireStick-vennlig og har hundrevis av servere over hele verden (inkludert de mange i USA).

Sling TV Registrer deg

For å bruke Sling TV-tjenesten, må du registrere deg for en konto og kjøpe planen. Den gode nyheten er at Sling TV har en 7-dagers, fullverdig, gratis prøveperiode. Du kan streame alle kanalene som er inkludert i planen din gratis i 7 dager.

I motsetning til noen andre direktesendte TV-streamingtjenester som belaster deg abonnementsavgiften foran og refunderer pengene senere hvis du avbestiller før prøveperioden er slutt, fakturerer ikke Sling TV noe for den 7-dagers prøveperioden. Du blir fakturert bare når du velger å fortsette med tjenestene siste prøveperioden.

Registrer deg via nettet (anbefalt metode)

Sling TV lar deg registrere deg via nettportalen med kreditt- / debetkortet.

Besøk https://www.sling.com på datamaskinen eller mobilenheten din og klikk på "Se 7 dager gratis" -knappen som vist på bildet nedenfor

slynge tv ildsted

Følg de enkle instruksjonene på de påfølgende websidene, og registrer deg på Sling TV og opprett kontoen din. Du må oppgi e-postadressen din og opprette et passord. Du kan bruke e-postadressen og passordet til å logge på Sling TV på FireStick.

Som du kan se på bildet nedenfor, vises planene og inkluderte kanaler på nettstedet.

slynge tv-kanaler

Du må velge en av de tilgjengelige planene.

  • Sling TV-pakker starter på $ 20. Basepakken tilbyr 30+ kanaler for $ 20 og kalles ‘Sling Orange.’ Orange-planen støtter bare 1 enhet.
  • 'Sling Blue' -planen koster $ 25 og har mer enn 45 kanaler. Du kan bruke Sling TV på opptil 3 enheter samtidig med denne planen.
  • Sling TV har også en Orange + Blue-plan som tilbyr mer enn 50 kanaler og koster $ 40. Det er en spesiell spansk plan kalt ‘Best of Spanish’ for 10 dollar.

Du kan også se på alle ekstrautstyrene på hjemmesiden til dette nettstedet for å bestemme deg for og bestemme om du vil ha noen ekstra kanaler eller avtaler. ‘Ekstra’ inkluderer også premiumkanaler som HBO som koster $ 15 ekstra hver måned. Se på bildet nedenfor.

slynge tv gjennomgang

Registrer deg ved å bruke Sling TV-appen

Hvis du allerede har lastet ned Sling TV på FireStick, kan du registrere deg direkte fra appen. Men du må ha betalingsinformasjonen din oppdatert med Amazon-kontoen du har logget på FireStick med. Du kan bekrefte, legge til eller oppdatere betalingsinformasjon på https://pay.amazon.com/us

Forutsatt at betalingsinformasjonen din er oppdatert og at du allerede har lastet ned Sling TV-appen på FireStick, kan du registrere deg for tjenestene her (hvis du ikke har lastet ned appen allerede, viser neste avsnitt hvordan du gjør det).

Åpne Sling TV-appen på FireStick-enheten din, og du skal se følgende skjermbilde. Klikk "Se nå 7 dager gratis" nederst til høyre for å starte registreringsprosessen

slynge tv planer

Velg planen du velger, og klikk på 'Fortsett' nederst til høyre.

liste over slynge-tv-kanaler

I neste trinn får du muligheten til å velge ‘Ekstra’. Dette er i utgangspunktet listen over A-la-carte Sling TV-kanaler, som ikke er en del av den vanlige planen vi nettopp snakket om.

Klikk "Legg til" ved siden av alternativet på listen for å inkludere det i abonnementet ditt.

Nå klikker du på Fortsett-knappen i nedre høyre hjørne igjen

hbo på slynge-tv

Nå trenger du bare å følge instruksjonene på skjermen for å opprette kontoen din og oppgi faktureringsinformasjonen.

Du vil registrere deg ved hjelp av e-postadressen din og opprette et passord under prosessen. E-postadressen og passordet vil bli brukt til å logge på Sling TV på FireStick.

Forsikre deg om at betalingsinformasjonen din er oppdatert på https://pay.amazon.com/us

Slik installerer du SLING TV på FireStick

Nå skal jeg vise deg hvordan du kan få Sling TV på FireStick. Nedlastings- og installasjonsmetode er grei ettersom Sling TV er tilgjengelig på Amazon Store. Det vil ikke være behov for å sidelaste appen.

TRINN 1: Velg "Søk" -ikonet fra FireStick-startskjermen med fjernkontrollen. Søk (linsesymbolet) er øverst i venstre hjørne.

slynge tv ildsted

TRINN 2: Begynn å skrive ‘Sling TV’ (uten anførselene selvfølgelig). Når du har skrevet inn de første brevene, vil du se Sling TV i forslagene nedenfor. Velg Sling TV med fjernkontrollen og klikk på den.

slynge-tv på ildstedet

TRINN 3: Sling TV-ikonet vises (allerede valgt) på neste skjermbilde. Trykk på det!

hvordan du kan få slynge-tv på ildstedet

TRINN 4: Klikk nå "Last ned" -knappen for å begynne å laste ned og installere Sling TV på FireStick. Det skal ikke ta mer enn et minutt eller to.

slynge tv ildsted

TRINN 5: Når installasjonen er avsluttet, må du se 'Åpne' -knappen. Klikk på denne knappen for å åpne appen med en gang. Du kan også åpne appen senere fra ‘Dine apper & Games.’

åpne slynge-tv på ildstedet

Slik er Sling TV FireStick installert.

Slik bruker du Sling TV på Amazon Fire Stick

La meg nå vise deg hvordan du logger på Sling TV-appen på FireStick og hvordan fungerer Sling TV.

Start Sling TV-appen og klikk på 'Logg på' -knappen nederst til høyre på skjermen.

slynge-tv-pakker

Logg på med e-postadressen du oppga under registreringen og passordet du opprettet på det tidspunktet.

innlogging slynge-tv

Slik ser hjemmeskjermen til Sling TV-app ut på FireStick. Standard landingsskjerm er "Min TV" (alternativet på den øverste linjen).

I denne delen kan du legge til kanalene i favorittene dine for rask tilgang. Dette området viser deg også kanalanbefalinger basert på visningshistorikken din.

hvordan slynge-tv fungerer

Hvis du vil se hva som blir sendt ut akkurat nå, klikker du alternativet ‘PÅ NÅ’ øverst. Her kan du se hva som for øyeblikket spiller via satellitt på de forskjellige kanalene. Dette området er delt inn i forskjellige kategorier som Sport, livsstil, action & Eventyr og mer.

slynge tv-kanaler

Hvis du ønsker å se tidsplanen for programmer etter tid, klikker du på "GUIDE" -alternativet øverst.

Her kan du se tidslinjen som er avbildet øverst og listen over kanalene til venstre. Dette området viser ikke bare hva som nå sendes, men også hva som er planlagt senere.

slynge-tv på ildstedet

Sling TV har også en spesiell SPORT-seksjon der du kan se listen over kanaler og programmene etter forskjellige idretter som Basketball, Hockey, Baseball og mer.

sportsstrømming på slynge-tv

Hvordan avbryte abonnement på Sling TV

Selv om Sling TV FireStick-appen har knappen 'Administrer', peker den til webside for å administrere kontoen din. Dette betyr at du må logge på Sling TV-kontoen din på nettet for å kansellere abonnementet.

hvordan du avbryter slynge-tv på ildstedet

Så, hva du må gjøre er å gå til www.sling.com/signin og logge på med Sling TV-legitimasjonen..

Når du er logget inn, klikker du på "Innstillinger" (kuggeikon) øverst til høyre på skjermen.

avbryt slynge-tv-plan

Klikk på 'Konto' til venstre, og klikk deretter på 'Administrer konto' -knappen til høyre

administrere slynge-tv-konto

Klikk nå på 'Avbryt abonnement' og følg instruksjonene på skjermen for å avbryte Sling TV-kontoen.

avbryt slynge-tv-abonnement på ildstedet

Fix Sling TV-problemer på FireStick

Slynge-TV fungerer vanligvis greit på FireStick, og det er ikke mange problemer. Men jeg vil ikke si at du aldri vil oppleve noen problemer. Noen ganger begynner videoene å bli mørkere gjentatte ganger. Blackout er likevel veldig kort, men frustrerende. Jeg vil fortelle deg hvordan du feilsøker dette i løpet av kort tid.

Hvis du har en internettforbindelse med hastigheter over 5 Mbps, bør buffering ikke være noe problem. Hvis bufferopplevelsene dine er sjeldne, kan det enten være det svingende internett eller et midlertidig problem med Sling TV-serveren. Når buffering er for hyppig, er det imidlertid en god ide å teste internettforbindelsen regelmessig for hastighet. Du kan teste hastigheten gratis på www.speedtest.net. Du må kanskje til og med kontakte Internett-leverandøren din for å få problemet løst.

I slekt:

Hvordan fikse buffring på Kodi
Hvordan fikse buffring på Terrarium TV

Det er to vanlige feilsøkingsteknikker som tar seg av de fleste appproblemer. De er også enkle å følge. Her er de to metodene som man alltid må bruke:

  1. Omstart FireStick: omstart vil oppdatere operativsystemet og appene
  2. Avinstaller og installer appen på nytt med problemet (i vårt tilfelle er det Sling TV)

Hvis du synes Sling TV er treg på FireStick, skyldes det sannsynligvis at appdataene har tatt for mye plass på enhetens begrensede lagringsplass. Dette kan fikses ved å tømme Sling TV-data og cache. Dette tar vanligvis også vare på blackout-problemer. Slik kan du løse disse problemene.

Merk: Hvis du sletter appdataene, fjernes alle dine personlige innstillinger og favoritter

Fra 'FireStick-startskjermbildet velger du' Innstillinger 'øverst og åpner alternativet' Programmer '

slynge tv amazon brannstokk problemer

Bla ned og klikk på "Administrer installerte applikasjoner"

slynge tv sakte på ildstedet

Bla ned igjen og klikk 'Sling TV' på neste skjermbilde fra listen over installerte apper

hvordan fikse slynge-tv-problemer

Klikk nå på "Fjern data"

fjerne slynge-tv-data på ildstedet

Klikk på "Fjern data" igjen

tøm slynge-tv-cache på ildstedet

Som du ser på bildet nedenfor, er alle dataene inkludert cachen blitt tømt. Selv om det er et eget alternativ for å tømme hurtigbuffer, trenger du ikke å bruke den.

Pakk inn

Sling TV er enda en måte å se live-TV på internettilkoblede enheter. Og når du bruker Sling TV på FireStick, føles det mye som å se på kabel-TV, om enn til en lavere pris og uten kontrakt. For 20 dollar har du kabelstrømmen på Amazon-enheten din. Kast inn noen ekstrautstyr (for ekstra dollar selvfølgelig), så får du flere kanaler, premiumkanaler og spesialtilbud.

Nå er det en liten bakside til historien også. For eksempel tilbyr Sling TV opptil 50 timers DVR, men bare når du har valgt en ekstra $ 5, "Cloud DVR" -tjeneste. Videre er Sling TV lokale kanaler ikke tilgjengelige i alle regionene.

Til tross for disse mindre ulempene, blir ikke den generelle live-TV-opplevelsen virkelig utvannet fordi jeg fremdeles har mye å være. Det er mange kanaler, innhold på forespørsel og problemfri visning. Alt i alt høres Sling TV ut som en god del for meg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me