Slik installerer du Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

>

I denne guiden skal jeg snakke med deg om å få Google Play på FireStick og Fire TV-enheter. Google Play Store er det mest brukte applageret med tusenvis av apper, spill og verktøy. Den enorme samlingen av apper og brukervennligheten er de største trekkplaggene. Men Play Store er ikke tilgjengelig på alle Android-plattformene. For eksempel har Amazon FireStick og Fire TV-enheter Amazon Store, og de støtter ikke Play Store. Dessverre er ikke Amazons appbeholdning så stor, og det er derfor FireStick-brukere ofte søker andre alternativer.

Play Store er ikke offisielt tilgjengelig på disse Amazon-enhetene. Så er det en måte å laste den inn på? Svaret er Ja! Imidlertid, her, skal jeg fortelle deg om noe som er mye bedre enn Google Play på FireStick. I denne guiden vil jeg introdusere deg for tredjeparts appbutikk kalt Aptoide TV, som er det beste Play Store-alternativet og optimalisert for Fire-enhetens plattformer.

firestick aptoide lekebutikk

Slik installerer du Google Play på Fire Stick (alternativ)

Prosessen for å laste ned Play Store på FireStick er kjedelig, svingete, utsatt for feil og fungerer ofte ikke. Du ville brukt halvannen time til ingen nytte. Jeg vil ikke kaste bort tiden din. Du kan få alt fra Aptoide fra Google Play og enda mer. Aptoide TV fungerer for det meste feilfritt på FireStick. Den har også en anstendig samling av apper for FireStick som du noen gang vil trenge. Så la oss nå lære hvordan du installerer og bruker Aptoide app store.

Er du bekymret for ditt online personvern?

Før vi fortsetter, er det en viktig sak jeg vil rette oppmerksomheten mot. Personvern er en stor bekymring i World Wide Web-landskapet. Du blir sannsynligvis overvåket og sporet av hackere og identitetsstjerner og til og med din egen regjering og ISP. Derfor er det mye fornuftig å finne en måte å være anonym og opprettholde ditt privatliv i det digitale spennet på internett.

Få deg en VPN nå og nyt roen. VPN krypterer all trafikk fra enhetene dine og tilbyr fullstendig anonymitet. VPN sørger også for at du ikke blir offer for throttling av Internett, en praksis som raskt blir mer utbredt om dagen.

Lese: Hvordan installere og bruke VPN på FireStick

Forbered FireStick for sidelading Aptoide TV

Aptoide, det mest lovende alternativet til Google Play på FireStick, er en tredjeparts appbutikk, og det er ingen overraskelse at den ikke er vert på Amazon Store. Siden vi kommer til å hente appen utenfor den offisielle butikken, må vi instruere FireStick om å tillate installasjonen. Appene fra ukjente kilder er som standard deaktivert.

Her er de raske trinnene for å aktivere tredjeparts appinstallasjon

Trinn 1: Bruk fjernkontrolltastene for å velge Innstillinger fra FireStick-startskjermen. Dette alternativet er på den øverste menylinjen. Naviger nå til Enhet som vist på bildet nedenfor:

åpne enhetsinnstillinger firestick

Trinn 2: Velg Utvikleralternativer på neste skjermbilde som følger

utvikleralternativer ildsted

Trinn 3: I alternativet Utvikleralternativer markerer du alternativet Apper fra ukjente kilder og trykker på Velg-knappen på fjernkontrollen

Slik installerer du Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

Trinn 4: Når du ser følgende ledetekst, kan du ignorere advarselen og trykke på 'Slå på'. Det er sant at noen tredjepartsapper kan skade enheten din. Men apper som Aptoide er høyt anerkjente og helt trygge. Det er ingen grunn til bekymring.

tillate apper fra ukjente ildsteder

Nå er du klar til å installere Aptoide (eller for den saks skyld hvilken som helst tredjepartsapp) på enheten din.

Trinn for å installere Play Store Alternative (Aptoide Store) på FireStick

Jeg vil nå vise deg hvordan du installerer Google Play Store på Amazon Fire Stick-enheten din (alternativet Aptoide for å være mer presis). Du vil kunne installere denne appen ved hjelp av Downloader-appen samt ES Explorer-appen (med og uten datamaskin)

Hvorfor to apper, kan du spørre. Downloader er den mest populære appen til å laste ned tredjepartsappene på Fire Stick. Men appen er ikke tilgjengelig overalt på Amazon Store og må lastes side for noen regioner. På den annen side kan ES File Explorer lastes ned fra Amazon Store uansett land eller region.

Hvordan installere Aptoide ved hjelp av Downloader (metode 1)

Det første du trenger å gjøre er å få Downloader-appen hvis du ikke allerede har den. Du finner den i Amazon Store, og hvis du ikke gjør det, sjekk ut hvordan du installerer Downloader.

Når du har installert Downloader-appen, kan du bruke den til å installere Aptoide på Fire Stick eller Fire TV.

Trinn 1: Kjør Downloader-appen fra startskjermen til Fire Stick (hvis du har flyttet appikonet hit).

bruk nedlastingsappen for å installere google play

Hvis du ikke kan se appen på startskjermen, holder du nede Hjem-knappen på fjernkontrollen og velger 'Apps'. Du vil se listen over alle appene dine. Bla ned til Downloader og kjør den.

Trinn 2: Kontroller at Hjem-alternativet på venstre sidefelt er valgt fra Hjem-skjermen

last ned google play apk fire stick

Trinn 3: Du vil se markøren blinke i URL-feltet. Trykk på 'Velg' -knappen på fjernkontrollen for å få frem skjermtastaturet. Skriv inn nettadressen https://www.firesticktricks.com/store og trykk på 'Gå' -knappen på tastaturet (eller Spill av-knappen på fjernkontrollen). Se på bildet nedenfor. Dette er lenken for å få Aptoide, alternativ til Google Play på FireStick.

google play apk nedlasting

Trinn 4: Aptoide APK-fil begynner nå å lastes ned automatisk til enhetslageret

hvordan du installerer aptoide på brannstokk

Trinn 5: Når nedlastingen er fullført, ser du følgende skjermbilde. Fortsett å trykke på ned-knappen på fjernkontrollen til 'Neste' -knappen til høyre endres til 'Installer'; og merk deretter "Installer" -knappen og klikk på den.

aptoide på ildsted

Trinn 6: Installasjonsfremdriftsskjermbildet vil dermed vises. Når installasjonen er fullført, vil du få varslet ‘Appinstallert’ sammen med ‘Ferdig’ og ‘Åpne’ -knappene.

google play butikk på ildsted

Trinn 7: Klikk på 'Ferdig' -knappen, da vi ikke ønsker å åpne appen ennå (men hvis du virkelig ønsker å åpne appen med en gang, fortsett og klikk på 'Åpne'; samtalen din!)

Trinn 8: Du vil nå se følgende dialogboks. Trenger ikke å klikke på 'Installer' -knappen fordi appen allerede er installert. I stedet klikker du på 'Slett' -knappen for å fjerne APK-filen. Vi trenger ikke det lenger, og det vil ta lagringsplassen unødvendig.

google play butikk på ildsted

Det er det! Du har installert Aptoide-appen, et Google Play-alternativ på FireStick.

Installer Aptoide på FireStick ved bruk av ES File Explorer UTEN datamaskin (metode 2)

: Dette er en alternativ metode. Du trenger ikke å følge disse trinnene hvis du allerede har installert Aptoide ved å bruke Downloader-appen. Dessuten vil ES File Explorer nå koste 9,99 dollar per måned hvis du ønsker å bruke sideladingsfunksjonen.

Hvis du ikke kan få Downloader eller ikke vil laste den ned, eller bare foretrekker ES File Explorer bedre, vil jeg vise deg hvordan du bruker sistnevnte til å installere Aptoide-appen på Fire TV Stick.

ES File Explorer er også mye populær, og som jeg allerede har sagt, den er mer tilgjengelig enn Downloader, derfor er det bare fornuftig å inkludere denne metoden.

Det er to måter å installere Google Play på Fire Stick-alternativ, en med datamaskinen og den andre uten.

Metoden uten datamaskinen er enklere og raskere (men krever et premiumabonnement på $ 9.99 per måned). Vi vil snakke om denne metoden først. I tilfelle du tilfeldigvis har lastet ned Aptoide APK på datamaskinen din, kan det være lurt å se på den andre metoden senere.

Her kommer ES Explorer-metoden som ikke krever noen datamaskin.

Trinn 1: Åpne ES File Explorer, naviger til Verktøy på venstre sidefelt og utvid den. Velg ‘Download Manager’ fra Verktøy-undermenyen og klikk deretter på ‘+’ -knappen nederst

aptoide på ildsted

Trinn 2: Nå skal du se dialogboksen Last ned

google play butikk på ildsted

Trinn 3: Skriv inn URLen i feltet Sti https://firesticktricks.com/store. I Navn-delen skriver du inn hvilket navn du vil, men gjør det relevant for appen vi har installert. Jeg ga den navnet Aptoide TV som navnet på appen jeg installerer.

firestick aptoide lekebutikk

Trinn 4: Klikk nå Last ned nå-knappen og vent til APK lastes ned

Når du er lastet ned, klikker du på "Åpne fil" -knappen for å kjøre APK-filen. Dette vil starte installasjonsprosessen.

google play butikk på ildsted

Trinn 5: Nå, når du ser følgende ledetekst, klikker du på "Installer"

firestick aptoide lekebutikk

Trinn 6: På neste skjermbilde, trykk på ‘Ned’ -knappen på fjernkontrollen flere ganger til en knapp nederst er markert. Knappen "Neste" nederst til høyre endres til "Installer" -knappen. Klikk på den for å fortsette

installer google play uten rot

Trinn 7: Dette er hva du vil se når appen er installert. Hvis du vil starte appen umiddelbart, klikker du på 'Åpne' -knappen. Ellers, klikk på knappen "Ferdig". Du kan kjøre appen senere fra Apps & Spill-delen

hvordan sideload aptoide på brann tv-pinne

Det var alt! La oss se hvordan du installerer Google Play på FireStick erstatningsapp, Aptoide ved bruk av ES File Explorer og datamaskin.

Hvordan installere Aptoide på FireStick ved bruk av ES File Explorer MED datamaskin

Du trenger en datamaskin. Windows, Mac eller Linux - alt vil gjøre!

Og sørg for at datamaskinen din og FireStick begge er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

Så, her går vi!

På datamaskinen din: Last først Aptoide APK-filen på datamaskinen din fra https://www.firesticktricks.com/store

På FireStick: Få nå ES File Explorer-appen fra Amazon Store på FireStick-enheten din. Bare velg Søk-alternativet øverst til venstre på Fire Stick-startskjermen, slå opp etter ES File Explorer og følg de enkle instruksjonene på skjermen for å installere det.

Trinn 1: Kjør ES File Explorer fra appene dine & Spill-delen. Bla ned til Nettverksmeny på venstre sidefelt og utvid den. Velg nå Fjernstyring fra de tilgjengelige nettverksalternativene (bildet nedenfor)

bruk nettverk for å laste ned brannstokk-apper

Trinn 2: Nå, klikk på den store 'Slå på' -knappen. Du skal nå se en FTP-adresse. Mine er ftp://192.168.1.7:3721/

Adressen din vil være annerledes. Skriv ned denne adressen. Du må oppgi den på PC-en. Det vil tillate deg å administrere alle dine FireStick-filer og -mapper fra datamaskinen

hvordan du bruker ftp-adresse for å installere apper på brann-tv-pinne

Trinn 3: På datamaskinen din: Gå tilbake til datamaskinen og åpne mappen. Skriv inn FTP-adressen til Fire TV Stick som du ser på ES Explorer-skjermen i adressefeltet i mappevinduet på datamaskinen din, og trykk Enter. Det vil åpne ES File Explorer-innholdet på PCen.

Bildet nedenfor er tatt på Windows 10. Men dette vil fungere like bra på Mac og Linux.

hvordan du installerer google play on fire stick ved hjelp av en datamaskin

Trinn 4: Kopier nå Aptoide APK for Fire Stick som du lastet ned tidligere på datamaskinen din. Og lim den inn i hvilken som helst ES File Explorer-mappe som du åpnet med FTP-adresse i forrige trinn. Du kan til og med opprette en ny mappe om nødvendig.

Jeg velger alltid "Last ned" -mappen for å kopiere APK-filen fra datamaskinen min. På en eller annen måte er det mer fornuftig for meg. Men det er bare meg! Valget er alt ditt!

last ned google play apk on fire stick

Trinn 5: På FireStick: Gå tilbake til FireStick og åpne ES File Explorer hvis den ikke allerede er det.

Naviger til 'Lokal' -menyen til venstre og utvid den. Velg det andre alternativet Hjem (ikke det med hjemmebildet). Se bildet nedenfor for mer klarhet.

installer google play amazon fire tv

Trinn 6: Bruk nå fjernkontrollen til å navigere til 'Last ned' -mappen til høyre på skjermen

app store for brann-tv-pinne

Trinn 7: Åpne mappen, så ser du Aptoide APK-filen her (husk? Jeg lagret denne filen i Last ned-mappen. Hvis du kopierte den til en annen mappe, velg deretter)

installer aptoide på amazon fire tv-pinne

Trinn 8: Trykk på 'Velg' -knappen på FireStick-fjernkontrollen for å kjøre denne APK-filen. Klikk på "Installer" -knappen når du ser ledeteksten "Egenskaper" (bildet under)

installer aptoide tv på Amazon Fire Fire Stick

Trinn 9: Nå som vanlig! Naviger til bunnen av neste skjermbilde og klikk på 'Installer' nederst til høyre for å bekrefte handlingen din og installere appen.

Slik installerer du Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

Trinn 10: Når appen er installert, er det slik du ser før. Hvis du vil starte Aptoide TV med en gang, klikker du på 'ÅPEN' eller trykker på 'DONE' for å åpne det senere.

Slik installerer du Google Play på Fire TV Stick (Aptoide)

Slik bruker du Google Play (alternativ) på Fire TV Stick

Du har installert alternativet til Google Play på Fire TV uten rot. Nå, fortsett og kjør den!

Du vet sannsynligvis allerede at du kan få tilgang til alle appene dine i ‘Dine apper & Spillets seksjon. Bare trykk og hold nede 'Hjem'-knappen på fjernkontrollen, og når du ser følgende meny, velg' Apps '

hvordan du bruker google play on fire tv stick

Det er kult! Men de nylig installerte appene vises ikke på startskjermen og i applisten er de helt nederst. Du ønsker å flytte de ofte brukte appene til toppen i stedet for rask tilgang.

Som du kan se, er Apptoide helt nederst på listen. Men du kan enkelt flytte den opp. Bla nedover og velg Aptoide.

hvordan du laster ned apper på firestick med aptoide tv

Nå, trykk og hold nede 'Velg' -knappen på fjernkontrollen. Alternativt kan du trykke på menyknappen (tre horisontale linjer) på fjernkontrollen og velge ‘Flytt’ fra menyen som vises nederst til høyre som vist på bildet nedenfor:

flytt aptoide-appen til toppen

Fortsett å trykke på 'Opp' -retningsknappen på fjernkontrollen til Aptoide-appen er i øverste rad.

Nå trykker du på 'Velg' -knappen for å slippe Aptoide-appikonet i øverste rad. Gå tilbake til startskjermen til FireStick, og du finner Aptoide-ikonet akkurat der!

Nå ser det slik ut som Aptoide-startskjermen. Alt annet er ganske mye greit. Du kan slå opp for hvilken som helst app ved å bruke søk-funksjonen øverst til venstre. Gå videre og utforske Aptoide og last ned alle appene du trenger.

firestick aptoide lekebutikk

Ende opp

Så her laster vi ned alternativet til Google Play på FireStick. Selv om det er en løsning å laste ned Play Store på Fire-enhetene dine, er den langtegnet og fungerer ikke for det meste. Jeg har prøvd det selv mange ganger og har ofte blitt frustrert. Jeg ser ikke noe poeng i å prøve dette hardt for å få Google Play på FireStick når jeg kan få alle de beste appene for FireStick jeg noensinne ville trenge fra Aptoide. Videre er Play Store ikke designet og optimalisert for å fungere på Fire Stick-plattformen. Til og med vil de fleste av appene ikke fungere. Få Aptoide og sidestep alle problemer.

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me