Slik installerer du Mobdro på Amazon FireStick

>

I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer Mobdro på FireStick. De samme instruksjonene vil også fungere på andre Amazon Fire TV-versjoner, inkludert Fire Stick 4K og Fire TV Cube. Mobdro er en IPTV-tjeneste som gir deg gratis tilgang til live TV-kanaler fra hele verden. Jeg har bokstavelig talt lastet ned og brukt dusinvis av live TV-apper, men Mobdro er den eneste jeg har holdt meg lojal mot i lengst tid. Hvis du elsker å se live-TV på FireStick (eller for den saks skyld hvilken som helst Android-enhet), anbefaler jeg på det sterkeste at du gir Mobdro et skudd.

hvordan du installerer mobdro på ildstedet

Mobdro har et uttømmende bibliotek med satellittkanaler. Du kan se nyheter, show, filmer, sport, musikk, pedagogisk innhold, og omtrent alt du kan tenke på. Denne appen er godt støttet og regelmessig oppdatert for å holde den fri for feil og feil.

Den eneste lille utfordringen jeg har opplevd med denne appen, er relatert til navigasjon. Selv om det for det meste er fjernvennlig, når du åpner listen over kanaler, ruller den fra venstre til høyre såvel som fra topp til bunn. Det gjør ting litt upraktisk. Heldigvis har den et effektivt søkealternativ som finner alt du leter etter. Bare skriv inn navnet på innholdet eller TV-kanalen, og appen vil slå den opp for deg i det enorme mediebiblioteket. Det at jeg får tilgang til omtrent hver kanal jeg vil se på et sted, og at appen er rask, streamer videoer i høy kvalitet, nesten uten buffring, overskygger klart den lille mangelen.

Trinn for å installere Mobdro APK på FireStick

Mobdro tilbyr gratis live-tv-tjenester. Og det er nok for deg å gjette at det ikke er delen av Amazon Store. Det er en tredjeparts-app, som vil bli sidelastet på Amazon FireStick.

Sikkerhetsinnstillingen til FireStick vil ikke la deg laste ned en slik app som standard med mindre du har aktivert alternativet Apper fra ukjente kilder. Så, her er hvordan du kan gjøre det:

 1. Slå på din Fire Stick og velg fra hovedskjermen innstillinger alternativet fra menylinjen øverst

hvordan du installerer mobdro på ildstedet

 1. Når følgende meny vises, blar du til høyre og åpner Min brann-TV / enhet

mobdro ildsted

 1. Nå velger du og klikker Utviklermuligheter

hvordan få mobdro-app på Amazon Fire Fire Stick

 1. Hvis Apper fra ukjente kilder er AV, gå videre og klikk på den for å slå den på

apper fra ukjente kilder på ildsted

 1. Når du blir bedt om det, klikker du Slå på. Det er en advarsel, men ikke bekymre deg for den. Mobdro er en prøvd, testet app. Det er trygt.

slå på apper fra ukjente kilder

Når du har slått PÅ appene fra ukjente kilder, kan du gå videre og installere Mobdro-appen på FireStick. Det er lett. Men du trenger en app som kan laste ned Mobdro APK fra nettet.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Les: Hvordan installere og bruke Beste VPN for FireStick

FireStick kan gjøre mange ting, men det lar deg ikke laste ned APK-filene direkte fra nettleserne. Jeg har prøvd Silk Browser, FireFox, ingenting fungerer.

Det er OK! Hvis du vil laste apper på FireStick, gjør ingenting det bedre enn Downloader app. Det er en av de første appene du må installere når du får din FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube-enhet.

Downloader er delen av Amazon Store. Derfor bør du ikke ha noen problemer med å installere den. Alt du trenger å gjøre er å få tilgang til Søk alternativet for FireStick fra startskjermen (dette alternativet er helt til venstre på toppen). Slå opp etter Downloader-appen ved å skrive inn navnet på appen. Følg instruksjonene på skjermen og installer Downloader.

Nå som du har Downloader, la oss installere Mobdro på FireStick. Her er trinnene:

 1. Start Downloader-appen, så vil du merke at den åpnes med Hjem alternativet (til venstre) valgt som standard.
 2. Til høyre for Downloader-hovedskjermen (med Hjem valgt) er feltet for å oppgi kildeadressen til APK-filen du vil laste ned.

Klikk på feltet og skjermtastaturet vises.

last ned mobdro på ildstedet

 1. Bruk skjermtastaturet og skriv inn følgende URL for den nyeste Mobdro APK - https://www.firesticktricks.com/mob

Når du er ferdig med å skrive, trykker du  

last ned mobdro apk på ildstedet

 1. Downloader-appen er designet for å øyeblikkelig begynne å laste ned APK-filen. Så la det være tiden det trenger å laste ned Mobdro APK på FireStick. Det vil ikke ta for lang tid. Mobdro er en lett app.

mobdro apk for brann-tv-pinne

 1. Så snart Mobdro APK er lastet ned, vil Downloader utføre den og starte installasjonen av appen. Du må nå se følgende ledetekst med neste knappen nede til høyre

installer mobdro på ildstedet

 1. Naviger til nederst til høyre og neste knappen endres til Installere knapp. Klikk på Installere -knappen for å fortsette

hvordan du installerer mobdro på brann-tv

 1. Vent nå på at FireStick-enheten din installerer Mobdro. Det tar vanligvis mindre enn to minutter.

mobdro for ildsted

 1. Når Mobdro er installert på FireStick, får du følgende ledetekst App installert.

Som du ser har den to knapper på bunnen. Hvis du klikker Åpen, vil du kunne kjøre Mobdro-appen på FireStick umiddelbart.

Men det er ikke det vi ønsker akkurat nå. La oss klikke Ferdig og gå tilbake til Downloader-grensesnittet. Vi vil slette Mobdro APK-filen.

Denne APK-filen er ikke nødvendig etter at appen er installert. Sletting vil rydde plass.

firestick mobdro

 1. Klikk på knappen Slett

slett mobdro apk på ildstedet

 1. Klikk på knappen Slett igjen for endelig å slette filen

slett mobdro apk fra ildstedet

Du har lastet ned, installert Mobdro på FireStick ved hjelp av Downloader-appen. Du har også slettet Mobdro APK-filen.

Slik bruker du Mobdro trygt

Før du begynner å streame med Mobdro, vil jeg advare deg om at alt du streamer på nettet er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. For å unngå juridiske problemer foreslår jeg at du bruker en god FireStick VPN som ExpressVPN.

Jeg personlig bruker ExpressVPN, som er den raskeste og mest pålitelige VPN i bransjen. Det kommer også med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med tjenesten.

La meg vise deg hvordan du raskt og kobler ExpressVPN på FireStick.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick og gå til "Søk" alternativet ytterst til venstre. Skriv nå "Expressvpn" (uten anførselstegn) i søkefeltet og velg ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trinn 3: Klikk "Last ned" for å installere ExpressVPN-appen for Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trinn 4: Åpne appen og skriv inn påloggingsinformasjon som du opprettet mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet. Klikk på "Logg på"

logg inn expressvpn på ildsted

Trinn 5: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble expressvpn på brannstokk

Du kan også lese mer detaljert informasjon om bruk av ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Video Guide for Mobdro på FireStick

Slik får du tilgang til Mobdro på Fire TV / Stick?

Når du installerer noen app på FireStick, vises den ikke på startskjermen. I stedet vil den gå til appbiblioteket ditt som heter Appene dine & kanaler og sitte i bunnen.

Så, jeg vil vise deg hvordan du får tilgang til Mobdro på FireStick, som du nettopp har installert. Jeg vil også vise deg hvordan du kan ta den opp på FireStick-startskjermen for rask tilgang. Her er trinnene:

 1. Trykk lenge på Hjem -knappen på FireStick-fjernkontrollen til du ser følgende skjerm på TV-en din:

Klikk Apps på denne skjermen for å gå til appbiblioteket ditt

hvordan du bruker mobdro på ildsted

 1. Bruk pil ned-knappen på fjernkontrollen, bla ned til bunnen og velg Mobdro appikon

mobdro-ikonet på ildstedet

 1. Du kan klikke på appen for å åpne den.

Hvis du vil flytte appen til skjermbildet FireStick, trykker du på Meny knappen på fjernkontrollen (det er knappen til venstre med tre horisontale linjer).

En hurtigmeny vises i nedre høyre hjørne.

Klikk Flytt til fronten å flytte appen i den første raden på første plassering, foran alle andre apper.

Hvis du vil plassere appen på et bestemt sted, klikker du Bevege seg i stedet i hurtigmenyen. Dra appikonet med navigasjonsknappene på fjernkontrollen til stedet der du vil ha det. trykk Plukke ut -knappen på fjernkontrollen for å slippe appen

hvordan du bruker mobdro på brannstokk

Slik kan du flytte appen i øverste rad og få tilgang til den fra startskjermen.

Pakk inn

Mobdro er en live TV-app for Android som fungerer like bra på FireStick. Installer Mobdro på Fire Stick / Fire TV eller Fire TV Cube og nyt uendelige timer med live TV. Enten du leter etter kanalene fra USA eller Storbritannia, finner du alt her. Gå foran og prøv det! Ta også en titt på hvordan du kan jailbreak din Fire Stick og få tilgang til mange gratis innhold ved å bruke Kodi Addons and Builds.

I slekt:

Slik installerer du Live Net TV på Fire Stick
Slik installerer du Sling TV på Fire TV Stick
Hvordan installere Redbox TV på Firestick
Slik installerer du Oreo TV på Firestick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me