Slik sidelader apper på FireStick med Downloader-appen

>

I denne artikkelen lærer vi omtrent alt det er å vite om Downloader-appen for FireStick. Det er en av de beste appene for FireStick som allerede kjører på flere millioner enheter og har blitt essensielle for å laste ned apper på FireStick. Derfor fortjener det mer enn bare et underavsnitt - som ligger i andre oppskrifter som en liten del - som surrer etter oppmerksomhet. Vi starter med en rask introduksjon til appen (som om den trenger noe), etterfulgt av trinnene for å installere den og deretter hvordan du sideloader apper som bruker den. Til slutt finner vi også ut hvordan du installerer Downloader-appen på de FireStick-enhetene der den ikke er tilgjengelig i Amazon Store. Fortsett å lese!

Del I: Hva er Downloader-app for FireStick?

Som navnet gir bort, er Downloader by AFTVnews en app som lar deg laste ned filer fra nettet til Fire Stick og Fire TV-enhetene dine. Hvis du har en URL som peker til en fil på internett, kan du oppgi den URL-en og laste ned filene direkte uten å måtte åpne noen webside. Denne appen har også en innebygd nettleser du kan bruke til å laste ned filene fra websidene eller nettstedene. Du kan også bruke nettleseren til å surfe på internett, slik du gjør med en hvilken som helst annen nettleser. Det lar deg legge til favoritter, bokmerke sider også.

hvordan sidelaster apper på ildstedet

Mens Downloader kan laste ned hvilken som helst fil for deg, blir den mest brukt til å laste ned og sidelaste APK-filene for tredjepartsappene du ikke finner i Amazon Store. Når du har lastet ned en APK-fil, starter Downloader installasjonen automatisk fra appen. Du trenger ikke å gå ut av appen og finne APK med noen filbehandler. Etter å ha installert APK, gir det deg også muligheten til å slette APK fra appen og frigjøre enhetsområdet. Med enkle ord gjør Downloader sidelasting spesielt praktisk for deg.

Appen lar deg navigere og samhandle med grensesnittet ved hjelp av FireStick-fjernkontrollen, og eliminere behovet for å koble til et tastatur eller en mus. Grensesnittet er intuitivt, skreddersydd for enhetens fjernkontroll gjør det enkelt å navigere og bruke. Det tar ingen tid å bli vant til Downloader-appgrensesnittet.

Downloader er en lett app med størrelse som ikke overstiger 2MB (basert på den nyeste versjonen som var tilgjengelig i skrivende stund.). Den bruker verken mye begrenset enhetsplass eller ressursene.

Downloader er helt gratis å laste ned og bruke. Du vil ikke finne noen skjulte kjøp i appen. Det som gjør Downloader enda mer utrolig, er at til tross for at den er så funksjonsrik, er den uten annonser. Det du kan forvente er en jevn, sømløs opplevelse.

Selvfølgelig, Downloader støttes donasjon. Men donasjoner er valgfrie. Å donere eller ikke, endrer ikke appens funksjonalitet, funksjoner eller opplevelse. Jeg liker appen og bruker den ofte. Derfor, som en gest av velvilje, bidro jeg litt. Det er helt ditt valg!

Før vi begynner å laste apper på FireStick, må du først sjekke hvordan du får Downloader-app på Fire TV Stick.

Les også: Hvordan Jailbreak FireStick

Del II: Hvordan installere Downloader-appen på FireStick

Downloader-appen er offisielt tilgjengelig på Amazon Store. Du trenger ikke å laste den inn på enheten din. Slik kan du installere appen:

#1. Gå til startskjermen til Fire TV / Stick hvis du ikke allerede er der

# 2. Bruk fjernkontrollen til å navigere til Søkeikon på menylinjen øverst på skjermen. Du finner søkeikonet helt til venstre

# 3. Skriv inn ‘Downloader’ (uten anførselstegn selvfølgelig) ved å bruke tastaturet på skjermen (bruk fjernkontrollen til å navigere til bokstavene.

nedlastingsapp

# 4. Du bør se appforslagene på listen som dukker opp når du begynner å skrive. Når du ser ‘Downloader’ på listen, velger du og åpner den

# 5. Nå skal du se ‘Downloader’ vises under ‘APPS & SPILL-seksjonen. Gå videre og klikk på den

# 6. Klikk nå "Få" -knappen for å laste ned og installere appen. Du bør ha appen på ikke mer enn et par minutter

installer downloader brann tv-pinne

Når appen er installert, vil du igjen se den i appene & Spill-delen og sannsynligvis på startskjermen blant de nylig installerte appene.

Slik sidelader apper på Fire TV / Stick ved hjelp av Downloader-appen

Nå som du har installert appen, vil jeg vise at du kan laste inn apper på Fire TV eller FireStick i løpet av få minutter. Men før det, her er et par statister for å gjøre livet ditt enklere.

Hvor kan jeg finne appikonet?

Downloader-appen vises kanskje ikke på startskjermen. Du kan alltid gå til Apps-listen og åpne appen derfra. Men å ha appen på startskjermen er mer praktisk. Jeg trenger å bruke denne appen ofte, og jeg vil gjøre det med bare noen få klikk.

Hvis appen ikke er på startskjermen, er det slik du kan flytte den dit:

 • Trykk og hold nede Hjem-knappen på FireStick-fjernkontrollen til det dukker opp en meny
 • Åpne ‘Apps’ fra menyen
 • Du skal nå se listen over alle installerte apper
 • De nylig installerte appikonene er nederst. Hold nede 'Ned' -tasten på fjernkontrollen for å bla helt ned
 • Velg ‘Downloader’-appen
 • Nå trykker du Valg på fjernkontrollen, og når en meny dukker opp nede til høyre, velg "Flytt"
 • Trykk på ‘Opp’ -tasten på fjernkontrollen og dra nedlastingsikonet helt til øverste rad
 • Trykk ‘Velg’ på fjernkontrollen for å frigjøre ikonet når du har valgt ønsket posisjon for appen
 • Nå kan du gå tilbake til startskjermen. Appen ‘Downloader’ er her!

Komme i gang med Downloader - Aktiver JavaScript

Når du åpner appen for første gang, kan det hende du ser popup-vinduet ‘Update Notes for Downloader’. Les videre hvis du vil, eller bare klikk på 'OK' for å fortsette.

Nå, før vi kommer i gang med Downloader, er det en liten finjustering til appen jeg vil foreslå at du lager - Aktiver JavaScript. Hvis dette alternativet ikke er merket av, vil ikke noen av nettstedene laste ned ordentlig i Downloader.

Sjekk også: Beste VPN for FireStick

Slik kan du aktivere JavaScript:

#1. Åpne Downloader

# 2. På venstre sidefelt skal du se alternativet ‘Innstillinger’; velg det

innstillinger for firestick downloader

# 3. Merk av i ruten ved siden av Aktiver JavaScript i Innstillinger.

hvordan du aktiverer javascript i nedlaster

# 4. Klikk "Ja" når du ser advarselen. Igjen, ikke bekymre deg for advarselen. Jeg har alltid kontrollert dette alternativet og har aldri opplevd noen problemer. Faktisk holder de fleste nettlesere JavaScript aktivert som standard

aktiver javascript firestick downloader

Bruke Downloader for å sidelappe apper på FireStick - Endelig!

Til slutt kommer vi til punktet der vi ser hvordan Downloader-appen hjelper deg med å laste ned APK-er og sidelaste appene på Fire TV Stick. Det er enkelt og greit.

Først lærer vi å laste ned fra direkte URL for filene. Deretter lærer vi hvordan du laster ned en fil fra et nettsted.

Sidelinje / installer APK-er på FireStick med direkte URL

La oss først bruke alternativet 'Hjem', som lar oss laste ned filene direkte ved å bruke URL-ene som peker mot disse filene.

#1. Klikk ‘Hjem’ på venstre sidefelt. Dette alternativet sitter rett på toppen.

# 2. Til høyre vil du se markøren som allerede blinker i URL-feltet. Trykk på 'Velg' -knappen på fjernkontrollen for å markere feltet. Skjermtastaturet vises. Hvis URL-boksen allerede er befolket, fjerner du den først.

nedlasting av brannstokk

# 3. Bare skriv inn URL-en til filen og trykk på Gå på skjermtastaturet (merk at URLen må peke direkte til filen som er lagret på en server og ikke en webside. Vi har neste avsnitt for å laste ned filer fra et nettsted).

# 4. Nedlastingen starter automatisk. Når filen er lastet ned, hvis det er en APK-fil, klikker du på "Installer" nederst.

installer kodi på ildstedet

# 5. Dette vil starte installasjonen av appen. Når appen er installert, vil du se varslingsmeldingen som bekrefter statusen. Du vil også se to knapper på bunnen - Ferdig & Åpen.

# 6. Velg ‘Utført’ hvis du vil åpne den installerte appen senere. Klikk ‘Åpne’ for å åpne appen med en gang.

# 7. Når du klikker på ‘Done’, vil du se en pop-up i Downloader-grensesnittet. Trykk på knappen 'Slett' for å slette APK-filen fra lagringsplassen. Du trenger det ikke lenger. Så dette er hvordan du kan slette APK-filen fra Downloader uten å måtte bruke noen filbehandling.

# 8. For å bekrefte at filen er slettet, velger du 'Files' fra alternativene til venstre. Filen du nettopp slettet vises ikke her. Hvis du ikke har noen filer, vil denne delen si "Ingen filer funnet i nedlastingsmappen."

Last ned filer / installer APK-er fra nettsteder

Det er ikke sikkert at du har den direkte lenken til filen du ønsker å laste ned. Det er ikke et problem. Downloader-appen har en innebygd nettleser som lar deg besøke nettstedene og laste ned fra nedlastingslenkene på websidene.

#1. Velg alternativet ‘Browser’ på venstre meny i Downloader-grensesnittet

firestick nettleser

# 2. Nå trykker du "Velg" -tasten på fjernkontrollen for å få frem skjermtastaturet. Hvis adressefeltet allerede er befolket, trykker du på 'Tøm' på skjermtastaturet. Skriv inn nettstedet / webside-adressen der du har tenkt å laste ned filen, og trykk på Go (skjermtastatur). Jeg har skrevet inn Kodi nettadresse.

hvordan du bruker fire stick nedlasting

# 3. Hvis siden ikke vises ordentlig i nettleseren, klikker du på Hamburger-menyen øverst til høyre (tre horisontale linjer plassert loddrett over hverandre). Hamburger-menyen ligger ved siden av knappen Gå til adresselinjen (og ikke på skjermtastaturet). Velg nå "Fullskjermmodus" fra alternativene.

# 4. Bruk fjernkontrollen opp / ned for å bla gjennom siden og gå til Last ned-koblingen. Klikk på Last ned-koblingen. Filen begynner å laste ned. Hvis det er en APK-fil, klikker du på 'Installer' nederst til venstre

last ned kodi apk for ildsted

# 5. Når varselet om 'app installert' vises, kan du enten trykke på Ferdig for å gå tilbake til Downloader eller klikke på Installer for å installere appen du lastet ned.

installer kodi på ildstedet

Finner ikke Downloader-app i FireStick App Store?

Finner du ikke Downloader-appen? Downloader er ikke tilgjengelig på Amazon Store i alle regionene. Dette er den største muligheten for at du ikke kan se appen og laste den ned fra den offisielle appbutikken.

Du kan avregistrere din eksisterende Amazon-konto for din region og logge på med FireStick med en universell Amazon.com-konto.

Les også: Hvordan installere Kodi på FireStick

Deregistrer din Amazon-konto og registrer deg med en ny

Som jeg sa tidligere, hvis Downloader ikke er oppført i Amazon Store i din region, kan du logge deg ut fra den eksisterende Amazon-kontoen på FireStick og registrere deg igjen med en ny Amazon.com-konto.

Dette betyr at du må opprette en ny konto på Amazon.com med en e-postadresse annerledes enn det du allerede bruker den eksisterende kontoen. Og når du registrerer deg for en ny konto, ikke glem å velge USA som din region.

Jeg anbefaler ikke denne metoden. Avregistrering vil fjerne alle eksisterende apper, data og historie. Du begynner på nytt. Det er ikke så veldig bra for deg som nettopp har begynt å bruke FireStick. Imidlertid kan dette være et stort problem hvis du har brukt enheten en stund. Valget er imidlertid ditt!

Hvis du kommer i gang med en ny enhet, kan du selvfølgelig registrere deg med en ny Amazon.com-konto og ikke din lokale Amazon-domenekonto.

Her er trinnene for å registrere eller avregistrere Amazon-kontoen:

 1. Velg ‘Innstillinger’ fra menylinjen øverst på FireStick-startskjermen
 2. Velg nå "Min konto", så ser du en av de følgende to:
  • Hvis du ikke har registrert FireStick med din Amazon-konto, vil du se alternativet "Registrer". Velg dette alternativet og logg deg på med din Amazon.com-konto
  • Enhetene som allerede er registrert, vil vise navnet tilknyttet Amazon-kontoen. Velg kontonavnet og klikk på alternativet 'Deregister'. Du blir logget av fra den eksisterende kontoen. Nå kan du logge på med en annen konto.

Les også: Slik installerer du Terrarium TV på FireStick

Pakk inn

Det er mer eller mindre alt vi trenger å vite om Downloader-appen. Du finner denne appen på Amazon Store, og når du ikke gjør det, kan du alltid laste den ned eller bruke omregistreringsløsningen vi snakket om. Denne appen har raskt blitt et av de mest populære verktøyene for å laste ned og installere tredjepartsapper og -tjenester på FireStick. Downloader tilbyr eksepsjonell brukervennlighet og bekvemmelighet. Med bare noen få klikk kan du ha hvilken som helst app sidelastet på FireStick-enheten din. Du kan også bruke Downloader til å installere andre typer filer, for eksempel musikk, videoer og mer. Alt i alt er Downloader en must-app på alle FireStick-enheter.

I slekt:

Hvordan oppdatere Kodi på Fire Stick
Hvordan installere Durex Kodi Build
Slik fikser jeg Buffering på Kodi
Slik installerer du Exodus på Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me