Top 10 bedste Stremio Addons | Den ultimative liste for 2020

>

I denne artikel afrunder vi de bedste Stremio-tilføjelser. Disse tilføjelser fungerer på alle de platforme, der er kompatible med Stremio. Du finder også instruktionerne til installation af Stremio-tilføjelser senere i denne artikel.


Stremio mediestreamingtjeneste har fået en hel del popularitet i de sidste par år. Det kommer med en utrolig enkel grænseflade, der bare letter dig i streaming. Denne platform giver dig mulighed for at se film, serier, live tv, YouTube-videoer og meget mere. Hvis du ikke har det endnu, så installerer du Stremio på FireStick og Android TV Box.

Ligesom Kodi kræver Stremio addons til streaming af indhold. Addons forbinder dig til medieserverne over hele verden og stiller streaming-links op, som du kan vælge imellem. I modsætning til Kodi downloades og installeres Stremio-tilføjelser online og tager ikke plads på din enheds lokale lager. Dette skaber ikke kun plads på enheden, men sørger også for, at du kun skal installere addon på en enhed, og det er tilgængeligt på alle dine Stremio-enheder (forudsat at du er logget ind med den samme Stremio-konto på alle enheder).

I modsætning til Kodi er Stremio-tilføjelser meget enklere at installere. Du skal bare gå til Stremio addon-biblioteket, vælge din addon og installere det med et enkelt klik.

Stremio tilbyder også officielle og tredjepart (community) addons som Kodi. Stremios addon-bibliotek er dog ikke så stort som Kodis. Der er kun en håndfuld addons at vælge imellem. Jeg tror, ​​dette vil ændre sig i fremtiden, når flere udviklere begynder at vise interesse for denne platform.

Vi har valgt de bedste Stremio-tilføjelser til dig. Se på!

Opmærksomhed brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold online, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Bedste Stremio Addons

Så her er vores liste over de bedste Stremio-tilføjelser. Denne liste indeholder både officielle og EF-tilføjelser (tredjepart).

1. Piratbugten

Pirate Bay Stremio-tilføjelsen giver dig adgang til hele databasen på det meget populære torrenting-websted The Pirate Bay. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at streame torrentindholdet uden at skulle downloade dem først på din enhed. Det har en uudtømmelig samling af dine yndlingsfilm og shows.

Pirate Bay er tilgængelig i to versioner - ThePirateBay + (TPB +) og PirateBay Addon. Disse tilføjelser er blevet oprettet af forskellige tredjepartsudviklere. Begge henter strømme af høj kvalitet fra forskellige torrent-servere. Alt hvad du skal gøre for at få disse tilføjelser er at gå til afsnittet om tilføjelser i Stremio og vælge Community Add-ons. Du finder dem blandt de fremhævede Stremio-tilføjelser. Hvis du kan lide at streame på Stremio, er disse blandt de bedste Stremio-tilføjelser til at have.

2. Juan Carlos

Du finder en masse poster på listen over fællesskabstillægelser med navnet 'Juan Carlos'. Mens alle af dem er anstændige, er den der går under navnet Juan Carlos 2 (på tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel) den, du virkelig vil have. Juan Carlos er en fremtrædende torrentkilde. Den eponymous Stremio addon tilbyder problemfri streaming af torrent. Det har en massiv database med film og tv-shows.

Indholdsbiblioteket genopfyldes regelmæssigt. Hvis der er noget nyt, er det sandsynligt, at du finder det først med Juan Carlos 2. Addon installeres med et enkelt klik og kræver ikke noget specielt opsætning. Når du klikker på en film eller en episode, vil du finde flere streams fra denne tilføjelse. Det har konsekvent fremhævet som en af ​​de bedste Stremio-tilføjelser på forskellige lister.

3. RARBG

RARBG er et andet meget populært navn i Stremio addons-verdenen. Det er et stort oplag med dit yndlingsindhold inklusive film og tv-serier. Jeg har brugt denne tilføjelse i et stykke tid, og helt ærligt har jeg aldrig været skuffet.

Denne Stremio-tilføjelse trækker flere links fra forskellige torrent-servere til den film eller episode, du vil spille. Det giver dig også mulighed for at vælge streamingopløsningen fra SD til 1080p. Hvis du er heldig, kan du endda finde nogle 4K-streams. Det tager bare et enkelt klik for at installere RARBG, og du har det uendelige bibliotek med indhold, der serveres til dig for dine synes glæder. Det er en af ​​mine foretrukne Stremio-tilføjelser.

4. Popcorn Time

EZTV og YTS er blandt de mest anvendte torrent-servere globalt. Popcorn Time forbinder dig til hele deres bibliotek og serverer dig indhold af høj kvalitet på efterspørgsel, herunder film, shows, dokumentarer og meget mere. Popcorn Time betragtes som mange andre på denne liste som en af ​​de bedste tilføjelser til Stremio.

Indholdsbiblioteket til EZTV og YTS opdateres konstant. Dette betyder, at der altid er noget nyt at se med Popcorn Time. Prøv det.

5. Zooqle

Du kan tænke på Zooqle som en indholdssamler. Det har ikke noget overordnet websted eller server til at hente indholdsstrømme fra. Men det sætter de bedste kilder derude på et sted og indstiller de bedste links til streaming-kvalitet. Den bruger torrent trackere fra Mega Torrents, YTS, RARBG og mere.

Zooqle er primært til on-demand indhold som film og tv-serier. Nogle gange kan du dog endda finde strømme til dokumentarer og endda YouTube-videoer. Jeg har også set det finde streams til gamle film og shows, hvilket ikke er tilfældet med mange andre top Stremio-tilføjelser. Zooqle er temmelig ny, da jeg skriver denne vejledning, men det har gjort sin tilstedeværelse følt. Det kan være en god ide at prøve det.

6. Åbn videoer

Dette er en anden addon, der finder vej til vores liste over bedste addons til Stremio. Åbne videoer er muligvis ikke så gode som nogle andre tilføjelser, såsom Juan Carlos 2 eller RARBG, men det har gjort et anstændigt job i et stykke tid. Så jeg troede, du skal vide, at den findes.

Open Videos er et on-demand addon til film og tv-shows. Den finder strømme for næsten alt det nylige og populære indhold, du gerne vil se. Denne Stremio-tilføjelse giver dig mulighed for at vælge den ønskede opløsning inklusive SD, 720 og 1080.

7. Netflix

Netflix er en anden populær Stremio addon. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at gennemse hele samlingen af ​​film, shows og andre typer indhold tilgængeligt på Netflix. Selvom det i øjeblikket er tilgængeligt som en tredjepart, community add-on, giver det dig stadig kun mulighed for at se indholdet, når du er logget ind med din eksisterende Netflix-konto. Derudover behøver du ikke give dine Netflix-loginoplysninger til Stremio. Når du vælger en film eller show (eller en hvilken som helst anden titel), bliver du omdirigeret til Netflix-webstedet, hvor du kan logge ind sikkert.

Hvis du ikke har et Netflix-abonnement og undrer dig over, om du skulle få et eller ikke, kan dette Stremio-tilføjelse komme godt med. Du kan udforske indholdsbiblioteket og finde ud af, om der er nok videoer, der interesserer dig.

8. YouTube

YouTube er en af ​​de officielle Stremio-tilføjelser, der normalt leveres forudinstalleret med appen. Denne tilføjelse er en fantastisk måde at udforske og se YouTube-videoer på. Og vi ved, at der er tusinder (eller endda millioner) videoer på YouTube, du kan se.

YouTube har udviklet sig i årenes løb, og det er ikke længere bare stedet for nogle tilfældige, hjemmelavede videoer. Flere professionelle producenter og skabere bidrager til det enorme videobibliotek på denne videostreamingsplatform hver dag. Du kan se webshows, trailere, virale videoer og meget originalt indhold via YouTube Stremio-tilføjelsen.

Addon har dog nogle begrænsninger. Du kan ikke logge ind på din YouTube-konto. Derfor har du ikke adgang til din overvågningsliste, abonnerede kanaler og noget specifikt til din profil. Det streamer heller ikke YouTube TV-indhold. Du kan kun se almindelige videoer.

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles er også en af ​​de bedste Stremio-tilføjelser. Det er en officiel tilføjelse og kan komme forhåndsinstalleret med Stremio. Hvis du kan lide at se dine film og shows med undertekster, er OpenSubtitles et must-have tilføjelse til dig.

Som du sandsynligvis allerede ved, er OpenSubtitles en af ​​de største og mest populære udbydere af undertekster. Faktisk anbefaler vi også at bruge OpenSubtitles til Kodi. Den har en enorm database med undertekster på næsten alle de sprog, du kan tænke på. Uanset om du kan lide at se film eller tv-serier, er det dette sted, hvor du finder alle de undertekster, du har brug for.

10. Ex Addon

Ex Addon er ikke blandt de mest spændende tilføjelser til Stremio. Det dækker ikke de nyeste film eller tv-shows. Det giver dig dog adgang til nogle klassikere i det offentlige rum. Hvis du kan lide at se gamle film, der er fri for ophavsret, kan du prøve Ex Addon.

Da det kun streamer film i det offentlige rum, behøver du ikke engang at bekymre dig om at overtræde ophavsret. Selvom Ex Addon ikke har et kæmpe indholdsbibliotek, er der stadig nogle titler, der kan interessere dig.

Sådan installeres Best Addons på Stremio

Her er trinnene til at installere enhver addon på Stremio. Jeg har taget følgende skærmbilleder på Amazon FireStick. Metoden fungerer dog mere eller mindre på samme måde på alle platforme. Nu sker det:

1- Åbn Stremio, og log ind på din Stremio-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Du skal se en startskærm som denne

bedste stremio addons

2- Klik på hamburgermenuen øverst til venstre (3 vandrette linjer). Rul nu lidt ned og klik Add-ons i rullemenuen

bedste stremio addons

3- Du skal nu se to menuer øverst med Alle og Officiel valgt som standard

hvordan man installerer stremio addons

4- Ved at klikke på den menu, der siger Alle, du kan filtrere addonerne yderligere efter film, serier, kanaler, andre

stremio addons

5- Når du har valgt, skal du trykke på tilbage-knappen og klikke på den menu, der siger Officiel

installere addons på stremio

6- Nu kan du vælge, om du vil installere officielle eller Community Stremio-tilføjelser. Lad os vælge Fællesskab

Bemærk: Ved at klikke på Installeret i dette vindue kan du se listen over alle de tilføjelser, du allerede har installeret

bedste stremio addons

7- Rul ned til det ønskede tilføjelse (sig Juan Juan 2), og klik Installere

øverste tilføjelser til stremio

Sådan installerer du addons på Stremio.

Afslutter

Så dette er vores liste over anbefalede og bedste tilføjelser til Stremio. Jeg har testet og brugt disse tilføjelser selv og skrevet om dem ud fra min personlige oplevelse. Hvis jeg støder på noget interessant Stremio-tilføjelse, vil jeg sørge for, at det øjeblikkeligt føjes til denne liste. Og hvis du tilfældigvis snubler over en, er du velkommen til at fortælle os det via kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

Bedste Kodi Addons
Bedste Kodi Builds
Bedste FireStick-apps

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me