Top 10 Best Stremio Addons | Senarai Ultimate untuk 2020

>

Dalam artikel ini, kami melengkapkan tambahan Stremio terbaik. Addons ini berfungsi pada semua platform yang serasi dengan Stremio. Anda juga akan menemui arahan untuk memasang addons Stremio kemudian dalam artikel ini.

Perkhidmatan streaming media Stremio telah mendapat sedikit populariti sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Ia datang dengan antara muka yang sangat mudah yang hanya memudahkan anda dalam streaming. Platform ini membolehkan anda menonton filem, siri, TV langsung, video YouTube dan banyak lagi. Jika anda belum memilikinya, berikut adalah cara memasang Stremio di FireStick dan Peti TV Android.

Sama seperti Kodi, Stremio memerlukan tambahan untuk streaming kandungan. Addons menghubungkan anda ke pelayan media di seluruh dunia dan menyusun pautan streaming untuk dipilih. Walau bagaimanapun, tidak seperti Kodi, tambahan Stremio dimuat turun dan dipasang dalam talian dan tidak mengambil ruang pada storan peranti peranti anda. Ini bukan sahaja ruang ganti pada peranti tetapi juga memastikan bahawa anda perlu memasang addon hanya pada satu peranti dan ia boleh didapati pada semua peranti Stremio anda (dengan syarat anda dilog masuk dengan akaun Stremio yang sama pada semua peranti).

Juga, tidak seperti Kodi, tambahan Stremio lebih mudah dipasang. Anda hanya perlu pergi ke perpustakaan Addon Stremio, pilih addon anda dan pasang dengan satu klik.

Stremio juga menawarkan addon rasmi dan pihak ketiga (komuniti) seperti Kodi. Walau bagaimanapun, perpustakaan tambahan dari Stremio tidak di mana-mana sahaja seperti Kodi. Terdapat hanya beberapa tambahan untuk dipilih. Saya percaya ini akan berubah pada masa akan datang apabila lebih ramai pemaju mula menunjukkan minat dalam platform ini.

Kami telah memilih tambahan Stremio terbaik untuk anda. Tengoklah!

Pengguna Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan berhak cipta dalam talian, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya amat mengesyorkan anda untuk mendapatkan VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang buruk.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

Inilah sebab-sebab mengapa anda perlu menggunakan VPN sepanjang masa.

Terbaik Stremio Addons

Oleh itu, inilah senarai kami mengenai tambahan Stremio teratas. Senarai ini mengandungi tambahan Rasmi dan Komuniti (pihak ketiga).

1. Pirate Bay

The Pirate Bay Stremio addon memberikan anda akses kepada keseluruhan pangkalan data laman web torrenting yang sangat popular The Pirate Bay. Addon ini membolehkan anda menstrim kandungan torrent tanpa perlu memuat turunnya terlebih dahulu pada peranti anda. Ia mempunyai koleksi filem dan rancangan kegemaran anda.

The Pirate Bay boleh didapati dalam dua versi - ThePirateBay + (TPB +) dan PirateBay Addon. Tambahan ini telah dibuat oleh pemaju pihak ketiga yang berbeza. Kedua-dua mendapatkan aliran berkualiti tinggi dari pelbagai pelayan torrent. Apa yang anda perlu lakukan untuk mendapatkan addons ini adalah pergi ke bahagian tambahan di Stremio dan pilih Tambah Komuniti. Anda akan menemui mereka di kalangan tambahan Stremio yang dipaparkan. Jika anda suka streaming di Stremio, ini adalah antara yang terbaik Stremio addons mempunyai.

2. Juan Carlos

Anda akan mendapati banyak entri dalam senarai addon komuniti dengan nama 'Juan Carlos'. Walaupun mereka semua layak, nama Juan Carlos 2 (pada masa menulis artikel ini) adalah yang anda mahukan. Juan Carlos adalah sumber torrent yang terkenal. Stremio addon yang tidak dikenali menawarkan streaming torrent tanpa gangguan. Ia mempunyai pangkalan data filem dan rancangan TV yang besar.

Perpustakaan kandungan sentiasa diperbaharui. Sekiranya ada sesuatu yang baru, kemungkinan anda akan mendapatinya terlebih dahulu dengan Juan Carlos 2. The addon memasang dengan satu klik dan tidak memerlukan sebarang persediaan khusus. Apabila anda mengklik filem atau episod, anda akan dapati beberapa aliran dari addon ini. Ia secara konsisten dipaparkan sebagai salah satu tambahan tambahan Stremio pada pelbagai senarai.

3. RARBG

RARBG adalah satu lagi nama yang sangat popular di dunia tambahan Stremio. Ia adalah gedung besar kandungan kegemaran anda termasuk filem dan siri TV. Saya telah menggunakan addon ini untuk seketika dan terus terang, saya tidak pernah kecewa.

Addon Stremio ini menarik pelbagai pautan dari pelbagai pelayan torrent untuk filem atau episod yang anda mahu mainkan. Ia juga membolehkan anda memilih resolusi streaming dari SD ke 1080p. Sekiranya anda bernasib baik, anda mungkin menemui beberapa aliran 4K. Ia hanya memerlukan satu klik untuk memasang RARBG dan anda mempunyai kandungan perpustakaan yang tidak berkesudahan yang disajikan kepada anda untuk keseronokan tontonan anda. Ia adalah salah satu addons Stremio kegemaran saya.

4. Masa Popcorn

EZTV dan YTS adalah antara pelayan torrent paling banyak digunakan di seluruh dunia. Masa Popcorn menghubungkan anda ke seluruh perpustakaan dan memberi anda kandungan atas permintaan yang berkualiti tinggi termasuk filem, rancangan, dokumentari dan banyak lagi. Masa Popcorn, seperti kebanyakan orang lain dalam senarai ini, dianggap sebagai salah satu tambahan terbaik untuk Stremio.

Perpustakaan kandungan EZTV dan YTS sentiasa dikemas kini. Ini bermakna ada sesuatu yang baru untuk ditonton dengan Waktu Popcorn. Mencubanya.

5. Zooqle

Anda boleh memikirkan Zooqle sebagai pengagregat kandungan. Ia tidak mempunyai laman web atau pelayan induk untuk mengambil aliran kandungan daripada. Walau bagaimanapun, ia meletakkan sumber terbaik di luar sana di satu tempat dan menyambungkan pautan aliran kualiti terbaik. Ia menggunakan pelacak torrent dari Mega Torrents, YTS, RARBG dan banyak lagi.

Zooqle terutamanya untuk kandungan atas permintaan seperti filem dan siri TV. Walau bagaimanapun, kadang-kadang anda mungkin juga mencari aliran untuk dokumentari dan juga video YouTube. Saya juga melihat ia mencari aliran untuk filem dan pertunjukan lama, yang tidak berlaku dengan banyak tambahan Stremio atas yang lain. Zooqle agak baru kerana saya menulis panduan ini, tetapi ia telah menjadikan kehadirannya terasa. Anda mungkin mahu mencubanya.

6. Terbuka Video

Ini adalah satu lagi cara yang masuk ke dalam senarai addons terbaik untuk Stremio. Video Terbuka mungkin tidak sebaik beberapa tambahan lain, seperti Juan Carlos 2 atau RARBG, tetapi ia telah melakukan kerja yang baik buat sementara waktu. Jadi, saya fikir anda mesti tahu ia wujud.

Video Terbuka adalah addon on-demand untuk filem dan rancangan TV. Ia menemui aliran untuk hampir semua kandungan terkini dan popular yang anda ingin tonton. Addon Stremio ini membolehkan anda memilih resolusi yang dikehendaki termasuk SD, 720 dan 1080.

7. Netflix

Netflix adalah satu lagi popular Stremio addon. Addon ini membolehkan anda melayari seluruh koleksi filem, pertunjukan dan jenis kandungan lain yang tersedia di Netflix. Walaupun ia kini tersedia sebagai pihak ketiga, kemasukan masyarakat, ia masih membolehkan anda menonton kandungan hanya apabila anda telah melog masuk dengan akaun Netflix anda yang ada. Selain itu, anda tidak perlu memberikan butiran log masuk Netflix anda kepada Stremio. Apabila anda memilih filem atau rancangan (atau mana-mana tajuk lain), anda diarahkan ke laman web Netflix di mana anda boleh masuk dengan selamat.

Jika anda tidak mempunyai langganan Netflix dan tertanya-tanya sama ada anda perlu mendapatkan satu atau tidak, Addem Stremio ini boleh menjadi berguna. Anda boleh meneroka pustaka kandungan dan memikirkan sama ada terdapat banyak video yang menarik minat anda.

8. YouTube

YouTube adalah salah satu tambahan tambahan Stremio rasmi yang biasanya disertakan dengan aplikasinya. Addon ini adalah cara yang baik untuk menjelajah dan menonton video YouTube. Dan, kami tahu ada ribuan (atau bahkan berjuta-juta) video di YouTube yang boleh anda tonton.

YouTube telah berkembang selama bertahun-tahun dan tidak lagi menjadi tempat untuk beberapa video rawak, buatan sendiri. Beberapa pengeluar dan pencipta profesional menyumbang kepada perpustakaan video besar platform streaming video ini setiap hari. Anda boleh menonton rancangan web, treler, video virus dan banyak kandungan asal melalui YouTube Stremio addon.

Addon mempunyai beberapa batasan sekalipun. Anda tidak boleh melog masuk ke akaun YouTube anda. Oleh itu, anda tidak mempunyai akses kepada senarai pantau anda, saluran berlanggan dan apa sahaja yang spesifik untuk profil anda. Ia juga tidak menyiarkan kandungan TV YouTube. Anda hanya boleh menonton video biasa.

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles juga merupakan salah satu tambahan tambahan Stremio. Ia adalah add-on rasmi dan mungkin dipasang dengan Stremio. Jika anda suka menonton filem dan pertunjukan anda dengan sari kata, OpenSubtitles adalah addon mesti mempunyai untuk anda.

Seperti yang mungkin anda sudah tahu, OpenSubtitles adalah salah satu pembekal sarikata terbesar dan paling popular. Malah, kami mengesyorkan menggunakan OpenSubtitles untuk Kodi juga. Ia mempunyai pangkalan data sarikata yang besar dalam hampir semua bahasa yang boleh anda fikirkan. Sama ada anda suka menonton filem atau rancangan TV, ia adalah tempat di mana anda akan menemui semua sarikata yang anda perlukan.

10. Ex Addon

Ex Addon bukanlah salah satu tambahan yang paling menarik untuk Stremio. Ia tidak meliputi filem terkini atau rancangan TV. Bagaimanapun, ia memberi anda akses kepada beberapa klasik dalam domain awam. Jika anda suka menonton filem lama yang bebas hak cipta, anda mungkin mahu mencuba Ex Addon.

Oleh kerana ia hanya menstrimkan filem dalam domain awam, anda tidak perlu bimbang tentang melanggar undang-undang hak cipta. Walaupun Ex Addon tidak mempunyai pustaka kandungan yang besar, masih terdapat beberapa judul yang mungkin menarik minat anda.

Bagaimana untuk memasang Addons Terbaik di Stremio

Berikut adalah langkah-langkah untuk memasang sebarang addon di Stremio. Saya telah mengambil screenshot berikut di Amazon FireStick. Walau bagaimanapun, kaedah ini berfungsi lebih kurang sama pada semua platform. Di sini kita pergi:

1- Buka Stremio dan log masuk ke akaun Stremio anda jika anda belum melakukannya. Anda harus melihat skrin utama seperti ini

tambahan stremio terbaik

2- Klik menu hamburger di bahagian atas (3 baris mendatar). Sekarang tatal ke bawah sedikit dan klik Add-ons dalam menu lungsur turun

tambahan stremio terbaik

3- Anda kini mesti melihat dua menu di atas dengan Semua dan Rasmi dipilih secara lalai

bagaimana untuk memasang tambahan stremio

4- Dengan mengklik menu yang mengatakan Semua, anda boleh menapis tambahan lagi oleh Filem, Siri, Saluran, Lain-lain

addon stremio

5- Setelah anda membuat pilihan, tekan butang belakang dan klik menu yang mengatakan Rasmi

memasang addons pada stremio

6- Sekarang anda boleh memilih sama ada anda mahu memasang addons Stremio Rasmi atau Komuniti. Mari pilih Komuniti

Nota: Dengan mengklik Dipasang pada tetingkap ini, anda dapat melihat senarai semua addon yang telah anda pasang

tambahan stremio terbaik

7- Tinjau ke bawah untuk addon yang anda mahu (katakan Juan Carlos 2) dan klik Pasang

addons atas stremio

Inilah cara anda memasang addons di Stremio.

Mengakhiri

Jadi, ini adalah senarai kami yang disyorkan dan terbaik bagi Stremio. Saya telah menguji dan menggunakan addons ini sendiri dan menulis tentang mereka dari pengalaman peribadi saya. Sekiranya saya melihat mana-mana Stremio addon yang menarik, saya akan memastikan ia ditambah dengan serta-merta ke dalam senarai ini. Dan, jika anda tersandung pada seseorang, jangan ragu untuk memberitahu kami melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Best Kodi Addons
Best Kodi Builds
Aplikasi FireStick Terbaik

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me