Top 10 beste Stremio-add-ons | Ultieme lijst voor 2023

>

In dit artikel ronden we de beste Stremio-add-ons af. Deze add-ons werken op alle platforms die compatibel zijn met Stremio. U vindt de instructies voor het installeren van de Stremio-add-ons later in dit artikel.

Stremio media streaming service is de laatste jaren behoorlijk populair geworden. Het wordt geleverd met een ongelooflijk eenvoudige interface waarmee u eenvoudig kunt streamen. Met dit platform kun je films, series, live tv, YouTube-video’s en nog veel meer bekijken. Als je het nog niet hebt, kun je hier als volgt Stremio op FireStick en Android TV Box installeren.

Net als Kodi vereist Stremio add-ons voor het streamen van inhoud. De add-ons verbinden u met de mediaservers over de hele wereld en stellen de streaming-links voor u op een lijn. Anders dan Kodi worden Stremio-add-ons echter online gedownload en geïnstalleerd en nemen ze geen ruimte in op de lokale opslag van uw apparaat. Dit bespaart niet alleen ruimte op het apparaat, maar zorgt er ook voor dat u de add-on slechts op één apparaat hoeft te installeren en deze op al uw Stremio-apparaten beschikbaar is (op voorwaarde dat u op alle apparaten met hetzelfde Stremio-account bent aangemeld).

In tegenstelling tot Kodi zijn Stremio-add-ons veel eenvoudiger te installeren. U hoeft alleen maar naar de Stremio-addonbibliotheek te gaan, uw add-on te kiezen en met een enkele klik te installeren.

Stremio biedt ook officiële en externe (community) add-ons zoals Kodi. De addon-bibliotheek van Stremio is echter nergens zo groot als die van Kodi. Er is slechts een handvol add-ons om uit te kiezen. Ik geloof dat dit in de toekomst zal veranderen wanneer meer ontwikkelaars interesse in dit platform beginnen te tonen.

We hebben de beste Stremio-add-ons voor u gekozen. Kijk eens!

Aandacht gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als online streaming auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gevonden, kunt u in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede VPN te krijgen en je identiteit te verbergen zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

Beste Stremio-add-ons

Dus hier is onze lijst met de beste Stremio-add-ons. Deze lijst bevat zowel officiële als community-add-ons.

  38 melhores aplicativos Amazon Fire Stick para abandonar sua TV a cabo

1. De Piratenbaai

De add-on Pirate Bay Stremio geeft je toegang tot de hele database van de zeer populaire torrent-website The Pirate Bay. Met deze add-on kun je de torrent-inhoud streamen zonder ze eerst op je apparaat te hoeven downloaden. Het heeft een onuitputtelijke verzameling van uw favoriete films en shows.

The Pirate Bay is beschikbaar in twee versies – ThePirateBay + (TPB +) en PirateBay Addon. Deze add-ons zijn gemaakt door verschillende externe ontwikkelaars. Beide halen hoogwaardige streams op van verschillende torrent-servers. Het enige wat u hoeft te doen om deze add-ons te krijgen, is naar de sectie add-ons in Stremio gaan en Community-add-ons selecteren. U vindt ze tussen de aanbevolen Stremio-add-ons. Als je van streamen op Stremio houdt, zijn dit een van de beste Stremio-add-ons die je kunt hebben.

2. Juan Carlos

Je vindt een aantal vermeldingen in de lijst met community-add-ons met de naam ‘Juan Carlos’. Hoewel ze allemaal fatsoenlijk zijn, is degene die de naam Juan Carlos 2 draagt ​​(op het moment van schrijven van dit artikel) degene die je echt zou willen hebben. Juan Carlos is een prominente torrent-bron. De gelijknamige Stremio-add-on biedt probleemloze torrent-streaming. Het heeft een enorme database met films en tv-programma’s.

De inhoudsbibliotheek wordt regelmatig aangevuld. Als er iets nieuws is, is het waarschijnlijk dat u het eerst zult vinden met Juan Carlos 2. De add-on wordt met een enkele klik geïnstalleerd en vereist geen speciale configuratie. Wanneer u op een film of aflevering klikt, vindt u meerdere streams van deze add-on. Het is consequent als een van de beste Stremio-add-ons op verschillende lijsten weergegeven.

3. RARBG

RARBG is een andere zeer populaire naam in de wereld van Stremio-add-ons. Het is een enorm pakhuis van je favoriete inhoud, waaronder films en tv-series. Ik gebruik deze add-on al een tijdje en eerlijk gezegd ben ik nog nooit teleurgesteld.

Deze Stremio-add-on haalt meerdere links van verschillende torrent-servers voor de film of aflevering die je wilt spelen. Hiermee kunt u ook de streamingresolutie kiezen van SD tot 1080p. Als je geluk hebt, vind je misschien zelfs enkele 4K-streams. U hoeft slechts één klik te installeren om RARBG te installeren en u hebt de eindeloze bibliotheek met inhoud voor uw kijkplezier. Het is een van mijn favoriete Stremio-add-ons.

4. Popcorn-tijd

EZTV en YTS behoren wereldwijd tot de meest gebruikte torrent-servers. Popcorn Time verbindt u met hun hele bibliotheek en serveert u de hoogwaardige on-demand inhoud, waaronder films, shows, documentaires en nog veel meer. Popcorn Time wordt, net als vele anderen op deze lijst, beschouwd als een van de beste add-ons voor Stremio.

De inhoudsbibliotheek van EZTV en YTS wordt voortdurend bijgewerkt. Dit betekent dat er altijd iets nieuws is om naar te kijken met Popcorn Time. Probeer het eens.

  10 Alternatif TV Terrarium Terbaik (2023)

5. Zooqle

Je kunt Zooqle beschouwen als een content-aggregator. Het heeft geen bovenliggende website of server om de contentstreams op te halen. Het plaatst echter de beste bronnen op één plek en lijnt de beste streaming-links op. Het maakt gebruik van de torrent-trackers van Mega Torrents, YTS, RARBG en meer.

Zooqle is vooral bedoeld voor on-demand content zoals films en tv-series. Soms vind je zelfs streams voor documentaires en zelfs YouTube-video’s. Ik heb het ook streams voor oude films en shows zien vinden, wat niet het geval is met veel andere top-Stremio-add-ons. Zooqle is vrij nieuw terwijl ik deze gids schrijf, maar het heeft zijn aanwezigheid laten voelen. Misschien wilt u het proberen.

6. Open video’s

Dit is een andere add-on die zijn weg vindt naar onze lijst met beste add-ons voor Stremio. Open video’s zijn misschien niet zo goed als sommige andere add-ons, zoals Juan Carlos 2 of RARBG, maar het doet het al een tijdje goed. Dus ik dacht dat je moet weten dat het bestaat.

Open video’s is een on-demand add-on voor films en tv-programma’s. Het vindt streams voor bijna alle recente en populaire inhoud die u wilt bekijken. Met deze Stremio-add-on kunt u de gewenste resolutie kiezen, waaronder SD, 720 en 1080.

7. Netflix

Netflix is ​​een andere populaire Stremio-add-on. Met deze add-on kun je door de hele verzameling films, shows en andere soorten inhoud bladeren die op Netflix beschikbaar is. Hoewel het momenteel beschikbaar is als een community-add-on van derden, kun je de inhoud nog steeds alleen bekijken als je bent aangemeld met je bestaande Netflix-account. Bovendien hoeft u uw Netflix-inloggegevens niet aan Stremio te verstrekken. Wanneer u een film of programma (of een andere titel) selecteert, wordt u doorgestuurd naar de Netflix-website waar u zich veilig kunt aanmelden.

Als je geen Netflix-abonnement hebt en je je afvraagt ​​of je er een moet krijgen of niet, kan deze Stremio-add-on handig zijn. U kunt de inhoudsbibliotheek verkennen en uitzoeken of er genoeg video’s zijn die u interesseren.

8. YouTube

YouTube is een van de officiële Stremio-add-ons die meestal vooraf met de app wordt geïnstalleerd. Deze add-on is een geweldige manier om YouTube-video’s te verkennen en te bekijken. En we weten dat er duizenden (of zelfs miljoenen) video’s op YouTube zijn die je kunt bekijken.

YouTube is in de loop der jaren geëvolueerd en het is niet langer alleen de plek voor wat willekeurige, zelfgemaakte video’s. Verschillende professionele producenten en makers dragen dagelijks bij aan de enorme videotheek van dit videostreamingplatform. Je kunt webshows, trailers, virale video’s en veel originele inhoud bekijken via de YouTube Stremio-add-on.

De add-on heeft echter enkele beperkingen. Je kunt niet inloggen op je YouTube-account. Daarom heb je geen toegang tot je volglijst, geabonneerde kanalen en alles wat specifiek is voor je profiel. Het streamt ook geen YouTube TV-inhoud. Je kunt alleen gewone video’s bekijken.

  So installieren Sie Mobdro auf Amazon FireStick

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles is ook een van de beste Stremio-add-ons. Het is een officiële add-on en wordt mogelijk vooraf geïnstalleerd met Stremio. Als je je films en shows graag met ondertitels wilt bekijken, is OpenSubtitles een must-have voor jou.

Zoals u waarschijnlijk al weet, is OpenSubtitles een van de grootste en populairste ondertitelingsproviders. We raden zelfs aan om OpenSubtitles ook voor Kodi te gebruiken. Het heeft een enorme database met ondertitels in bijna alle talen die je maar kunt bedenken. Of je nu van films of tv-shows houdt, het is deze plek waar je alle ondertitels vindt die je nodig hebt.

10. Ex-add-on

Ex Addon is niet een van de meest opwindende add-ons voor Stremio. Het heeft geen betrekking op de nieuwste films of tv-programma’s. Het geeft je echter wel toegang tot enkele klassiekers in het publieke domein. Als je graag oude films bekijkt die vrij zijn van auteursrechten, probeer dan Ex Addon.

Omdat het alleen films in het publieke domein streamt, hoef je je geen zorgen te maken over het overtreden van auteursrechten. Hoewel Ex Addon geen enorme inhoudsbibliotheek heeft, zijn er toch enkele titels die u kunnen interesseren.

Hoe Best Addons op Stremio te installeren

Hier zijn de stappen om elke add-on op Stremio te installeren. Ik heb de volgende screenshots gemaakt op Amazon FireStick. De methode werkt echter min of meer op dezelfde manier op alle platforms. Daar gaan we:

1- Open Stremio en log in op uw Stremio-account als u dat nog niet heeft gedaan. Je zou een startscherm als dit moeten zien

beste stremio-add-ons

2- Klik op het hamburgermenu linksboven (3 horizontale lijnen). Blader nu een beetje naar beneden en klik Add-ons in het vervolgkeuzemenu

beste stremio-add-ons

3- Je moet nu twee menu’s bovenaan zien met Allemaal en Officieel standaard geselecteerd

hoe stremio addons te installeren

4- Door te klikken op het menu dat zegt Allemaal, u kunt de add-ons verder filteren op films, series, kanalen, andere

stremio addons

5- Nadat u de keuze hebt gemaakt, drukt u op de knop Terug en klikt u op het menu dat zegt Officieel

installeer add-ons op stremio

6- Nu kunt u kiezen of u officiële of Community Stremio-add-ons wilt installeren. Laten we kiezen Gemeenschap

Opmerking: door in dit venster op Geïnstalleerd te klikken, ziet u de lijst met alle add-ons die u al hebt geïnstalleerd

beste stremio-add-ons

7- Blader omlaag naar de gewenste add-on (zeg Juan Carlos 2) en klik Installeren

top addons voor stremio

Zo installeer je add-ons op Stremio.

Afsluiten

Dus dit is onze lijst met aanbevolen en beste add-ons voor Stremio. Ik heb deze addons zelf getest en gebruikt en erover geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring. Als ik een interessante Stremio-add-on tegenkom, zal ik ervoor zorgen dat deze direct aan deze lijst wordt toegevoegd. En als je er toevallig één tegenkomt, laat het ons dan weten via de commentaren hieronder.

Verwant:

Beste Kodi-add-ons
Beste Kodi-builds
Beste FireStick-apps

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me