Топ 10 на най-добрите Stremio Addons | Краен списък за 2020 г.

>

В тази статия ние закръгляме най-добрите добавки на Stremio. Тези добавки работят на всички платформи, които са съвместими със Stremio. По-нататък в тази статия ще намерите инструкциите за инсталиране на добавките Stremio.

Услугата за стрийминг на медии Stremio придоби доста голяма популярност през последните няколко години. Той се предлага с невероятно прост интерфейс, който просто ви облекчава в поточно предаване. Тази платформа ви позволява да гледате филми, сериали, телевизия на живо, видеоклипове в YouTube и много други. Ако все още нямате, ето как да инсталирате Stremio на FireStick и Android TV Box.

Точно като Kodi, Stremio изисква добавки за поточно съдържание. Добавките ви свързват към медийните сървъри по целия свят и подреждат поточните връзки, от които можете да избирате. Въпреки това, за разлика от Kodi, добавките Stremio се изтеглят и инсталират онлайн и не заемат място в локалното хранилище на вашето устройство. Това не само спестява място на устройството, но също така гарантира, че трябва да инсталирате добавката само на едно устройство и то да е достъпно на всички ваши устройства Stremio (при условие че сте влезли със същия акаунт Stremio на всички устройства).

Освен това, за разлика от Kodi, добавките Stremio са много по-прости за инсталиране. Просто трябва да отидете в библиотеката на добавките Stremio, да изберете добавката си и да я инсталирате с едно щракване.

Stremio също така предлага официални и добавки на трети страни (общност) като Kodi. Библиотеката на Stremio обаче не е толкова голяма, колкото тази на Kodi. Има само шепа добавки за избор. Вярвам, че това ще се промени в бъдеще, когато повече разработчици започнат да проявяват интерес към тази платформа.

Подбрахме за вас най-добрите добавки Stremio. Погледни!

Внимание потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права онлайн, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не стане лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.

Най-добрите Стремио Аддонс

И така, ето нашия списък с най-добрите добавки на Stremio. Този списък съдържа както официални, така и общностни (трети страни) добавки.

1. Пиратският залив

The Pirate Bay Stremio addon ви дава достъп до цялата база данни на много популярния уебсайт за торенти The Pirate Bay. Този добавка ви позволява да предавате поточно съдържание, без първо да ги изтегляте на устройството си. Тя има неизчерпаема колекция от любимите си филми и предавания.

The Pirate Bay се предлага в две версии - ThePirateBay + (TPB +) и PirateBay Addon. Тези добавки са създадени от различни разработчици на трети страни. И двете получават висококачествени потоци от различни торент сървъри. Всичко, което трябва да направите, за да получите тези добавки, е да отидете в секцията за добавки в Stremio и да изберете Add-on на Общността. Ще ги намерите сред представените добавки Stremio. Ако обичате стрийминг на Stremio, това са сред най-добрите добавки на Stremio.

2. Хуан Карлос

В списъка с добавки към общността ще намерите куп записи с името „Juan Carlos“. Въпреки че всички те са прилични, този, който идва с името Хуан Карлос 2 (по времето на писането на тази статия), е този, който наистина бихте искали да имате. Хуан Карлос е виден източник на торент. Едноименният добавка Stremio предлага безпроблемно поточно поточно предаване. Има масивна база данни от филми и телевизионни предавания.

Библиотеката със съдържание редовно се попълва. Ако има нещо ново, вероятно първо ще го намерите с Хуан Карлос 2. Аддонът се инсталира с едно щракване и не изисква специална настройка. Когато щракнете върху филм или епизод, ще намерите множество потоци от този аддон. Постоянно се представя като един от най-добрите добавки на Stremio в различни списъци.

3. RARBG

RARBG е друго много популярно име в света на добавките Stremio. Това е огромен склад на любимото ви съдържание, включително филми и телевизионни сериали. Използвам този аддон от доста време и честно казано, никога не съм бил разочарован.

Този добавка Stremio изтегля множество връзки от различни торент сървъри за филма или епизода, който искате да играете. Също така ви позволява да изберете разделителната способност на потока от SD до 1080p. Ако имате късмет, може дори да намерите някои 4K потоци. Нужно е само едно щракване, за да инсталирате RARBG и имате безкрайната библиотека със съдържание, което ви се сервира за вашите удоволствия от гледане. Това е едно от любимите ми добавки Stremio.

4. Време за пуканки

EZTV и YTS са сред най-използваните торент сървъри в световен мащаб. Popcorn Time ви свързва с цялата им библиотека и ви обслужва висококачественото съдържание по заявка, включително филми, шоу програми, документални филми и много други. Времето за пуканки, като много други в този списък, се счита за едно от най-добрите добавки за Стремио.

Библиотеката на съдържанието на EZTV и YTS се актуализира постоянно. Това означава, че винаги има нещо ново, което да гледате с Popcorn Time. Пробвам.

5. Zooqle

Можете да мислите за Zooqle като агрегатор на съдържание. Той няма никакъв родителски уебсайт или сървър, от който да извлича потоците от съдържание. Въпреки това, той поставя най-добрите източници на едно място и очертава най-добрите качествени поточни връзки. Той използва торент тракери от Mega Torrents, YTS, RARBG и други.

Zooqle е основно за съдържание по заявка като филми и телевизионни сериали. Въпреки това, понякога може дори да намерите потоци за документални филми и дори видеоклипове в YouTube. Виждал съм го и да намира потоци за стари филми и предавания, което не е така с много други топ добавки на Stremio. Zooqle е сравнително нов, докато пиша това ръководство, но той усети присъствието си. Може да искате да го опитате.

6. Отворете Видео

Това е поредният адон, който намира своя път в нашия списък с най-добрите добавки за Стремио. Отворените видеоклипове може да не са толкова добри, колкото някои други добавки, като Juan Carlos 2 или RARBG, но от известно време вършат прилична работа. И така, аз реших, че трябва да знаете, че съществува.

Open Videos е добавка по заявка за филми и телевизионни предавания. Той намира потоци за почти цялото скорошно и популярно съдържание, което бихте искали да гледате. Този добавка Stremio ви позволява да изберете желаната разделителна способност, включително SD, 720 и 1080.

7. Netflix

Netflix е друга популярна добавка на Stremio. Този добавка ви позволява да разглеждате цялата колекция от филми, предавания и други видове съдържание, налични в Netflix. Въпреки че в момента е достъпен като добавка на общност от трета страна, той все пак ви позволява да гледате съдържанието само когато сте влезли в съществуващия си акаунт в Netflix. Освен това не е необходимо да предоставяте данните си за вход в Netflix на Stremio. Когато изберете филм или шоу (или всяко друго заглавие), вие се пренасочвате към уебсайта на Netflix, където можете да влезете сигурно.

Ако нямате абонамент за Netflix и се чудите дали да получите такъв или не, този добавка на Stremio може да ви бъде полезен. Можете да разгледате библиотеката със съдържание и да разберете дали има достатъчно видеоклипове, които ви интересуват.

8. YouTube

YouTube е един от официалните добавки на Stremio, който обикновено се предлага предварително инсталиран с приложението. Този адон е чудесен начин да изследвате и гледате видеоклипове в YouTube. И ние знаем, че има хиляди (или дори милиони) видеоклипове в YouTube, които можете да гледате.

YouTube се развива през годините и вече не е просто мястото за някои случайни, домашно направени видеоклипове. Няколко професионални продуценти и създатели допринасят за огромната видео библиотека на тази платформа за стрийминг на видео всеки ден. Можете да гледате уеб шоу, трейлъри, вирусни видеоклипове и много оригинално съдържание чрез добавката на Stremio в YouTube.

Адонът обаче има някои ограничения. Не можете да влезете в профила си в YouTube. Следователно нямате достъп до списъка си за наблюдение, абонираните канали и нищо специфично за вашия профил. Освен това не предава телевизионно съдържание на YouTube. Можете да гледате само обикновени видеоклипове.

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles също е една от най-добрите добавки на Stremio. Това е официална добавка и може да се инсталира предварително със Stremio. Ако обичате да гледате филмите и предаванията си със субтитри, OpenSubtitles е задължителен аддон за вас.

Както вероятно вече знаете, OpenSubtitles е един от най-големите и най-популярни доставчици на субтитри. Всъщност, препоръчваме да използвате OpenSubtitles и за Kodi. Разполага с огромна база данни със субтитри на почти всички езици, които можете да се сетите. Независимо дали обичате да гледате филми или телевизионни предавания, именно тук ще намерите всички субтитри, от които се нуждаете.

10. Ex Addon

Ex Addon не е сред най-вълнуващите добавки за Stremio. Не покрива най-новите филми или телевизионни предавания. Все пак ви дава достъп до някои класики в публичното пространство. Ако обичате да гледате стари филми, които не са авторски права, може да искате да опитате Ex Addon.

Тъй като разпространява само филми в публичното пространство, дори не е нужно да се притеснявате за нарушаване на законите за авторското право. Въпреки че Ex Addon няма огромна библиотека със съдържание, все пак има някои заглавия, които могат да ви заинтересуват.

Как да инсталирате Best Addons на Stremio

Ето стъпките за инсталиране на всяка добавка на Stremio. Направих следните скрийншоти на Amazon FireStick. Методът обаче работи повече или по-малко по един и същи начин на всички платформи. Ето ни:

1- Отворете Stremio и влезте в профила си в Stremio, ако вече не сте го направили. Трябва да видите начален екран като този

най-добрите стремио добавки

2- Щракнете върху менюто за хамбургер в горния ляв ъгъл (3 хоризонтални реда). Сега превъртете малко надолу и щракнете Добавки в падащото меню

най-добрите стремио добавки

3- Сега трябва да видите две менюта на върха с всичко и Официален избран по подразбиране

как да инсталирате stremio addons

4- Като щракнете върху менюто, което казва всичко, можете да филтрирате допълнително добавките от филми, сериали, канали и други

стремио добавки

5- След като направите избора, натиснете бутона за връщане и щракнете върху менюто, което казва Официален

инсталирайте addons на stremio

6- Сега можете да изберете дали искате да инсталирате Official или Community Stremio addons. Нека изберем общност

Забележка: Щраквайки върху Инсталиран в този прозорец, можете да видите списъка с всички добавки, които вече сте инсталирали

най-добрите стремио добавки

7- Превъртете надолу до добавката, която искате (кажете Juan Carlos 2) и щракнете Инсталирай

топ добавки за стремио

Ето как инсталирате addons на Stremio.

Обобщавайки

И така, това е нашият списък с препоръчителни и най-добрите добавки за Stremio. Аз самият съм тествал и използвал тези добавки и съм писал за тях от моя личен опит. Ако попадна на някой интересен адмион на Stremio, ще се уверя, че той незабавно е добавен към този списък. И ако случайно се натъкнете на някой, не се колебайте да ни уведомите чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Най-добрите Kodi Addons
Най-добрите Kodi Builds
Най-добрите приложения за FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me