Topp 10 bästa Stremio Addons | Ultimate List för 2020

>

I den här artikeln avrundar vi de bästa Stremio-tilläggena. Dessa tillägg fungerar på alla plattformar som är kompatibla med Stremio. Du hittar också instruktionerna för att installera Stremio-tilläggarna senare i den här artikeln.

Stremio-medias streamingtjänst har fått en hel del popularitet under de senaste åren. Det kommer med ett otroligt enkelt gränssnitt som bara underlättar dig att strömma. Med denna plattform kan du titta på filmer, serier, live-TV, YouTube-videor och mycket mer. Om du inte har det ännu så installerar du Stremio på FireStick och Android TV Box.

Precis som Kodi kräver Stremio tillägg för streaming av innehåll. Tilläggarna ansluter dig till mediaservrarna över hela världen och ställer upp strömningslänkar som du kan välja mellan. Till skillnad från Kodi laddas Stremio-tillägg dock ner och installeras online och tar inte plats på enhetens lokala lagring. Detta sparar inte bara utrymme på enheten utan ser också till att du bara behöver installera tillägget på en enhet och att det är tillgängligt på alla dina Stremio-enheter (förutsatt att du är inloggad med samma Stremio-konto på alla enheter).

Till skillnad från Kodi är Stremio-tillägg mycket enklare att installera. Du behöver bara gå till Stremio addon-biblioteket, välja din addon och installera det med ett enda klick.

Stremio erbjuder också officiella tillägg och tredje part (community) tillägg som Kodi. Stremios addon-bibliotek är dock inte så stort som Kodis. Det finns bara en handfull addons att välja mellan. Jag tror att detta kommer att förändras i framtiden när fler utvecklare börjar visa intresse för den här plattformen.

Vi har valt de bästa Stremio-tillägg åt dig. Ta en titt!

Observera användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll online, kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra VPN och dölja din identitet så att din filmupplevelse inte tar en dålig vändning.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.

Bästa Stremio Addons

Så här är vår lista över de bästa Stremio-addon. Den här listan innehåller både officiella tillägg och gemenskapstillägg (tredje part).

  38 melhores aplicativos Amazon Fire Stick para abandonar sua TV a cabo

1. The Pirate Bay

Pirate Bay Stremio-tillägg ger dig tillgång till hela databasen på den mycket populära torrenting-webbplatsen The Pirate Bay. Det här tillägget låter dig strömma torrentinnehållet utan att behöva ladda ner dem först på din enhet. Den har en uttömmande samling av dina favoritfilmer och shower.

Pirate Bay finns i två versioner - ThePirateBay + (TPB +) och PirateBay Addon. Dessa tillägg har skapats av olika tredjepartsutvecklare. Båda hämtar strömmar av hög kvalitet från olika torrent-servrar. Allt du behöver göra för att få dessa tillägg är att gå till avsnittet om tillägg i Stremio och välja Community-tillägg. Du hittar dem bland de presenterade Stremio-addon. Om du gillar att strömma på Stremio är dessa bland de bästa Stremio-tilläggarna att ha.

2. Juan Carlos

Du hittar ett gäng poster i gemenskapens tilläggslista med namnet 'Juan Carlos'. Samtidigt som alla är anständiga är den som heter Juan Carlos 2 (vid skrivandet av denna artikel) den du verkligen skulle vilja ha. Juan Carlos är en framstående torrentkälla. Den eponymous Stremio addon erbjuder problemfri strömning av torrent. Den har en massiv databas med filmer och TV-program.

Innehållsbiblioteket fylls regelbundet på. Om det finns något nytt är det troligt att du hittar det först med Juan Carlos 2. Addon installeras med ett enda klick och kräver ingen speciell installation. När du klickar på en film eller avsnitt hittar du flera strömmar från det här tillägget. Den har konsekvent presenterats som en av de bästa Stremio-addonna på olika listor.

3. RARBG

RARBG är ett annat mycket populärt namn i världen av Stremio addons. Det är ett stort lager av ditt favoritinnehåll inklusive filmer och TV-serier. Jag har använt det här tillägget ganska länge och ärligt talat har jag aldrig varit besviken.

Detta Stremio-tillägg drar flera länkar från olika torrent-servrar för filmen eller avsnittet du vill spela. Det låter dig också välja strömningsupplösningen från SD till 1080p. Om du har tur kan du till och med hitta några 4K-strömmar. Det tar bara ett klick för att installera RARBG och du har det oändliga biblioteket med innehåll som serveras för dina tittande nöjen. Det är en av mina favoritstremio-tillägg.

4. Popcorn Time

EZTV och YTS är bland de mest använda torrent-servrarna globalt. Popcorn Time ansluter dig till hela deras bibliotek och serverar dig högkvalitativt innehåll på begäran inklusive filmer, shower, dokumentärer och mycket mer. Popcorn Time, som många andra på den här listan, betraktas som en av de bästa addon för Stremio.

Innehållsbiblioteket för EZTV och YTS uppdateras ständigt. Detta innebär att det alltid finns något nytt att titta på med Popcorn Time. Ge det ett försök.

5. Zooqle

Du kan tänka på Zooqle som en innehållsaggregat. Det har inte någon överordnad webbplats eller server att hämta innehållsströmmar från. Men det sätter de bästa källorna där ute på en plats och rader upp de bästa länkarna av bästa kvalitet. Den använder torrentspårarna från Mega Torrents, YTS, RARBG och mer.

  8 bedste Showbox-alternativer (2020)

Zooqle är främst för innehåll på begäran som filmer och TV-serier. Men ibland kan du till och med hitta strömmar för dokumentärer och till och med YouTube-videor. Jag har också sett det hitta strömmar för gamla filmer och shower, vilket inte är fallet med många andra topp-Stremio-tillägg. Zooqle är ganska ny när jag skriver denna guide, men det har gjort sin närvaro känd. Du kanske vill prova.

6. Öppna videor

Detta är en annan addon som hittar sin väg till vår lista över bästa addon för Stremio. Öppna videor kanske inte är lika bra som vissa andra tillägg, som Juan Carlos 2 eller RARBG, men det har gjort ett anständigt jobb ett tag. Så jag trodde att du måste veta att det finns.

Open Videos är ett on-demand tillägg för filmer och TV-program. Den hittar strömmar för nästan allt det senaste och populära innehållet du vill titta på. Med detta Stremio-tillägg kan du välja önskad upplösning inklusive SD, 720 och 1080.

7. Netflix

Netflix är en annan populär Stremio-addon. Det här tillägget låter dig bläddra i hela samlingen av filmer, shower och annat slags innehåll tillgängligt på Netflix. Även om det för närvarande är tillgängligt som ett tredjeparts communitytillägg, låter du det fortfarande bara se innehållet när du har loggat in med ditt befintliga Netflix-konto. Dessutom behöver du inte lämna inloggningsinformation för Netflix till Stremio. När du väljer en film eller show (eller någon annan titel) omdirigeras du till Netflix-webbplatsen där du kan logga in säkert.

Om du inte har ett Netflix-prenumeration och undrar om du ska få ett eller inte, kan detta Stremio-tillägg komma till hands. Du kan utforska innehållsbiblioteket och ta reda på om det finns tillräckligt med videor som intresserar dig.

8. YouTube

YouTube är en av de officiella Stremio-addon som vanligtvis kommer förinstallerade med appen. Det här tillägget är ett bra sätt att utforska och titta på YouTube-videor. Och vi vet att det finns tusentals (eller till och med miljoner) videor på YouTube du kan titta på.

YouTube har utvecklats under åren och det är inte längre platsen för några slumpmässiga, hemlagade videor. Flera professionella producenter och skapare bidrar till det enorma videobiblioteket för denna videostreamingsplattform varje dag. Du kan titta på webbshower, trailers, virala videor och mycket originalt innehåll via YouTube Stremio addon.

Tillägget har dock vissa begränsningar. Du kan inte logga in på ditt YouTube-konto. Därför har du inte tillgång till din bevakningslista, prenumererade kanaler och något specifikt för din profil. Det strömmer inte heller YouTube-innehåll. Du kan bara titta på vanliga videor.

  Hoe Titanium TV op FireStick te installeren

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles är också en av de bästa Stremio-tilläggena. Det är ett officiellt tillägg och kan komma att förinstalleras med Stremio. Om du gillar att titta på dina filmer och program med undertexter är OpenSubtitles ett måste-tillägg för dig.

Som du antagligen redan vet är OpenSubtitles en av de största och mest populära undertextsleverantörerna. Vi rekommenderar faktiskt att du använder OpenSubtitles också för Kodi. Den har en enorm databas med undertexter på nästan alla språk du kan tänka på. Oavsett om du gillar att titta på filmer eller TV-program, är det här platsen där du hittar alla undertexter du behöver.

10. Ex Addon

Ex Addon är inte bland de mest spännande addonsna för Stremio. Det täcker inte de senaste filmerna eller TV-programmen. Men det ger dig tillgång till vissa klassiker i den offentliga domänen. Om du gillar att titta på gamla filmer som är upphovsrättsfria, kanske du vill prova Ex Addon.

Eftersom det bara strömmar filmer i den offentliga domänen behöver du inte ens oroa dig för att kränka upphovsrättslagar. Även om Ex Addon inte har ett stort innehållsbibliotek, finns det fortfarande några titlar som kan intressera dig.

Hur man installerar Best Addons på Stremio

Här är stegen för att installera alla tillägg på Stremio. Jag har tagit följande skärmdumpar på Amazon FireStick. Men metoden fungerar mer eller mindre på samma sätt på alla plattformar. Nu kör vi:

1- Öppna Stremio och logga in på ditt Stremio-konto om du inte redan har gjort det. Du bör se en hemskärm som den här

bästa stremio addons

2- Klicka på hamburgarmenyn uppe till vänster (3 horisontella rader). Bläddra nu lite ned och klicka Add-ons i rullgardinsmenyn

bästa stremio addons

3- Du måste nu se två menyer på toppen med Allt och Officiell valt som standard

hur man installerar stremio addons

4- Genom att klicka på menyn som står Allt, Du kan filtrera tilläggarna ytterligare efter filmer, serier, kanaler, andra

stremio addons

5- När du har gjort valet, tryck på bakåtknappen och klicka på menyn som står Officiell

installera tillägg på stremio

6- Nu kan du välja om du vill installera officiella eller Community Stremio-tillägg. Låt oss välja gemenskap

Obs! Genom att klicka på Installerat i det här fönstret kan du se listan över alla tillägg du redan har installerat

bästa stremio addons

7- Rulla ner till det tillägg du vill ha (säg Juan Carlos 2) och klicka Installera

topptillägg för stremio

Så här installerar du tillägg på Stremio.

Avslutar

Så detta är vår lista över rekommenderade och bästa tillägg för Stremio. Jag har testat och använt dessa tillägg själv och skrivit om dem från min personliga erfarenhet. Om jag stöter på något intressant Stremio-tillägg, kommer jag att se till att det direkt läggs till i denna lista. Och om du råkar stöta på en, känn dig fri att meddela oss genom kommentarerna nedan.

Relaterad:

Bästa Kodi Addons
Bästa Kodi Builds
Bästa FireStick-appar

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me