Fire TV Cube Review – Onko se todella sitä, mitä odotit?

>

Fire TV Cube on yksinkertaisesti Fire TV 2017, jossa on vähän päivitettyjä laitteita ja sisäänrakennettu Echo Dot, Amazonin oma, Alexan käyttämä kaiutin-cum-virtuaaliassistentti.

Mikä on hyvää:

  • Lisääntynyt tallennustila (8 Gt: n Fire TV 2017: stä nyt 16 Gt: iin)
  • Ei mukana laatikossa Ethernet-sovitin
  • Kaiku-integrointi

Mikä ei ole hyvä:

  • Samat laitteistotiedot kuin Fire TV 2017, paitsi enemmän tallennustilaa
  • Ei sisällä HDMI-kaapelia. On ostettava erikseen
  • Kalliimpi kuin Fire TV 2017 & Kaiku-yhdistelmä

On selvää, että Amazon yrittää tehdä Alexasta kotitalousnimen. Alexan integraatio monien parhaiden ääni- ja videolaitteiden kanssa ei ole salaisuus. Palo-TV & FireStick-laitteilla on jo Alexa-ominaisuudet. Nyt asioiden oletetaan muuttuvan jännittävämmäksi, kun Amazon menee naimisiin Fire TV: n, Alexan ja Echo Dotin kanssa yhdessä paketissa, jonka nimi on Fire TV Cube ja toimittaa sen sinulle hintaan, jota et haluaisi kutsua halpaksi. Saatavana hintaan 119 dollaria, kun kirjoitan tätä arviota, Cube näyttää hidastuvan hitaasti Apple TV: n linjaan. Mutta vaikka on vain 60 dollarin arvoinen kiinni tekemistä hinnalla (koska Apple TV: n hinta on 179 dollaria), ominaisuuksien ja laitteistojen tekniset tiedot on katettava paljon.

Olisi epäreilua verrata Cubea Apple TV: hen, koska ne ovat kaksi eri luokkaa laitetta. Tässä Fire TV Cube -katsauksessa esitän sen perehtyneemmille laitteille, Fire TV (2017) ja Echo Dot.

palo-tv-kuutio-arvostelu

Laitteisto ensin! 

Laitteisto ensin, koska tähän koko käyttökokemus perustuu. Otan Amazon Fire TV 2017 -vertailun vertailukohdaksi, koska se oli viimeinen iterointi Fire TV -laitelinjassa ennen Kuutiota.

Fire TV Cube -pakkauksessa on jo suosittu älykaiutin Echo Dot, jota vuoden 2017 Fire TV ei tee. Mutta toistaiseksi siirrämme Echo Dot syrjään ja tarkastelemme Fire TV Cuben keskeisiä laitteistoominaisuuksia medialaitteena.

Fire TV Cube on täsmälleen vuoden 2017 versio Fire TV, mutta enemmän tallennustilaa. Tämä laite tarjoaa 16 Gt sisäistä tallennustilaa verrattuna Fire TV: hen, jossa on vain 8 Gt. Vaikka Cube kaksinkertaistaa tallennuskapasiteetin, 16 Gt ei ole kovin paljon niille, jotka haluavat ladata ja tallentaa videoita. Mutta kuten muita Fire TV -laitteita, voit myös laajentaa tallennustilaa OTG-sovittimella.

Tallennetun tallennuksen lisäksi kaikki muut laitteistotiedot pysyvät samoina. Cube-koneessa on sama 1,5 GHz: n suoritin kuin Fire TV, 2 Gt RAM-muistia ja MIMO Wi-Fi. Tämä laite tukee myös HDR10: tä eikä se ole yhteensopiva HDR10 +: n kanssa, kuten Fire TV, toistaa 4K-videoita ja tarjoaa Dolby Atmos -äänen äänenlaadun.

Kuutio yhdistetään televisioon HDMI: n kautta. Mutta on vaikea uskoa, että se ei lähetä HDMI-kaapelia laatikosta. Kun maksat 120 dollaria tällaisesta laitteesta, se on vähiten mitä odottaisit. Olin todella pettynyt huomatessani tämän tosiasian purkaessani Kuubin. Jos sinulla ei vielä ole HDMI-kaapelia, et voi aloittaa videoiden katselemista heti. Jopa FireStick, medialaitteiden Fire TV -sarjan halvin, toimitetaan HDMI-laajennuksella. Lisää siis HDMI-kaapeli ostoskoriin, kun ostat Fire TV Cube.

Melkein unohdin mainita. Cube toimittaa Ethernet-sovittimen laatikkoon langallista yhteyttä varten. Tämä on uusi Fire TV: n päivitys, joka vaatii ylimääräisen 14,99 dollarin Ethernet-sovittimen langalliseen internetyhteyteen.

Sekä Cube- että Fire TV 2017 -käyttöjärjestelmissä on täsmälleen sama kaukosäädin. Toivoin, että Amazon lisäisi vihdoin äänenvoimakkuuden säätöpainikkeen, vaikka ei.

Nyt Echo Dot

Fire TV ja Echo Dot (kaksi erillistä laitetta) voivat yhdessä tehdä kaiken mitä Fire TV Cube pystyy. Itse asiassa voit ostaa yhdistelmän 94,99 dollarilla Amazonista. Kuutio maksaa sinulle noin 22 dollaria enemmän ja antaa sinulle vielä 8 Gt ja sisäänrakennetun Ethernet-portin.

Jos omistat jo yhden Echo Dot -laitteista, Fire TV Cube ei ole kovinkaan järkevä. Echo Dot erillisenä välineenä voi tehdä melkein kaiken, mitä Echo Dot in the Cube pystyy. Voit hallita monia älylaitteita ja kodinkoneita Alexa-integroinnin avulla, mukaan lukien televisio, pelikonsolit, valaisimet ja paljon muuta.

Toinen haaste on kahden kaiku-pisteen pitäminen lähellä. Jos käytät samaa herätesanaa, molemmat saattavat vastata samoihin komentoihin samanaikaisesti aiheuttaen paljon sekaannusta, etenkin kun molemmat pidetään läheisyydessä. On parasta pitää molemmat nämä Alexa-laitteet erillisissä huoneissa tai vaihtaa yhden niistä herätyssana, jos aiot käyttää niitä samassa huoneessa.

Fire TV Cube Echo Dot kuitenkin kuuntelee ja suorittaa komentojasi. Mutta tällaisen laitteen todellinen voima on sen kyky kuulla ei-niin ihanteellisissa ääniolosuhteissa. Siellä Echo Dot todella loistaa. Se kuulee ja tunnistaa käskysi koko huoneesta ja jopa ääneen kuuluvalla musiikilla. Testasin henkilökohtaisesti Echo Dotia kotiteatterini kanssa ja tulokset olivat ilahduttavia. Yli 5 jalkaa ja melko kovaa musiikkia soittaen, se kuuli minut ja suorittaa komennot.

“Alexa, lisää äänenvoimakkuutta”

“Alexa, käännä äänenvoimakkuus”

“Alexa, soita edellinen kappale”

“Alexa, soita seuraava kappale”

Yritä olla pitämättä Kuutio liian lähellä häivyttävää kaiutinta, tai sinun on ehkä huutaa keuhkosi, jotta Echo Dot kuulee sinut.

Olin utelias tietämään, kuinka Echo Dot toimisi Fire TV Cube -rajapinnan kanssa, koska Alexa on Fire TV 2017 tarjoaa rajoitetun toiminnallisuuden. Echo Dot avasi nopeasti kaikki pyytämätni sovellukset, vei minut asetuksiin, etsi minulle sovelluksia, auttoi minua lataamaan sovelluksia ja joukon muita asioita. Olin kuitenkin pettynyt siihen, kuinka se käsitteli pyyntöni siirtyä aloitusnäytön sovellusluettelossa sekä Omat sovellukset -sovelluksessa & Kanavat-segmentti. Minulla oli paljon parempi ratkaisu kaukosäätimen kanssa kuin saada rypistynyt antamaan komentoja, joita Alexa ei pystynyt suorittamaan.

Mutta minua ei halunnut lannistaa. Tiesin, että Echo Dots -ominaisuudet ulottuvat huomattavasti Kuubin käyttöliittymän ulkopuolelle, ja se voi tehdä paljon enemmän minulle.

Törmäsin toiseen haasteeseen Alexan kanssa. Kun pyysin häntä avaamaan Netflix, Hulu, Downloader tai ES File Explorer, se käynnisti nämä sovellukset nopeasti. Kun käsken hänen ajaa Kodi, Mobdro ja Tea TV, hän hämmentyi eikä voinut avata näitä sovelluksia. Mitä eroa? Kaikki sovellukset, jotka Alexa voisi nopeasti avata, ladataan Amazon App Storesta. Sovellukset, joita ei voinut ladata sivulle FireStickissä. Alexa on kyllä ​​fiksu avaamaan App Store -sovelluksia, mutta ei tarpeeksi älykäs suorittamaan kolmannen osapuolen sivulle ladattavia sovelluksia.

Fire TV Cube -sovelluksessa on sama 0,6 tuuman Echo Dot -kaiutin kuin 50 dollarin Echo Dot -kaiuttimessa. Se on peruskaiutin ilman kaiuttimia ja ilman Dolby-tukea. Äänenlaatu on hyväksyttävää, kun haluat nauttia musiikista pienellä äänenvoimakkuudella etkä halua kytkeä päälle suurempia kaiuttimia, koska ne kuluttavat enemmän virtaa.

Kääri - Fire TV -kuutiokatsaus

Jos sinulla on Fire TV 2017, Fire TV Cuben ostamisella ei ole paljon järkeä. Haluaisin mieluummin ostaa 50 dollarin Echo Dot ja 15 dollarin Ethernet-sovittimen ja säästää silti yli 50 dollaria. Jos haluat lisää tallennustilaa, voit aina ostaa OTG-sovittimen erikseen. Laadukas OTG-sovitin maksaa sinulle välillä 5–10 dollaria. Ja älä unohda, että Cube ei lähetä HDMI-kaapelia laatikkoon. Sinun on ostettava se erikseen. 6-jalan kaapeli maksaa noin 8 dollaria.

Uskon, että Amazon olisi voinut pakata lihavamman laitteen kuin mitä se toimittaa 120 dollarilla. Itse en halua maksaa ylimääräistä 10 dollaria tehokkaammasta suorittimesta. Kaikki Fire TV -laitteet ovat hiukan hitaita.

Jos sinulla ei ole jo Fire TV: tä, mielestäni Fire TV Cube voisi olla hyvä alku. Koska se massoi kaksi laitetta yhdeksi, asennuksesi olisi vähemmän sotkuinen. Echo Dot on aivan yhtä hyvä Cuben kanssa kuin se on erikseen. Voit hallita älykkäitä laitteitasi, televisiota, kotiteatterijärjestelmiäsi ja laajaa valikoimaa älylaitteita.

Related:

Kuinka Jailbreak FireStick
Parhaat Fire Stick -sovellukset
Paras VPN Fire Stickille
Kuinka asentaa Google Play Fire TV Stick -sovellukseen
Kuinka asentaa Terrarium TV Fire Stickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me