Popular Kodi Popular Shut Down: Inilah Apa Yang Boleh Anda Lakukan

>

Dalam siaran ini, anda akan belajar bagaimana untuk terus menstrim dan menonton kandungan kegemaran anda selepas penutupan tambahan Kodi yang popular.

penutupan tambahan kodi

Berikutan penangkapan pemaju tambahan Kodi, banyak pemaju lain telah menutup kedai-kedai mereka dengan jelas sebelum ini. Repositori Kehebatan dimatikan kurang dari seminggu yang lalu, sementara repositori popular lain seperti Maverick TV, 13Clowns, dan Eggman diikuti tidak lama lagi.

Popular Kodi Addons Shutdown

Akibatnya, banyak tambahan yang digunakan dan popular dengan serta-merta pergi ke luar talian, meninggalkan pengguna dalam keadaan kekeliruan. Berikut ialah senarai addon penting yang tidak lagi tersedia:

- TV Maverick
- Supremasi (termasuk semua Supremacy addons)
- 13 Badut
- Gen-X
- Di Flix
- Berlebihan
- Takdir
- Yoda
- Monster Munch

Nota: Naga Magic dan tambahan Yoda Kodi boleh didapati melalui repositori baharu dan kami telah mengemas kini panduan pemasangan. Walau bagaimanapun, sejak repositori induk mereka tidak lagi tersedia, kami tidak dapat menjamin kebolehpercayaan mereka. 

Jadi, Apa yang Kita buat Sekarang?

Oleh kerana ini adalah tambahan Kodi yang paling banyak digunakan untuk streaming, mencari alternatif yang betul telah menjadi beberapa tugas. Tetapi, jangan risau! Kami mempunyai anda dilindungi. Kami telah memperbaharui senarai Kodi Terbaik dengan beberapa addons baru dan berfungsi. Anda akan mendapati banyak pilihan streaming sejuk pada senarai ini untuk Filem, Siri TV, TV Live, Sukan dan banyak lagi.

Sebelum saya mula, saya ingin mengingatkan anda bahawa tindakan undang-undang diambil terhadap penyedia Kodi addon. Walau bagaimanapun, tindakan keras mungkin tidak terhad hanya kepada pemaju. Terdapat kemungkinan besar pengguna yang mengalir dari sumber-sumber pihak ketiga itu mungkin juga dituntut.

Untuk kekal di sisi yang selamat, saya cadangkan menggunakan VPN sepanjang masa semasa streaming. Saya secara peribadi menggunakan ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya termasuk FireStick, Android TV Box, Mobiles & PC. Saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

Bulan ini, ExpressVPN juga menawarkan 49% off + 3 bulan tambahan pada rancangan tahunannya.

Sekarang aktiviti penstriman anda adalah peribadi, berikut adalah beberapa cadangan kami:

1. Keluaran Redux: Addon ini menawarkan banyak filem dan pertunjukan. Terakhir saya periksa, ia menarik beberapa aliran kerja.

Cara Pasang Redux Keluaran pada Kodi

2. 7 daripada 9: Dengan kandungan pustaka kandungan dan kategori penstriman yang luas, 7 Daripada 9 telah menjadi salah satu kegemaran kami. Ia adalah tambahan all-in-one dengan Filem, Siri, Sukan, TV Live, dan banyak lagi

Cara Pasang 7 Daripada 9 pada Kodi

3. Tidak terhad: Tambahan lagi dengan pelbagai kategori penstriman termasuk filem dan pertunjukan biasa serta TV, sukan, anime dan banyak lagi..

Bagaimana untuk memasang Limitless Kodi Addon

4. Movie Theatre Butter: Ini adalah satu lagi alternatif yang sesuai untuk Kodi addons yang telah ditutup. Movie Theatre Butter mempunyai kandungan kandungan atas permintaan yang luas. Ia datang dalam dua varian: satu klik dan multi-aliran.

Cara Memasang Mentega Filem Teater di Kodi

Mengapa Tidak Cuba APK untuk Streaming?

Tindakan keras di masa lalu dan yang baru-baru ini menunjukkan bahawa Kodi bukan pilihan aliran yang paling boleh dipercayai. Walaupun terdapat masih banyak puluhan addons yang bekerja, anda tidak boleh memastikan jika mereka masih boleh didapati esok (atau bahkan saat seterusnya).

APK streaming, sebaliknya, nampaknya agak kurang terdedah kepada serbuan digital oleh polis digital. Terdapat banyak APK di luar sana yang telah tinggal dilalui masa-masa sukar. Oleh itu, mengapa tidak menganggapnya sebagai alternatif yang mungkin (malah pengganti) untuk Kodi.

Berikut adalah beberapa APK yang kami cadangkan:

1. Cinema HD APK: Dikenali dengan perpustakaan kandungan yang besar, antara muka mesra pengguna dan penstriman berkualiti tinggi, Cinema APK adalah pilihan yang mudah bagi mereka yang ingin menonton filem dan rancangan TV.

Cara Pasang APK Cinema di FireStick

2. CyberFlix TV: Dengan katalog media yang besar dan kemudahan penggunaan, CyberFlix TV adalah salah satu daripada APK kegemaran kami untuk filem dan siri permintaan. Ia adalah percuma dan telah wujud selama beberapa waktu.

Cara Pasang CyberFlix TV di FireStick

3. BeeTV: Ini adalah satu lagi APK yang sangat popular yang anda ingin cuba. BeeTV menawarkan pustaka media padat dan antara muka mesra pengguna dan cecair.

Cara Pasang BeeTV pada FireStick

4. Mobdro: Jika TV Langsung ada di fikiran anda maka mungkin tiada yang lebih baik daripada Mobdro. Dengan beratus-ratus saluran dari seluruh dunia dan aliran gred utama, Mobdro adalah teman streaming sempurna anda.

Bagaimana Memasang Mobdro pada FireStick

Kami sangat mengesyorkan menggunakan Debrid Tanah

Debrid sebenar adalah penghasil premium yang memberikan anda akses kepada berpuluh-puluh pautan penstriman berkualiti tinggi yang sebaliknya tidak tersedia.

Aliran yang diambil oleh Debrid Tanah lebih dipercayai. Debrid sebenar juga mengurangkan penimbangan ke tahap yang hebat.

Anda boleh menggabungkan Debrid Real kepada Kodi addons serta APK.

Untuk kurang daripada $ 5 sebulan, pengalaman streaming anda akan meningkat secara dramatik.

Cara Menyediakan dan Menggunakan Debrid Tanah

Perkataan Akhir

Walaupun penutupan pelbagai repositori Kodi popular dan addons adalah satu kemunduran, bersyukur kami masih mempunyai banyak pilihan streaming yang kami miliki. Bukan sahaja terdapat banyak tambahan kerja yang terkemuka, tetapi anda juga boleh menggunakan APK untuk menonton kandungan kegemaran anda. Saya berharap artikel ini membantu anda melompat kembali ke kereta api aliran.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me