Ressurser for skjæring av Amazon FireStick-ledninger

>

Hvis du er en eksisterende FireStick-bruker eller planlegger å kjøpe en, er dette den eneste ressursen du noen gang vil trenge. I denne guiden vil jeg ta deg gjennom hvert eneste triks du måtte trenge for å streame filmer, Live TV, show, sport eller andre ting.


firestick

Amazon FireStick er en liten, men likevel utrolig nyttig medieenhet, som umiddelbart konverterer all vanlig TV til en smart-TV. Den kobles til HDMI-porten på TVen din og lar deg streame favorittinnholdet ditt via Wi-Fi. FireStick er en bærbar enhet som du kan skli i lommen og bære den overalt. Så lenge du har tilgang til en TV med HDMI-inngang og Wi-Fi, kan du bruke FireStick hvor som helst du vil.

FireStick er en kostnadseffektiv måte å åpne opp hele verden av strømningsmuligheter for deg. Den siste FireStick 4K koster 49,99 dollar. Den nye enheten har 4K-streamingfunksjoner, en betydelig oppgradering fra forgjengeren som bare tilbyr Full HD (1080) streaming.

FireStick kjører på en modifisert versjon av Android-operativsystemet og bruker Amazon Store som den offisielle app-butikken. Det er mange titalls apper og spill å laste ned og bruke.

I tillegg til de populære, abonnementsbaserte underholdningstjenestene som Netflix, Hulu, Prime Videos, gir FireStick deg også tilgang til ubegrenset gratis streaming gjennom tredjepartsapper og Kodi media player. FireStick lar deg enkelt laste ned tredjepartsapper som ikke finnes i Amazon Store.

Merk denne siden for å holde deg oppdatert med den siste utviklingen på FireStick, Kodi og andre streamingapper.

FireStick: Komme i gang

Koble FireStick-enheten til strømkilden, og koble den til TV-en din via HDMI-porten. La den slå seg opp. Hvis dette er første gang, vil enheten føre deg gjennom en enkel konfigureringsprosess. Du trenger en Amazon-konto og Wi-Fi for oppsettet. Du kan lære hele konfigureringsprosessen ved å bruke lenken nedenfor.

Slik konfigurerer du FireStick for første gang

Se gratis filmer, TV-serier, sport

Nå som din FireStick er klar, er det neste du ønsker å begynne å se gratis filmer, TV-serier, sport og annet innhold du ønsker. Så i neste del av artikkelen vil jeg dele interessante guider for å lade FireStick din. Fortsett å lese!

Jailbreak Fire Stick

De fleste av brukerne jailbreak sine FireStick for streaming av gratis innhold på deres enhet. "Jailbreak" -uttrykket her er ikke noe som å leke med maskinvaren din, men bare installere en app som heter "Kodi" som ikke er tilgjengelig på Amazon App Store. Så du kan være trygg på at jailbreaking din FireStick er helt trygt og ikke annullerer garantien. Du kan bruke lenken nedenfor for å forstå trinnvis veiledning.

Hvordan Jailbreak FireStick

Hold deg unna trøbbel

Før du begynner å bruke Jailbroken FireStick, vil jeg advare deg om at du må bruke en god Fire Stick VPN slik at streamingaktivitetene dine forblir private. Regjeringen din, Internett-leverandøren din og til og med visse tredjepartsenheter kan holde oversikt over alle dine online aktiviteter (inkludert aktiviteter relatert til FireStick-bruk).

Når du jailbreak FireStick eller bruker tredjeparts underholdningsapper for gratis streaming, kan du lande i juridiske problemer. Selv om jeg aldri godkjenner streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold, mener jeg sterkt at personvernet ditt aldri må kompromitteres. Derfor anbefaler jeg å bruke en VPN.

Jeg bruker ExpressVPN på strømmenhetene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme. Du kan installere det raskt ved å bruke lenken nedenfor.

Slik installerer og bruker du en VPN på FireStick

Kodi: En one-stop-shop for alle dine streamingbehov

Jeg tror at du har brutt din FireStick med Kodi fengslet etter lenken over. Men du må vite at Kodi er en mediaspiller, uten eget innhold. Imidlertid, med Kodi addons og builds, åpner du deg for uendelige strømningsmuligheter på FireStick.

For å komme i gang med Kodi på FireStick, trenger du noen tillegg. Her er noen nyttige ressurser:

For nybegynnere - Hvordan bruke Kodi

Min komplette samling av Addons - Beste Kodi Addons

En må-vite guide - Hvordan installere et tillegg på Kodi

Populære tillegg

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7 av 9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

Du trenger bare addon for å begynne å strømme favorittinnholdet. Kodi builds er ikke-essensielle, men anbefales. En build forbedrer opplevelsen din med en visuell oppgradering til grensesnittet og ved å legge til flere interaktive elementer i grensesnittet. Bygninger kommer vanligvis også med forhåndsinstallerte tillegg. De topprangerte byggene holder seg oppdatert med de nyeste og populære tilleggene.

Min komplette samling av bygg - Beste Kodi Builds

Populære bygninger

Titanium Kodi Build

Ingen grenser Magic Builds

Xanax Build

Effektiviser bygging

Noen ganger kan du få problemer med Kodi. I så fall er det noen ressurser som kan komme til nytte nedenfor.

Slik tilbakestiller du Kodi på FireStick

Hvordan slutte å buffere på Kodi

Slik løser du ‘Mislyktes i å installere en avhengighetsfeil’ på Kodi

For å ta din Kodi-opplevelse til et helt nytt nivå, anbefaler jeg å registrere deg for Real Debrid. Denne tjenesten legger til dusinvis av høykvalitets premium-koblinger av høy kvalitet når du ber om videoavspilling. Disse koblingene tilbyr Full HD-streaming og har den høyeste suksessraten for avspilling. Real Debrid er den beste multi-hostor for Kodi og sørger for at du møter minst mulig buffering mens du ser på favorittvideoen din.

Hvordan bruke Real Debrid sammen med Kodi

Beste streamingapper for FireStick

Det er mange apper for streaming av høy kvalitet på Amazon Store. FireStick lar deg også abonnere på forskjellige kanaler eller velge betal-per-visning-streaming. Det er flott. Men det koster deg penger, noen ganger mye.

Firesticks virkelige potensiale ligger i muligheten til å støtte tredjepartsapper som lar deg utforske ubegrensede filmer, show, live TV, sport og mye mer gratis. Å bruke tredjepartsapper for gratis streaming har ofte blitt kjent som ‘Jailbreaking’.

Det er mange apper der ute. Imidlertid er ikke alle egnet for FireStick. Det er bare en haug Android-apper som tilpasser seg TV-skjermen. For en god opplevelse, må appen være fjernvennlig.

Her er våre ressurser og anbefalinger:

Cinema APK (HD Movies) - Denne appen har raskt beveget seg opp stigen og er muligens den beste gratis streaming-appen i byen.

Titanium TV - Denne appen er kjent som Terrarium TV-klonen, og lar deg se alle favorittfilmene og -programmene gratis.

Mobdro - Dette er den perfekte appen for snorene som vil se live-TV på FireStick

CyberFlix TV - En annen klone av Terrarium TV, denne appen for filmer og show har gjort et flott inntrykk på veldig kort tid

UnlockMyTV - Denne on-demand appen gir deg et stort bibliotek med filmer og show for uendelige timer med overstadig sett

Her er listen over alle populære og beste FireStick-apper du kan prøve.

Andre populære ressurser for FireStick

Hvordan installere Downloader på FireStick

Hvordan installere Mouse Toggle på FireStick

Hvordan installere MX Player

Slik installerer du FileLinked på FireStick

Slik løser du FireStick-fjernproblemer

Brann-TV / Stick-varianter

For tiden er fire varianter av Fire TV tilgjengelig for kjøp som følger:

Fire TV Stick 4K: Den siste utgaven av Fire TV Stick-serien, denne 3. generasjons enheten støtter 4K (UHD) -avspilling og den helt nye Alexa Voice Remote.

Fire TV Stick (eller ganske enkelt FireStick): Denne andregenerasjons streamingenheten er fortsatt den mest populære i Fire TV-serien.

Fire TV Generation 3: Med litt mer prosessorkraft, dobbelt så mye RAM og 4K-støtte, er denne Fire TV-enheten en betydelig forbedring i forhold til Fire TV Stick

Fire TV Cube: Utstyrt med Echo Dot og Far-Field Voice Recognition, er Fire TV Cube den mest avanserte av alle. Ikke bare sørger det for en utrolig underholdningsopplevelse, det beviser også dens bruksverdi ved å la deg styre alle smarte apparater hjemme med stemmen din.

Fire TV StickFire TV Stick 4KBrann-TV (3. generasjon)Fire TV Cube
Pris $ 39.99 $ 49.99 $ 69.99 $ 119.99
4K Ultra HD Nei Ja Ja Ja
HDR-10 Nei Nei Ja Ja
Innebygd høyttaler Nei Nei Nei Ja
Far-field Voice Control Nei Nei Nei Ja
Alexa Voice Remote Ja Ja Ja Ja
Prosessor (firkjerne) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
Oppbevaring 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
RAM 1GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Støttet lyd Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet-adapter Kjøpt separat Kjøpt separat Kjøpt separat Inkludert

Konklusjon

Så her er alt du trenger for å komme i gang med FireStick. Jeg vil gjerne høre fra deg. Gi meg beskjed om hvordan det har vært med FireStick via kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me