Amazon FireStick ajánlatok: 2019. fekete péntek

>

Ebben a bejegyzésben áttekintjük néhány izgalmas 2019. évi fekete péntek ajánlatot az Amazon Fire TV és a FireStick eszközökre..

Az Amazon júliusi miniszterelnöki ügyletei zsákmányt jelentettek. Ha azonban elmulasztotta, ne aggódjon. A fekete péntek ajánlata nem kevesebb. Az Amazon ismét hatalmas kedvezményeket kínál a Fire TV eszközök sorozatához. Míg a fekete péntek értékesítése más eszközökön egy kicsit korábban kezdődött, a FireStickre vonatkozó hatalmas árengedmények 2019. november 27-től lesznek elérhetők..

Nem tudjuk, meddig tartanak az ajánlatok. Tehát, ha még nem megragadta, csináld most.

A legjobb tűzoltó ajánlatok a 2019. évi péntekre

A FireStick az egyik legnépszerűbb streaming eszköz. Nem csak a rengeteg népszerű Fire TV-alkalmazáshoz és csatornához, például a Netflixhez, a Hulu-hoz, a Starz-hez, a HBO-hez és más csatornákhoz férhet hozzá, rengeteg harmadik féltől származó alkalmazást telepíthet a Fire TV Stick-re. A FireStick segítségével végtelen streaming lehetőségek vannak.

FireStick fekete péntek ajánlatok 2019-ben

Itt vannak a megragadások kedvezményei:

FireStick 2. generáció: 19,99 USD (eredeti ár 39,99 USD)

Fire Stick 2nd Gen + 2 hónapos showtime előfizetés: 19,99 USD (eredeti ár 39,99 USD). Csak a miniszterelnökök számára érhető el

FireStick 4K: 24,99 USD (eredeti ár 49 USD)

2. generációs Fire Stick Echo Dot Csomaggal: 41,99 USD (eredeti ár 89,98 USD). Használja az ECHOTV kódot a fizetés során

Fire Stick 4K visszhang pontcsomaggal: 46,99 USD (eredeti 99,98 USD). Használja az ECHO4K kódot a fizetés során

FireStick 4K az AmazonBasics HD antennával: 59,99 USD (eredeti ár 90,96 USD)

  Best VPN Deals (Black Friday 2019): FireStick, Kodi, Netflix, Torrenting VPN

Mi a különbség a FireStick 4K és a FireStick 2nd Gen között??

Funkcionálisan alig van különbség a FireStick 4K és a Firestick 2nd Gen (nem-4K) között. A felbontás és a vizuális vonzerő viszont a különbség figyelemre méltó lehet.

Először is, a FireStick 4K támogatja az Ultra HD (UHD), amelyet népszerűbben 4K felbontásnak hívnak. Ezen felül HDR10 és Dolby Vision funkciókkal rendelkezik a nagyobb kontrasztért, a gazdagabb színekért és az élesebb képekért. Másrészt a FireStck 2nd Gen csak Full HD (1080p) minőségben képes streamálni. Nem kínál HDR vagy Dolby Vision támogatást.

Úgy tűnik, hogy a FireStick 4K sokkal jobb megtekintési élményt nyújt. Van azonban fogás. 4K-os kompatibilis TV-vel kell rendelkeznie ahhoz, hogy kihasználhassa az eszköz képes felbontását. Ezenkívül a streaming alkalmazásnak 4K videóval is kell rendelkeznie. A legtöbb streaming-platform, például a Netflix vagy a Hulu, az előfizetési tervtől függően 4K-streaming-et kínál.

Ha nem rendelkezik 4K-s televízióval, akkor ugyanúgy vásárolhat FireStick 2nd Gen-t. Ha azonban a jövőben tervezi a TV-készülék frissítését, akkor jó ötlet lenne 4K-t vásárolni, főleg, ha csak 5 dollárba kerül. többet a fekete péntek időszakában.

Források a FireStick felhasználók számára

Miután megszerezte FireStick-jét, rengeteg dolgot megtehet vele. Itt van néhány közülük:

Első alkalommal állítsa be a FireStick alkalmazást: A FireStick első csatlakoztatásakor be kell állítania. A telepítési folyamat során összekapcsolja az eszközt a Wi-Fi-vel, bejelentkezik az Amazon-fiókjával, és konfigurálja a távirányítót. Itt található az útmutató az Amazon Fire Stick első üzembe helyezéséhez.

Jailbreak FireStick: Kihúzhatja a FireStick készüléket, és hozzáférhet rengeteg ingyenes tartalomhoz, beleértve a filmeket, műsorokat, élő TV-t, sportot és egyebet. A börtön törése nagyon egyszerű, és nem igényel speciális műszaki ismereteket. Ez is teljesen biztonságos.

FireStick börtönbe helyezése (Útmutató képernyőképekkel)

Video útmutató a Jailbreak a FireStick-hez

Telepítse harmadik féltől származó alkalmazásokat: FireStick támogatja az Amazon Store-ot, ahol rengeteg alkalmazást találhat eszközéhez. Vannak olyan fantasztikus alkalmazások, amelyek nem érhetők el az áruházban. Szerencsére a FireStick lehetővé teszi azon harmadik féltől származó alkalmazások letöltését, amelyek nem találhatók az Amazon Store-ban. Fedezze fel a legjobb Amazon Fire TV Stick alkalmazások listáját egy csodálatos élményért.

  Legjobb VPN-ajánlatok (2019. Fekete Péntek): FireStick, Kodi, Netflix, Torrenting VPN

Védje a FireStick-et egy VPN-sel: Úgy véljük, hogy az online streaminghez a VPN kötelező eszköz. A VPN segítségével anonim módon folytathat adatfolyamot, anélkül, hogy aggódnia kellene a megfigyelés, a hackerek és az azonosító tolvajok miatt. Ezenkívül a VPN segít felszabadítani a régiókra korlátozott tartalmakat olyan népszerű streaming szolgáltatásokban, mint a Netflix és a Hulu. A cikk írásakor több fekete-péntek VPN-ajánlat is létezik, de az ExpressVPN a kedvencem és az egyik legjobb VPN a Firestick számára. Az ExpressVPN Fire Fire Stick-re történő telepítéséhez kövesse ezt az útmutatót.

Íme néhány további FireStick erőforrás, amelyek hasznosnak találhatók:

  • A legjobb FireStick csatornák
  • Legjobb IPTV szolgáltatások
  • Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re
  • A legjobb Kodi kiegészítők
  • A legjobb Kodi épít

FireStick fekete péntek akcióinak GYIK

Íme néhány a leggyakrabban feltett kérdések és azok válaszai:

Mikor kezdődik a Fire TV Stick fekete péntek ajánlata?

Míg az alapvető Amazon Fekete Pénzügyek néhány nappal korábban kezdődtek, addig a Fire TV Stick 2019. november 27-től kerül forgalomba.

Mi véget ér a fekete péntek üzlet??

Az Amazon nem határozott meg határidőt az ügyletekre. Reméljük, hogy ez legalább péntekig tart. Nem vagyunk biztosak benne. Ezért érdemes lehet a lehető leghamarabb megvásárolni.

Az Amazon elindítja a Cyber ​​hétvégi eladást is, amely egy hétig tart. Nem mondhatjuk azonban, hogy az üzletek ilyen jók lesznek-e.

Az Amazon több engedményt kínál ebben az évben, mint az előző?

Igen, a Fire TV Stick (nem 4K) 24,99 dollárért volt elérhető 2018-ban, szemben az idei 19,99 dollárral. A Fire TV Stick 4K ára tavaly 34,99 dollár volt, szemben a 2019-es 24,99 dollárral.

összefoglalás

Az Amazon ebben az évben ismét a Fekete Péntek üzleteit futtatja a Fire TV és a Fire TV Stick eszközökön. A tavalyi évhez képest azonban 2018-hoz képest a 2019-es üzlet minden bizonnyal jobb. Mint mondtam, nem vagyunk biztosak benne, hogy az ügyletek meddig tartanak. Tehát a lehető leghamarabb tegye meg kedvenc ajánlatát.

  Legjobb VPN-ajánlatok (2019. Fekete Péntek): FireStick, Kodi, Netflix, Torrenting VPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me