Amazon FireStick-erbjudanden: Black Friday 2019

>

I det här inlägget tittar vi på några av de spännande Black Friday-erbjudandena från 2019 för Amazon Fire TV och FireStick-enheter.

Amazons Prime Day-erbjudanden i juli var en plundring. Men om du missade det, oroa dig inte. Black Friday-erbjudanden är inte mindre. Amazon erbjuder återigen enorma rabatter på Fire TV-enheterna. Medan Black Friday-försäljningen på andra enheter startade lite tidigare kommer massiva rabatter på FireStick att finnas tillgängliga från 27 november 2019.

Vi vet inte hur länge erbjudandena kommer att pågå. Så om du inte har tagit tag i det ännu, gör det nu.

bästa firestick-erbjudanden för svart fredag ​​2019

FireStick är en av de mest populära strömningsenheterna. Inte bara får du tillgång till massor av populära Fire TV-appar och kanaler som Netflix, Hulu, Starz, HBO och mer, du kan också installera massor av tredjepartsappar på din Fire TV Stick. Med FireStick finns det oändliga strömningsalternativ.

FireStick Black Friday-erbjudanden 2019

Här är rabatterna för att ta tag i:

FireStick 2nd Gen: 19.99 $ (originalpris 39.99 $)

Fire Stick 2nd Gen + 2-månaders Showtime-prenumeration: 19.99 $ (originalpris 39.99 $). Endast tillgängligt för premiärmedlemmarna

FireStick 4K: 24.99 $ (originalpris 49 $)

Fire Stick 2nd Gen med Echo Dot Bundle: 41,99 $ (originalpris 89,98 $). Använd koden ECHOTV under kassan

Fire Stick 4K med Echo Dot Bundle: 46,99 $ (original $ 99,98). Använd koden ECHO4K under kassan

  Bästa VPN-erbjudanden (Black Friday 2019): FireStick, Kodi, Netflix, Torrenting VPN

FireStick 4K med AmazonBasics HD-antenn: 59,99 $ (originalpris 90,96 $)

Vad är skillnaden mellan FireStick 4K och FireStick 2nd Gen?

Funktionellt finns det knappt några skillnader mellan FireStick 4K och Firestick 2nd Gen (icke-4K). Men när det gäller upplösning och visuell överklagande kan skillnaden vara anmärkningsvärd.

Först stöder FireStick 4K Ultra HD (UHD), vilket är mer populärt känt som 4K-upplösning. Dessutom har den HDR10 och Dolby Vision för större kontrast, rikare färger och skarpare bilder. Å andra sidan kan FireStck 2nd Gen endast strömma i upp till Full HD (1080p) kvalitet. Det erbjuder inte HDR eller Dolby Vision-stöd.

Uppenbarligen ger FireStick 4K en mycket bättre tittarupplevelse. Men det finns en fångst. Du måste ha en 4K-kompatibel TV för att kunna utnyttja upplösningskvaliteten som enheten kan. Dessutom måste streaming-appen också ha 4K-videor. De flesta strömningsplattformar, som Netflix eller Hulu, erbjuder 4K-strömning beroende på prenumerationsplanen.

Om du inte har en 4K-TV kan du lika bra köpa FireStick 2nd Gen. mer under denna Black Friday-period.

Resurser för FireStick-användare

När du väl har din FireStick finns det mycket du kan göra med den. Här är några av dem:

Ställ in FireStick för första gången: När du ansluter din FireStick första gången måste du ställa in den. Under installationsprocessen ansluter du enheten till Wi-Fi, loggar in med ditt Amazon-konto och konfigurerar din fjärrkontroll. Här är vår guide för hur du ställer in Amazon Fire Stick första gången.

Jailbreak FireStick: Du kan jailbreak din FireStick och få tillgång till massor av gratis innehåll inklusive filmer, program, live-tv, sport och mer. Jailbreaking är mycket enkelt och kräver ingen speciell teknisk kunskap. Det är också helt säkert.

  Bästa VPN-erbjudanden (Black Friday 2019): FireStick, Kodi, Netflix, Torrenting VPN

Hur man jailbreak en FireStick (guide med skärmdumpar)

Videoguide till Jailbreak a FireStick

Installera appar från tredje part: Din FireStick stöder Amazon Store, där du kan hitta massor av appar för din enhet. Det finns dock några fantastiska appar som inte finns tillgängliga i butiken. Tack och lov, FireStick låter dig sidbelasta de tredjepartsappar som du inte hittar i Amazon Store. Utforska vår lista över bästa Amazon Fire TV Stick-appar för en fantastisk upplevelse.

Skydda FireStick med VPN: För online-streaming tror vi att ett VPN är ett måste-ha verktyg. Med ett VPN kan du strömma anonymt utan att behöva oroa dig för övervakning, hackare och identitetstjuvar. Dessutom hjälper ett VPN dig att blockera regionbegränsat innehåll på populära streamingtjänster som Netflix och Hulu. Vid skrivandet av denna artikel finns det flera Black Friday VPN-erbjudanden, men ExpressVPN är min favorit och en av de bästa VPN: erna för Firestick. Du kan följa den här guiden för att installera ExpressVPN på Fire Stick.

Här är några andra FireStick-resurser som du kan hitta användbara:

  • Bästa FireStick-kanaler
  • Bästa IPTV-tjänster
  • Hur du installerar Kodi på FireStick
  • Bästa Kodi Addons
  • Bästa Kodi Builds

Vanliga frågor om FireStick Black Friday-erbjudanden

Här är några av de vanligaste frågorna och deras svar:

När börjar Fire TV Stick Black Friday Deal?

Medan de grundläggande Amazon Black Friday-erbjudandena startade några dagar tidigare, kommer Fire TV Stick att säljas från 27 november 2019.

Vad slutar Black Friday-affären?

Amazon har inte angett något slutdatum för erbjudandena. Vi hoppas att det kommer att pågå åtminstone till fredag. Men vi är inte säkra. Därför kanske du vill göra köpet så snart som möjligt.

  Bästa VPN-erbjudanden (Black Friday 2019): FireStick, Kodi, Netflix, Torrenting VPN

Amazon startar också Cyber ​​Monday-försäljningen, som kommer att pågå i en vecka. Men vi kan inte säga om erbjudandena kommer att vara lika bra som dessa.

Är Amazon som erbjuder fler rabatter i år än förra?

Ja, Fire TV Stick (icke-4K) var tillgängligt för $ 24.99 under 2018 jämfört med $ 19.99 i år. Fire TV Stick 4K prissattes 34,99 dollar förra året i motsats till 24,99 dollar 2019.

Sammanfattning

Amazon kör Black Friday-erbjudanden på Fire TV och Fire TV Stick-enheter igen i år. Men jämfört med förra året, jämfört med 2018, är affären 2019 verkligen bättre. Som sagt är vi inte säkra på hur länge affären kommer att pågå. Så få din favoritavtal så snart som möjligt.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me