Hoe Covenant Addon op Kodi te installeren

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je Covenant op Kodi 18.5 Leia en oudere versies installeert. De add-on is nu beschikbaar om te installeren vanuit Covenant Repo.

Convenant Kodi-add-on is vanaf januari 2020 bijgewerkt naar de nieuwste versie 1.1.33. Dit is de eerste update in enkele maanden. Het lijkt erop dat de add-on nieuw leven is ingeblazen door de nieuwe ontwikkelaars. Het werkt nu goed. 

Covenant is nu ook beschikbaar via twee repositories - Covenant en cy4Root. Ik heb beide links in de gids verstrekt.

Exodus Kodi Addon regeerde lange tijd de wereld van Kodi-add-ons. De ondergang van Exodus resulteerde in de opkomst van ladingen van Exodus Forks. Uit al deze vorken was degene die opviel Verbond. Het was in veel opzichten de echte erfgenaam en opvolger van Exodus, waardoor het het beste alternatief voor Exodus was. Allereerst waren zowel Exodus als Covenant ontwikkeld door dezelfde ontwikkelaar Lambda, waardoor het een officiële vork is. Covenant heeft zelfs dezelfde gebruikersinterface als zijn voorganger.

Verbond vulde niet alleen de schoenen van Exodus, maar het was ook in veel opzichten beter dan Exodus. Het was veel stabieler en bood veel meer functies. Lambda was zelfs gestopt met het bijwerken van Exodus, wat Verbond tot het beste alternatief voor Exodus maakte.

Exodus werd later herrezen en beide add-ons samen werkten geruime tijd goed. Ze zijn niet meer zo populair als vroeger, vooral omdat de vele nieuwe en beter presterende on-demand add-on's zijn voortgebracht. Toch zijn veel Kodi-gebruikers nog steeds op zoek naar Covenant en Exodus. Het goede nieuws is dat beide add-ons pas recent zijn bijgewerkt en nu goed werken.

Als je Kodi op je FireStick of pc hebt geïnstalleerd, zou ik zeggen dat Covenant nog steeds een must-try-add-on is.

In deze tutorial laten we u dat zien hoe Covenant op Kodi 18 Leia te installeren in een aantal zeer eenvoudig te volgen stappen. Houd er rekening mee dat u op dezelfde manier een andere video-add-on / of elke andere Kodi-add-on kunt installeren.

Hoe Covenant op Kodi te installeren

We zullen de Covenant-repository gebruiken om de Covenant-add-on op Kodi te installeren. Dit zijn de stappen:

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

STAP 1: Start Kodi en klik op het menu Instellingen.

download Covenant Kodi

STAP 2: Klik Systeem instellingen (Gebruikers van Kodi Leia zullen klikken Systeem)

Kodi verbond addon

STAP 3: Klik met de linkermuisknop Add-ons

STAP 4: Klik in hetzelfde scherm op Onbekende bronnen toggle

installeer convenant kodi addon

STAP 5: Klik Ja als daarom gevraagd wordt

verbond addon op kodi

STAP 6: Klik nu op Bestandsbeheer openen zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding (in Kodi Leia staat deze optie in de bovenste rij)

Verbond Kodi

STAP 7: Klik nu op Bron toevoegen.

hoe Covenant Kodi te installeren

STAP 8: Wanneer u op Open bron toevoegen klikt, verschijnt een vak. Gewoon klikken . Er verschijnt een nieuw menu waarin u wordt gevraagd om de padnaam / URL in te voeren. Typ gewoon https://covenant01.github.io/zip in het vak zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding en klik OK

Alternatieve link (als de bovenstaande link niet werkt): https://cy4root2.github.io/zip

verbond kodi addon

STAP 9: Zet in de volgende stap Verbond in de naam van de mediabron zoals hieronder weergegeven (of een andere bronnaam die u leuk vindt). Controleer dit zorgvuldig voordat u verder gaat. Klik vervolgens alleen op OK.

Kodi verbond addon

STAP 10: Klik nu meerdere keren op Backspace om terug te gaan naar het hoofdmenu. Open nu het menu Add-ons.

download Covenant Kodi

STAP 11: Open nu het installatieprogramma van het pakket (het open-box-pictogram linksboven zoals hieronder weergegeven).

Verbond Kodi

STAP 12: Selecteer nu open Installeren vanuit zipbestand.

installeer Covenant Kodi

STAP 13: Zoek en selecteer nu Verbond (of een andere bronnaam die u eerder hebt toegevoegd) en open repository.covenant-x.x.zip. De installatie zal beginnen. Wacht tot de repository is geïnstalleerd

Notitie: Als u de alternatieve link https://cy4root2.github.io/zip hebt gebruikt, klikt u op het zipbestand repository.cy4root-master.zip

verbond addon op kodi

STAP 14: Ga nu weer terug naar het hoofdmenu en klik op Add-ons openen en klik vervolgens op het installatieprogramma van het pakket zoals eerder gedaan. Klik deze keer op Installeren vanuit repository zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

hoe Covenant op Kodi te installeren

STAP 15: Selecteer nu Covenant Repository en selecteer vervolgens Video-add-ons.

Notitie: Kiezen cy4root Repository als u de alternatieve link hebt gebruikt

Verbond Kodi

STAP 16: Blader nu gewoon naar beneden en vind Verbond. Zodra u het hebt gevonden, klikt u erop om het te openen.

Verbond Kodi

STAP 17: Klik nu Installeren op het volgende scherm

Voor gebruikers van Kodi Leia wordt een pop-up weergegeven nadat ze op Installeren hebben geklikt. Klik op OK om door te gaan

download Covenant Kodi

STAP 18: Gefeliciteerd. Alles is klaar en u hebt nu met succes Covenant op uw Kodi geïnstalleerd met behulp van deze methode. Geniet nu van de enorme oceaan van geweldige media die Covenant aanbiedt en geniet ervan op uw pc of Amazon Fire TV.

Kodi-verbond

We hopen dat deze handleiding heeft geholpen. Neem gerust contact op met de vragen in het onderstaande opmerkingenvak als u problemen ondervindt na een stap of anderszins. Ondertussen kunt u ook onze lijst met beste Kodi-add-ons bekijken.

Opmerking - Als u problemen krijgt met bufferen, kunt u dit als volgt doen hoe u Covenant-buffering op Kodi kunt oplossen.

Verbond Kodi Addon werkt niet

Covenant Addon wordt niet meer bijgewerkt en als u het van Colossus repo probeert te krijgen, werkt het niet omdat deze repo is afgesloten. Gebruikers kunnen echter nog steeds Covenant van Covenant-repo installeren en gebruiken zoals weergegeven in de bovenstaande gids. Ik blijf dit artikel om de paar dagen testen en bijwerken. Als u problemen ondervindt bij het installeren met deze handleiding, kunt u hieronder reageren.

Kodi Covenant Addon: Geen streams beschikbaar

Het meest voorkomende probleem van Kodi-gebruikers is - "Geen streams beschikbaar" voor veel populaire add-ons. Verbond wordt ook geplaagd door deze problemen, maar gelukkig is er een oplossing. Je kunt Real Debrid krijgen op Kodi, die tonnen extra streamingbronnen in full HD biedt en je probleem van No Streams Available is voor altijd verdwenen. Ik zou echter ten zeerste aanbevelen om een ​​Kodi VPN te krijgen, omdat Real Debrid het logboek bijhoudt van alle gegevens waartoe we toegang hebben.

Verwant:

  • Beste VPN voor Kodi
  • Hoe Exodus Redux op Kodi te installeren
  • Beste Kodi-builds
  • Hoe Kodi op FireStick bij te werken

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me