Hoe de nieuwste films HD op FireStick te installeren

>

In deze zelfstudie leert u de nieuwste films HD APK op FireStick te installeren. Nieuwste Movies HD is een entertainment-app voor on-demand films en tv-programma's.

Tegen die tijd is er een redelijke kans dat u al weet dat Terrarium TV niet langer officieel beschikbaar is. U kunt de gepatchte versie van Terrarium TV gebruiken, maar deze wordt nooit bijgewerkt met de nieuwe inhoud. Dat was een plotselinge en trieste ondergang van een ongelooflijke app. Maar alles is niet verloren. Ik ben op zoek gegaan naar goede alternatieven voor Terrarium TV en heb een aantal bruikbare opties ontdekt.

Nieuwste Movies HD biedt een breed scala aan films en tv-shows. Het is een lichtgewicht app die eenvoudig blijft op uw FireStick. Daarom dacht ik dat ik het misschien een kans zou kunnen geven als alternatief voor een Terrarium-tv. De app is niet volledig compatibel met de FireStick-afstandsbediening. Als u het echter met de muisknop gebruikt, heeft u een behoorlijke ervaring. Laten we nu kijken hoe we de nieuwste films HD op FireStick kunnen installeren.

Nieuwste films HD: installatie-instructies voor FireStick

Voordat u een app op FireStick van buiten de Amazon Store kunt installeren, moet u de Apps van onbekende bronnen. Dus, om de nieuwste HD-app voor films te installeren, moet u het volgende doen:

1. Schakel uw FireStick-apparaat in en selecteer tijdens het laden instellingen optie in de menubalk bovenaan (op FireStick startscherm)

Hoe de nieuwste films HD op FireStick te installeren

2. Navigeer nu naar de optie Apparaat en open het

Installeer de nieuwste films HD op FireStick

3. Klik vervolgens op Ontwikkelaarsopties 

Nieuwste films HD op FireStick

4. Als de Apps van onbekende bronnen is momenteel uitgeschakeld, moet u deze inschakelen. Klik op de optie om deze in te schakelen

klik op apps van onbekende bronnen op firestick

5. Selecteer nu Aanzetten wanneer het volgende venster verschijnt met de waarschuwing dat apps van derden uit onbekende bronnen uw apparaat kunnen beschadigen. Dat geldt voor de apps die niet zijn getest, maar niet voor de nieuwste films in HD. Het is een veilige app.

hoe u de nieuwste films in HD op FireStick kunt krijgen

U hebt uw FireStick-apparaat met succes ingesteld om apps van derden van onbekende bronnen toe te staan. Laten we nu doorgaan met het installatieproces.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

Het side-laden van elke app op FireStick is hoofdzakelijk een tweedelig proces - in het eerste deel download je de APK van de app, in het tweede deel installeer je die APK. De volgende stappen hebben betrekking op beide delen samen voor de nieuwste films HD APK.

Daar gaan we:

6. Ga je gang en installeer de Downloader-app van de Amazon Store. U hebt deze app nodig omdat deze u helpt bij het downloaden en sideloaden van de nieuwste films HD APK naar uw FireStick-apparaat. U kunt een APK niet rechtstreeks downloaden van een webbrowser op een Fire TV of FireStick.

Het duurt slechts enkele minuten om deze app te installeren. Selecteer eenvoudig de zoekoptie op het startscherm van FireStick en zoek naar de Downloader-app

7. Voer de Downloader-app uit nadat u deze hebt geïnstalleerd. Zo ziet het startscherm van deze app eruit.

Zoals u ziet, heeft de linkerkant een zijbalk met een aantal opties. De beste optie Huis is al geselecteerd. U hoeft alleen naar de rechterkant te navigeren en op het tekstveld voor URL te klikken

download nieuwste films hd op firestick

8. U ziet nu een nieuw venster met de letters en cijfers. Gebruik dit toetsenbord om de volgende URL te typen: https://www.firesticktricks.com/nmhd

Als je klaar bent, druk je op GAAN of druk eenvoudig op de knop Play / Pause op uw FireStick-afstandsbediening

nieuwste films hd apk downloaden

9. De downloader begint de verbinding tot stand te brengen met de server waarnaar de URL verwijst. Na enkele ogenblikken begint de nieuwste films HD APK te downloaden op uw FireStick

nieuwste films hd apk downloaden op firestick

De download duurt niet langer dan een minuut, omdat Newest Movies HD een kleine app is.

10. Klik vervolgens op Installeren om de app op FireStick te installeren

hoe de nieuwste films hd op firestick te installeren

Wanneer de nieuwste films HD-app is geïnstalleerd, ontvangt u een melding met het volgende venster: App geïnstalleerd

Aan de onderkant zijn er twee opties. Zoals verwacht, de Open knop start de nieuwste films HD-app. Ik ga echter klikken Gedaan. Hiermee kan ik naar de Downloader-app gaan en het nieuwste APK-bestand voor HD-films verwijderen.

Waarom verwijder ik dit bestand? Omdat de app nu is geïnstalleerd. APK-bestand heeft geen zin. Het is een goede gewoonte om de FireStick-opslag te blijven opruimen wanneer u de gelegenheid krijgt. Op deze manier blijft het overzichtelijk.

krijg nieuwste films hd in vuur en vlam

Wanneer u het volgende op uw FireStick-scherm ziet, klikt u op Delete

firestick nieuwste films hd

Nogmaals, klik Delete

nieuwste films hd fire tv

Daar ga je! De nieuwste APK-app voor films van HD is met succes geïnstalleerd op uw FireStick-apparaat. Vervolgens leren we hoe u deze app kunt openen en gebruiken.

Nieuwste films HD op FireStick: Hoe toegang te krijgen

U weet waarschijnlijk al hoe u op uw apparaat werkt en hoe u toegang krijgt tot apps die u recent hebt geïnstalleerd. Maar veel van mijn lezers hebben problemen met het vinden van de apps na installatie. Dus, laat me een kort overzicht geven van hoe toegang te krijgen tot de nieuwste films HD (of een app) op FireStick.

Al uw geïnstalleerde en cloud-apps zijn toegankelijk via het gedeelte genaamd Uw apps & Spellen. Volg de onderstaande stappen om er te komen:

 • Druk lang op de Home-knop op de afstandsbediening van uw apparaat (ongeveer 3-4 seconden)
 • Wanneer het pop-upvenster wordt weergegeven, klikt u op de eerste optie Apps
 • Hier is het, de lijst met al uw FireStick-apps die u hebt geïnstalleerd
 • Ga onderaan de lijst en voer de nieuwste films HD-app uit

Heb je gemerkt dat de nieuwste HD-app voor films die je zojuist hebt geïnstalleerd onderaan je apps staat & Spellenlijst? Dit is de reden waarom u de app niet op het startscherm van FireStick kunt vinden.

De apps in de bovenste 2-3 rijen worden op het startscherm weergegeven. Dus als u vanaf het startscherm toegang wilt krijgen tot de nieuwste films HD-app, moet u het volgende doen:

 • Selecteer de nieuwste Movies HD-app in uw apps & Spellen
 • Druk lang op de kiezen op de afstandsbediening of druk eenvoudig op de menutoets op de afstandsbediening en klik Actie optie die verschijnt in het pop-upmenu rechtsonder op uw scherm
 • Verplaats de app naar de bovenste rij (of een van de eerste drie rijen)
 • Druk nogmaals op de knop Selecteren om de app vrij te geven
 • Ga nu terug naar het startscherm van FireStick en voer vanaf daar de nieuwste Movies HD-app uit

Hoe de nieuwste HD-app voor films te gebruiken

De nieuwste HD-app voor films heeft een regelmatig ogende, vertrouwde interface. Het is het soort interface dat veel voorkomt bij dergelijke apps. Dus als je Terrarium TV of iets dergelijks hebt gebruikt, zou je helemaal geen problemen moeten hebben om deze app te gebruiken.

Start de app en dit is wat je ziet. Als een nieuwe versie van de app beschikbaar is, verschijnt een prompt om die nieuwe versie te installeren prominent op de bovenste helft van het startscherm van de app. Ik raad aan om de update snel te installeren, omdat je hiermee niet alleen van de irritante prompt kunt afkomen, maar ook de meest up-to-date versie van de app krijgt.

het gebruik van de nieuwste films in HD op FireStick

Het startscherm van de app toont de nieuwste toegevoegde titels en ook de aanbevolen titels in verschillende categorieën. Het standaardscherm opent voor tv-programma's.

Linksboven is er een menu waarmee u tussen films kunt schakelen & Tv shows. Het menu heeft ook andere opties, waaronder Nieuwe update, Cartoons, Volglijst, Recente release, Geschiedenis en meer.

Je kunt ook vanuit het menu naar de app Instellingen gaan

hoe de nieuwste films hd-app op Fire TV-stick te gebruiken

Rechtsboven in de app staat de zoekoptie (lenspictogram). Klik op dit pictogram om naar films of shows met trefwoorden te zoeken. U kunt bijvoorbeeld de naam van een film of acteur typen om naar de gerelateerde video-inhoud te zoeken

Nieuwste films HD is een app die compatibel is met Amazon FireStick. Maar ik heb gemerkt dat het soms niet goed reageert op de opdrachten op afstand. Om jezelf frustratie te besparen en dingen soepeler te laten verlopen, raad ik aan om Mouse Toggle met deze app te gebruiken. Mouse Toggle maakt je leven een stuk eenvoudiger met Nieuwste films HD.

Afwikkeling

Nieuwste Movies HD is niet de beste on-demand-app voor FireStick omdat deze niet echt goed is met de afstandsbediening. Het heeft echter een solide verzameling films en shows en het werkt goed als je een muiswissel hebt. Daarom heb ik het als een van de alternatieven voor Terrarium TV genoemd. Als je deze app niet leuk vindt, zijn er een paar andere die je kunt proberen. Hier is onze aanbevolen lijst:

 • Hoofdkantoor van FreeFlix
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Alternatieven voor Showbox

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me