Hoe Morpheus TV op FireStick te installeren

>

Terrarium TV-ontwikkelaars kondigden het einde van de dagen aan voor deze ongelooflijke app waar we zo dol op waren geworden. Het is een klap waar we nog steeds mee te maken hebben. Maar in de streamingwereld is een app die wordt stopgezet niet iets nieuws. Veel apps komen in de schijnwerpers, worden populair en op een dag worden ze verwijderd. Terrarium TV naar beneden gaan is nu een groot verlies, maar ik ben ervan overtuigd dat we een manier zullen vinden om verder te gaan.

Gelukkig zijn er veel alternatieven voor Terrarium TV die je kunt gebruiken om je favoriete afleveringen en films te bekijken. In deze gids leren we Morpheus TV installeren op FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; een van de beste alternatieven voor Terrarium TV.

Morpheus TV is een on-demand-app, net als Terrarium TV. Het beschikt over een indrukwekkende mediabibliotheek en heeft enkele solide, hoogwaardige schrapers om u de best streambare links te bieden. Deze lichtgewicht app is eenvoudig voor uw FireStick-bronnen, biedt soepele prestaties en heeft een gebruikersvriendelijke interface.

Disclaimer: Morpheus TV-ontwikkelaar heeft het einde van de ondersteuning voor de app aangekondigd. Wanneer u de app voor de eerste keer na installatie uitvoert, ziet u de melding Project stopgezet. Er staat echter ook dat je de bestaande films en shows kunt streamen zolang de scrapers beschikbaar zijn. 

Als je niet met de verlaten app wilt gaan, stel ik voor de kloon genaamd Morph TV te krijgen, die regelmatig wordt bijgewerkt voor de nieuwe inhoud en soepele streamingervaring. 

Stappen om Morpheus TV op FireStick te installeren

Morpheus TV heeft slechts enkele minuten nodig om te installeren op FireStick, Fire TV of Fire TV Cube. Het eerste wat u moet doen, is zorgen Apps van onbekende bronnen is ingeschakeld in de apparaatinstellingen om de APK van derden van apps zoals Morpheus TV te accepteren. Dit zijn de stappen:

1. Schakel uw FireStick in en selecteer in het hoofdscherm instellingen bovenop.

hoe Morpheus TV op firestick te installeren

2. Als u de volgende reeks opties ziet, ga je gang en open je Apparaat

apparaat in instellingen: morpheus tv

3. Klik vervolgens op Ontwikkelaarsopties

ontwikkelaar opties op firestick

4. Indien Apps van onbekende bronnen is uitgeschakeld, klik erop om het AAN te zetten

Morpheus TV

U kunt nu aan de slag met de installatie. Ik zal je laten zien hoe.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

Vergeet niet dat u de APK-bestanden niet rechtstreeks via een webbrowser op uw FireStick kunt downloaden en sideloaden, zoals bij andere Android-apparaten. Daarom hebt u een app nodig die een dergelijke download mogelijk maakt.

Downloader is de beste sideloading-app voor FireStick. Dus, ga je gang en installeer Downloader eerst op je apparaat. U kunt dat doen vanuit de Amazon Store (met behulp van de zoekfunctie op het startscherm van FireStick).

Wanneer u Downloader hebt, opent u dit en volgt u de onderstaande stappen:

Stap 1: Wat u nu zou moeten zien is het Downloader-startscherm met de Huis tab links.

Klik op het URL-veld aan de rechterkant

hoe je Morpheus TV krijgt met de downloader-app

Stap 2: Voer nu de volgende URL in http://bit.ly/morp166 en klik GAAN 

morpheus tv op firestick

Stap 3: U wordt doorgestuurd naar het browsergedeelte van de Downloader-app waar de volgende webpagina wordt geopend. Scroll naar beneden en klik MORPHEUS TV.APK DOWNLOADEN knop.

download morpheus tv apk op firestick

Stap 4: Wacht tot de Morpheus TV APK is gedownload op FireStick

morpheus tv apk installeren op firestick

Stap 5: Wanneer het APK-bestand is gedownload, start de Downloader-app zelfstandig de installatie. Hier is het volgende venster dat u moet zien. Scroll naar beneden rechts onderaan dit scherm en druk op Installeren

hoe morpheus tv op firestick te installeren

Het duurt ongeveer een minuut voordat Morpheus TV op FireStick is geïnstalleerd. Wanneer het klaar is, App geïnstalleerd melding wordt getoond.

Terwijl je de Morpheus TV-app direct vanuit dit venster kunt uitvoeren door te klikken op OPEN, Ik stel voor dat je klikt GEDAAN en ga terug naar de Downloader-interface om de Morpheus TV APK te verwijderen.

Wanneer de app is geïnstalleerd, is het APK-bestand niet meer nodig. U kunt wat ruimte besparen door deze te verwijderen.

hoe morpheus tv in brand te steken

Klik Delete

morpheus tv voor films

Klik Delete nog een keer

verwijder morpheus tv apk uit firestick

U hebt Morpheus TV met succes op FireStick geïnstalleerd en ook het APK-bestand verwijderd.

Morpheus TV verkennen

Ga je gang en open de app. Als u het niet op het startscherm van FireStick ziet, gaat u naar Uw apps & Kanalen sectie. Je vindt de app daar.

Wanneer u de app voor de eerste keer na de installatie uitvoert, wordt u verwelkomd met de Project stopgezet bericht. Zoals ik al heb gezegd, is de Morpheus TV-app niet meer leverbaar. Dit betekent echter alleen dat er geen nieuwe kladjes en inhoud worden toegevoegd. Zolang de bestaande schrapers werken, kunt u doorgaan met het bekijken van de momenteel beschikbare films en shows.

Klik OK

morpheus tv naar beneden

Het volgende venster biedt u een menu met de opties Films, Tv-programma's, Downloads en Instellingen.

hoe Morpheus TV te gebruiken

Wanneer u op Films klikt, ziet u een nieuwe reeks opties: Trending, Populair, Zoeken enz.

Ga je gang en graaf dieper door op een optie naar keuze te klikken. Je vindt hier alle filmtitels van Morpheus TV-hosts.

films kijken op Morpheus TV

Als u in het hoofdscherm van de app op Tv-programma's klikt, verschijnt het volgende menu.

tv-programma's kijken op Morpheus TV

Toegang tot Morpheus TV vanuit FireStick Home-scherm

U hebt altijd toegang tot uw apps vanuit Uw apps & Kanalengebied, waartoe u toegang hebt door lang op te drukken Huis op uw afstandsbediening en vervolgens op klikken Apps.

In de Your Apps & In het gedeelte Kanalen ziet u dat alleen de apps in de bovenste rijen op uw startscherm verschijnen. De apps die onlangs zijn geïnstalleerd, worden op de onderste rij geplaatst. Het is dus mogelijk dat ze niet op het startscherm verschijnen.

Als u Morpheus TV naar het startscherm van FireStick wilt verplaatsen, kunt u het volgende doen:

  • Selecteer het Morpheus TV-pictogram in uw apps & kanalen
  • Druk op de menuknop op uw FireStick-afstandsbediening. Het is de knop met drie horizontale lijnen
  • Rechts onderaan uw tv-scherm ziet u nu een menu. Klik Actie en verplaats het Morpheus TV-pictogram handmatig naar een van de bovenste rijen. Of klik op Ga naar voren om het pictogram op de eerste plek in de eerste rij te plaatsen.

Inpakken

Morpheus TV is gemakkelijk een van de meest haalbare alternatieven voor Terrarium TV. Deze on-demand-app biedt je favoriete films en shows met slechts een paar klikken op de knoppen. Ik heb Morpheus TV sneller gevonden dan de meeste andere apps in dezelfde categorie. Het haalt ook de koppelingen sneller op. Helaas is Morpheus TV ook stopgezet omdat de ontwikkelaar het niet langer kan ondersteunen. Maar het goede is dat het de streams blijft ophalen totdat de schrapers beschikbaar zijn. Ik vind dat de app nog een paar maanden goed moet zijn.

Verwant:

Hoe een FireStick te jailbreaken
Beste apps voor FireStick
Hoe Cinema APK te installeren
Hoe Titanium TV te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me