Hoe muisschakelaars op FireStick / Fire TV te installeren

>

Bepaalde Android-applicaties zijn bedoeld voor touch-apparaten en werken niet correct op uw op afstand bestuurde Fire TV Stick-apparaat. Dit ontneemt de FireStick-gebruikers een aantal goede apps. De primaire reden waarom u dergelijke toepassingen niet kunt gebruiken, is omdat ze niet compatibel zijn met uw Amazon FireStick-afstandsbediening. Als er echter een manier is om een ​​muis met FireStick te gebruiken, kunt u sommige van deze apps laten werken.


U kunt de muisaanwijzer op uw FireStick-interface krijgen zonder er een fysieke muis op aan te sluiten. Het enige dat u nodig heeft, is de app Mouse Toggle. In deze handleiding leren we de muiswisseling op FireStick installeren. U kunt de muisaanwijzer verplaatsen met de navigatieknoppen op uw afstandsbediening. Om een ​​object te klikken, plaatst u de muisaanwijzer erop en drukt u op kiezen knop op de afstandsbediening.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.


Lezen:
Hoe een VPN op FireStick te installeren en gebruiken

Mouse Toggle-app voor Fire TV Stick: Installatiehandleiding

Laten we eerst ons FireStick-apparaat instellen, zodat u apps van derden kunt installeren. De app Mouse Toggle die we gaan installeren, is ook een app van derden. Volg onderstaande stappen:

Stap 1: Schakel uw FireStick-apparaat in en open instellingen vanuit het startscherm (de optie Instellingen bevindt zich in de menubalk bovenaan het scherm)

muisknop voor vuur tv

Stap 2: Navigeren naar Apparaat en open het op het volgende scherm

muisknop op firestick

Stap 3: Nu open Ontwikkelaarsopties

hoe muismuis op firestick te installeren

Stap 4: Kijk of Apps van onbekende bronnen is UIT of AAN. Als het UIT is, klik erop om het AAN te zetten.

firestick muis omschakelen

Stap 5: Er verschijnt een waarschuwingsbericht met informatie over de risico's van het inschakelen van apps van onbekende bronnen. Negeer dit bericht. Je gaat de Mouse Toggle-app installeren, die ik persoonlijk heb gebruikt. Het is een veilige app.

Klik Aanzetten

apps van onbekende bronnen op Fire TV-stick

Uw FireStick installeert nu elke app van derden. Laten we aan de slag gaan met Mouse Toggle.

Stap 6: Het allereerste wat je nodig hebt is een zijlader-app. FireStick staat geen directe download van de bestanden in de browser toe. ik raad aan downloader app. Het is een zeer effectief hulpmiddel voor zijdelings laden voor FireStick. Installeer Downloader op FireStick en start het. Je kunt deze app eenvoudig downloaden van de Amazon Store

Stap 7: Het hoofdscherm van Downloader ziet er zo uit. Zoals u ziet, de Huis optie aan de linkerkant is al geklikt. Aan de rechterkant is er een veld waar u de bron-URL kunt invoeren van waar de muiswisseling zal worden gedownload.

Klik op dit URL-veld

downloader-app

Stap 8: Voer de volgende URL in (volgens uw apparaat) wanneer u het schermtoetsenbord ziet (zie onderstaande afbeelding):

Voor Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Als u FireStick 4K, Fire TV 3 of Fire TV Edition gebruikt, gebruikt u deze link - http://bit.ly/mousefire

Raken GAAN na het invoeren van de URL

muisknop voor fire tv apk

Stap 9: Laat de Downloader-app het APK-bestand Mouse Toggle downloaden. Dit kan enkele minuten duren.

download muis toggle apk op firestick

Stap 10: Het mooie van Downloader is dat je de gedownloade APK niet handmatig hoeft uit te voeren. Het voert het bestand uit en start de installatie automatisch. U zou nu de volgende prompt moeten zien.

Klik Installeren

firestick muis

Stap 11: Wacht nu tot de Mouse Toggle APK op het apparaat is geïnstalleerd

Stap 12: U krijgt de bevestiging van installatie met de App geïnstalleerd prompt die wordt weergegeven.

Wanneer u klikt Open hier start u de app Mouse Toggle meteen. Maar we zullen de app later uitvoeren en gebruiken.

Klik eerst op Gedaan en keer terug naar de app Downloader. Ik zal je laten zien hoe je de Mouse Toggle APK kunt verwijderen die je zojuist hebt gedownload. De APK-bestanden zijn niet nodig na de installatie. Laten we wat ruimte vrijmaken.

muisknop voor firestick

Stap 13: Klik Delete

muis schakelen

Stap 14: Klik Delete nog een keer

muis schakelen apk

U hebt het APK-bestand van FireStick verwijderd.

Toegang tot en gebruik van muisknoppen op FireStick

Alle apps die u op FireStick installeert, zijn toegankelijk via de Uw apps & kanalen sectie. Hier is hoe je daar kunt komen:

  • Houd de ingedrukt Huis knop op uw FireStick-afstandsbediening gedurende ongeveer 5 seconden
  • Wanneer het menuscherm verschijnt, klikt u op Apps
  • Daar ben je in je apps & kanalen

Blader nu naar beneden met uw afstandsbediening, waar u de app Mouse Toggle vindt. Denk eraan dat wanneer u een app installeert, het pictogram onderaan in Uw apps verschijnt & Channels. Het andere om op te merken is dat de recent geïnstalleerde apps niet op uw FireStick-startscherm verschijnen.

Als u een app naar het startscherm wilt verplaatsen, selecteert u het pictogram in uw apps & Kanalengedeelte en druk op de menutoets op de afstandsbediening. Klik nu op Verplaatsen en verplaats het pictogram naar een van de bovenste rijen.

Nu zal ik je laten zien hoe je de muiswissel kunt gebruiken.

Ten eerste moet ADB Debugging zijn ingeschakeld om de app Mouse Toggle te laten werken. Hier is hoe u het AAN kunt zetten: FireStick Home-scherm > instellingen > Apparaat > Ontwikkelaarsopties > ADB-foutopsporing

Open de app vanuit uw apps & Kanalen sectie. Zo ziet de app eruit. Er is maar één scherm.

muisknop voor tv-vuurstick

Zorg ervoor dat Schakel de muisservice in optie is ingeschakeld. Als u wilt dat de muisservice wordt uitgevoerd bij het opstarten van FireStick, houdt u de tweede optie ingeschakeld. Ik raad aan het aan te houden. Mouse Toggle is slechts een app van 2 MB en deze altijd aan te houden heeft geen invloed op de prestaties van het apparaat.

Wanneer de muisservice is ingeschakeld, wordt de Toestand links onderaan het scherm zou moeten zeggen begonnen.

Als de status vastzit beginnend dan moet u misschien ADB Debugging UIT en weer AAN zetten. U kunt in de toepassing op de knop ADB-INSTELLINGEN klikken om deze in en uit te schakelen. 

muis schakelen app-scherm op firestick

Dat is zo ongeveer de interface. Laat me je nu laten zien hoe je muisaanwijzer kunt gebruiken met elke toepassing.

Ik gebruik Showbox HD als een voorbeeld, omdat deze app niet kan worden genavigeerd met de FireStick-afstandsbediening. Hier is het Showbox HD-startscherm:

hoe muismuis te gebruiken voor vuur tv-stick

Zoals u ziet, is er het menu in de linkerbovenhoek. Ik kan er niet bij zonder de muisknop. Maar er is nog geen muisaanwijzer op mijn tv-scherm. Dus, hoe breng ik het tot stand?

Om de muisaanwijzer weer te geven, hoeft u alleen maar snel op te drukken Speel pauze knop op uw Amazon FireStick-afstandsbediening tweemaal.

Ik deed dat en manoeuvreerde de muisaanwijzer over het menu. Nu moet ik gewoon op drukken kiezen knop op de afstandsbediening om op het menu te klikken.

hoe muismuis op firestick te gebruiken

Het volgende menu verschijnt. Nu kan ik de muisaanwijzer gebruiken om met de muisaanwijzer over een item in het menu te klikken.

muisknop voor vuur tv

Ik klikte op Films en ik werd doorgestuurd naar het scherm met de lijst met films. Nogmaals, ik kan de muisaanwijzer gebruiken om elke gewenste film te openen.

Houd er ook rekening mee dat de muisaanwijzer na een paar seconden verdwijnt wanneer deze niet wordt gebruikt. Druk gewoon twee keer op de knop Afspelen / Pauzeren op de afstandsbediening om hem terug te brengen.

Bladeren door pagina's met de muisknop?

Het eerste wat u hoeft te doen, is de muisaanwijzer op het scherm openen door tweemaal op de knop Play / Pause op de afstandsbediening te drukken.

Druk nu snel achter elkaar op de volgende knoppen op uw afstandsbediening in dezelfde volgorde:

  • Speel pauze
  • Neer navigatie

De cursor wordt groter en sneller en u kunt door pagina's bladeren.

Afsluiten

Met Muiswisseling kunt u apps zoals Showbox op FireStick gebruiken, die anders niet compatibel zijn. Wanneer de muisaanwijzer op het scherm verschijnt, kunt u deze verplaatsen met de navigatieknop op de afstandsbediening. U kunt de items in een incompatibele app bereiken die de normale externe functie niet kan. Mouse Toggle is een lichtgewicht app en ik geloof dat elke FireStick-gebruiker deze moet hebben.

Verwant:

Hoe Jailbreak FireStick
Hoe Kodi op FireStick te resetten
Hoe Catmouse APK op FireStick te installeren
Hoe Morphix TV op FireStick te installeren
Hoe UnlockMyTV op FireStick te installeren

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me