Hoe Showbox op FireStick te installeren

>

Showbox is een van de populairste on-demand apps van derden voor het Android-platform. Deze app geeft je toegang tot een enorme mediabibliotheek van films en tv-programma's. Nu Terrarium TV weg is, moet je op zoek zijn naar een aantal alternatieven. Showbox maakt deel uit van onze beste alternatieven voor Terrarium TV.

Deze app bestaat al een tijdje en wordt ondersteund door een actief team van ontwikkelaars. U zult merken dat de nieuwe inhoud vrij regelmatig aan Showbox wordt toegevoegd. Met de app kun je de inhoud in SD-, HD- en Full HD-kwaliteit afspelen. Het is een lichtgewicht app die vrijwel geen invloed heeft op de prestaties van het apparaat.

Er is één belangrijk ding dat u moet weten over Showbox. Het is ontworpen voor het mobiele Android-platform en is niet echt externvriendelijk. Om soepel door deze app op FireStick te navigeren, hebt u een muiswisseling nodig. Maak je geen zorgen als het verwarrend klinkt. Ik zal elk deel afzonderlijk behandelen. Ik zal je eerst laten zien hoe Showbox te installeren vanaf de Aptoide-marktplaats. Later zal ik je vertellen hoe je de Mouse Toggle installeert. Laten we beginnen!

UPDATE: Showbox is afgesloten en werkt niet op FireStick of andere Fire TV-apparaten. Download een van de andere vergelijkbare apps uit onze lijst met beste Showbox-alternatieven.

Showbox on FireStick: Installatiehandleiding

Laat ons eerst uw FireStick / Fire TV / Cube configureren zodat deze apps van derden, zoals Aptoide en Showbox, accepteert. Slechts een kleine wijziging in de beveiligingsinstelling is vereist.

Wanneer u FireStick inschakelt en op het startscherm staat, gebruikt u uw afstandsbediening om te selecteren instellingen in de menubalk bovenaan

hoe showbox op firestick te installeren

Selecteer nu en open Apparaat uit de volgende reeks opties

showbox hd op firestick

Open Ontwikkelaarsopties

showbox voor firestick

Selecteer en klik Apps van onbekende bronnen om het AAN te zetten als het is uitgeschakeld

firestick showbox-app

Ga je gang en bevestig je actie door te klikken op Aanzetten. Maak je geen zorgen over de waarschuwing. Zowel Showbox als Aptoide zijn veilige apps

showbox download vuurstick

Uw FireStick-apparaat is nu gereed. U kunt elke gewenste app van derden installeren.

Installeer Aptoide op FireStick

Aptoide is een app store van derden, die dient als alternatief voor Amazon Store op FireStick. Deze app-marktplaats heeft tientallen coole apps die je nooit zou vinden in de Amazon Store.

Het eerste wat u wilt doen, is de Aptoide-app store op uw apparaat installeren. Met Aptoide geïnstalleerd, kunt u Showbox en een aantal andere geweldige apps op FireStick krijgen.

Aptoide is een Android-appstore, voornamelijk ontworpen voor Android-mobiele apparaten. Sommige van de apps hier installeren mogelijk niet of werken niet correct op FireStick. Maar het heeft nog steeds veel apps voor dit apparaat.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

Installeer Showbox op FireStick met behulp van Aptoide Store

Hier zijn de stappen om Showbox snel op FireStick te installeren met behulp van de Aptoide-marktplaats:

1. Start Aptoide en het standaardscherm wordt geopend met de Bewerkers keuze optie aan de linkerkant al geselecteerd. Rechts ziet u een aantal aanbevolen apps. De kans is groot dat u de Showbox-app in dit venster kunt vinden

download showbox apk op firestick

U kunt ook klikken Toptoepassingen optie aan de linkerkant. Dit gedeelte bevat ook de populairste Android-apps.

firestick showbox apk

Als u Showbox niet in een van de twee opties vindt, klikt u op Bewerkers keuze optie opnieuw en u ziet het zoekpictogram linksboven. Klik op deze optie en zoek naar de app.

2. Klik op het pictogram Showbox

showbox apk

3. Klik nu op de Installeren knop

download showbox op firestick

4. Er verschijnt een waarschuwingsbericht met de melding dat Showbox afhankelijk is van Google Services en daarom mogelijk niet werkt op uw FireStick-apparaat. Maak je geen zorgen. We laten deze app werken met de muisknop.

Klik OK

installeer showbox apk op firestick

Wacht tot het downloaden is voltooid

showbox voor firestick

5. Wanneer de app is gedownload, verschijnt de volgende prompt. Scroll naar beneden naar de De volgende knop rechts onderaan. Wanneer u naar de knop Volgende navigeert, verandert dit in Installeren

hoe showbox op Fire TV-stick te installeren

6. Klik Installeren verder gaan

installeer showbox op fire tv

Wacht tot de Showbox-app op FireStick is geïnstalleerd

hoe showbox op vuurstok te krijgen

7. Na verloop van tijd, App geïnstalleerd melding verschijnt. Klik Open om de app te starten. Als u de app later wilt uitvoeren, klikt u op Gedaan. U kunt de app altijd openen vanuit Uw apps & kanalen.

showbox op firestick toevoegen

Dat is alles!

Belangrijk: Installeer de muisschakelknop om Showbox te gebruiken

Onthoud het waarschuwingsbericht dat Aptoide op uw scherm heeft gegooid met de melding dat Showbox afhankelijk is van Google Services en mogelijk niet werkt op uw FireStick-apparaat?

Showbox is niet primair ontworpen voor FireStick. Het is niet bepaald remote-vriendelijk. U kunt niet door de app navigeren met alleen de Amazon FireStick-afstandsbediening. Om deze app te gebruiken, hebt u een extra applicatie genaamd Muis Toggle nodig.

Met de app Muis wisselen wordt een muiswisseling weergegeven op uw FireStick-scherm. Deze aanwijzer kan worden gebruikt om op verschillende elementen van Showbox te klikken die uw normale externe functie niet kan bereiken. De aanwijzer wordt gemanoeuvreerd met behulp van de navigatieknoppen van de afstandsbediening. Ga je gang en installeer Mouse Toggle op FireStick met behulp van de onderstaande link.

Hoe Mouse Toggle op Fire TV Stick te installeren

Wanneer de Mouse Toggle-app is geïnstalleerd, opent u deze en schakelt u de Mouse Toggle-service in. Als u de muisaanwijzer wilt weergeven, hoeft u alleen maar snel op te drukken Speel pauze knop op uw afstandsbediening tweemaal.

Met Mouse Toggle op uw FireStick kunt u Showbox gebruiken met alle andere apps die niet extern-vriendelijk zijn.

Inpakken

Toen Terrarium TV nog leefde, hoefde ik nauwelijks te zoeken naar een andere on-demand-app. Nu Terrarium TV weg is, ben ik gedwongen om andere wegen te verkennen. Het is waar dat niet veel apps in de buurt kunnen komen van dit uitzonderlijke entertainmentplatform dat ons al een tijdje van dienst is. Toch hebben we nog steeds entertainmentbehoeften en hieraan moet worden voldaan.

Showbox is misschien niet de beste keuze voor FireStick omdat het een extra Mouse Toggle-app vereist om te werken. Maar het is een haalbare optie waarmee je veel films en shows kunt bekijken. Naast Showbox kunt u ook de volgende apps overwegen:

  • UnlockMyTV APK
  • OneBox HD
  • Bioscoop APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me