25 najboljših mest za hudournike (2020)

>

Torrent spletna mesta so brezplačen vir za brezplačno prenašanje pesmi, videoposnetkov, filmov, knjig, iger itd. Omogočajo enostaven dostop do sicer nerazpoložljivega gradiva na internetu. Večina držav na svetu se namiguje na nezakonito distribucijo gradiva po internetu. Zato prepovedujejo uporabo hudournikov in distribucijo takega materiala. Vendar je večina gradiva, ki ga najdemo na mestih hudourništva, varna in popolnoma zakonita.

Za vaše udobje in zabavo smo sestavili seznam najboljših torrent spletnih mest, ki so na voljo na internetu. Naš vodič vam bo pomagal, da boste uživali v prednostih hudourniških mest. Večina teh spletnih strani je že dolgo priljubljena uporabnica. FireStickTricks.com je vključil najnovejša in najbolj priljubljena spletna mesta, do katerih večina uporabnikov dostopa do prenosa torrent datotek.

najboljša mesta za hudournike

Opozorilo: Vaš IP je viden vsem. Zaradi lastne varnosti je priporočljivo uporabljati VPN, ko dostopate do spletnih mest za hudournike. VPN obide zaviranje ponudnika internetnih storitev in pomaga pri hitrejšem prenosu hudournikov. Prav tako skrije vaš IP naslov in zaobide ISP / vladni nadzor.

Jaz osebno uporabljam in predlagam ExpressVPN, ki je najbolj varen in najhitrejši VPN na svetu. Priložena je 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če vam njihova storitev ni všeč (kar je zelo malo verjetno).

Kliknite tukaj, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Vadnica - Kako namestiti & uporabite najboljši VPN v svoji napravi

Kako delujejo hudourniške lokacije?

To je dobro vprašanje. Vendar pa so hudourniška mesta le del celotnega procesa hudourništva. Boljše vprašanje je torej: "kako deluje hudourništvo?"

Običajno se, ko nekaj prenesete prek interneta, povežete s strežnikom, kjer je datoteka shranjena s pomočjo spletnega mesta, ki omogoča prenos. Kliknite možnost »Prenos« in prosite spletno mesto, naj strežniku sporoči, da naloži želeno datoteko v svojo napravo.

Z drugimi besedami, datoteko, ki jo prenašate, gosti strežnik.

To je sistem za prenos strežnika do stranke. Tu je strežnik digitalna naprava, ki gosti datoteko in vi ste odjemalec.

Torrent deluje na popolnoma drugačen način. Uporablja tehnologijo "peer-to-peer (P2P)" namesto sistema "strežnik do odjemalca". Tukaj prenašate od ljudi (kot ste vi in ​​jaz) in ne s strežnika. Zato tudi rad kličem, da ga "ljudje ljudem" prenesejo.

Največja razlika med strežnikom in odjemalcem in enakovrednimi je, da se pri slednjem (P2P) ne zanašate na eno osebo. Namesto tega prenašate različne kose datoteke hkrati z več vrstnikov (ali ljudi). Za vse, kar veste, bi lahko hkrati prenašali od Johna, Joea, Jamesa.

Preden se lotimo tega, naj vam predstavim dva zelo pogosto uporabljena izraza v svetu hudourništva - Sejalec in Leecher.

To so res neverjetno preprosti pojmi.

Sejalec je oseba, ki naloži datoteko
Leecher je oseba, ki prenaša datoteko

Tako so imenovani prikladno! Ampak, ne počutite se slabega, če ste pijavka. K skupnosti P2P lahko prispevate tako, da med posnetkom še vedno nalagate seme. Vsak prenosnik se lahko odloči za sejalca.

Če se želite povezati z omrežjem za torrent peer to peer in prenesti ali sementirati datoteke, potrebujete odjemalca torrentov. Trenutno je uTorrent najbolj priljubljen odjemalec torrentov. BitTorrent je tudi ena izmed najpogosteje uporabljanih aplikacij za torrenting.

Preprosto morate dobiti eno od torrent aplikacij, na primer uTorrent, z njo uporabiti datoteko torrent in prenesti želeno datoteko.

Torej, kakšno vlogo imajo ti hudourniška mesta igra?

Stran za hudournike vam omogoča dostop do datotek torrentov, ki jih uporabljate s strankami torrentov, kot sta uTorrent ali BitTorrent.

Večje kot je število sejalnic, hitrejši je prenos. Eden izmed dejavnikov, ki določa učinkovitost dobrega mesta hudournikov, je njegova sposobnost iskanja datotek torrentov z velikim številom sejalcev.

Ko ste na enem od teh strani hudournikov, morate najprej iskati datoteko, ki jo želite prenesti. Vsako torrentno mesto ima možnost iskanja.

V rezultatih iskanja boste verjetno našli več možnosti (včasih celo na stotine). Ideja je najti pristno torrent datoteko (ki je zajeta v razdelku Kako najti lažne hudournike) z veliko sejalnicami.

Ko najdete želeno torrent datoteko, jo lahko prenesete na svojo napravo in pozneje odprete z BitTorrentom ali katerim koli drugim odjemalcem, ki ga uporabljate. Druga možnost je, da izberete povezavo Magnet z datoteko torrent na mestu hudournika. Povezava Magnet odpre torrent datoteko neposredno s stranko, ne da bi vam bilo treba prenesti datoteko.

Zdaj je vse, kar morate storiti, počakati, da se prenos konča.

Kako iskati in prenesti torrente

Najpreprostejši način iskanja hudournika je prek Googla. Vtipkajte poizvedbo v besedilno polje in dodajte ključno besedo "hudournik". Google bo samodejno prikazal rezultate za želeno poizvedbo. Izberete lahko povezavo, ki ustreza vašim potrebam, in uporabite katerega koli od zgoraj omenjenih odjemalcev za hudournike, da enostavno prenesete torrent datoteke v vaš sistem.

Kako opaziti ponarejene hudournike

Večina mest za hudournike uporabnikom ponuja informacije o razlikah med ponarejenim hudournikom in resničnim. Ta mesta za hudourništvo zahtevajo pomoč uporabnikov pri prepoznavanju ponarejenih povezav hudournikov. Če takšnih informacij ne posreduje hudourniško spletno mesto, lahko uporabnik sam prepozna ponarejen hudournik. Uporabnik mora preveriti razmerje med sejalci in pijavkami povezave, medtem ko na spletnih mestih išče zdrave hudournike.

Pravi hudourniki imajo običajno veliko razmerje med sejalci in pijavkami. Večina spletnih mest posodobi hudourniške povezave s prikazom preverjenega stanja na teh povezavah, ki pomagajo razlikovati ponarejene hudournike od resničnih. Poleg tega nikoli ne sodite v past prenosa najnovejših prenosov. Manj je možnosti, da bi pred hudourniki dobili nedavno objavljeni film ali zvok. Ker te prvotno niso na voljo javnosti, lahko uporabnik za nalaganje pogosto zavede uporabnika.

Dobro pravilo je, da ne nalagate datotek z razširitvijo WMV ali VMA, saj so ponavadi ponarejene. Poleg tega morajo uporabniki hudournikov vedno preveriti stanje datotek RAR, TAR in ZIP, ki jih naložijo, da preprečijo morebitno prevaro.

Preden začnemo s seznamom najboljših hudourniških mest, si oglejte zakonito odpoved.

Izjava o omejitvi odgovornosti & Torrent pravno opozorilo

FireStickTricks.com ne odobrava nezakonitega deljenja nobene avtorsko zaščitene vsebine. Preden nadaljujemo, upoštevajte, da je skupna raba datotek P2P pravni postopek, saj je večina datotek v skupni rabi z avtorskimi pravicami. V primeru, da naložite katero od teh datotek, zaščitenih z avtorskimi pravicami, vam grozi civilna tožba v državah, vključno z ZDA, Kanado, Združenim kraljestvom in Avstralijo..

Takšne tožbe so po presoji usmerjene na skupino uporabnikov ali posameznikov. Civilne tožbe P2P so kaznivo dejanje in lahko obtoženim povzročijo čustveno in finančno breme.

Poleg tega lahko ponudniki internetnih storitev tožnikom avtorskih pravic izdajo zgodovino vseh dejavnosti nalaganja in prenosa. Na kratko, čim več podatkov naložite in naložite, večja je verjetnost, da se bodo skupine za zaščito avtorskih pravic soočile s tožbo.

Najboljša mesta za hudournike 2020

Preden začnemo s seznamom spletnih mest, je opisano, kako skriti svojo identiteto med hudourniki (močno priporočamo)

Torrentovih spletnih mest ne smete uporabljati za nezakonite prenose. Dokler preko torrentov nalagate predmete brez avtorskih pravic, vam ni treba skrbeti za nobene pravne težave. Če pa želite iz drugih razlogov ohraniti zasebno brskanje / pretakanje / hudourništvo, je najboljša stava dober VPN za hudourništvo. Obstajajo številni razlogi, zakaj se ljudje odločajo za uporabo VPN-jev. Oni;

 • Zaščitite svojo spletno identiteto
 • Preprečevanje zatiranja ponudnika internetnih storitev (kar vam pomaga prenesti hitreje)
 • Obhodni nadzor vlade in ISP
 • Odblokirajte hudourniška mesta in druge geo-blokirane storitve, kot so Netflix, BBC iPlayer
 • izogibajte se obvestilom o avtorskih pravicah in pravnim težavam

Upoštevati je treba, da niso vsi VPN-ji zanesljivi za hudournike. Predlagam ExpressVPN, ki ga osebno uporabljam vsak dan na vseh svojih napravah, vključno z osebnim računalnikom, mobilnim telefonom in Amazon FireStick. ExpressVPN je prijazen hudournikom in ne nalaga nobenih omejitev pri prenosih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja "brez vprašanj", če se premislite.

Tukaj je opisano, kako namestiti ExpressVPN v napravo.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN-jem za hudournike.

poveži expressvpn za kodi

Oglejmo si seznam najboljših 25 najboljših mest za hudournike.

 1. Gusarski zaliv
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Torrent Prenosi
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent Galaxy
 14. Tortivi ETTV
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. Tortivi ETTV
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Nebesni hudourniki
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. Gusarski zaliv

najboljša spletna mesta za hudournikePiranski zaliv, imenovan kot "kralj hudournikov", je eno najboljših spletnih strani za hudournike za prenos hudournikov z interneta. Pirate Bay omogoča enostaven dostop do zvoka, videa, filma, pesmi, programske opreme, iger in še veliko več. Uporabniki lahko preprosto preskočijo tisoče povezav, povezanih z njihovim iskanjem, in najdejo tisto, ki je zanje najbolj primerna. Piratski zaliv je znan po izogibanju večkratnim zapiram in blokadam vlade, zato je najboljše spletno mesto za hudournike, ki je na voljo na internetu.

Poleg tega VIP-uporabniki ali znake zaupanja vrednih uporabnikov, ki so na voljo na spletnem mestu, omogočajo razlikovanje med zakonitimi povezavami in prevarami. Spletno mesto celo ponuja podporo za povezave z magnetom, s preprostim vmesnikom, ki je ne samo enostaven za uporabo, ampak je tudi enostaven za krmarjenje po.

URL spletnega mesta - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Povezava - https://yts.am/

hudourniška mestaYTS.am je še eno priljubljeno mesto za hudournike. Spletno mesto je neuradni naslednik zdaj že propadlih skupin YTS in YIFY. Na spletnem mestu je obsežen seznam filmov, vključno s klasiko in najnovejšimi izdajami. Zaradi minimalističnega oblikovanja in prijaznega uporabniškega vmesnika je spletno mesto popolno ujemanje za uporabnike z omejeno pasovno širino.

Spletno mesto je idealno mesto za filmske hudournike. Tudi filmski hudourniki, preneseni z YTS, so preprosti glede pasovne širine uporabnika in tako postanejo priljubljeni filmski navdušenci. YTS ima ogromno uporabniško bazo, ki pomaga BitTorrent protokolu na bolj učinkovit in učinkovit način.

3. 1337x

Spletno mesto - https://1337x.to/

najboljša mesta za hudournikeTretje najbolj priljubljeno spletno mesto hudournikov leta 2018, po poročanju novice o torrentFreak, je bilo 1337x. Spletno mesto vsebuje preprost uporabniški vmesnik z urejeno potjo za vsak njegov imenik. Sveže vsebine se na spletno mesto naložijo vsako uro, s čimer je spletno mesto eno izmed najbolj uporabljanih strani za nalaganje torrentov. Spletno mesto ne vsebuje samo odlične zbirke filmov, televizijskih oddaj, zvoka, videa, iger, programske opreme in pesmi, ampak lahko uporabniku tudi pomaga najti tisto, kar išče..

1337x je doživel obsežne spremembe, da bi izboljšal nekatere varnostne funkcije za lažji dostop uporabnikov, kar je pripomoglo tudi k izboljšanju vmesnika. Zato je naša tretja izbira za iskanje hudournikov na internetu in hkrati dobra kombinacija organiziranega vmesnika z različnimi hudourniki.

4. RARBG

Spletna stran - http://rarbg.to/

Najdeno leta 2008 je RARBG še eno spletno mesto za nalaganje hudournikov, ki se je začelo kot bolgarski sledilnik, zdaj pa pomaga uporabnikom olajšati deljenje datotek med vrstniki prek protokola BitTorrent. Na spletnem mestu so naložene torrent datoteke in podpora za povezave z magnetom. Ima na tisoče aktivnih uporabnikov in zagotavlja veliko semen. Najdete lahko, stare in nove, hudournike, zaradi česar je RARBG eno najbolj priljubljenih torrent spletnih mest za pesmi, igre, programsko opremo, filme, video posnetke in zvočne datoteke.

RARBG nenehno posodablja in dodaja nove hudournike na svoji spletni strani. Velik promet na spletnem mestu je pomagal, da si je priskrbel položaj na seznamu skupin v številnih državah, kot so Bolgarija, Danska, Združeno kraljestvo in Portugalska. Če želite uporabiti RARBG, boste morali najprej uporabiti VPN.

5. Nyaa.si

Spletna stran - https://nyaa.si/

najboljša mesta za hudournikeNyaa je kitajsko vstajenje anime, prej razvpitega anime torrent site Nyaa. Nyaa se je leta 2017 ustavila, kar je odprlo pot Nyaa. Spletno mesto vsebuje vse vrste anime videoposnetkov in zvokov, do katerih je enostavno dostopati prek uporabniku prijaznega vmesnika spletnega mesta. Spletno mesto ponuja podporo tako svojim kitajskim kot angleško govorečim uporabnikom.

6. Torrentz2

Povezava - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu je brezplačen, hiter in močan meta-iskalnik, ki združuje rezultate več deset iskalnikov. Odlikuje ga preprost in enostaven za uporabo vmesnik z obsežno knjižnico hudournikov z več kot 61 milijoni hudournikov. Torrentz2 je bil predstavljen kot standard za prvotno spletno mesto Torrentz.EU. Spletno mesto zdaj ohranja nizek profil.

Še vedno vsebuje nekatere značilnosti originalne spletne strani Torrentz. Torrentz2 je eden najboljših in najbolj zanesljivih sledilcev, ki so na voljo na internetu.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

najboljših spletnih strani torrentovČe ste nekaj časa preživeli v hudourniškem svetu, ste verjetno že slišali za EZTV. Gre za ponudnika hudournikov, ki je viden na skoraj vseh večjih mestih hudournikov. Zdaj imajo svojo stran.

EZTV je eno redkih hudourniških mest, zasnovanih samo za TV oddaje. Na tej spletni strani boste našli skoraj vsak hudournik TV oddaj, ki je na voljo za prenos. Podpira tako neposreden prenos kot prenos magnetov.

Čeprav imajo dobro zbirko oddaj, ni veliko sejalcev, niti za najnovejše epizode. Poleg tega imajo morda vedno videoposnetke 1080p. Večina njihovih hudournikov je omejena na 720p.

8. LimeTorrents

Povezava na spletno mesto - https://www.limetorrents.info/

najboljša spletna mesta za hudourništvoGlede na ocene uporabnikov ima to spletno mesto eno največjih baz podatkov na spletu. Uporabniki lahko enostavno ugotovijo, ali je hudournik vreden prenosa. LimeTorrents ponuja uporabniku prijazen vmesnik s hudourniki, ki prihajajo iz večjih in boljših sledilcev. Spletno mesto vsebuje seznam notranjih seznamov, ki uporabniku omogočajo ogled datuma dodajanja hudournika, njegove velikosti, sejalca in merilnika zdravja za vsak hudournik.

Uporabniki lahko dobijo dostop do obsežne strani z informacijami za vsak hudournik, če želite izvedeti več o torrent datoteki. Na tem mestu starih hudournikov večinoma ni, zato jih lahko uporabite kot rezervno možnost za prenos hudournikov. Operater LimeTorrents.cc izvaja tudi predpomnilnik za torrent spletno mesto iTorrents. Ta predpomnilnik torrentov uporabljajo različni drugi iskalniki torrentov.

9. Torrent Prenosi

Obiščite spletno mesto - https://www.torrentdownloads.me/

torrent prenosiOgromna zbirka podatkov in vsebina v kombinaciji s preprostim, vendar podrobnim vmesnikom omogočajo Torrent Downloads dobro izbiro. Na spletnem mestu so različne kategorije, ki jih je mogoče prenesti, zato je dobra izbira za prenos hudournikov. Spletno mesto ponuja možnost komentiranja in ocenjevanja torrent datotek. Komentarji in ocene pomagajo zmanjšati število lažnih datotek na spletnem mestu.

V iskalni vrstici za Torrent Downloads je na voljo celo možnost Napredno iskanje. Funkcija Napredno iskanje uporabnikom omogoča zožitev rezultatov iskanja na podlagi kategorije, ponudnika in statusa. Najdete lahko podrobnosti o določeni povezavi hudournika, vključno z imenom pošiljatelja, datumom nalaganja, distributerjem, velikostjo datoteke, številom semen in zdravjem povezave. Te informacije vam omogočajo, da določite splošno verodostojnost hudourniške povezave.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

KATCR je uradna stran za prenos torrentov kickass. Spletno mesto vsebuje različne hudournike, ki so na voljo za prenos filmov, televizije, iger, glasbe in še veliko več. Najnovejši hudourniki se redno posodabljajo v bazi podatkov. Obstaja veliko ogledal spletnega mesta, vendar je to uradna stran, ki omogoča preprost in enostaven dostop do vseh vaših potreb po hudourništvu.

Spletno mesto KATCR ima zelo preprost vmesnik z eno iskalno vrstico in kategorijami, ki jih želite izbrati. Spletno mesto je preprosto, preprosto za uporabo in uporabniki zlahka najdejo hudournike, ki jih iščejo. Spletno mesto ima celo možnost prijave na sprednji strani.

11. Zooqle

Povezava do spletnega mesta - https://zooqle.com/

Zooqle ima impresivno bazo podatkov, sestavljeno iz več kot 3,5 milijona hudournikov. Spletno mesto vsebuje različne zvočne, video, igre in programsko opremo. Spletno mesto je postalo priljubljeno šele pred kratkim zaradi svoje baze podatkov med 37 000 filmi in 600+ televizijskih oddaj.

Vmesnik spletnega mesta je preprost, a enostaven za uporabo. Spletno mesto ima zvesto bazo oboževalcev, ki uporablja hudourniško spletno mesto za nenehno nalaganje hudournikov. Spletno mesto ostaja pod radarjem že precej dolgo. Z rastjo uporabniške baze na spletnem mestu pa naj bi Zooqle še povečal.

12. Torrents.io

Spletno mesto - https://torrents.io/

Kljub razpoložljivosti na tisoče različnih spletnih strani hudournikov na internetu je Torrents.io užival v velikem številu prometa, saj so uporabniki obiskali spletno mesto za prenos več tisoč hudournikov. Spletno mesto vsebuje ogromno bazo torrentov, ki jo je mogoče enostavno prenesti prek preprostega uporabniškega vmesnika. Torrents.io je meta-iskalnik, ki lahko poveže torrent datoteke in povezave z magneti z drugih strani hudournikov.

Najdete lahko podrobnosti o določeni povezavi hudournika, vključno z imenom pošiljatelja, datumom nalaganja, distributerjem, velikostjo datoteke, številom semen in zdravjem povezave. Te informacije vam omogočajo, da določite splošno verodostojnost hudourniške povezave.

13. Torrent Galaxy

Obiščite - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy je še eno spletno mesto za nalaganje hudournikov, ki vam lahko pomaga iskati torrent, ki ga iščete. Torrent Galaxy ima hitro in raznoliko bazo podatkov s številnimi kategorijami, s katerih lahko prenesete. Na spletnem mestu so anime, knjige, igre, filmi, pesmi, aplikacije, filmi, dokumentarni filmi, televizijske oddaje, športne oddaje in še veliko več. Uporabniški vmesnik je čista uporabniku prijazna postavitev, ki uporabniku pomaga prenesti najboljše razpoložljive hudournike.

14. ETTV hudourniki

Spletna stran - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents je eno redkih mest za hudournike, ki ima ogromno bazo televizijskih epizod. Uporabniki zlahka najdejo najnovejše televizijske oddaje na ETTV Torrents in jih prenesejo. ETTV Torrents je tudi najboljše mesto za hudournike za prenos filmov, knjig, programske opreme in zvoka.

Spletno mesto ima preprost za uporabo vmesnik, ki je precej preprost. Uporabniki zlahka iščejo hudournik, ki ga želijo, in spletna stran zlahka prelista svojo ogromno bazo podatkov. Spletno mesto vsebuje različne oddaje v različnih jezikih, zato privlači veliko večje občinstvo kot druge hudourniške spletne strani.

15. Torlock

Spletno mesto - https://www.torlock2.com/

Eno redkih spletnih mest, vendar je eno najbolj priljubljenih spletnih mest za mučenje na spletu Torlock. Spletno mesto vsebuje ogromno bazo preverjenih hudournikov. Spletno mesto večinoma vsebuje hudournike za glasbo, anime in e-knjige med številnimi drugimi datotekami. Vmesnik za spletno mesto je čist, uporabniku prijazen in se posodablja za vsako novo izdajo torrenta. Poleg velike baze podatkov preverjenih hudournikov Torlock svojim uporabnikom plačuje tudi za iskanje lažne torrentske povezave.

Na spletnem mestu trdijo, da ima več kot pet milijonov preverjenih hudournikov. Spletno mesto vsebuje celo seznam najboljših 100, na katerem so prikazani vsi priljubljeni prenosi torrentov. Večino vsebine v Torlocku je težko najti na kateri koli drugi spletni strani hudournikov, zato Torlock omogoča zaustavitev kakršnih koli hudournikov.

16. Torrentfunk

Povezava do spletnega mesta - http://www.torrentfunk.com/

Drugo priljubljeno spletno mesto za prenos hudournikov je Torrentfunk. Spletno mesto ne vsebuje samo velike baze podatkov o hudournikih z vsega spleta, ampak vsebuje tudi indikator statusa preverjanja. Status preverjanja omogoča uporabnikom, da filtrirajo po ponarejenih povezavah in izberejo tisto, ki je najbolj primerna za njihovo uporabo. Poleg statusa preverjanja Torrentfunk ponuja celo enega najnaprednejših razdelkov o pregledih uporabnikov. Oddelek omogoča uporabnikom branje in objavo komentarja na svojih najljubših povezavah.

Spletno mesto celo vsebuje datum, ko je bila dodana povezava hudournika, ime pošiljatelja, število semen in zdravje semena. Na splošno je spletno mesto paket za vse, ki iščejo sam kraj in najdejo svojo najljubšo glasbo, filme, programsko opremo ali igre.

17. ETTV hudourniki

URL: https://ettvtorrents.com/

To je še eno hudourniško mesto, namenjeno TV oddajam. Če želite prenesti filme, boste morali preizkusiti eno od drugih možnosti na tem seznamu najboljših torrent mest.

Na tej spletni strani boste našli veliko priljubljenih televizijskih oddaj in epizod. Vendar pa morda še niso nedavno izdali epizod. Običajno traja nekaj tednov, preden bodo epizode na voljo po izdaji.

ETTV je bilo tudi v svetu hudourništva znano ime. Njihovi hudourniki so na voljo tudi na drugih mestih hudournikov.

Na žalost tudi ne ponujajo veliko 1080p prenosov. Na srečo je na voljo prenos magnetov, ki stvari nekoliko olajša.

18. BTDigg

Povezava - https://btdig.com/

BTDigg je bil predstavljen januarja 2011 kot prvi iskalnik BitTorrent DHT. BTDigg se ne zanaša na nobene torrent datoteke, temveč se pri iskanju novih datotek bolj zanaša na BitDorrentov DHT. Na spletnem mestu je preprost retro vmesnik, ki uporabnikom omogoča iskanje po celotnem besedilu po aktivnih hudournikih prek spletnega vmesnika. BTDigg zbira hudourniške metapodatke in analizira omrežje DHT. Glavna prednost uporabe BTDigg je, da niso vključeni hudourniki in ni shranjena vsebina. Spletno iskanje BTDigg podpira poizvedbe v več azijskih in evropskih jezikih. Vse, kar lahko vidite na njegovi domači strani, je iskalno polje. Rezultati iskanja BTDigg prikazujejo podrobne informacije o hudournikih.

19. iDope

Povezava - https://idope.se/

iDope je dostojna možnost za dostop do filmov in šovov. Čeprav spletno mesto nima toliko sejalcev kot najbolj priljubljenih strani hudournikov na tem seznamu, še vedno hitro prenese. Vključuje možnosti prenosa iz mnogih zaupanja vrednih hudournikov.

Prenos magneta poskrbi, da bi lahko začeli neposredno nalagati vsebino, ne da bi morali najprej prenesti torrent datoteko.

Tu morda ne najdete veliko videoposnetkov kakovosti 1080p. Če pa iščete videoposnetke manjše velikosti v ločljivosti 720p, obstaja veliko možnosti.

20. Monova

Povezava na spletno mesto - https://monova.org/

Monovo je odlično spletno mesto za hudournike in ima čist in prijeten vmesnik, hkrati pa uporabnikom omogoča dostop do tisočev hudournikov na internetu. Vendar pa je na spletnem mestu veliko oglasov, ki lahko povzročijo težave, vendar je to spletno mesto dobro mesto za nalaganje hudournikov. Uporabniki se lahko celo registrirajo na spletnem mestu in naložijo svoje torrent datoteke. Spletno mesto vsebuje široko paleto kategorij, ki jih lahko izbirate, s čimer je spletna stran dobra možnost hudournikov.

21. Nebesni hudourniki

Povezava - https://www.skytorrents.to/

Drugo pomembno spletno mesto na našem seznamu so Sky Torrents. To spletno mesto za prenašanje torrentov vsebuje obsežno bazo podatkov in čist in preprost vmesnik, ne da bi uporabnike bombardirali z oglasi. Sky Torrents je najljubši vsem, ki želijo uživati ​​v največji zasebnosti, z minimalističnim sledenjem. Sprejema celo donacije uporabnikov v obliki kripto valut, kot sta bitcoin ali ethereum. Po podatkih spletnega mesta Sky Torrents v indeksu vsebuje 21, 841, 003 hudournikov, s čimer je baza podatkov precej velika.

22. YourBittorrent

Spletno mesto - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent je še ena zloglasna baza hudournikov na našem seznamu. Spletno mesto ima sporno zgodovino. Stran je bila prvotno najdena leta 2003 in je nastala kot sodelovanje med dvema partnerjema. Sčasoma je moral ustanovitelj zaradi neznanih razlogov prvotno spletno stran zapreti.

Leta 2009 se je pojavilo podobno spletno mesto z imenom YourBittorrent. Na spletnem mestu je preprost vmesnik, do katerega lahko dostopa kdorkoli. Vmesnik je enostaven za uporabo in dokaj naravnost naprej. Povezave so večinoma preverjene in prikazujejo datum, ko je bila povezava dodana na spletno mesto. Na spletnem mestu je več kot milijon hudourniških povezav in ta številka iz dneva v dan hitro raste. Spletno mesto je zaradi svoje priljubljenosti prepovedano na Portugalskem in v Veliki Britaniji.

23. BitPort

Povezava - https://bitport.io/

BitPort je spletno mesto za hudournike. Pomeni, saj omogoča omejen brezplačen prenos. Za povečano pasovno širino in dodane funkcije lahko kupite naročninski načrt.

Če želite začeti uporabljati storitev, morate ustvariti račun pri BitPortu. Brezplačni načrt omogoča do 1 GB shranjevanja v oblaku, ima samo 1 slot za prenos in vas omejuje na 1 hudournik na dan. Hitrosti prenosa niso zagotovljene. Prav tako ne nudi nobene varnosti, saj obstaja samo dostop do HTTP in brez protivirusnega nadzora.

Plačani načrti se začnejo pri 5 USD na mesec in 30 GB shrambe v oblaku. S plačanimi načrti dobite več slotov, več hitrosti prenosa, neomejene hudournike in večjo varnost.

Bitport ima tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

24. Toorgle

Spletno mesto - http://www.toorgle.com/

Toorgle je meta iskalnik, ki povezuje na več kot štiristo torrent spletnih strani. Spletno mesto omogoča enostaven dostop do hudourniških spletnih strani in njihovih baz podatkov z vsega spleta. Toorgle ima Firefoxovo iskalno vrstico in Facebook vtičnik, s čimer je spletno mesto enostavno in dostopno v brskalniku. Uporabnike seznanja tudi z zdravjem torrent povezave, hitrostjo prenosa in številom prenosov.

25. DirtyTorrents

Povezava - https://dirtytorrents.com

Umazani hudourniki so kraj, kjer lahko prenesete oddaje, filme, zvok, aplikacije, igre in še več. Podobno je iskalniku hudournikov. Pokaže vam hudournike s priljubljenih mest, kot so The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock in še več. Ta spletna mesta so že na našem seznamu.

Z velikim številom sejalcev, dostojno hitrostjo prenosa in številnimi preverjenimi hudourniki se Dirty Torrents enostavno uvrsti na naš seznam najboljših strani hudournikov.

Minimalni vmesnik tega spletnega mesta vam olajša začetek. Po vsebini lahko brskate po kategorijah ali preprosto vtipkate ključne besede in poiščete tisto, kar iščete.

Zaključek

Če vam kdaj zmanjka možnosti za dostop do spletnih mest za nalaganje torrentov, lahko vedno obiščete FireStickTricks.com in si ogledate tiste, ki se trenutno izvajajo. Ustvarili smo seznam in razvrstili najboljša mesta hudournikov za vašo preprostost, ki zagotavljajo, da se vrhunski torrent naloži ves čas.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me