Hur du installerar Showbox på FireStick

>

Showbox är en av de mest populära on-demand-tredjepartsapparna för Android-plattformen. Denna app ger dig tillgång till ett enormt mediebibliotek med filmer och TV-program. När Terrarium TV är borta måste du leta efter några av dess alternativ. Showbox är en del av våra bästa Terrarium TV-alternativ.

Denna app har funnits ett tag och stöds av ett aktivt team av utvecklare. Du kommer att märka att det nya innehållet läggs till i Showbox ganska regelbundet. Med appen kan du spela innehållet i SD, HD och full HD-kvalitet. Det är en lättviktsapp som nästan inte påverkar enhetens prestanda.

Det är en viktig sak du behöver veta om Showbox. Den har utformats för Android-mobilplattformen och är inte riktigt fjärrvänlig. För att navigera i denna app smidigt på FireStick behöver du en musväxling. Oroa dig inte om det låter förvirrande. Jag kommer att täcka varje del separat. Jag kommer först att visa dig hur du installerar Showbox från Aptoide-marknaden. Senare kommer jag att berätta hur du installerar Mouse Toggle. Låt oss börja!

UPDATE: Showbox har stängts av och fungerar inte på FireStick eller andra Fire TV-enheter. Vänligen få en av de andra liknande apparna från vår lista över bästa showboxalternativ.

Showbox på FireStick: installationsguide

Låt oss först konfigurera din FireStick / Fire TV / Cube så att den kan acceptera tredjepartsappar, till exempel Aptoide och Showbox. Bara en liten ändring av säkerhetsinställningen krävs.

När du startar FireStick och är på startskärmen använder du fjärrkontrollen för att välja inställningar från menyraden längst upp

hur man installerar showbox på eldstick

Välj och öppna nu Enhet från följande uppsättning alternativ

showbox hd på eldstick

Öppen Utvecklaralternativ

showbox för eldstick

Välj och klicka Appar från okända källor för att slå på den om den är inaktiverad

firestick showbox-app

Bekräfta din åtgärd genom att klicka på Sätta på. Oroa dig inte för varningsmeddelandet. Både Showbox och Aptoide är säkra appar

showbox nedladdning eldsticka

Din FireStick-enhet är nu klar. Du kan installera vilken app från tredje part du vill ha.

Installera Aptoide på FireStick

Aptoide är en tredjeparts appbutik som fungerar som ett alternativ till Amazon Store på FireStick. Denna appmarknad har dussintals coola appar du aldrig hittar i Amazon Store.

Det första du vill göra är att installera Aptoide app store på din enhet. Med Aptoide installerat kan du få Showbox och en mängd andra fantastiska appar på FireStick.

Aptoide är en Android-appbutik, främst designad för Android-mobiler. Vissa av apparna här installerar kanske inte eller fungerar inte korrekt på FireStick. Men det har fortfarande gott om appar för den här enheten.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.

Installera Showbox på FireStick med Aptoide Store

Här är stegen för att snabbt installera Showbox på FireStick med Aptoide-marknaden:

1. Starta Aptoide och standardskärmen öppnas med Redaktörens val alternativet till vänster redan valt. Du ser ett gäng med utvalda appar till höger. Det finns en rimlig chans att du kan hitta Showbox-appen i det här fönstret

ladda ner showbox apk på eldstick

Du kan också klicka Toppapplikationer alternativet till vänster. Det här avsnittet innehåller också de mest populära Android-apparna.

firestick showbox apk

Om du inte hittar Showbox i något av de två alternativen, klicka på Redaktörens val alternativet igen så ser du sökikonen längst upp till vänster. Klicka på det här alternativet och leta efter appen.

2. Klicka på Showbox-ikonen

showbox apk

3. Klicka nu på Installera knapp

ladda ner showbox på eldstick

4. Ett varningsmeddelande visas som säger att Showbox har beroende av Googles tjänster och att det därför inte fungerar på din FireStick-enhet. Oroa dig inte för det. Vi kommer att få den här appen att fungera med musväxlingen.

Klick OK

installera showbox apk på eldstick

Vänta tills nedladdningen är klar

showbox för eldstick

5. När appen har laddats ner visas följande prompt. Rulla ner till Nästa knappen längst ner till höger. När du navigerar till knappen Nästa ändras den till Installera

hur man installerar showbox på brand tv-stick

6. Klick Installera att fortsätta

installera showbox på brand-tv

Vänta tills Showbox-appen installeras på FireStick

hur man får showbox på eldpinnen

7. Efter ett tag, App installerad meddelandet visas. Klick Öppen för att starta appen. Om du vill köra appen senare klickar du på Gjort. Du kan alltid öppna appen från Dina appar & kanaler.

lägg till showbox på eldsten

Det var allt!

Viktigt: Installera musväxling för att använda Showbox

Kom ihåg varningsmeddelandet som Aptoide kastade på din skärm och sa att Showbox har beroende av Googles tjänster och kanske inte fungerar på din FireStick-enhet?

Showbox är inte primärt utformat för FireStick. Det är inte exakt fjärrvänligt. Du kan inte navigera runt i appen med bara Amazon FireStick-fjärrkontrollen. För att använda den här appen är det du behöver en extra applikation som heter Mouse Toggle.

Musväxlingsapp gör att en musväxling visas på din FireStick-skärm. Denna pekare kan användas för att klicka på olika element i Showbox, som din vanliga fjärrfunktion inte kan nå. Pekaren manövreras med navigeringsknapparna på fjärrkontrollen. Gå vidare och installera Mouse Toggle på FireStick med länken nedan.

Hur man installerar Mouse Toggle på Fire TV Stick

När musen växlar appen är installerad, öppna den och aktivera musväxlingstjänsten. För att få fram muspekaren behöver du bara trycka snabbt på Play / Pause -knappen på din fjärrkontroll dubbelt.

Med Mouse Toggle på din FireStick kan du använda Showbox alla andra appar som inte är fjärrvänliga.

Sammanfatta

När Terrarium TV levde hade jag knappt behov av att leta efter någon annan app på begäran. Nu när Terrarium TV är borta har jag tvingats utforska andra vägar. Det är sant att inte många appar kan komma nära denna exceptionella underhållningsplattform som har tjänat oss ganska länge. Ändå har vi fortfarande underhållningsbehov och de måste uppfyllas.

Showbox är kanske inte det bästa valet för FireStick eftersom det kräver en extra musväxlingsapp för att fungera. Men det är ett genomförbart alternativ som låter dig titta på massor av filmer och shower. Förutom Showbox kanske du också vill överväga följande appar:

  • UnlockMyTV APK
  • OneBox HD
  • Biograf APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me