Hur man installerar de nyaste filmerna HD på FireStick

>

I den här handledning kommer du att lära dig att installera nyaste filmer HD APK på FireStick. Nyaste filmer HD är en underhållningsapp för on-demand-filmer och TV-program.

Vid denna tidpunkt finns det en god chans att du redan vet att Terrarium TV inte längre är tillgängligt officiellt. Du kan använda den korrigerade versionen av Terrarium TV, men den kommer aldrig att uppdateras med det nya innehållet. Det var en plötslig och sorglig bortgång av en otrolig app. Men allt går inte förlorat. Jag har varit på jakt efter bra Terrarium TV-alternativ och har upptäckt ett gäng livskraftiga alternativ.

Nyaste filmer HD erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-program. Det är en lätt app som håller sig lätt på din FireStick. Därför tänkte jag att jag skulle kunna ge det en chans som ett Terrarium TV-alternativ. Appen är inte helt kompatibel med FireStick-fjärrkontrollen. Men om du använder den med musväxlingen kommer du att få en anständig upplevelse. Låt oss nu se hur du installerar Newest Movies HD på FireStick.

Nyaste filmer HD: installationsinstruktioner för FireStick

Innan du kan installera någon app på FireStick utanför Amazon Store måste du tillåta Appar från okända källor. Så för att installera den nyaste filmen HD-appen, här är vad du behöver göra:

1. Slå på din FireStick-enhet och välj den när den laddas upp inställningar alternativet från menyraden överst (på FireStick-hemskärmen)

Hur man installerar de nyaste filmerna HD på FireStick

2. Navigera nu till alternativet Enhet och öppna den

Installera nyaste filmer HD på FireStick

3. Klicka sedan på Utvecklaralternativ 

Nyaste filmer HD på FireStick

4. Om Appar från okända källor är för närvarande avstängd, måste du slå på den. Klicka på alternativet för att slå på det

klicka på appar från okända källor på eldsten

5. Välj nu Sätta på när följande fönster visas med varning om att tredjepartsappar från okända källor kan skada din enhet. Det är sant för appar som inte har testats men inte för nyaste filmer HD. Det är en säker app.

hur man får de senaste filmerna HD på FireStick

Du har framgångsrikt konfigurerat din FireStick-enhet för att tillåta tredjepartsappar från okända källor. Låt oss nu gå vidare med installationsprocessen.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.

Sidlastning av vilken app som helst på FireStick är främst en tvådelad process - i den första delen laddar du ner appens APK, i den andra delen installerar du den APK. Följande steg täcker båda delarna tillsammans för nyaste filmer HD APK.

Nu kör vi:

6. Gå vidare och installera Nedladdningsapp från Amazon Store. Du behöver den här appen eftersom den hjälper dig att ladda ner och sidläsa de nyaste filmerna HD APK på din FireStick-enhet. Du kan inte ladda ner en APK direkt från en webbläsare på en Fire TV eller FireStick.

Det tar bara några minuter att installera den här appen. Välj bara sökalternativet på startskärmen på FireStick och leta upp appen Downloader

7. Kör Downloader-appen när du har installerat den. Så här ser hemskärmen på den här appen ut.

Som ni ser har den vänstra sidan en sidofält med en massa alternativ. Det bästa alternativet Hem är redan vald. Du behöver helt enkelt navigera till höger och klicka på textfältet för URL

ladda ner de nyaste filmerna på eldstick

8. Nu ser du ett nytt fönster med bokstäver och siffror. Använd den här knappsatsen för att skriva in följande URL: https://www.firesticktricks.com/nmhd

När du är klar, slå på eller helt enkelt tryck på knappen Spela / pausa på din FireStick-fjärrkontroll

nyaste filmer hd apk nedladdning

9. Nedladdaren börjar upprätta anslutningen till servern till vilken URL-adressen pekar. Inom några ögonblick börjar den nyaste filmen HD APK att ladda ner på din FireStick

nyaste filmer hd apk nedladdning på firestick

Nedladdningen bör inte ta mer än en minut eftersom Newest Movies HD är en liten app.

10. Klicka sedan på Installera för att börja installera appen på FireStick

hur man installerar nyaste filmer hd på firestick

När den nyaste filmen HD-appen är installerad får du ett meddelande om följande fönster: App installerad

Längst ner finns det två alternativ. Som förväntat Öppen knappen startar den nyaste filmen HD-appen. Men jag kommer att klicka Gjort. Detta tillåter mig att gå till Downloader-appen och ta bort den nyaste filmen HD APK-fil.

Varför tar jag bort den här filen? Eftersom appen nu är installerad. APK-filen har ingen nytta. Det är en bra praxis att fortsätta rensa upp FireStick-lagringen när du får möjlighet. På så sätt kommer det att förbli otydligt.

få de nyaste filmerna i hd on fire stick

När du ser följande på din FireStick-skärm klickar du på Radera

firestick nyaste filmer hd

Klicka igen Radera

nyaste filmer HD Fire TV

Varsågod! Den senaste APK-appen för filmer har installerats på din FireStick-enhet. Därefter lär vi oss hur du kommer åt och använder den här appen.

Nyaste filmer HD på FireStick: Hur man kommer åt

Du kanske förmodligen redan känner dig igenom din enhet och hur du kommer åt alla appar du har installerat nyligen. Men många av mina läsare har problem med att hitta apparna efter installationen. Så låt mig ge en kort redogörelse för hur du kommer åt nyaste filmer HD (eller vilken app som helst) på FireStick.

Alla dina installerade och molnappar kan nås från det avsnitt som heter Dina appar & Spel. Följ stegen nedan för att komma dit:

 • Tryck länge på Home-knappen på din fjärrkontroll (cirka 3-4 sekunder)
 • När popup-fönstret visas klickar du på det första alternativet Apps
 • Här är det listan över alla dina FireStick-appar du har installerat
 • Gå till botten av listan och kör HD-appen Newest Movies

Visste du att den nyaste filmen HD-app som du just har installerat finns längst ner i dina appar & Spellista? Det är anledningen till att du inte hittar appen på hemskärmen på FireStick.

Apparna i de översta 2-3 raderna visas på hemskärmen. Så om du vill komma åt den nyaste filmen HD-appen från hemskärmen är det här du behöver göra:

 • Välj HD-appen Nyaste filmer i dina appar & Spel
 • Tryck länge på Välj knappen på fjärrkontrollen eller tryck helt enkelt på menyknappen på fjärrkontrollen och klicka på Flytta alternativ som visas på popup-menyn längst ner till höger på skärmen
 • Flytta appen till den översta raden (eller någon av de tre första raderna)
 • Tryck på Select-knappen igen för att släppa appen
 • Gå nu tillbaka till startskärmen för FireStick och kör den nyaste filmen HD-appen därifrån

Hur man använder den senaste HD-appen för filmer

Den nyaste filmen HD-appen har ett vanligt snyggt och bekant gränssnitt. Det är den typ av gränssnitt som är vanligt bland sådana appar. Så om du har använt Terrarium TV eller gilla, bör du inte ha några svårigheter alls med att använda den här appen.

Kör appen och det är vad du ser. Om en ny version av appen är tillgänglig visas en uppmaning att installera den nya versionen framträdande på den övre halvan av appens hemskärm. Jag rekommenderar att du installerar uppdateringen snabbt eftersom den inte bara låter dig bli av med den irriterande prompt utan också ger dig den mest uppdaterade versionen av appen.

hur man använder nyaste filmer HD på FireStick

Appens hemskärm visar de senaste tillagda titlarna och även de presenterade titlarna i olika kategorier. Standardskärmen öppnas för TV-program.

Det finns en meny uppe till vänster som du kan använda för att växla mellan filmer & Tv program. Menyn har även andra alternativ, inklusive ny uppdatering, tecknat, vaktlista, nyligen publicerad, historik och mer.

Du kan också gå till appinställningarna från menyn

hur man använder de nyaste filmerna HD-appen på brand tv-stick

Längst upp till höger på appen finns sökalternativet (linsikonen). Klicka på den här ikonen för att leta efter filmer eller program med nyckelord. Du kan till exempel skriva namnet på en film eller skådespelare för att leta efter det relaterade videoinnehållet

Nyaste filmer HD är en Amazon FireStick-fjärrkompatibel app. Men jag har lagt märke till att det ibland inte svarar bra på fjärrkommandona. För att skona dig själv någon frustration och göra saker jämnare rekommenderar jag att du använder Mouse Toggle med den här appen. Musväxling gör ditt liv mycket enklare med de nyaste filmerna HD.

Avveckling

Nyaste filmer HD är inte den bästa appen på begäran för FireStick eftersom den inte är riktigt bra med fjärrkontrollen. Men den har en solid samling av filmer och shower och det fungerar okej om du har en musväxling. Därför har jag uttryckt det som ett av alternativen till Terrarium TV. Om du inte gillar den här appen finns det några andra du kan prova. Här är vår rekommenderade lista:

 • FreeFlix HQ
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Showboxalternativ

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me