Hur man installerar Kodi Collusion Bygg på Kodi

>

I den här guiden ska jag visa dig hur du installerar Kodi Collusion bygga på Kodi 18 Leia. Installationsstegen i guiden gäller alla Kodi-enheter som stöds, inklusive FireStick, Windows / Mac PC, Android och mer.

Den ena anledningen till att jag föredrar Kodi builds är att de kommer med förinstallerade tillägg och skonar mig ansträngningarna att installera dem separat. Byggnader som Kodi Collusion är utrustade med de bästa tilläggen för innehåll on-demand och live-tv. Jag har träffat några byggnader på sistone och ser ut som jag har hittat en målvakt.

Kodi-samverkan bygger paket med massor av populära tillägg och lägger till många nya funktioner till Kodi. Det tillför också nytt visuellt liv till ett annars intetsägande, standardgränssnitt för Kodi. Samverkan är också den del av våra bästa Kodi-konstruktioner och förtjänar det. Den minimala designen och den snabba hastigheten var den omedelbara dragningen och det verkar som om jag kommer att hålla fast vid Kodi Collusion åtminstone ett tag.

Kodi Collusion Build har avslutats. Du kan prova en av de andra buildarna från vår lista.

kodi samordning guide

Kodi Collusion är en lättbyggnad, vilket gör den perfekt för FireStick och andra strömningsenheter med begränsad lagring. Jag kommer nu att dela stegen för att installera Kodi Collusion build. Fortsätt läsa!

Kodi Collusion Build installationshandbok

Det första du vill göra är att låta Kodi installera tredjepartsbyggnader som Kodi Collusion. Det kräver några ändringar i säkerhetsinställningarna. Här är stegen:

# 1. Öppna "Inställningar" -menyn från Kodi-hemskärmen. Det är kuggeikonen som placeras under Kodi-logotypen uppe till vänster. Klicka nu på Systeminställningar på nästa skärm

hur man installerar kodi collusion build

# 2. Välj "Tillägg" i den vänstra kolumnen på den följande skärmen och klicka sedan på "Okända källor" för att växla till höger

kodi okända källor

# 3. Här är varningsmeddelandet du ser. Ignorera det här meddelandet och klicka på 'Ja'. Vi kommer att installera Kodi Collusion Build, som är 100% säkert

kodi okända källvarning

Nu är Kodi redo att installera Kodi-samverkansbyggnaden. Vi kommer att dela upp installationsprocessen i följande tre steg:

  1. Lägg till källan till Kodi för att installera One Nation Portal Repository
  2. Installera One Nation Portal-arkivet från den tillagda källan
  3. Installera Kodi Collusion Build från arkivet One Nation Portal

Låt oss gå igenom varje del en efter en

Uppmärksamhet: Kodi Builds har obegränsat streaminginnehåll, men kan också få dig i ett lagligt problem. Kodi-användare måste använda ett VPN för att dölja sin identitet när de strömmar filmer / TV-program / sport. Dessutom är många populära Addons geo-blockerade och kommer att kräva en VPN för att fungera.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN vilket är den bästa VPN för Kodi. Du kan få 3-månaders gratis och spara 49% på de årliga planerna.

Steg 1: Lägg källan till Kodi för att installera One Nation Portal-arkivet

Vi kommer nu att lägga till URL till Kodi som kommer att peka den till servern där vi senare kommer att installera One Nation Portal repo. Följ stegen nedan:

# 1. Klicka på ikonen 'Inställningar' på Kodi-skärmen en gång till

kodi-inställningar

# 2. Den här gången, på nästa skärm, klickar du på 'Filhanteraren' i Inställningar

systeminställningar på kodi

# 3. Gå nu vidare och klicka på 'Lägg till källa'. Du kan behöva bläddra lite nedåt för att hitta det här alternativet

kodi samverkan bygga

# 4. Klicka på "Ingen" när du ser fönstret "Lägg till filkälla"

kodi samordningslager

# 5. Ange webbadressen http://www.onenation.info/Portal/ som visas på bilden nedan och klicka på OK.

Ange alltid rätt URL för att undvika krångel under installationen i de senare stegen

ett nationförvar

# 6. Skriv nu namnet på källan i fältet 'Ange ett namn för denna mediekälla' och klicka på 'OK'. Det kan vara valfritt namn du vill identifiera den här källan med. För att göra det relevant för källan, namnger jag det OneNation i den här guiden.

kodi samverkan en nation nedladdningslänk

Steg 2: Installera ett Nation Portal-arkiv från den tillagda källan

# 1. Källan har således lagts till. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen och klicka på "Tillägg" i den vänstra kolumnen

kodi addons-menyn

# 2. Markera och klicka sedan på alternativet 'Package Installer' i det övre vänstra hörnet på följande skärm

kodi addon installerare

# 3. Gå vidare och klicka på "Installera från zip-fil"

hur man installerar kodi collusion build

# 4. Klicka på 'OneNation' (eller namnet du valde för källan tidigare)

kodi samordning bygga installationsguide

# 5. Klicka på filen "plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip". Här representerar numren 1.0.7 i zip-filnamnet versionnumret. Detta kan variera om den nya versionen släpps i framtiden.

installera en nation guiden

# 6. Vänta på meddelandet "One Nation Portal Add-on install". Det kan ta 1-2 minuter att dyka upp

en nation portal tillägg

# 7. Nu bör du se följande popup-fönster om du vill aktivera någon av de listade inställningarna. Om du vill aktivera en inställning, gå vidare och kontrollera den. När du har valt vad du vill aktivera klickar du på knappen 'Fortsätt' längst ner. Jag kommer att lämna allt som standard och klicka på 'Fortsätt' direkt.

en nationens portalinställningar

# 8. Ett annat fönster dyker upp. Du kan direkt gå till Byggmenyn eller ignorera den och navigera till menyn senare. Jag slår 'Ignorera' för nu så att jag kan visa dig hur du går till det från Kodi-hemskärmen.

kodi samverkan bygga menyn

Du måste klicka på "Fortsätt" och "Ignorera" igen för att bli av med dessa popup-fönster.

Du har installerat One Nation Portal-lagret. Nu kommer vi att lära oss att installera Kodi Collusion Build från denna repo.

Steg 3: Installera Kodi Collusion Build från arkivet One Nation Portal

Det enda du har kvar är installationen av Kodi Collusion Build. Följ dessa steg för att installera denna build:

# 1. Gå tillbaka till startskärmen för Kodi och navigera till tillägg> Programtillägg. Du kommer att se One Nation Portal-ikonen här (se bilden nedan). Klicka på den här ikonen för att fortsätta

öppna en nation portal

# 2. Klicka på alternativet '(OneNation Portal) Builds

en nationportal bygger

# 3. Som ni ser på bilden nedan har Kodi Collusion build redan släppts för den kommande Kodi 18 Leia-versionen. Den stabila versionen av Kodi Leia har dock inte släppts ännu. Om du är en av få som har tillgång till Leia-versionen, gå vidare och klicka på Kodi Collusion build för den här versionen. Om inte, hoppa till nästa steg

hur man installerar kodi-samverkan på kodi 18 leia

# 4. Rulla ner till och klicka på Kodi-Collusion-version under Krypton Builds (bilden nedan)

hur man installerar kodi-samverkan på kodi 17.6 krypton

# 5. Du kommer att presenteras med två installationsalternativ - Fresh och Standard.

Att välja Fresh återställer först Kodi till fabriksinställningarna och tar bort alla dina befintliga tillägg, inställningar osv. Standardinstallation behåller vissa tillägg och inställningar. Jag kommer att välja "Fresh" eftersom jag inte har något att behålla. Men det är helt ditt val.

kodi collusion färskt installationsguide

# 6. Kodi frågar dig nu om du vill återställa Kodi-konfigurationen till standardinställningarna. Klicka på "Fortsätt"

återställa kodi för build-installation

# 7. Installation av Kodi Collusion build kommer nu att starta. Det kan ta 3-4 minuter att installera denna build.

ladda ner kodi samverkan bygga

# 8. När build är installerat ser du följande meddelande. Alternativet "Ladda om profil" gör inte riktigt mycket. Så jag kommer att klicka på "Force Close."

tvinga stäng kodi-appen

Kodi stänger nu. Du har installerat Kodi Collusion Build framgångsrikt. Starta om Kodi och startskärmen för Kodi kommer att ändras till detta

det här ser ut som kodi-samverkningshud

Jag gillar verkligen det här gränssnittet. Det ser coolt ut! Gå vidare och utforska denna byggnad. Du hittar en handfull förinstallerade tillägg här inklusive Deceit, Seren, Limitless.

Klicka på "Filmer" så ser du följande alternativ (bild nedan). På samma sätt kan du utforska andra menyalternativ.

hur man använder kodi collusion build

Så detta är hur vi installerar Kodi Collusion bygga på Kodi.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Slutsats

Kodi Collusion build sätter ihop en handfull populära tillägg så att du inte behöver installera dem separat. Den här guiden är ett försök att hjälpa dig att installera denna byggnad snabbt och enkelt. Om du har några frågor eller förslag kan du gärna meddela oss genom kommentarerna nedan.

Relaterad:

Hur man installerar OneNation Portal Kodi Builds
Hur man installerar No Limits Magic Build
Hur du installerar Titanium Build
Hur du installerar Kodi
Bästa Kodi VPN
Hur man installerar Addons over Builds

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me