Hur man installerar Kodi på Amazon FireStick

>

I den här steg-för-steg-guiden kommer jag att visa dig hur du installerar Kodi 18.5 Leia på FireStick inom 2 minuter. Samma guide fungerar också för Firestick 4K, Fire TV och Fire TV Cube. Låt oss börja med en kort introduktion innan vi startar installationsstegen.

hur man installerar kodi på eldstenAmazon Fire TV / Stick har redan tagit marknaden för videoströmning med storm. Ända sedan den kom på scenen har den sålt som hotcakes tack vare dess otroliga användarvänlighet och stöd för populära underhållningstjänster som Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video och många andra. Till toppen av allt kommer Amazon FireStick med Alexa-stöd. Så bara ligga på soffan och börja navigera genom allt bara med din röst. Du behöver inte ens lyfta fingrarna nu. Är det inte super coolt!!!

Så lockande som det kan låta, det finns bara en liten bit av problemet. Även om en stor mängd multimediainnehåll är kostnadsfritt tillgängligt, kommer premiuminnehållet med premiumprislappar. Detta är definitivt en besvär för de flesta användare och det största skälet till att användare installerar Kodi på Firestick. Kodi är en av de bästa Amazon Fire Stick-apparna, som kommer att öppna en ny värld av gratis multimediainnehåll som kanske inte ens är tillgängligt i din region eller kommer med en exorbitant prislapp.

Om du redan använder Kodi på din Fire TV eller Fire Stick och letar efter en enkel uppdatering till 18,5 Leia, bör du läsa detta - hur du uppdaterar Kodi på FireStick.

Notera: Vi uppmuntrar inte att använda någon mjukvara / hårdvara / tjänst för att få tillgång till det olagliga innehållet. Var god en domare av dina handlingar.

Hur du installerar Kodi på FireStick

Kodi for Fire Stick erbjuder massor av streamingmöjligheter. Multimediainnehållet som Kodi erbjuder är häpnadsväckande. Om du har bestämt dig för det jailbreak Amazon Fire Stick, du är precis på rätt plats. Du ska lära dig hur man installerar Kodi på FireStick på så många sätt som möjligt.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Läsa:
Hur man installerar och använder Bästa VPN för FireStick

STEG 1: Förbered din FireStick för installation av Kodi

Först och främst, om du just har köpt din Fire TV eller FireStick, så här ställer du in Fire Stick för första gången. Nu när du har konfigurerat din Stick framgångsrik, förbered den för Kodi-installationen. Du måste göra fyra justeringar. Aktivera ADB-felsökning, Aktivera appar från okända källor, Stäng av enhetsanvändningsdata och stäng AV Samla data för appanvändning. Du kan enkelt göra allt detta genom att följa dessa steg:

# 1: Naviger bara till inställningar på din Fire TV / Stick. Välj sedan Min Fire TV / Enhet och välj Utvecklaralternativ

hur man installerar kodi på eldsten

# 2: Nu måste du göra två saker. För det första, aktivera ADB-felsökning (valfritt) och slå sedan PÅ Appar från okända källor (obligatorisk)

firestick kodi

# 3: Navigera nu till inställningar och öppna Inställningar > Sekretessinställningar. Nu är det bara att stänga av Enhetsanvändningsdata och Insamla appanvändningsdata

amazon firestick kodi

Din Amazon Fire TV är nu klar. Nu är vi ett steg närmare Kodi-installationen.

STEG 2: Hämta Downloader-appen

Detta är den överlägset mest populära, enklaste och snabbaste metoden för att installera Kodi på Fire TV Stick. Om du följer alla stegen noggrant tar det inte mer än två minuter. Downloader är en fantastisk app och är kostnadsfri tillgänglig i Amazon App Store. Det gör Kodi-installationsprocessen mycket smidig och bekväm.

Gå bara till Amazon App Store och sök "Loader" för det. För att gå till Amazon Store, välj Sök alternativet i det övre vänstra hörnet på din FireStick-hemskärm.

hur man installerar kodi på amazon firestick

När du har laddat ner och installerat Downloader-appen på din Fire TV eller Fire Stick är vi bara ett steg bort för att installera Kodi.

STEG 3: Installera Kodi på FireStick

I det här steget kommer vi att lära oss att ladda ner och installera Kodi 18.5 Leia på din Amazon Fire TV Stick. För dem som inte är medvetna är Leia 18.5 den senaste stabila versionen som på datumet.

# 1. Starta Downloader-appen som du just har installerat och klicka på URL-rutan (där den står http: //)

INSTALLERA KODI PÅ FIRESTICK

# 2: Nu visas en popup-knappsats

Att installera Kodi Leia 18.5, stiga på https://www.firesticktricks.com/kapk klicka på 'GO'.

# 3: Detta påbörjar nedladdningsprocessen.

hur man installerar kodi på eldsten

# 5: När nedladdningen är klar klickar du på "Installera

lansera kodi 18.o på eldstick

# 6: Vänta tills nedladdningen är klar

hur man installerar kodi 18.0 på eldsten

# 7: Du ser meddelandet Appinstallerad när Kodi har installerats. Klick ÖPPEN för att starta Kodi-applikationen. Klicka på om du vill öppna det senare GJORT

installera kodi på eldsten

Du hittar inte Kodi-appen på din startsida, så bara gå till inställningar -> tillämpningar -> Hantera installerade applikationer -> Kodi -> Lansera

Du kan också trycka ner Hem knapp / knapp på fjärrkontrollen i 5 sekunder och klicka på Apps på popup-skärmen för att komma åt Kodi.

Hur man använder Kodi på FireStick

Nu när du har installerat Kodi är det dags att du vet hur du använder den på Fire Stick för säker och sund underhållning. Med Kodi har du tillgång till den enorma världen med gratis innehåll som sträcker sig från filmer till TV-program och mycket mer.

Men innan du börjar använda Kodi på din Fire TV / Stick vill jag varna dig att allt du strömmar på Kodi är synligt för din Internetleverantör och regering. Om du fångas och tittar på upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport), kan du hamna i några allvarliga juridiska problem.

Tack och lov finns det ett sätt att fortsätta njuta av ditt favoritinnehåll genom Kodi utan att behöva oroa dig för vem som kanske letar. Det du måste använda är en betrodd VPN-tjänst som kommer att maskera alla dina internetaktiviteter från webbsnoporna. En VPN hjälper dig att kringgå Internet Throttling, onlineövervakning och geo-restriktioner för innehåll.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN. Det är den snabbaste VPN, vilket är det viktigaste för en smidig streamingupplevelse.

Vi främjar eller uppmuntrar aldrig upphovsrättsintrång. Men vi vill inte att du hamnar i lagliga krångel heller. Dessutom tror vi på rätten till integritet och är dess starka förespråkare.

Så innan du börjar använda Kodi på Fire TV / Stick, låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Klick HÄR för att prenumerera på ExpressVPN-tjänsten. Det finns en 30-dagars, full, inga frågor ställda tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med det (vilket jag inte ser någon anledning till) kan du begära att få full återbetalning inom de första 30 dagarna.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick och navigera till förstoringsglaset (sökikon). Du hittar den längst till vänster. Börja nu skriva “Expressvpn” (utan offert) i sökfältet och välj ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

installera expressvpn eldstick

Steg 3: Klicka på "Get" för att ladda ner och installera ExpressVPN-applikationen på din Fire TV / Stick

få vpn jailbroken firestick

Steg 4: När du har installerat startar du ExpressVPN-appen och loggar in med e-post-ID / lösenord som du skapade när du köpte ExpressVPN-prenumerationen.

logga in expressvpn på eldstick

Steg 5: Klicka nu på Power-ikonen för att ansluta till en VPN-server (se bilden nedan). Du kan också ändra önskad plats genom att klicka på "Välj plats" som visas på bilden nedan. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut expressvpn på eldspaken

Du kan läsa mer om att använda ExpressVPN med FireStick.

Nu när dina onlineaktiviteter är privata är det dags att lära sig vad du ska göra med Kodi på Fire TV Stick. Som jag nämnde tidigare hittar du inget innehåll på Kodi eftersom det är en enkel mediaspelare. För att strömma filmer, TV-program eller sport måste du installera olika Kodi Addons / Builds. Om du är helt nybörjare, här är min steg-för-steg-nybörjarguide för att använda Kodi.

Undrar du hur du får de bästa Kodi Addons eller Builds på din Fire TV / Stick? Kolla in länkarna nedan som hjälper dig att installera populära Addons och builds som fungerar bra och dra kvalitetsströmmar.

 • Hur man installerar Exodus Redux
 • Hur man installerar Venom Addon
 • Hur man installerar FEN Addon
 • Hur du installerar Titanium Build
 • Hur man installerar No Limits Magic Build

Läs också: FireStick-sladdklippsguide för gratis filmer, TV, sport & Mer

Videoguide för installation av Kodi på Amazon FireStick

Du har installerat Kodi på Fire Stick. Om den här metoden inte fungerar kan du prova andra metoder som anges nedan.

Hur man får Kodi på FireStick med Alternativa metoder

Downloader är en pålitlig app och du bör normalt inte möta problem med att installera Kodi på FireStick genom den. Men om du råkar ha ett premiumabonnemang för den populära filhanteraren-appen som heter ES File Explorer, kanske du vill använda det istället.

ES File Explorer stöder inte längre gratis sidladdning av tredjepartsappar. Du behöver ett premiumabonnemang som kostar dig $ 9,99 per månad. Å andra sidan är Downloader hundra procent gratis. Om du redan har installerat Kodi på FireStick med nedladdningsmetoden (som anges ovan), kan du hoppa över det här avsnittet).

Installera Kodi på FireStick med ES File Explorer

Du kan lära dig mer om ES File Explorer-appen i vår guide Hur du installerar & Använd ES File Explorer på FireStick.

Här är stegen för att installera Kodi på Amazon Fire TV Stick:

 1. Slå på din Amazon Fire TV Stick
 2. Gå till inställningar > Min Fire TV
 3. Öppen Utvecklaralternativ
 4. Sätta på Appar från okända källor
 5. Gå till Fire Stick-hemsidan och navigera till “Sök”-Ikonen längst upp till vänster på skärmen.
 6. Skriv "ES File Explorer”Och klicka på den när den visas i sökresultaten.
 7. Följ instruktionerna på skärmen för att installera ES File Explorer-appen på FireStick
 8. När appen är installerad, starta den. Gå nu till höger avsnitt där du ser flera ikoner. Välj och klicka på Downloader-ikonen
 9. Klick +Ny på botten
 10. En pop-up visas. Stiga på https: // www.firesticktricks.com/kapk i sökvägsavsnittet och valfritt namn du väljer i avsnittet Namn
 11. Klick Ladda ner nu
 12. Vänta medan Kodi laddas ner på FireStick
 13. Klick Öppna fil
 14. Klick Installera när du uppmanas
 15. Klick Installera igen
 16. Det är allt. Kodi är nu installerat på din FireStick / Fire TV.

Hur du installerar Kodi på FireStick med AppStarter

Om du på något sätt inte kan installera Kodi APK på din Amazon Fire TV Stick med ovan nämnda metoder, bör du prova det här. AppStarter tillåter installation av tredjepartsappar och gör därför Kodi-installationsprocessen ganska enkel och smidig.

Självfallet kommer du än en gång att krävas att slå på appar från okända källor och stänga av Samla app-användningsdata som nämns i den första metoden. När du har gjort det installerar du Downloader-appen som visas ovan i den första metoden.

Följ sedan dessa steg för att enkelt installera Kodi på din Fire Stick med AppStarter:

STEG 1: Starta Downloader-appen

STEG 2: Klicka på URL-rutan där det står http: //

firestick kodi hjälp

STEG 3: Nu kommer ett nytt fönster att visas. Stiga på https: //firesticktricks.com/as4.apk och klicka 

hur man laddar ner kodi på eldsten

STEG 4: När AppStarter har laddats ner klickar du på “Installera.”

hur man installerar kodi 18 leia på eldsten

STEG 5: När AppStarter är installerat startar du det.

STEG 6: För att installera Kodi, gå först till “uppdateringar”I vänster-menyn i AppStarter. Klicka nu på “Installera”På höger sida där den visar Kodi.

hur man installerar kodi på amazon fire tv

Kudos när du framgångsrikt har jailbrutit din Amazon Fire Stick och installerat Kodi på den med AppStarter. Men om detta trick inte fungerar och du inte kan jailbreak Amazon Fire Stick, kan du gå till nästa metod.

Installera Kodi på Amazon Fire TV Stick med FileLinked

FileLinked är ett effektivt fildelningsverktyg som du också kan använda för att ladda appar på FireStick. Så här kan du installera Kodi på FireStick med FileLinked-appen.

STEG 1: Det första du vill göra är att installera FileLinked på FireStick

STEG 2: Starta FileLinked

STEG 3: Ange koden när du ser följande skärm 54780130 och klicka Fortsätta

filelinked kodi-kod för eldstick

STEG 4: Klicka på Ladda ner ikonen bredvid Kodi-versionen du vill installera

kodi installation på eldstick

STEG 5: När nedladdningen är klar klickar du på knappen Spela bredvid versionen av filen du laddade ner. Följ instruktionerna på skärmen för att installera Kodi på FireStick

hur man installerar kodi på eldsten

Vanliga frågor

Är Kodi säker & Rättslig?

Kodi är hundra procent säker och laglig i sig. Du kan ladda ner Kodi från de officiella appbutikerna på olika enheter, till exempel Google Play Store för Android och Microsoft Store för Windows 10. Dessa appbutiker skulle aldrig vara värd för en osäker och olaglig app. Tänk dock på att Kodi tillåter vissa tredjepartstillägg som kan strömma upphovsrättsskyddat innehåll. Att strömma sådant innehåll är inte lagligt.

Vad kan du titta på Kodi?

Du kan titta på filmer, TV-program, sport, live-tv, dokumentärer, barninnehåll, anime och nästan allt du kan tänka på.

Kom ihåg att Kodi inte är värd för något eget innehåll. Du måste källa till innehåll via Kodi-tillägg. Det finns bokstavligen hundratals tillägg för alla typer av videor du vill strömma. Kodi stöder både officiella tillägg såväl som tredjeparts-tillägg. Du kan också använda Kodi builds för en förbättrad upplevelse.

Kan du installera Kodi på Fire TV Cube?

Ja, du kan installera Kodi på Fire TV Cube. Alla Fire TV-enheter (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K och Fire TV Cube) har samma gränssnitt och navigationssystem. Installationsinstruktionerna för Kodi som används i den här guiden gäller också Fire TV Cube.

Vad är den senaste versionen av Kodi för Firestick?

Kodi Leia 18.5 är den senaste versionen av Kodi. Denna version släpptes i november 2019 och erbjöd några mindre bugfixar och kosmetiska förändringar.

Slutsats

Detta är det. Jag hoppas att du hade en smidig upplevelse med ovan nämnda instruktioner. Luta dig nu tillbaka och njut av överflödet av fantastiskt multimediainnehåll som erbjuds av Kodi. Vi kommer dock att rekommendera dig att vara försiktig med att få tillgång till piratkopierat eller olagligt innehåll. Om du är ny med Kodi, här är min nybörjarguide för hur du använder Kodi. Ta också reda på hur du använder real-debrid för att dra kvalitetströmningslänkar och undvika problem med Kodi-buffring. Om du möter några fel i framtiden kan du återställa Kodi på FireStick och det kommer att vara lika bra som nytt.

Alla dessa metoder för att installera Kodi har testats och testats av mig och fungerar perfekt.

Om du känner till något annat bättre sätt att göra installera Kodi på FireStick eller har några problem som följer något av dessa steg, känn dig fri att släppa dina frågor i kommentarerna nedan.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me