Hur man installerar Morpheus TV på FireStick

>

Terrarium TV-utvecklare tillkännagav slutet av dagarna för denna otroliga app som vi hade blivit så förtjust i. Det är ett slag vi fortfarande har att göra med. Men i streamingvärlden är en app som avbryts inte något nytt. Många appar kommer i rampljuset, blir populära och en dag tas de ner. Terrarium TV går ner är en stor förlust för nu, men jag är övertygad om att vi kommer att hitta ett sätt att gå vidare.

Tack och lov finns det många Terrarium TV-alternativ du kan använda för att titta på dina favoritavsnitt och filmer. I den här guiden kommer vi att lära oss att installera Morpheus TV på FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; ett av de bästa Terrarium TV-alternativen.

Morpheus TV är en on-demand-app, precis som Terrarium TV. Det kan skryta med ett imponerande mediebibliotek och har några solida, högkvalitativa skrapor för att ge dig de bästa strömbara länkar. Denna lätta app är enkel på dina FireStick-resurser, erbjuder smidig prestanda och har ett användarvänligt gränssnitt.

Varning: Morpheus TV-utvecklare har meddelat slutet på stödet för appen. När du kör appen första gången efter installationen ser du meddelandet om upphört projekt. Men det säger också att du kan strömma de befintliga filmerna och programmen så länge som skraporna är tillgängliga. 

Om du inte vill gå med den övergivna appen föreslår jag att du får sin klon med namnet Morph TV, som regelbundet uppdateras för det nya innehållet och smidig streamingupplevelse. 

Steg för att installera Morpheus TV på FireStick

Det tar bara några minuter att installera Morpheus TV på FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube. Det första du måste göra är att se till Appar från okända källor är påslagen i enhetsinställningarna för att acceptera tredje parts APK av appar som Morpheus TV. Här är stegen:

1. Slå på din FireStick och välj från huvudskärmen inställningar på toppen.

hur man installerar Morpheus TV på eldsten

2. När du ser följande uppsättning alternativ, gå vidare och öppna Enhet

enhet i inställningar: morpheus tv

3. Klicka sedan på Utvecklaralternativ

utvecklare alternativ för eldstick

4. Om Appar från okända källor är avstängd, klicka på den för att slå på den

Morpheus TV

Du kan nu komma igång med installationen. Låt mig visa dig hur.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.

Kom ihåg att du inte kan ladda ner och sidladda APK-filerna direkt via en webbläsare på din FireStick, som är fallet med andra Android-enheter. Därför behöver du en app som underlättar en sådan nedladdning.

Downloader är den bästa sidladdningsappen för FireStick. Så gå vidare och installera Downloader på din enhet först. Du kan göra det från Amazon Store (genom att använda sökfunktionen på FireStick-hemskärmen).

När du har Downloader öppnar du den och följer stegen nedan:

Steg 1: Vad du nu bör se är nedladdnings-hemskärmen med Hem fliken till vänster.

Klicka på URL-fältet till höger

hur man får Morpheus TV med nedladdningsapp

Steg 2: Ange nu följande URL http://bit.ly/morp166 och klicka  

morpheus tv på eldsten

Steg 3: Du kommer att omdirigeras till webbläsarsektionen i Downloader-appen där följande webbsida öppnas. Rulla ner och klicka LADDA NER MORPHEUS TV.APK knapp.

ladda ner morpheus tv apk på eldsten

Steg 4: Vänta tills Morpheus TV APK laddas ner på FireStick

installera morpheus tv apk på eldstick

Steg 5: När APK-filen har laddats ner startar Downloader-appen installationen på egen hand. Här är nästa fönster du måste se. Rulla ner till höger nederst på skärmen och slå Installera

hur man installerar morpheus tv på eldsten

Det kommer att ta ungefär en minut innan Morpheus TV installeras på FireStick. När det är klart, App installerad meddelandet visas.

Medan du kan köra Morpheus TV-app direkt från det här fönstret genom att klicka ÖPPEN, Jag föreslår att du klickar GJORT och gå tillbaka till gränssnittet Downloader för att ta bort Morpheus TV APK.

När appen är installerad behövs inte APK-filen längre. Du kan spara lite utrymme genom att ta bort det.

hur man får morpheus tv på eldstick

Klick Radera

morpheus tv för filmer

Klick Radera igen

ta bort morpheus tv apk från eldsten

Du har installerat Morpheus TV på FireStick och tagit bort APK-filen.

Utforska Morpheus TV

Gå vidare och öppna appen. Om du inte ser det på FireStick-hemskärmen, gå till dina appar & Kanalsektion. Du hittar appen där.

När du kör appen för första gången efter installationen välkomnas du med Projektet avbröts meddelande. Som jag redan har sagt har Morpheus TV-app avbrutits. Men det betyder bara att inga nya skrot och innehåll kommer att läggas till. Så länge de befintliga skraparna fungerar kan du fortsätta titta på de tillgängliga filmerna och programmen.

Klick OK

morpheus tv ner

I nästa fönster finns en meny med alternativen Filmer, TV-program, nedladdningar och inställningar.

hur man använder Morpheus TV

När du klickar på filmer ser du en ny uppsättning alternativ: Trending, Popular, Search etc.

Gå vidare och gräva djupare genom att klicka på valfritt alternativ. Här hittar du alla filmtitlar Morpheus TV-värdar.

hur man tittar på filmer på Morpheus TV

Om du klickar på TV-program på appens huvudskärm visas följande meny.

titta på tv-program på Morpheus TV

Åtkomst till Morpheus TV från FireStick-hemskärmen

Du kan alltid komma åt dina appar från dina appar & Kanalområdet, som du kan komma åt genom att länge trycka på Hem -knappen på fjärrkontrollen och klicka sedan på Apps.

I dina appar & Kanalsektion kommer du att märka att bara apparna i de översta raderna visas på din startsida. De appar som nyligen har installerats placeras i den nedre raden. Så de kanske inte visas på startskärmen.

Om du vill flytta Morpheus TV till FireStick-hemskärmen är det här du kan göra:

  • Välj Morpheus TV-ikonen i Dina appar & kanaler
  • Tryck på menyknappen på din FireStick-fjärrkontroll. Det är knappen med tre horisontella linjer
  • Längst ner till höger på TV-skärmen ser du nu en meny. Klick Flytta och flytta manuellt Morpheus TV-ikonen till en av de översta raderna. Eller klicka Gå framåt för att placera ikonen på den första platsen i den första raden.

Sammanfatta

Morpheus TV är lätt ett av de mest livskraftiga alternativen till Terrarium TV. Denna on-demand-app ger dig dina favoritfilmer och show med bara några knappklick. Jag har hittat Morpheus TV snabbare än de flesta andra appar i samma kategori. Det hämtar också länkarna snabbare. Tyvärr har Morpheus TV också upphört eftersom dess utvecklare inte längre kan stödja den. Men det är bra att det fortsätter att hämta bäckarna tills skraporna är tillgängliga. Jag tror att appen borde vara bra i ytterligare några månader.

Relaterad:

Hur man Jailbreak en FireStick
Bästa appar för FireStick
Hur man installerar Cinema APK
Hur man installerar Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me