Hur man installerar och använder Stremio på FireStick / Android Box

>

I den här guiden kommer jag att visa dig hur du installerar Stremio på FireStick, Fire TV, Fire Stick 4K och Android TV Boxar.

Stremio är en mediastreamningstjänst som låter dig titta på filmer, shower och en mängd andra typer av onlineinnehåll. Denna tjänst stöds på ett brett utbud av enhetsplattformar inklusive datorer, mobiler, TV-enheter och mer. Det kan dock inte nödvändigtvis vara tillgängligt via officiella kanaler på vissa enheter.

Till exempel kan du få Stremio officiellt från Google Play Store på Android-mobiler och Android TV-lådor som körs på lager Android OS. Å andra sidan måste den installeras manuellt (sidelastas) på FireStick och Android TV Boxar med Android TV OS (som Mi Box och Nvidia Shield)

Jag har funnit att Stremio är en enkel app, mycket lättare att använda än Kodi. Men det kanske inte är lika mångsidigt. Det spelar egentligen inte så mycket för det låter mig titta på nästan allt jag gillar. Dessutom installeras Stremio-tillägg online och inte på den lokala lagringen. Detta är goda nyheter för enheter med låg lagring som FireStick och de flesta Android TV-lådor. Dessutom betyder onlineinstallation att jag bara behöver installera ett Stremio-tillägg på en enhet och det är tillgängligt på alla mina enheter där jag använder denna tjänst.

Låt oss komma igång med installationsprocessen.

Hur man installerar Stremio på FireStick

Trots att Stremio är tillgängligt i Google Play Store ingår det fortfarande inte i Amazon Store. Därför kommer den här appen att laddas på din FireStick och andra Fire TV-enheter. Sideloading är den manuella installationen av appen. Det är inte svårt. Jag hjälper dig med det.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.

För att ladda tredjepartsappar på din FireStick-enhet sid Appar från okända källor inställningen måste vara aktiverad. Så här görs:

1- Gå till startskärmen för din FireStick och välj inställningar från toppmenyn

hur man installerar stremio på eldsten

2- Navigera nu till höger och klicka på Min Fire TV (om du fortfarande har den gamla versionen, klicka på Enhet istället)

stremio på eldstick

3- Du bör nu se följande uppsättning alternativ. Klick Utvecklaralternativ

hur man installerar stremio apk på eldsten

4- På den här skärmen aktivera eller slå på Appar från okända källor (det är AV som standard)

hur man installerar stremio-app på eldstick

5- Du kan avvisa följande varningsmeddelande och klicka på Sätta på. Stremio är en säker app

stremio firestick 4k

Ovanstående steg har installerat din FireStick för Stremio-installation. Låt oss komma igång med installationsprocessen.

Stremio på FireStick-installationsstegen

Följande är stegen för att installera Stremio-appen på FireStick:

1- Det första du behöver är Downloader-appen, som är ett sidladdningsverktyg för FireStick. Du kan inte ladda ner Stremio APK direkt från en webbläsare.

Nedladdningsapp är tillgänglig i Amazon Store. Du kan slå upp det med sökalternativet på hemskärmen. För att lära dig mer om Downloader-appen, läs vår detaljerade guide för hur du laddar appar på FireStick.

firestick stremio

2- Starta nu Downloader-appen och klicka på Webbläsare fliken på vänster sida

3- Ange följande URL i adressfältet: https://strem.io

Klick

4- Klicka på hamburgermenyikonen i det övre högra hörnet när sidan laddas upp

steg för att installera stremio på eldsten

5- Bläddra ner och klicka Nedladdningar från rullgardinsmenyn

hur man installerar stremio på amazon firestick

6- På nästa webbsida bläddrar du ner till Android-avsnittet och klickar på APK-länken (den som säger ARM APK)

ladda ner stremio på eldsten

7- Vänta tills Stremio APK laddas ner. Det tar vanligtvis mindre än en minut men beror på nätverkets hastighet

stremio apk på eldstick 4k

8- Installationsfönstret visas när APK har laddat ner. Bläddra lite ner

installera stremio firestick-app

9- Klicka Installera när den visas i det nedre högra hörnet

hur man får stremio på eld tv-stick

10- Installationen tar också en minut eller troligen mindre

installera stremio på eld-tv-stick

11- När du ser App installerad fönster, klicka inte Öppen än. Klicka istället Gjort för nu och återgå till Downloader-appen

installera stremio på eldsten

12- Gå vidare och klicka Radera

stremio apk

13- Klicka Radera igen

Anledningen till att vi tar bort APK-filen är att den inte längre behövs och det sparar utrymme på din begränsade FireStick-lagring

radera stremio apk

Du har installerat Stremio på FireStick. Fortsätt läsa för att lära dig hur du börjar använda Stremio på din enhet.

Hur man använder Stremio på FireStick

Nu när du har installerat Stremio på din Fire TV Stick är det dags att du visste hur du ska utnyttja din enhet maximalt.

Innan du börjar använda Stremio vill jag dock varna dig för att allt du strömmar online är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av gratis filmer, TV-program och sport kan få dig till lagliga problem.

Tack och lov finns det ett idiotsäkert sätt att hålla alla dina strömningsaktiviteter dolda för din internetleverantör och regeringen. Allt du behöver är en bra VPN för Fire Stick. En VPN hjälper dig att kringgå onlineövervakning, ISP-strypning och geo-restriktioner för innehåll.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste och säkraste VPN. Det är Stremio-vänligt och mycket lätt att installera på Fire TV / Stick.

Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar använda din Stremio på din Fire Stick, låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick och gå till "Sök" alternativet längst till vänster. Skriv nu "Expressvpn" (utan offert) i sökfältet och välj ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

installera expressvpn på jailbroken firestick

Steg 3: Klicka på "Ladda ner" för att installera ExpressVPN-appen för Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Steg 4: Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter som du skapade när du köpte ExpressVPN-prenumerationen. Klicka på "Logga in"

logga in expressvpn på eldstick

Steg 5: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut expressvpn på eldspaken

Du kan också läsa mer detaljerad information om att använda ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Nu när du är säker är det dags att börja använda Stremio på din Fire TV / Stick. Nästa avsnitt i guiden visar hur du installerar Stremio på Android TV Box. Men du kan direkt hoppa till det avsnitt där jag har visat hur du börjar använda det på din enhet.

Hur man installerar Stremio på Android TV Box

Om du har en Android Box som körs på aktien Android OS (liknande den som används i Android-mobiler) kan du installera Stremio direkt från Google Play Store.

Om du har en Android Box med äkta TV Android OS (som Mi Box och Nvidia Shield), måste du ladda Stremio-appen eftersom den inte är tillgänglig i Google Play Store. Vi kommer att använda Downloader-appen för att installera Stremio.

Här är stegen för att ladda Stremio i Android TV Box:

1- Öppen Google Play Store (om den inte finns på hemskärmen, kör den från app-lådan genom att klicka Apps ikon till vänster)

hur man installerar stremio på Android tv-box

3- Sök i Play Store med aftvnews för att leta efter Downloader-appen (du kanske inte hittar den genom att skriva namnet på Downloader-appen)

Klick Loader när du ser det i sökresultaten

stremio-app på Android-tv

4- Klicka Installera i följande fönster

ladda ner stremio på Android tv-box

5- Klicka Öppen för att köra Downloader (du kan också köra den från app-lådan genom att öppna avsnittet Apps)

hur man installerar stremio på Android tv-box

6- Klicka Tillåta när Downloader-appen ber om åtkomst till fil- och mediaåtkomst

stremio-app på Android-tv

7- Klicka OK på denna prompt (det visas bara första gången du kör Downloader)

installera stremio på Android tv-box

8- Klicka efter att du har skrivit in följande URL: https://www.firesticktricks.com/st

hur man installerar stremio på Android tv-box

9- Vänta medan Downloader-appen laddar ner Stremio APK-filen till din Android Box-lagring

stremio-app på Android-tv

10- Om du inte har aktiverat installationen från okända källor för nedladdning visas följande fråga. Klick inställningar

installera stremio på Android tv-box

11- Slå på växeln bredvid Downloader och tryck på bakåtknappen på fjärrkontrollen

hur man installerar stremio på Android tv-box

12- Klicka Installera

stremio-app på Android-tv

13- Klicka Installera igen i det här fönstret

installera stremio på Android tv-box

14- När Stremio har installerats i din Android Box klickar du på Öppen för att köra appen. Låt oss dock först radera Stremio APK-filen från lagringsutrymmet. Klick Gjort

hur man installerar stremio på Android tv-box

15- Klicka Radera

stremio-app på Android-tv

16- Klicka Radera igen

installera stremio på Android tv-box

17- Vi öppnar nu Stremio-appen. De sidolastade apparna visas inte i din applåda. Därför kan du inte komma åt Stremio från avsnittet Apps. Klicka istället inställningar

hur man installerar stremio på Android tv-box

18- Klicka Apps

stremio-app på Android-tv

19- Bläddra ner och klicka på Stremio app

installera stremio på Android tv-box

20- Klicka Öppen för att köra Stremio på Android TV Box

hur man installerar stremio på Android tv-box

Hur du registrerar dig för Stremio

Registreringsprocessen är verkligen mycket enkel. Du kan registrera dig på en dator, mobil eller till och med FireStick. Det här är ganska mycket så ser registrerings- / inloggningsskärmen ut på alla enheter:

hur man använder stremio på eldsten

Det finns två sätt du kan registrera dig för ett Stremio-konto. Det första sättet är att logga in med Facebook och verifiera med dina Facebook-referenser. På det här sättet behöver du inte gå igenom någon registreringsprocess.

Detta är den minst anonyma metoden eftersom dina strömningsloggar kommer att knytas till ditt Facebook-konto. Om du inte planerar att använda någon Stremio-tillägg från tredje part är Facebook-anmälan okej. Men om du tänker använda sådana tillägg, registrera dig med e-post istället.

E-post registrering kommer att bibehålla din integritet och anonymitet i samband med ett VPN. Tänk på följande punkter:

  • Använd ett nytt e-postkonto för registrering av Stremio. Du vill inte knyta dina strömningsaktiviteter till en e-postadress som kan spåras tillbaka till dig
  • Håll VPN aktiverat medan du skapar den nya e-postadressen

E-postregistreringsprocessen är otroligt snabb och enkel. Du behöver bara skriva in din e-postadress och välja ett lösenord. Ja det är det! Det är så du kan komma igång. Du behöver inte ens verifiera din e-postadress.

När du har registrerat dig loggar du in med e-postadressen och lösenordet.

Hur man använder Stremio på FireStick & Android TV Box

När du har registrerat dig loggar du in på Stremio på din enhet. Här är inloggningsskärmen

hur man använder stremio på firestick och Android tv-box

Detta är huvudskärmen för Stremio-appen, som som standard öppnas för Styrelse sektion. Det är här du hittar det senaste & Rekommenderat innehåll.

hur man ställer in stremio på firestick android tv box

För att utforska ytterligare, klicka på hamburgermenyikonen i det övre vänstra hörnet av Stremio FireStick-gränssnittet. Klicka på Upptäck kategori, som vidare utvidgas till underkategorier för filmer, serier, kanaler och TV-kanaler.

När du klickar på en kategori kan du upptäcka tillgängligt innehåll. Låt oss säga att du väljer filmer, Stremio tar dig till filmen sida. Här kan du sortera och filtrera filmerna efter kataloger eller genrer. Här är några av katalogkategorierna för att sortera filmer efter:

- Topp
- Efter år
- Av betyg

I kategorin Genre kan du filtrera efter vanliga genrer som Action, Adventure, Animation, Documentary, Crime, etc..

Mitt bibliotek avsnittet i Stremio FireStick-appen där du hittar filmer och program du har markerat som favorit. Appen tillåter också Trakt-integration. De synkroniserade artiklarna i Trakt visas också i Mitt bibliotek.

Vi kommer nu till det viktigaste avsnittet i Stremio-appen - Add-ons. Det är längst ner i rullgardinsmenyn. Det är tillägg som låter dig strömma innehåll. Du kan inte göra det utan tillägg.

För att förstå Stremio-tillägg har jag skapat ett helt annat avsnitt nedan.

Hur man installerar Addons på Stremio

Precis som Kodi, du behöver tillägg för att titta på ditt favoritinnehåll. Till skillnad från Kodi installeras Stremio-tilläggarna online och inte på din lokala lagring.

Detta är ett utmärkt arrangemang för enheter med låg lagring som FireStick och Android TV Boxar. Du kan installera flera tillägg utan att behöva oroa dig för utrymmet.

Den andra fördelen med onlineinstallationen av Stremio-tillägg är att du bara behöver installera dem på en enhet och de synkroniseras mellan alla enheter som du använder Stremio med samma Stremio-konto. Den distinkta nackdelen är att Stremio har tillgång till alla dina strömningsaktiviteter. Därför blir det avgörande att använda Stremio med en VPN.

Stremio stöder två typer av tillägg:

- Officiell
- Gemenskap

Gemensamma tillägg är de som låter dig strömma gratis filmer och shower. Dessa är tillägg från tredje part skapade av oberoende utvecklare. Vi kommer att fokusera på gemenskapstillägg i denna guide.

Juan Carlos 2, Popcorn Time och RARBG är de mest populära gemenskapstilläggarna för Stremio när jag skriver denna guide. Följande är stegen för att installera önskade tillägg:

# 1- Klicka på menyikonen i det övre vänstra hörnet på Stremio-huvudskärmen och välj Add-ons från rullgardinsmenyn

hur man installerar tillägg på stremio

# 2- Du kommer att märka att tilläggsfilerna filtreras av Officiell som standard. Klicka på kategorin och välj gemenskap

Obs! Du kan också filtrera tillägg efter typ av innehåll. Klicka på den första menyn där den står Allt och du kan filtrera efter filmer, serier, kanaler eller andra

hur man installerar tillägg på stremio-appen

# 3- När du ser följande lista med kategorier, bläddra ner till tillägget du vill installera och klicka på Installera

stremio addons för firestick och Android TV box

# 4- Klicka på om du uppmanas med den här varningen Installera igen

# 5- Inom några sekunder ser du tillägget installerat meddelande.

Det var allt! Du är nu redo att börja strömma ditt favoritinnehåll med Stremio på FireStick. Gå tillbaka till menyn där du klickade på Community. Denna gång klicka installerad istället. På skärmen visas alla dina installerade tillägg.

Hur man börjar strömma med Stremio på FireStick & Android TV Box

När du har installerat tillägg är du redo att strömma. Att komma igång är otroligt enkelt. Så här gör du:

# 1- Välj det innehåll du vill titta på, säg en film eller ett avsnitt

# 2- Stremio kommer nu att börja leta efter strömningslänkar. När länkarna hittats är de uppställda till höger. Klicka på en streaminglänk och börja titta på ditt favoritinnehåll. Som jag sa, "otroligt lätt"!

Dom

Stremio är lätt en av de bästa online-streamingtjänsterna som finns tillgängliga idag. Denna app erbjuder ett okomplicerat sätt att strömma ditt favoritinnehåll inklusive filmer, show, live-tv och nästan allt annat. Det kanske inte är lika mångsidigt som Kodi, men jag har tyckt att det är mycket lättare att använda. Och även om det bara finns en handfull bra tillägg finns det fortfarande tillräckligt för dig att titta på vad du gillar.

Det jag gillar mest med Stremio är att det tillåter onlineinstallation av tillägg. Detta sparar utrymme på dina enheter med låg lagring. Dessutom installerar du tillägget på en enhet och det är tillgängligt på alla dina enheter. Stremio är också ett av de bästa alternativen till Kodi.

Relaterad:

Hur man Jailbreak en FireStick
Hur du installerar Kodi på FireStick
Hur du uppdaterar Kodi på FireStick
Hur man installerar Cinema APK på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me