Hur man installerar TeaTV på FireStick

>

När jag först stötte på TeaTV för en tid sedan gillade jag appen men betalade inte så mycket upp eftersom jag redan använde Terrarium TV på min Fire TV Stick. Jag var hundra procent nöjd med Terrarium TV och kände därför lite behov av något annat alternativ. Men allt detta medan jag fortsatte att höra om te-TV från mina vänner och i online-forum.

Medan TeaTV fungerade smidigt på Android-smartphones var det inte exakt mycket FireStick-fjärrvänligt. Det är förmodligen ett av de största orsakerna till att jag inte höll fast vid det. För några dagar sedan, när jag fick veta att Terrarium TV erbjöd slutlig adieu, började jag genast leta efter alternativ. Det tog inte lång tid att komma ihåg TeaTV och jag är glad att jag gjorde det.

Jag installerade den senaste versionen av TeaTV på FireStick och var glad över att upptäcka att appen har ändrats och nu är helt kompatibel med fjärrkontrollen. TeaTV erbjuder ett professionellt gränssnitt, navigationsfluiditet och otrolig användarvänlighet. Appen hade alltid ett solid mediebibliotek och nu är jag glad att jag kan använda den som ett Terrarium TV-alternativ.

Jag rekommenderar TeaTV på FireStick som ett av de mest lämpliga TTV-alternativen. Det är ett komplett mediehus. I den här guiden lär vi oss att installera TeaTV på FireStick eller Fire TV eller Fire TV Cube. Fortsätt läsa!

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Läs: Hur man installerar det bästa VPN på FireStick

TeaTV på FireStick: installationsmetoder

Tea TV är en tredjepartsapp och inte en del av Amazon Store. Det måste laddas i sidorna till din FireStick-enhet. Till skillnad från vanliga Android-mobiler eller surfplattor låter FireStick inte ladda ner appernas APK: s direkt via populära webbläsare. Sideloading på FireStick kräver speciella appar. Här är de två apparna som vi kommer att använda i den här guiden:

 1. Loader
 2. ES File Explorer

Aktivera appar från okända källor

Jag fortsätter med installationsmetoden. Men innan detta måste du aktivera FireStick att acceptera tredjepartsappar genom att aktivera apparna från okända källor. Här är vad du behöver göra:

1. Öppna inställningar från FireStick-hemskärmen (menyfältet uppe)

hur man installerar teatv på eldsten

2. Klicka på MyFireTV eller Enhet

Hur man installerar TeaTV på FireStick

3. Öppna Utvecklaralternativ

utvecklare alternativ för eldstick

4. Om Appar från okända källor är inaktiverad / av, slå på den genom att klicka på den

hur man får teatv på eldsten

5. Klicka på Sätta på att ignorera detta varningsmeddelande och bekräfta din åtgärd.

aktivera okända källor på eldsten

Om du sätter på appar från okända källor utsätts din enhet för hot bara när du försöker ladda en dålig APK-sida. APK-källan för te-TV som jag ska dela med dig är säker. Jag har personligen installerat appen från den här källan.

Installera te-tv på FireStick med Downloader

Downloader är en app som underlättar sidladdning på FireStick. Jag anser att det är ett av FireStick-essensen och det är en av de första apparna som jag installerar när jag installerar min enhet.

För att ladda ner den här appen, gå till din FireStick-hemskärm. Välj från hemskärmen Sök längst till vänster på toppen. Sök nu efter appen och installera den.

När du har appen följer du stegen nedan:

Steg 1: Kör Downloader och klicka på URL-fältet till höger på hemmaskärmen (appen öppnas med den vänstra fliken Hem som standard vald)

teatv på eldsten

Steg 2: Skriv in följande URL när skärmtangentbordet visas och klicka på :

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv på eldsten

Steg 3: Downloader-appen kommer att ansluta till servern URL pekar på och börjar ladda ner TeaTV APK på FireStick

teatv på eldsten

Steg 4: När APK-nedladdningen är klar startar Downloader-appen installationen. Vad du nu bör se är följande snabbmeddelande som ber dig bekräfta om du vill installera TeaTV på FireStick.

Du kan se Nästa knappen längst ner till höger. Navigera till den här knappen med din FireStick-fjärrkontroll

installera teatv apk på eldsten

Steg 5: Nästa knapp ändras till Installera knapp. Så klicka nu Installera

installera teatv på eld-tv-stick

Steg 6: Det kommer att ta några ögonblick att installera TeaTV på FireStick. När det är klart visas följande fönster med App installerad Bekräftelse

TeaTV är installerat. Om du vill kan du klicka på Öppen i det nedre högra hörnet och kör det. Men jag föreslår att du klickar Gjort så att du kan gå tillbaka till Downloader-appen och ta bort TeaTV APK.

Varför radera APK? Eftersom APK inte är till någon nytta efter installationen av appen. Rensa FireStick-lagring genom att ta bort onödiga filer.

firestick teatv guide

 Steg 7: Klick Radera

firestick teatv-app

Steg 8: Klick Radera igen

installera teatv på eldsten

Så här använder du Downloader-appen för att ladda TeaTV på FireStick.

Hur man använder FireStick med TeaTV "säkert"

Innan du börjar strömma med TeaTV på din Fire Stick vill jag varna dig om att allt du strömmar på TeaTV är synligt för din Internetleverantör och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer och TV-program) kan få dig till juridiska problem.

Tack och lov kan du dölja dina online-strömnings- / surfningsaktiviteter med ett VPN. Ett VPN a.k.a virtuellt privat nätverk hjälper dig att kringgå ISP-throttling, regeringsövervakning och geo-restriktioner för innehåll.

Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

jag använder ExpressVPN på min Fire Stick, mobil och PC. Efter att ha provat flera betalda och gratis VPN kan jag säga ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Så här börjar du använda ExpressVPN på din FireStick och hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick och gå till "Sök" alternativet längst till vänster. Skriv nu "Expressvpn" (utan offert) i sökfältet och välj ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

använd expressvpn på eldsten för säker strömning

Steg 3: Klicka på "Ladda ner" för att installera ExpressVPN-appen för Fire TV / Stick.

teatv-app på eldstick

Steg 4: Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter som du skapade när du köpte ExpressVPN-prenumerationen. Klicka på "Logga in"

hur man får expressvpn på brand tv-stick

Steg 5: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut expressvpn på eldspaken

Du kan också läsa mer detaljerad information om att använda ExpressVPN med Fire TV / Stick.

TeaTV on Fire TV Stick med ES File Explorer

ES File Explorer är en annan app som ofta används som sidlastare för FireStick. Återigen kan du ladda ner den här appen från Amazon Store. Leta bara efter det i sökalternativet på startskärmen på FireStick.

: ES File Explorer erbjuder inte sidladdningsfunktionen längre. Du måste betala $ 9,99 per månad. Använd Downloader-appen om den är tillgänglig i din region. Det är gratis.

När du har installerat ES File Explorer följer du stegen nedan:

Steg 1: Starta ES File Explorer. Du kommer att se en menyfält till vänster med utbyggbara alternativ. Rulla ner och klicka Verktyg. Genom att klicka utvidgas det. Klicka nu på det första alternativet Nedladdningshanterare

ladda ner teatv på eldsten med es file explorer

Steg 2: Navigera nu till höger sida av ES Explorer och klicka nedtill +Ny

teatv installationsguide

Steg 3: Följande dialogruta måste visas med de två fälten

 • Väg
 • namn

teatv för eldstick

Steg 4: Ange följande i fälten ovan:

 • Väg: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Namn: teatv

I fältet Namn kan du faktiskt ange vilket namn du vill. Det kommer att vara obetydligt. Klick Ladda ner nu

ladda ner teatv för eldsten

Steg 5: Vänta tills ES File Explorer ansluter till servern och ladda ner TeaTV APK på Fire TV Stick eller Cube.

teatv apk

Steg 6: När det är klart klickar du på Öppna fil när du uppmanas

teatv på eld-tv-stick och eld-tv-kub

Steg 7: Klicka sedan på Installera

hur man installerar teatv på eldsten

Steg 8: Nu guidas du till installationsprompt. Rulla ner till nedre högra hörnet tills Nästa knappen ändras till Installera. Klick Installera att fortsätta

få teatv för eldsticka

Nu behöver du bara vänta på att FireStick installerar TeaTV, vilket inte bör ta mer än en minut eller två. Följande bekräftelsemeddelande visas när appen är installerad

Steg 9: Klick Öppen och kör appen. Klick Gjort för att återgå till ES File Explorer. Du kan köra appen senare från dina appar & Kanaler (som jag ska berätta för dig i nästa avsnitt)

te-tv firestick-app

Hur man använder TeaTV på Fire TV Stick

Alla dina appar sparas Dina appar & kanaler. Så här kan du besöka detta avsnitt:

 • Tryck och håll ner Hem -knappen på fjärrkontrollen i några sekunder
 • Klicka på när du ser popup-menyn Apps
 • Detta öppnas Dina appar & kanaler

När du är här, bläddra nedåt, välj TeaTV-appikonen och klicka på den för att öppna appen. Så här får du tillgång till apparna från dina appar & kanaler.

Du kan komma åt TeaTV snabbare om ikonen fanns på hemskärmen på FireStick. Så här flyttar du ikonen till startskärmen:

 • Gå till dina appar & kanaler
 • Markera TeaTV-appen
 • Tryck och håll ner Välj knappen på fjärrkontrollen i några sekunder eller tryck på menyknappen på fjärrkontrollen och klicka på Flytta i det nedre högra hörnet av menyn som visas på din TV
 • Flytta nu TeaTV-ikonen till en av de två bästa raderna
 • Släpp ikonen på önskad plats genom att trycka på Välj knappen FireStick-fjärrkontrollen
 • Gå tillbaka till hemskärmen på FireStick så hittar du TeaTV-ikonen under Dina appar & Kanal kategori

Låt oss nu köra TeaTV-appen på FireStick.

När du öppnar appen för första gången visas följande ansvarsfriskrivning. Klick Acceptera att fortsätta.

hur man använder teatv på eldsten

Nu uppmanas du att välja ditt språk för undertexter. Klicka på önskat språk för att fortsätta. Du kan ändra det senare i appinställningarna.

hur man använder teatv för eldsten

Om du vill prenumerera på TeaTV Subreddit klickar du på Besök annat klicka på Avbryt

utforska teatv på eldsticka

Så här visas startskärmen på TeaTV på FireStick. Som ni ser erbjuder TeaTV ett snyggt, lättanvänt gränssnitt. Du hittar det trendiga innehållet på öppningsskärmen. För att se mer kan du använda filteralternativet för att välja mellan olika genrer och kategorier. Du kan också använda sökfunktionen i det övre vänstra hörnet för att leta efter film efter namn, artist, regissör etc. Du kan också leta efter TV-program och avsnitt.

hur man installerar och använder teatv på eldsten

Sammanfatta

TeaTV är en otroligt populär underhållning-app som ger dig en mängd on-demand-filmer och shower gratis. Det är förmodligen den app som är närmast att ta plats Terrarium TV har lämnat öppen efter avstängningen. TeaTV erbjuder massor av aktiva skrapor från vissa högkvalitativa servrar. Denna lätta app är precis rätt lösning för alla dina behov. I den här guiden lärde du dig att installera TeaTV på FireStick. Om du har några frågor eller kommentarer kan du gärna meddela oss i kommentarerna nedan.

Relaterad:

Hur man installerar Morph TV på FireStick
Hur man jailbreak Fire TV Stick
Hur man installerar Mobdro på FireStick
Hur du installerar Kodi på Fire Stick

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me