Hur man tittar på Hotstar i USA / UK (avblockera utanför Indien)

>

I den här guiden visar jag dig hur du kan titta på Hotstar i USA eller något annat land. Jag hjälper dig att strömma det indiska underhållningsinnehållet inklusive Sports (Cricket) på Hotstar utanför Indien. Den här artikeln kommer att täcka Hotstar-åtkomst på FireStick, Android, iOS via appen och datorer med den officiella webbplatsen.

Om du vill titta på filmer, shower och sportinnehåll från Indien tror jag Hotstar är det bästa alternativet för dig. Hotstar är en online-streamingtjänst som ger dig live-TV och innehåll på begäran från Indien samt utvalda filmer och program från andra länder, inklusive USA och Storbritannien. Vad Netflix är för världen är Hotstar förmodligen till Indien. Denna tjänst har mer än femtiotusen timmar strömningsbart innehåll.

Hotstar är också mycket populärt i Indien för liveströmning av cricket-matcher som IPL a.k.a indiska Premier League och ICC World Cup. Även om Hotstar är mer populärt för Cricket, strömmar det också andra sporter inklusive fotboll, tennis, hockey, boxning och mer. Tjänsten ägs av STAR India, ett av de största medienätverken i landet. STAR India äger Star Sports, som är idrottsportföljen för detta företag. De flesta av sporttäckning telecast på Star Sports är tillgängliga för streaming på Hotstar.

Hotstar är officiellt tillgängligt i USA, Storbritannien och vissa andra länder. Men det mesta av det indiska innehållet är geobegränsat. Bli inte besviken än. I detta genomgång kommer jag att visa dig hur du får obegränsad tillgång till det innehåll som finns tillgängligt på Hotstar India från var som helst i världen oavsett vilket land eller kontinent du bor i. 

Titta på Hotstar i USA eller var som helst i världen

Hotstar är en indisk underhållningsapp och de flesta av sina filmer, show, sportströmmar är geo-begränsade till Indien. Även om Hotstar officiellt finns i vissa länder utanför Indien, som USA och Storbritannien, finns det en begränsning av innehållet. Hotstar-tjänster kostar också mycket mer utanför Indien.

Medan du betalar nästan $ 15 för att prenumerera på Hotstars årliga tjänst i Indien för att få obegränsad tillgång till allt premiuminnehåll, måste du i USA betala $ 99,99 per år; nästan sju gånger mer än vad du skulle betala för en Indian Hotstar-årsabonnemang). Dessutom får du inte ens tillgång till hela biblioteket med innehållet.

Lyckligtvis kan du titta på allt som indianerna ser på Hotstar till samma pris även om du bor i USA eller något annat land än Indien. Allt du behöver göra är att använda en VPN-tjänst.

En VPN kommer geo-lokalisera dig praktiskt taget till Indien genom att ansluta dig till en av de indiska servrarna. Detta ger dig tillgång till den indiska versionen av Hotstar. VPN ser också till att alla dina online-aktiviteter är maskerade och att din internetanslutning är säker.

Jag har använt VPN länge. Efter att ha provat och testat flera VPN-tjänster nöjde jag mig slutligen med ExpressVPN, som jag har använt länge. Under en begränsad tid erbjuder ExpressVPN också en hel del 49% rabatt + 3-månaders extra på sin årsplan.

Jag använder och rekommenderar ExpressVPN eftersom det är väldigt stabilt, snabbt och har nästan 2000 servrar över hela världen. ExpressVPNs design är optimerad för alla populära plattformar inklusive FireStick, Windows, Mac, Android, iOS, etc..

Undrar du hur du kan titta på Hotstar i USA eller andra länder? Den här guiden täcker allt du behöver veta och komma igång med Hotstar. Fortsätt läsa! 

Anslut till indisk server för att börja använda Hotstar utanför Indien

Om du vill veta hur du tittar på Hotstar utanför Indien är det första du behöver göra att ansluta till en indisk plats med ExpressVPN. Följ stegen nedan.

Steg 1: Klick HÄR för att få ExpressVPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar tjänsterna från ExpressVPN (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning under de första 30 dagarna.

Steg 2: Ladda ner och installera ExpressVPN-appen från den här länken.

Steg 3: Starta ExpressVPN-appen och anslut till en av de tillgängliga indiska servrarna. Klicka på knappen "Välj plats" på ExpressVPN-hemskärmen (eller huvudfönstret)

hur man tittar på hotstar i usa

Steg 4: Klicka på "ALL" -fliken när fönstret med serverlistan dyker upp (det här fönstret heter "ExpressVPN - VPN Locations")

–Vrid ut 'Afrika, Mellanöstern & Indien’

–Vrid ut 'Indien'

–Dubbel Klicka på en av servrarna i listan för att ansluta till servern

hotstar i usa

Nu när du är ansluten till en indisk server kan du börja titta på massor av gratis innehåll tillgängligt på Hotstar i USA med det indiska kontot.

Registrera dig för Indian Hotstar i USA eller något annat land

Notera: Det finns massor av gratisinnehåll tillgängligt på Hotstar som du kan titta gratis utan att registrera dig och logga in. Så om du letade efter gratisinnehåll från Hostar India är du alla bra när du är ansluten till den indiska servern via en VPN (som visat ovan). Gå bara till Hotstar.com och börja titta på dina favoritfilmer / TV-program.

Om du vill titta på premiuminnehåll som Cricket-turneringar, följ stegen nedan för att registrera kontot och prenumerera på tjänsterna.

NOTERA: Registreringsmetoden som beskrivs nedan fungerar KUN om du har ett indiskt kredit- / betalkort. Hotstar India accepterar inte kort som utfärdats utanför Indien. Om det är ett problem, kanske du vill ta hjälp från någon som kan göra betalningen från Indien för dina räkning. Jag märkte några spelningar på Fiverr där du kan få hjälp för att göra betalningar i indisk valuta. Observera att jag inte är ansluten till någon av dessa tjänster. 

När du är klar med betalningen är allt du behöver göra att slå på din VPN och börja strömma Hotstar India.

Steg 1: Öppna valfri webbläsare och gå hit

Klicka på "VÄLJ DIN PLAN"

hotstar usa

Steg 2: Välj en av de tillgängliga planerna (alla valutor indiska rupier). Följande tre planer finns för närvarande tillgängliga:

 • INR 999 (ungefär $ 15): Detta är den TIDLIGA planen som ger dig tillgång till allt premiuminnehåll inklusive sport och underhållning under ett år. Detta är den mest kostnadseffektiva planen
 • INR 199 (ungefär $ 3): Detta är den månatliga planen som låter dig titta på premiumunderhållning och sportinnehåll under en månad. Planen förnyas automatiskt varje månad om du inte väljer att avbryta prenumerationen
 • INR 365 (ungefär $ 5,2): Det är Hotstar VIP-plan som ger dig tillgång till Cricket, F1 och Premier League. Du kan också se premiärerna för nya indiska filmer med denna plan. Dessutom kan du strömma Hostar Specials (exklusivt för Hotstar) och de senaste avsändningarna av TV-programmen (endast indiska).

hur man använder hotstar i usa

Steg 3: Ange ditt namn, e-postadress och lösenord för att registrera dig. Du kan också registrera dig med ditt Facebook-konto istället

hur man kan se hotstar utanför Indien gratis

Steg 4: Gör nu betalningen och följ instruktionerna på sidan för att slutföra registreringsprocessen.

hotstar-prisplaner

Byt region för att ladda ner Hotstar-appen utanför Indien

Beroende på ditt hemland kanske du inte behöver ändra regionen för att ladda ner Hotstar-appen.

Få åtkomst till Hotstar via webbplatsen

Om du vill komma åt Hotstar i USA eller något annat land, till exempel Storbritannien, på en dator, via deras webbplats, behöver du INTE ändra regionen i någon av appbutikerna.

Allt du behöver göra är att öppna ExpressVPN-appen på din dator och ansluta till en indisk server. Därefter öppnar du valfri webbläsare och går till www.hotstar.com och loggar in. Du kan börja titta på ditt favoritinnehåll direkt.

För Hotstar i USA

USA är ett av de tillgängliga Hotstar-länderna. Här är en snabb lista över plattformar och apptillgänglighet:

Android: Hotstar är officiellt tillgängligt i Google Play Store i USA. Du behöver INTE ändra regionen för att ladda ner Hotstar om du använder Android. Du kan ladda ner den på smartphones och surfplattor.

Amazon App Store: Hotstar är också tillgängligt i Amazon App Store i USA. INget behov av att ändra regionen. Du kan enkelt få det på Amazon FireStick eller Fire TV-enheter.

iOS: Hotstar är återigen tillgängligt i Apple App Store i USA. Ändring av region INTE krävs. Det är tillgängligt för iPhones, iPads och iPod Touch-enheter.

För Hotstar i Storbritannien

Hotstar är också officiellt tillgängligt i Storbritannien och erbjuder följande två prenumerationsplaner:

 • 59,99 £ per år (med en besparing på 84 £)
 • £ 11,99 per månad

Du kan registrera dig för Hotstar UK-tjänster på https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Med Hotstar UK kan du titta på indiska TV-program, filmer, cricket och mer. Precis som Hotstar USA kan du ladda ner Hotstar UK-appen från Google Play Store, Amazon App Store eller iOS App Store. Du LÅT BLI måste ändra regionen för att titta på Hotstar i Storbritannien.

Toppen. Men mycket innehåll på Hotstar India är begränsat i Storbritannien. I stället för Hotstar UK kanske du fortfarande vill titta på Hotstar India.

Dessutom är Hotstar India mycket billigare jämfört med dess brittiska motsvarighet. Dess årliga plan kostar INR 999, vilket är ungefär £ 10,5 (nästan 6 gånger billigare än Hotstar UK årliga prenumeration). Vid INR 199 (ungefär 2,1 £) är månadsplanen också billigare.

För att titta på Hotstar Indian i Storbritannien, allt du behöver göra är att följa våra instruktioner i den här guiden.

Hur man ändrar regionen i olika appbutiker

För att titta på Hotstar i de länder där tjänsten inte är tillgänglig officiellt, här är en snabb titt på hur du kan ändra regionen i olika appbutiker.

Google Play Store

 • Gå hit och logga in med ditt Google-ID
 • Klicka på alternativet "Inställningar" på vänster sidofält
 • Här kan du redigera och ändra landet till Indien. Ändra också adressen till en indisk adress i namnet "Namn och adress". Du kan enkelt skapa slumpmässiga indiska adresser här.

Apple App Store

Besök den officiella Apple Support-sidan för detaljerad information om hur du ändrar land / region i App Store.

Här är den snabba sammanfattningen

 • Öppna "Inställningar" på din iOS-enhet
 • Tryck på ditt namn
 • Klicka på 'iTunes& App Store '
 • Klicka på alternativet "Visa Apple ID" i popup-fönstret
 • Autentisera ID om du blir ombedd
 • Tryck på alternativet 'Land / region'
 • Följ instruktionerna på skärmen för att ändra inställningarna.

Amazon Store

 • Gå till Amazon efter denna länk
 • Välj fliken "Inställningar" till höger
 • Klicka på knappen "Ändra" under "Landsinställningar".

Hur du installerar Hotstar och använder den med ett VPN

Nu när du vet hur du ändrar regionen i Google Play, Apple App Store och Amazon App Store kan du enkelt ladda ner och installera Hotstar i USA, Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Jag ska nu visa dig hur du installerar och använder Hotstar-appen på FireStick eller Fire TV. Denna metod fungerar mycket samma på andra plattformar också. Den enda skillnaden är att istället för att ladda ner appen från Amazon App Store, kommer du att ladda ner den från app store för dina respektive plattformar.

Om du använder Android, ladda ner Hotstar USA från Play Store. Om du äger en iOS-enhet kan du ladda ner den från Apple App Store.

Låt oss komma igång med FireStick-metoden.

När du är på startskärmen på FireStick använder du fjärrkontrollen och väljer sökalternativet (linsikonen) i det övre vänstra hörnet av skärmen

hotstar på eldstick

Skriv in appens namn (dvs. Hotstar) med fjärrkontrollen eller någon annan inmatningsenhet du kanske använder

hur man installerar hotstar på eldsten

Välj Hotstar-appen från sökresultaten under tangentbordet på skärmen

få hotstar-appen på brand-tv-stick

Klicka nu på Hotstar-appikonen på nästa skärm

hur man tittar på hotstar utanför Indien

Klicka på knappen Hämta. FireStick kommer att börja ladda ner appen. När appen har laddats ner startar installationen automatiskt.

hotstar usa

När appen är installerad ser du knappen 'Öppna' på skärmen.

Notera: Kör inte appen ännu. Innan du startar appen, se till att du kör ExpressVPN och ansluter till en indisk server. Detta kommer att se till att Hotstar visar appens indiska gränssnitt.

När du är ansluten till den indiska servern via ExpressVPN, gå till ‘Dina appar & Kanalsektionen och kör appen därifrån.

hotstar i usa

Om du har aktiverat Express VPN och valt en indisk server (som vi just diskuterat) är det så här på startskärmen för Hotstar. Fortsätt läsa för att lära dig hur du använder Hotstar i USA med det indiska appgränssnittet.

hur man tittar på hotstar i usa

Live Cricket och andra program som är märkta som 'Premium' kan bara ses när du har köpt Hotstar-prenumerationen. Om du undrar hur du kan titta på Hotstar utanför Indien gratis kan du gå vidare och strömma videor som är 'inte' markerade som Premium. De gratis videorna är väl gratis och du behöver inte ens registrera dig för att titta på dem.

Jag försökte öppna en live cricket-match som pågår utan att registrera mig och det här är meddelandet jag fick. Jag behöver antingen Sportplanen eller en av de andra premiumplanerna för att titta på detta innehåll.

Om du redan har skapat ett konto och köpt en premiumplan klickar du på knappen "Logga in" för att logga in på ditt konto

hotstar alla sportsmedlemskap

Här är inloggningsfönstret. Om du registrerade dig med ditt Facebook-konto, logga in med samma konto. Om du registrerade dig med en e-postadress, gå vidare och ange e-postadressen och lösenordet och klicka på 'Logga in'.

registrera dig på hotstar från USA

Hur man tittar på Hotstar i USA utan VPN

Som jag redan har sagt är Hotstar officiellt tillgängligt i USA i Play Store, App Store och Amazon Store.

Ladda bara ner Hotstar USA-appen och kör den. Du blir ombedd att antingen "logga in" eller "registrera dig" kl us.hotstar.com/activate och ange sedan koden som visas på skärmen

Vi registrerade oss tidigare för Hotstar India-tjänsterna, som du kan använda i USA med VPN. Men eftersom du vill använda Hotstar i USA utan VPN, måste du registrera dig för ett nytt konto.

Du behöver en annan registrering i USA eftersom prissättningen, policyerna och servicevillkoren varierar från Indien. Till exempel, medan Hotstar i Indien knappt kostar dig $ 15 per år, i USA är det $ 9,99 per månad eller $ 99,99 per år.

För mig är det mer meningsfullt att använda ett VPN eftersom det inte bara sparar pengar, det låter mig också titta på allt geo-begränsat innehåll.

Men om du fortfarande vill fortsätta med Hotstar USA-tjänst, gå till us.hotstar.com/activate och Klicka på "Registrera dig" under "Logga in" -knappen på den här sidan

hur man tittar på hotstar i usa

Du kan antingen registrera dig via ditt Facebook-konto eller med en e-postadress. Ange önskad information och klicka på knappen "Registrera dig" längst ner

hotstar i usa

Ange nu din kreditkortsinformation och följ anvisningarna på skärmen för att registrera dig. Som jag redan sa är månadsplanen för $ 9,99. Men du får också en provperiod på en vecka.

hotstar usa

När registreringen är klar kommer du automatiskt att logga in. Du kan också logga in senare kl us.hotstar.com/activate.

När du har loggat in anger du koden som visas på Hotstar-appskärmen på din enhet.

Så här kan du titta på Hotstar i USA utan att använda någon VPN-tjänst.

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien gratis

Hotstar är en prenumerationsbaserad tjänst, men den har också mycket gratis innehåll. Du behöver inte ens registrera dig för att se det gratis innehållet. Även om de gratis sakerna bara finns i Indien, kan du fortfarande titta på det utanför Indien med en VPN.

 • Kör ExpressVPN på din enhet och anslut till den indiska servern.
 • Om du vill titta på den på en dator, gå till www.hotstar.com och öppna allt gratis innehåll (INTE märkt som 'Premium').
 • Om du använder Hotstar-appen öppnar du bara appen och börjar titta på det gratis innehållet.

ja! Det är så enkelt om du är ansluten till ett VPN.

Hotstar Cricket Schedule 2020

Om du är ett stort fan av Cricket är Hotstar India ditt bästa alternativ för live Cricket-strömmar. Nedan är schemat för pågående och kommande Cricket-matcher på Hotstar.

 • Ranji Trophy - 9 december - 13 mars 2020

För fler uppdateringar om Cricket-turneringar kan du hänvisa till denna Hotstar-sida.

Avslutar

Så det är så vi tittar på Hotstar i USA, Storbritannien eller för den delen, vilket land du bor i. Det viktigaste elementet i allt detta är en VPN. En bra VPN-tjänst kan praktiskt omlokalisera din internetanslutning, så att du får åtkomst till geo-begränsade appar, webbplatser, filmer, TV-program och vad som inte. Jag förespråkar ExpressVPN eftersom jag personligen har använt det ett tag. Den här guiden hjälper dig att använda Hotstar i USA eller något annat land som om du använder den i Indien. Den goda nyheten är att till skillnad från Netflix har Hotstar inte blockerat några VPN-servrar. Du kan använda nästan vilken indisk server som helst och njuta av ditt favoritinnehåll utan några hinder.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me