Sådan genstartes / genstartes din FireStick eller Fire TV

>

I denne vejledning lærer du, hvordan du genstarter FireStick og andre Amazon Fire TV-enheder.

Der kan være en række grunde til, at du ønsker at genstarte din FireStick. Hvis du for eksempel oplever ydelsesproblemer, selv efter at have ryddet enhedens lager, kan genstart af FireStick / Fire TV være en stor hjælp.

Nogle gange fryser FireStick-apps og vil ikke lade dig gå tilbage til hjemmevinduet. I dette tilfælde er genstart den eneste mulighed for at få enheden til at køre normalt igen.

Du har muligvis installeret en opdatering eller sandsynligvis en ny app, som kræver en genstart, før den træder i kraft.

Så uanset hvad der er din grund, så lad mig hjælpe dig med forskellige måder at genstarte FireStick på.

Vigtig note!! Hvis du bruger VPN på FireStick, genstarter enheden det sluk. Sørg derfor for dig forbinde til VPN igen efter genstart.

hvordan du genstarter en ildsted

Metode 1: Sådan genstarter du FireStick med indstillinger

Der er en genstartindstilling i FireStick-indstillingerne, der giver dig mulighed for hurtigt at genstarte din enhed. Det er sandsynligvis den mest ukomplicerede metode til at genstarte Amazon FireStick. For at denne metode skal fungere, skal din fjernbetjening imidlertid fungere, og du skal være i stand til at navigere i din FireStick.

Hvis enheden er frosset eller sidder fast og ikke svarer til de almindelige fjernkommandoer (f.eks. Tryk på tilbage-knap), kan du bruge de to andre metoder, jeg har leveret senere i denne vejledning.

Forudsat at din fjernbetjening fungerer normalt, og din enhed ikke er frosset, skal du følge disse trin for at genstarte FireStick:

1- I hjemmevinduet i FireStick finder du menuindstillingerne øverst (tryk på Home-tasten på fjernbetjeningen for at gå til hjemmevinduet)

Vælg Indstillinger

hvordan du genstarter brand tv

2- Gå nu videre og naviger til Min Fire TV og klik på det

hvordan man genstarter amazon firestick

3- Rul lidt ned og vælg Genstart

genstart ildsted

4- Klik på, når du bliver bedt om det Genstart igen

hvordan du genstarter brand tv stick

5- Din FireStick vil nu begynde at genstarte. Meddelelsen 'Sluk for' vises også på skærmen

Sådan genstarter du FireStick ved hjælp af indstillingerne Indstillinger.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs: Sådan installeres & Brug en VPN på Fire Stick

Metode 2: Genstart FireStick direkte med fjernbetjeningen

Hvis din FireStick-skærm sidder fast og forhindrer dig i at navigere korrekt og få adgang til indstillingerne, kan du muligvis genstarte direkte med fjernbetjeningen ved hjælp af en kombination af knapper. Det er en hård genstart, som tvinger lukker alle kørende apps. Brug kun denne metode, når den første metode ikke fungerer.

Sådan gør du det:

- Hold nede Vælg og Afspil / pause tasterne på fjernbetjeningen sammen i cirka 5 sekunder

fjerngenvej til genstart af firestick

- Din FireStick begynder at genstarte direkte uden at kaste nogen bekræftelsesmeddelelse på skærmen som med den første metode

Metode 3: Tag stikket ud af strømkilden for at genstarte FireStick

Dette er en anden måde at tvinge genstart af din FireStick på. Brug den kun, når de to første metoder ikke fungerer.

Denne metode til at genstarte FireStick er praktisk, når din FireStick-skærm er frosset og ikke vil svare på nogen fjernkommandoer. Det er også nyttigt, når din Amazon FireStick-fjernbetjening slet ikke fungerer.

Alt hvad du skal gøre er at tage stikket fra din FireStick eller Fire TV-enhed ud af strømkilden. Det ville være en god ide at vente i cirka et minut, inden enheden tilsluttes strømforsyningen.

Dette kan være den nemmeste metode til at genstarte FireStick, hvis strømkilden er inden for rækkevidde.

Afslutter

Så det er, hvordan du kan genstarte FireStick. Metoderne er utroligt lette at følge. Når det er genstartet, kan FireStick tage et par minutter at starte.

Relaterede:

Sådan konfigureres Amazon Fire Stick
Sådan rettes ikke-fungerende FireStick Remote
Sådan nulstilles Kodi på FireStick
Bedste FireStick-indstillinger
Bedste tip og tricks til Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me