Sådan installeres Kodi på Amazon FireStick

>

I denne trin-for-trin-guide vil jeg vise dig, hvordan du installerer Kodi 18.5 Leia på FireStick inden for 2 minutter. Den samme guide fungerer også for Firestick 4K, Fire TV og Fire TV Cube. Før vi starter installationstrinnene, lad os starte med en kort introduktion.

hvordan man installerer kodi på firestickAmazon Fire TV / Stick har allerede taget markedet for videostreaming med storm. Lige siden den kom på scenen har den solgt som hotcakes takket være den utrolige brugervenlighed og support til populære underholdningstjenester som Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video og mange andre. På toppen af ​​det hele kommer Amazon FireStick med Alexa-support. Så bare ligge på din sofa og begynde at navigere gennem alt bare ved hjælp af din stemme. Du behøver ikke engang at løfte fingrene nu. Er det ikke super cool!!!

Men så lokkende som det måske lyder, er der kun en lille smule problem. Selvom en stor mængde multimedieindhold er gratis tilgængeligt, kommer premiumindholdet med prismarkeringer. Dette er bestemt et besvær for de fleste brugere, og den største grund til, at brugerne installerer Kodi på Firestick. Kodi er en af ​​de bedste Amazon Fire Stick-apps, der åbner en ny verden af ​​gratis multimedieindhold, der muligvis ikke engang er tilgængeligt i dit område eller kommer med en ublu prismærke.

Hvis du allerede bruger Kodi på dit Fire TV eller Fire Stick og leder efter bare en enkel opdatering til 18,5 Leia, skal du læse dette - hvordan du opdaterer Kodi på FireStick.

Bemærk: Vi opfordrer ikke til at bruge software / hardware / service til at få adgang til det ulovlige indhold. Vær en god dommer over dine handlinger.

Sådan installeres Kodi på FireStick

Kodi for Fire Stick tilbyder masser af streamingmuligheder. Multimedieindholdet, der tilbydes af Kodi, er faktisk svimlende. Hvis du har besluttet det jailbreak Amazon Fire Stick, du er lige på det rigtige sted. Du er ved at lære hvordan man installerer Kodi på FireStick på så mange måder som muligt.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs:
Sådan installeres og bruges Bedste VPN til FireStick

TRIN 1: Forbered din FireStick til Kodi-installation

Først og fremmest, hvis du lige har købt dit Fire TV eller FireStick, så hvordan du opsætter Fire Stick for første gang. Nu, hvor du har konfigureret din Stick med succes, skal du forberede den til Kodi-installationen. Du bliver nødt til at lave fire justeringer. Aktivér ADB-fejlsøgning, Tænd apps fra ukendte kilder, Sluk for enhedsbrugsdata, og sluk for indsamling af appbrugsdata. Du kan nemt gøre alt dette ved at følge disse trin:

# 1: Bare naviger til Indstillinger på dit Fire TV / Stick. Vælg derefter Min brand-tv / enhed og vælg Udvikler muligheder

hvordan man installerer kodi på firestick

# 2: Nu skal du gøre to ting. Først og fremmest, aktiver ADB-fejlsøgning (valgfrit) og tænd derefter Apps fra ukendte kilder (obligatorisk)

firestick kodi

# 3: Naviger nu til Indstillinger og åben Indstillinger > Privatindstillinger. Nu skal du bare slukke for Data om enhedsbrug og Saml data om brug af apper

amazon firestick kodi

Dit Amazon Fire TV er nu klar. Nu er vi et skridt tættere på Kodi-installationen.

TRIN 2: Hent Downloader-appen

Dette er langt den mest populære, nemmeste og hurtigste metode til installation af Kodi på Fire TV Stick. Hvis du følger alle trin nøje, tager det ikke mere end 2 minutter. Downloader er en fantastisk app og er gratis tilgængelig i Amazon App Store. Det gør Kodi-installationsprocessen meget glat og praktisk.

Bare gå til Amazon App Store og søg “Downloader" for det. Vælg for at gå til Amazon Store Søg indstilling i øverste venstre hjørne af din FireStick-startskærm.

hvordan man installerer kodi på amazon firestick

Når du har downloadet og installeret Downloader-appen på dit Fire TV eller Fire Stick, er vi kun et skridt væk for at installere Kodi.

TRIN 3: Installer Kodi på FireStick

I dette trin lærer vi at downloade og installere Kodi 18.5 Leia på din Amazon Fire TV Stick. For dem, der ikke er klar over, er Leia 18.5 den seneste stabile version som på datoen.

# 1. Start den Downloader-app, du lige har installeret, og klik på URL-boksen (hvor det står http: //)

INSTALLER KODI PÅ FIRESTICK

# 2: Nu vises et pop op-tastatur

At installere Kodi Leia 18.5, gå ind https://www.firesticktricks.com/kapk Klik på 'GO'.

# 3: Dette begynder downloadprocessen.

hvordan man installerer kodi på firestick

# 5: Når download er afsluttet, skal du klikke på “Installere

lancere kodi 18.o på ildsted

# 6: Vent til download er afsluttet

hvordan man installerer kodi 18.0 på firestick

# 7: Du kan se meddelelsen om appinstalleret, når Kodi er installeret. Klik ÅBEN for at starte Kodi-applikationen. Hvis du vil åbne det senere, skal du klikke på FÆRDIG

installer kodi på firestick

Du finder ikke Kodi-appen på din startskærm, så bare gå til Indstillinger -> Applikationer -> Administrer installerede applikationer -> Kodi -> Lancering

Du kan også trykke på Hjem tast / knap på din fjernbetjening i 5 sekunder og klik på Apps på pop op-skærmen for at få adgang til Kodi.

Sådan bruges Kodi på FireStick

Nu, hvor du har installeret Kodi, er det den tid, du ved, hvordan du bruger det på Fire Stick til sikker og lydunderholdning. Med Kodi har du adgang til den enorme verden med gratis indhold, der spænder fra film til tv-shows og meget mere.

Men inden du begynder at bruge Kodi på dit Fire TV / Stick, vil jeg gerne advare dig om, at uanset hvad du streamer på Kodi er synlig for din internetudbyder og regering. Hvis du bliver fanget af at se copyrightindhold (gratis film, tv-shows, sport), kan du ende med nogle alvorlige juridiske problemer.

Heldigvis er der en måde at fortsætte med at nyde dit yndlingsindhold gennem Kodi uden at skulle bekymre sig om, hvem der måske kigger efter. Hvad du skal bruge er en betroet VPN-tjeneste, der maskerer alle dine internetaktiviteter fra websnopene. En VPN hjælper dig med at omgå Internet Throttling, online overvågning og geo-restriktioner for indhold.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN. Det er den hurtigste VPN, som er den vigtigste ting for en glat streamingoplevelse.

Vi promoverer eller opfordrer aldrig til krænkelse af ophavsret. Men vi ønsker ikke, at du ender i de juridiske problemer. Desuden tror vi på retten til privatliv og er dens stærke talsmand.

Så før du begynder at bruge Kodi på Fire TV / Stick, så lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Klik HER for at abonnere på ExpressVPN-tjenesten. Der er en 30-dages, fuld, ingen spørgsmål stillet pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med det (hvilket jeg ikke ser nogen grund til), kan du anmode om fuld refusion inden for de første 30 dage.

Trin 2: Tænd dit Fire TV / Stick og naviger til forstørrelsesglasset (søgeikon). Du finder det på yderste venstre side. Begynd nu at skrive “Expressvpn” (uden citater) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn firestick

Trin 3: Klik på "Hent" for at downloade og installere ExpressVPN-applikationen på dit Fire TV / Stick

få vpn jailbroken firestick

Trin 4: Når installationen er installeret, skal du starte ExpressVPN-appen og logge ind med e-mail-id / adgangskode, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet.

login expressvpn på firestick

Trin 5: Klik nu på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server (se billedet nedenfor). Du kan også ændre din foretrukne placering ved at klikke på "Vælg placering" som vist på billedet herunder. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan læse mere om brug af ExpressVPN med FireStick.

Nu hvor dine online aktiviteter er private, er det tid til at lære, hvad du skal gøre videre med Kodi på Fire TV Stick. Som jeg nævnte tidligere, vil du ikke finde noget indhold på Kodi, da det er en simpel medieafspiller. For at streame film, tv-shows eller sport skal du installere forskellige Kodi-tilføjelser / -bygninger. Hvis du er helt nybegynder, her er min trin-for-trin-begynderguide til at bruge Kodi.

Undrer du dig over, hvordan man får de bedste Kodi Addons eller Builds på dit Fire TV / Stick? Tjek nedenstående links, som hjælper dig med at installere populære Addons og builds, der fungerer fint og trække kvalitetsstrømme.

 • Sådan installeres Exodus Redux
 • Sådan installeres Venom Addon
 • Sådan installeres FEN Addon
 • Sådan installeres Titanium Build
 • Sådan installeres No Limits Magic Build

Læs også: FireStick Cord-Cutting Guide til gratis film, tv, sport & Mere

Videovejledning til installation af Kodi på Amazon FireStick

Du har installeret Kodi på Fire Stick. Hvis denne metode ikke fungerer, kan du prøve andre metoder nedenfor.

Sådan får du Kodi på FireStick ved hjælp af Alternative metoder

Downloader er en pålidelig app, og du skal normalt ikke have problemer med at installere Kodi på FireStick gennem den. Men hvis du tilfældigvis har et premiumabonnement på den populære filhåndteringsapp kaldet ES File Explorer, kan du muligvis bruge det i stedet.

ES File Explorer understøtter ikke længere gratis sideladning af tredjepartsapps. Du har brug for et premiumabonnement, der koster dig $ 9,99 pr. Måned. På den anden side er Downloader hundrede procent gratis. Hvis du allerede har installeret Kodi på FireStick ved hjælp af Downloader-metoden (som beskrevet ovenfor), kan du springe over dette afsnit).

Installer Kodi på FireStick vha. ES File Explorer

Du kan lære mere om ES File Explorer-appen i vores guide Sådan installeres & Brug ES File Explorer på FireStick.

Her er trinnene til at installere Kodi på Amazon Fire TV Stick:

 1. Tænd for din Amazon Fire TV Stick
 2. Gå til Indstillinger > Min Fire TV
 3. Åben Udvikler muligheder
 4. Tænde for Apps fra ukendte kilder
 5. Gå til Fire Stick-startsiden og naviger til “Søg”Ikonet øverst til venstre på din skærm.
 6. Skriv “ES File Explorer”Og klik på det, når det vises i søgeresultaterne.
 7. Følg instruktionerne på skærmen for at installere ES File Explorer-appen på FireStick
 8. Når appen er installeret, skal du starte den. Gå nu til det højre afsnit, hvor du ser flere ikoner. Vælg og klik på Downloader-ikonet
 9. Klik +Ny på bunden
 10. En pop-up vises. Gå ind https: // www.firesticktricks.com/kapk i sektionen Sti og ethvert navn efter eget valg i sektionen Navn
 11. Klik Hent nu
 12. Vent, mens Kodi er downloadet på FireStick
 13. Klik Åben fil
 14. Klik Installere når du bliver bedt om det
 15. Klik Installere igen
 16. Det er alt. Kodi er nu installeret på dit FireStick / Fire TV.

Sådan installeres Kodi på FireStick ved hjælp af AppStarter

Hvis du på en eller anden måde ikke er i stand til at installere Kodi APK på din Amazon Fire TV Stick ved hjælp af de ovennævnte metoder, skal du prøve dette. AppStarter tillader installation af tredjeparts apps og gør derfor Kodi installationsprocessen ganske enkel og glat.

Det er unødvendigt at sige, at du igen bliver forpligtet til at tænde apps fra ukendte kilder og slukke for indsamling af appbrugsdata som nævnt i den første metode. Når du har gjort dette, skal du installere Downloader-appen som vist ovenfor i den første metode.

Herefter skal du bare følge disse trin for nemt at installere Kodi på din Fire Stick ved hjælp af AppStarter:

TRIN 1: Start Downloader-appen

TRIN 2: Klik på URL-boksen, hvor det står http: //

firestick kodi hjælp

TRIN 3: Nu vises et nyt vindue. Gå ind https: //firesticktricks.com/as4.apk og klik 

hvordan man henter kodi på firestick

TRIN 4: Når AppStarter er downloadet, skal du klikke på “Installere.”

hvordan man installerer kodi 18 leia på firestick

TRIN 5: Når AppStarter er installeret, skal du starte det.

TRIN 6: For at installere Kodi skal du først gå til “opdateringer”I menuen til venstre i AppStarter. Klik nu på “Installere”På højre side, hvor det viser Kodi.

hvordan man installerer kodi på amazon fire tv

Kudos, da du med succes har jailbrudt din Amazon Fire Stick og installeret Kodi på den ved hjælp af AppStarter. Hvis dette trick imidlertid ikke fungerer, og du ikke er i stand til at jailbreak Amazon Fire Stick, kan du gå til den næste metode.

Installer Kodi på Amazon Fire TV Stick med FileLinked

FileLinked er et effektivt fildelingsværktøj, som du også kan bruge til at indlæse apps på FireStick. Sådan kan du installere Kodi på FireStick ved hjælp af appen FileLinked.

TRIN 1: Den første ting, du vil gøre, er at installere FileLinked på FireStick

TRIN 2: Start FileLinked

TRIN 3: Når du ser følgende skærmbillede, skal du indtaste koden 54780130 og klik Blive ved

filelinket kodekode til ildsted

TRIN 4: Klik på Hent ikon ved siden af ​​den Kodi-version, du ønsker at installere

kodi-installation på ildsted

TRIN 5: Når overførslen er færdig, skal du klikke på knappen Afspil ud for den version af filen, du downloadede. Følg instruktionerne på skærmen for at installere Kodi på FireStick

hvordan man installerer kodi på firestick

FAQ

Er Kodi sikker & gyldige?

Kodi er hundrede procent sikker og lovlig i sig selv. Du kan downloade Kodi fra de officielle app-butikker på forskellige enheder, såsom Google Play Store til Android og Microsoft Store til Windows 10. Disse app-butikker ville aldrig være vært for en usikker og ulovlig app. Husk dog, at Kodi tillader visse tredjepartsudvidelser, der kan streame ophavsretligt beskyttet indhold. Streaming af sådant indhold er ikke lovligt.

Hvad kan du se på Kodi?

Du kan se film, tv-shows, sport, live tv, dokumentarer, børns indhold, anime og næsten alt hvad du kan tænke på.

Husk, at Kodi ikke er vært for noget eget indhold. Det kræves, at du indhenter indhold via Kodi-tilføjelser. Der er bogstaveligt talt hundreder af tilføjelser til alle slags videoer, du kan lide at streame. Kodi understøtter både officielle tilføjelser såvel som tredjeparts tilføjelser. Du kan også bruge Kodi builds til en forbedret oplevelse.

Kan du installere Kodi på Fire TV Cube?

Ja, du kan installere Kodi på Fire TV Cube. Alle Fire TV-enheder (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K og Fire TV Cube) har samme interface og navigationssystem. Installationsvejledningen til Kodi, der bruges i denne vejledning, gælder også Fire TV Cube.

Hvad er den seneste version af Kodi til Firestick?

Kodi Leia 18.5 er den seneste version af Kodi. Denne version blev frigivet i november 2019 og bød på nogle mindre fejlrettelser og kosmetiske ændringer.

Konklusion

Dette er det. Jeg håber, du havde en glat oplevelse med de ovennævnte instruktioner. Læn dig nu tilbage og nyd overfloden af ​​forbløffende multimedieindhold, der tilbydes af Kodi. Vi vil dog anbefale dig at være forsigtig med at få adgang til piratkopieret eller ulovligt indhold. Hvis du er ny med Kodi, her er min begyndervejledning til, hvordan du bruger Kodi. Tjek også, hvordan du bruger real-debrid til at trække streaming-links i kvalitet og undgå problemer med Kodi-buffering. Hvis du står over for fejl i fremtiden, kan du nulstille Kodi på FireStick, og det vil være så godt som nyt.

Alle disse metoder til at installere Kodi er blevet testet og testet af mig og fungerer helt fint.

Hvis du kender nogen anden bedre måde at gøre det på installer Kodi på FireStick eller har problemer, der følger efter et af disse trin, er du velkommen til at slippe dine spørgsmål i kommentarerne nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me